2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım sütün arttıysa mama verme daha sallanmaya alısan cocuguda tek bı sekılde vazgecırebılırsın aglamasına dayanırsan uykusu geldıgınde yatır yatagına bırak aglasın aglayıp yorulcak oldugu yerde uyucaktır sallarsan baş edemezsın arkadasımda dedım aynısını dınlemedı cocuk 1 yasına kadar sallattı kendısını azcık vıcdansız davrancan aglıcak uyucak yada dayanamıyosan bıseyın sesını ac duyma başka turlu vazgecmez

Haha aynen ben de annesininbiricik yavrusu diye seviyorum kızımı annem gülüyo :)))

ne kadar sürede iyileşme oldu

Kizlar 28 mayista suni sanci sonrasi normal dogumla dunyaya getirdim kizimi cok zor bir dogum atlattim rahmim yirtildi icte ve dista dikislerim var felaket agriyorlar ustune ikinirken hemoroid oldum ki onun acisida felaket ve daha bitmedi bebek iceride sikistogi icin doktor sol tarafimdan kaburgamin uzerine yatarak baski yapti kaburga agrimda.o kadar siddetli ki ne nefes alabiliyorum nede oksurebiliyorum..herseye ragmen onun kokusu nefesi herseye bedelmis...sutum cok gelmiyor cocuk doktoru mama takviyesi yapabilirsiniz dedi ama her kafadan bir ses cikio verdirmiolar cocuguma mamayi emdigi zaman yarim saat uyumuyo bebegim ama mama verirsem iki saat kesintisiz uyuyo napcami bilemiyorum biraz uzun oldu kuzulariniza ve kendinize iyi bakin

@Ariver canım kızın nasıl oldu? uykusu iyileşti mi biraz... Bizimkinin gaz sancısı artti rezeneylekimyon içmeye başladık bakalim etkili olursa

canım geçmiş olsun inş düzeleceksin dikişlerin için baticonla taharet yaparsan hemen iyileşme oluyor.
ve gözünüz aydınn Allah bağışlasın :) biz 23 günlük olduk emme problemi yüzünden ne ağladım ben. zorladım evladımı. mama ver diyenler yüzünden hayattan soğudum. ama dediğin gibi açlıktan ağlıyor uyumuyormuş sütüm çok geldiği zaman hakikaten karnı doyunca saatlerce uyuyordu ama sütüm azaldı yemek yemediğimden ağladığımdan. ve şimdi mama meme karışık takılıyoruz. ben çocuğumu aç bırakmışım resmen. şimdi ağladığım kendimi yıprattığım günlere üzülüyorum. ama sen mama vereceksen de memeyi emmeyi de öğrensin zorla bebişini. ve lütfen beslenmene dikkat et demkki benm lohusalık dönemimde iştahsızlık olarak geçecekmiş olan sütüme oldu

Canimm cok cok tesekkur edrim allah razi olsun Allah hepimizin bebislerini bize bagislasin mamsyo gundiz bir kez veriyorum gecede en fazla iki lez.onun disinda hep memede ama suan yeterli degil sutum sanirim damla damla gelio melegde en fazla on dk emip uyuyo agzindan atio her saat basi gece gunduz emzirmeye calisiyorum..insallah hepimizn herseyi en lisa zamanda duzene girer annem bakio bana somdilik sagolsun yemeg.meyve suyum eksik olmuo

Yaaa aynı anlattığını seyleri eksiksiz bende yaşıyorum hala devam ediyor üstelik benmkide sonradan geldi ilk başta yerinde duran çocuk şimdi mümkün değil durmuyor nasıl düzelecek bende hiç bilmiyorum..

Sallamak cok zor biliyorum.. benim de ilk oglumda annemler sallamaya alistirmisti.. 6 aya kadar da o sekilde uyudu.. sonra kendi kendine sallamayi birakti.. nasil alisir bilmiyorum ama sana tavsiyem aglatma.. ben aglatayim, sesini duymamayayim alissin vs cok denedim.. cocuk alismadi ustune icimde kocaman bir vicdan azabi kaldi.. ayrica bu tarz aglatmalar cocugu huysuzlastiriyor.. aglatmak hicbir seyin cozumu degil..
bilmiyorum.. besigine koyup sirtina pispislasan.. kendi kiyafetlerinden birisini koysan yanina, senin kokunu hissetse.. uyku egitimleri var.. tracy hogg mesela.. cocugu besigine yatirip pispislamak, agladiginda kucaga alip sakinlestiginde yeniden yatirmak.. yani hicbir sekilde aglatmak yok.. ama 7-15 gunluk bir surec diye biliyorum.. internetten arastirabilirsin..

slm kızlar benim sütüm az çok az hemde..göğüslerim şiş değil göğüste kaynama yok..dr sordum sütün var ve yeterlidir dedi..10 günde 300 gr. almış demekki yetiyo dedi..ama kv ve eşim sayesinde mamaya başladım..günde 3 defa veriyom sabah öğle ve gece uyku öncesi..30 ml. yapıyom...
oğlumda içince hemen hoppp uyuyo..
göğüslerimi sıkınca süt çıkıyo..her emişinde 10-15 dakika emiyo..
kızlarrr YARDIM edin acaba sütüm azmı gerçekten.mamayıda iyice iki göğsümü emdikten sonra veriyom.
emerken ilk 5 dakika gult diye yutuyo ard arda sonra da birkaçkez çektikten sonra yutuyo..sütümü arttırkmak için ne yapmalıyım.. off ya off

Merhaba herkese 25.5.2015 14.45 de oğlumu kucağıma aldım şükür. Sabah nişanım geldi dru aradım gitmem gerektiğini söyledi gittik. Suyum gelmeye başlamış. Muayene esnasındada bitti. Oğluşum kıpır kıpırdı. Spinal sezeryan oldum. Şükür sağlıkla aldım bebeğimi kucağıma. 3800 gram 50 cm doğdu egemenim. Hastanede ilk gece epeyce ağrılı geçti. Ertesi gün gece taburcu olduk. Şükür şimdi iyiyim ağrılarım epeyce azaldı. Göğüs uçlarım acımaya başladı eve gelincede. Kakao yağı sürdüm fayda etti biraz. Şimdi daha iyiler.ben kütahyalıyım eşim sakaryalı sakaryada yaşıyoruz 1 hafta öncesinden annem ve ablam geldi. Annem hala burda ablam dün gitti oğluyla malım eşide orda yalnız. Annem haziran ortasına kadar burda 13 haZiranda da mevlidimizi okutacağız allahın izniyle. Sonra annem gidecek. Şimdiden üzülüyorım. Durmadan gözlerim doluyo annem gidecek diye belli etmemeye çalışıyorum. Bu duygusallıkta lohusalığında etkisi var sanırım. Napalım bu günlerimizede şükür

merhaba kizlar :)

21.05.15 09:18 de pasama kavustum spinal sezeryan yontemi ile :) rabbime sukurler olsun ki cok kolay bi dogum ve ameliyat yontemi oldu bnm icin, ne bas ne bel agrisi :) 10 kere dha bu yontemle ve ayni ekiple doguma girebilirim yani :) dr um ve anestezistim gercekten cok cok basarililar bu konuda :) ustelik yalnizca 9gun gecmesine ragmen hic bi ektra gayret gostermedeb ama bebegimide emzirerek 11 kilo verdim ki zaten totalde 13 kilo almistim :)

sutumun artmasi icin; dereotlu bulgur pilavi,haslanmis/konserve misir, karpuz ve bolca yesil salata yiyorum ki gercekten muciZevi bi sekilde masallah bol bol sutum geliyo :) oglumuda her yarim saatte bi emziriyorum, max 1 saati gecmiyrm

doguma gelirsek eger; gercekten cok iyi gecti. soinal yontemi ile dogurdum yani sirtimda herhangi bi katater birakilmadi. igne yapildiktan kisa sure sonra uyusma oldu, bu esnada bi sure mide bulantisi ve tansiyon duauklugu yasadim heyecandan ki bu da 3 dk dan fazla uzun surmedi cunku hemen mudahale edildi :) sonrasinda 5 dk da bebegi aldilar şlap diye bisey cikti icimden ve ardindan muthis bi rahatlama ve hafifleme hissi sonrasinda da bebegim bu his zaten tarifsiz :)

size tek verebilecgm tavsiye dr unuzla anestezistle konusup cekince ve korkularinizi aktarmaniz ki sizi ona gore yonlendirsinler, ben oyle yaptim ve cok memnun kaldim :)

rabbim henuz dogurmamis olanlarin yardimcisi olsun :) kurtulanlarada saglik sihhat huzur mutluluk nasip etsin :)

cok optum :)

Mama veren anneler evlatlarınız kabız oldumu? Benim çocuğum kabız. Ne yapmam lazım. Bugün tam bir aylık. Zeytinyağı içir diolsr. Daha çok kuçuk ama sindirebilirmi bilemiyorum. Drumuza ulaşamadım

Mama veren anneler evlatlarınız kabız oldumu? Benim çocuğum kabız. Ne yapmam lazım. Bugün tam bir aylık. Zeytinyağı içir diolsr. Daha çok kuçuk ama sindirebilirmi bilemiyorum. Drumuza ulaşamadım
bazen mamalar kabızlık yapar canım önce bir çay kaşığı zeytin yağı içir karnına hafifçe masaj yap faydası olur sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…