canım sütün arttıysa mama verme daha sallanmaya alısan cocuguda tek bı sekılde vazgecırebılırsın aglamasına dayanırsan uykusu geldıgınde yatır yatagına bırak aglasın aglayıp yorulcak oldugu yerde uyucaktır sallarsan baş edemezsın arkadasımda dedım aynısını dınlemedı cocuk 1 yasına kadar sallattı kendısını azcık vıcdansız davrancan aglıcak uyucak yada dayanamıyosan bıseyın sesını ac duyma başka turlu vazgecmezarkadaşlar kv bebeğimi kucağından hiç düşürmüyordu.dizlerinde sallayup uyutuyordu.o gitti 5 gün oldu çocuğu memede emzirirken uyutuyorum. yatağına bırakınca avazı çıkınncaya kadar bağırıyor.psikolojim bozuldu.şu an dizlerimde salladım da yattı.saat 12 den beri altını değiştim.emzirdim uyuyunca beşiğe bırakıp hafif salladım nasıl arkamı dönüyom çığlığı basıyor. emzik kabul etmiyor. bütün gece göğüslerimi emmim cılkını çıkarıyor.veemiş tarzını görseniz şok olursunuz sanki açlıktan çıkmış gibi memeye saldırıyor.lütfen yardımcı olun ben ne yaapacam. memem doyuruyor sütüm tekrar arttı.arada mama takviyesi de yapıyorum
Haha aynen ben de annesininbiricik yavrusu diye seviyorum kızımı annem gülüyo :)))Bizim doktorumuzda gunde 8 tane 60ml lik biberon icmesi lazim dedi
Oglum biberona alisti sagip biberona koyuyorum
Bazen 5 bazen 4 degisiyor geceleri 1 yada 2 kez iciyor ac kaliyor diye korkuyorum devamli endise halindeyim
Valla cok cocuk yapip layikiyla bakanlari takdir ediyorum
1 cocukta kalirim gibime geliyor
ne kadar sürede iyileşme olducanım agız ıcı merhemı var kenacort dıye onu gogsune sur yaralı yere dolgu yapıyo goguse en ıyı gelen o benım obur bebeklerımde emzırırken yarılmıstı ondan kullandım bebegını emzırcegın zaman hafıf ılık pamukla silersın kalsa bıle gogsunde bebege zararı yok cok ıyı gelıyo o krem tavsıye ederım
1 hafta surmedı canım super bı krem o dıger gogus kremlerıne bın basarne kadar sürede iyileşme oldu
ücreti nedir. hemen aldırıyım1 hafta surmedı canım super bı krem o dıger gogus kremlerıne bın basar
4 5 lıra bısey canım pahalı deılücreti nedir. hemen aldırıyım
canım geçmiş olsunKizlar 28 mayista suni sanci sonrasi normal dogumla dunyaya getirdim kizimi cok zor bir dogum atlattim rahmim yirtildi icte ve dista dikislerim var felaket agriyorlar ustune ikinirken hemoroid oldum ki onun acisida felaket ve daha bitmedi bebek iceride sikistogi icin doktor sol tarafimdan kaburgamin uzerine yatarak baski yapti kaburga agrimda.o kadar siddetli ki ne nefes alabiliyorum nede oksurebiliyorum..herseye ragmen onun kokusu nefesi herseye bedelmis...sutum cok gelmiyor cocuk doktoru mama takviyesi yapabilirsiniz dedi ama her kafadan bir ses cikio verdirmiolar cocuguma mamayi emdigi zaman yarim saat uyumuyo bebegim ama mama verirsem iki saat kesintisiz uyuyo napcami bilemiyorum biraz uzun oldukuzulariniza ve kendinize iyi bakin
Canimm cok cok tesekkur edrim allah razi olsun Allah hepimizin bebislerini bize bagislasin mamsyo gundiz bir kez veriyorum gecede en fazla iki lez.onun disinda hep memede ama suan yeterli degil sutum sanirim damla damla gelio melegde en fazla on dk emip uyuyo agzindan atio her saat basi gece gunduz emzirmeye calisiyorum..insallah hepimizn herseyi en lisa zamanda duzene girer annem bakio bana somdilik sagolsun yemeg.meyve suyum eksik olmuocanım geçmiş olsuninş düzeleceksin dikişlerin için baticonla taharet yaparsan hemen iyileşme oluyor.
ve gözünüz aydınn Allah bağışlasın :) biz 23 günlük olduk emme problemi yüzünden ne ağladım ben. zorladım evladımı. mama ver diyenler yüzünden hayattan soğudum. ama dediğin gibi açlıktan ağlıyor uyumuyormuş sütüm çok geldiği zaman hakikaten karnı doyunca saatlerce uyuyordu ama sütüm azaldı yemek yemediğimden ağladığımdan. ve şimdi mama meme karışık takılıyoruz. ben çocuğumu aç bırakmışım resmen. şimdi ağladığım kendimi yıprattığım günlere üzülüyorum. ama sen mama vereceksen de memeyi emmeyi de öğrensin zorla bebişini. ve lütfen beslenmene dikkat et demkki benm lohusalık dönemimde iştahsızlık olarak geçecekmiş olan sütüme oldu
pazartesi alıyım. inşallah sendeki gibi hemen etki eder de oğlumu emziririm4 5 lıra bısey canım pahalı deıl
Yaaa aynı anlattığını seyleri eksiksiz bende yaşıyorum hala devam ediyor üstelik benmkide sonradan geldi ilk başta yerinde duran çocuk şimdi mümkün değil durmuyor nasıl düzelecek bende hiç bilmiyorum..arkadaşlar kv bebeğimi kucağından hiç düşürmüyordu.dizlerinde sallayup uyutuyordu.o gitti 5 gün oldu çocuğu memede emzirirken uyutuyorum. yatağına bırakınca avazı çıkınncaya kadar bağırıyor.psikolojim bozuldu.şu an dizlerimde salladım da yattı.saat 12 den beri altını değiştim.emzirdim uyuyunca beşiğe bırakıp hafif salladım nasıl arkamı dönüyom çığlığı basıyor. emzik kabul etmiyor. bütün gece göğüslerimi emmim cılkını çıkarıyor.veemiş tarzını görseniz şok olursunuz sanki açlıktan çıkmış gibi memeye saldırıyor.lütfen yardımcı olun ben ne yaapacam. memem doyuruyor sütüm tekrar arttı.arada mama takviyesi de yapıyorum
ınsallah canımpazartesi alıyım. inşallah sendeki gibi hemen etki eder de oğlumu emziririm
arkadaşlar kv bebeğimi kucağından hiç düşürmüyordu.dizlerinde sallayup uyutuyordu.o gitti 5 gün oldu çocuğu memede emzirirken uyutuyorum. yatağına bırakınca avazı çıkınncaya kadar bağırıyor.psikolojim bozuldu.şu an dizlerimde salladım da yattı.saat 12 den beri altını değiştim.emzirdim uyuyunca beşiğe bırakıp hafif salladım nasıl arkamı dönüyom çığlığı basıyor. emzik kabul etmiyor. bütün gece göğüslerimi emmim cılkını çıkarıyor.veemiş tarzını görseniz şok olursunuz sanki açlıktan çıkmış gibi memeye saldırıyor.lütfen yardımcı olun ben ne yaapacam. memem doyuruyor sütüm tekrar arttı.arada mama takviyesi de yapıyorum
o senn bebiş miınsallah canım
bazen mamalar kabızlık yapar canım önce bir çay kaşığı zeytin yağı içir karnına hafifçe masaj yap faydası olur sanıyorumMama veren anneler evlatlarınız kabız oldumu? Benim çocuğum kabız. Ne yapmam lazım. Bugün tam bir aylık. Zeytinyağı içir diolsr. Daha çok kuçuk ama sindirebilirmi bilemiyorum. Drumuza ulaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?