Benimde ic dis dikis var 2 hafta yan oturdum tan yattim 18. GunumuZ sundial normal oturabiliyorum ama temkinli yinede bide her tuvalet sonrasi baticon la temizlersen enfeksiyon kapmaz cabin iyilesir ins..Kizlar normal dogum yaptim rahim yirtildi icte uc dista iki dikis var cok ama cok agrim var minoset verdi doktor ama hic fayda etmiyor :-( ne kadar surer bu aci yapmam gereken ozel.birsey varmi yatamiyorum bebegimi emziremiyorum agridan :-(
Canim gecmis olsun benimde ic dis dikisim var, bol baticon kullan ama yikar gibi ne kadar fazla olursa o kadar rahatlatiyor, birde ben her lavabo sonrasi belimden asagisini ilik suyla yikayip oyle baticon suruyorum biraz daha rahatlatiyor, ama 1 haftagecmesine ragmen oturmak mumkun degil tabi yan oturup emziriyorum bende..Umarim biran evvel atlatiriz..Kizlar normal dogum yaptim rahim yirtildi icte uc dista iki dikis var cok ama cok agrim var minoset verdi doktor ama hic fayda etmiyor :-( ne kadar surer bu aci yapmam gereken ozel.birsey varmi yatamiyorum bebegimi emziremiyorum agridan :-(
Canım yeni gördüm mesajını. Biraz daha iyiyiz buz canım. Gaz sancimiz geçmedi tam olarak ama zincoyu düzenli kullanıyorum artık ise yaramaya başladı gibi. Bebiş de artık çevreyi incelemeye her şey dikkatini çekmeye başladı diye sakin durabiliyor donence ile oyaliyorum. Bir de evde bir perde var çok ilgisini çekiyor ona dalıp kalıyor 10 15 dk kadar onunla oyalaniyor saçlarımı açtığım zaman da çok garip inceliyor beni :)AdaisyLove canım kızın nasıl oldu? uykusu iyileşti mi biraz... Bizimkinin gaz sancısı artti rezeneylekimyon içmeye başladık bakalim etkili olursa
Canım 10 günde 300 grmi mamasiz mi aldı. Mamasiz almissa sütün yetiyor canım bir de bebiş bezini günde 5 6 defa dolu dolu islatiyorsa yine sütün yetiyordurslm kızlar benim sütüm az çok az hemde..göğüslerim şiş değil göğüste kaynama yok..dr sordum sütün var ve yeterlidir dedi..10 günde 300 gr. almış demekki yetiyo dedi..ama kv ve eşim sayesinde mamaya başladım..günde 3 defa veriyom sabah öğle ve gece uyku öncesi..30 ml. yapıyom...
oğlumda içince hemen hoppp uyuyo..
göğüslerimi sıkınca süt çıkıyo..her emişinde 10-15 dakika emiyo..
kızlarrr YARDIM edin acaba sütüm azmı gerçekten.mamayıda iyice iki göğsümü emdikten sonra veriyom.
emerken ilk 5 dakika gult diye yutuyo ard arda sonra da birkaçkez çektikten sonra yutuyo..sütümü arttırkmak için ne yapmalıyım.. off ya off
evt cnm mamasız 10 güne 300 gr. almış...bezine 5-6 kez kirletiyo..Canım yeni gördüm mesajını. Biraz daha iyiyiz buz canım. Gaz sancimiz geçmedi tam olarak ama zincoyu düzenli kullanıyorum artık ise yaramaya başladı gibi. Bebiş de artık çevreyi incelemeye her şey dikkatini çekmeye başladı diye sakin durabiliyor donence ile oyaliyorum. Bir de evde bir perde var çok ilgisini çekiyor ona dalıp kalıyor 10 15 dk kadar onunla oyalaniyor saçlarımı açtığım zaman da çok garip inceliyor beni :)
Rezene çok işe yarıyor canım hem gaza iyi geliyor hem de sütü arttiyor bende bitti bugün alacam . Senin bebiş nasıl canım
Canım 10 günde 300 grmi mamasiz mi aldı. Mamasiz almissa sütün yetiyor canım bir de bebiş bezini günde 5 6 defa dolu dolu islatiyorsa yine sütün yetiyordur
valla cnm bencede fazla oluyo mama..bu gün banyo yaptırdık 3 defa kustu..bizde 7 gğnde 300 400 gram arası adık ama fazla bugün doktor kızdı gece mama veriyordum kes mamayı dedi
canım fazla değilmi seninde
ben vallla sütğmü bazen sağıyorum bazen memeden alıyor 60 ml sağıyorum
bence sütün yeterli mama verme ben artık vermicem
ariver senin kız nekadarlık oldu maşallah etrafla ilişki kurmaya aşlamış..darısıda bize..Canım yeni gördüm mesajını. Biraz daha iyiyiz buz canım. Gaz sancimiz geçmedi tam olarak ama zincoyu düzenli kullanıyorum artık ise yaramaya başladı gibi. Bebiş de artık çevreyi incelemeye her şey dikkatini çekmeye başladı diye sakin durabiliyor donence ile oyaliyorum. Bir de evde bir perde var çok ilgisini çekiyor ona dalıp kalıyor 10 15 dk kadar onunla oyalaniyor saçlarımı açtığım zaman da çok garip inceliyor beni :)
Rezene çok işe yarıyor canım hem gaza iyi geliyor hem de sütü arttiyor bende bitti bugün alacam . Senin bebiş nasıl canım
Canım 10 günde 300 grmi mamasiz mi aldı. Mamasiz almissa sütün yetiyor canım bir de bebiş bezini günde 5 6 defa dolu dolu islatiyorsa yine sütün yetiyordur
Canım ben 2 çocuk annesiyim 3. Ye gebeyim mjın dikkatimi çekti cevap vermek istedim. Bebeğine kalça ultrasonu Çekildi mi? Bence çocuk doktorunla paylaş bu durumu belki alt bölgesinde onun canını yakan bi sorun vardır. Çünkü bebeklerin en çok sevdiği şey kıçlarının açık kalması. İnş biranönce uslu bi bebek olur seni üzmez annesiarkadaşlar sabahtan beri fırsat bulupta giremedim.benim bebeğim dün geceden öğlen 12 ye kadar beni uyutmadı diyebilirim.uykusunda kızarıp pancar gibi oluyor.gaz sorunu var.en çok ta mama verdikten sonra oluyor.gün de 2 defa falan 50 ml yakın mama veriyorum.memede süt olmasına rağmen ağlıyor.mama verince susuyor.bir de altını değiştirmemi hiç sevmiyo.altını pisletince ağladığı yetmiyormuş gibi nasıl pijamasını çıkarıyorum çığlığı basıyor.özellikle geceleri apartmanı ayağa kaldırıyor.altını silip yeni bez bağlayıncağa kadar nefesi kesiliyor ağlamaktan.öyleki bazen sadece silip örtüye sarıp meme veriyorum hemen susuyor.kaldığımız yerden devam edince bez için ağlamaya devam.bunun gibi sorunu olan var mı.nasıl çözüm bulacam.
Canım ilk 2 hafta benim bebegimde agliyirdu altini acinca suan 23 gunluk son 1 haftadir aglamiyor.sadece uzun surerse kiziyor. Bence alisirarkadaşlar sabahtan beri fırsat bulupta giremedim.benim bebeğim dün geceden öğlen 12 ye kadar beni uyutmadı diyebilirim.uykusunda kızarıp pancar gibi oluyor.gaz sorunu var.en çok ta mama verdikten sonra oluyor.gün de 2 defa falan 50 ml yakın mama veriyorum.memede süt olmasına rağmen ağlıyor.mama verince susuyor.bir de altını değiştirmemi hiç sevmiyo.altını pisletince ağladığı yetmiyormuş gibi nasıl pijamasını çıkarıyorum çığlığı basıyor.özellikle geceleri apartmanı ayağa kaldırıyor.altını silip yeni bez bağlayıncağa kadar nefesi kesiliyor ağlamaktan.öyleki bazen sadece silip örtüye sarıp meme veriyorum hemen susuyor.kaldığımız yerden devam edince bez için ağlamaya devam.bunun gibi sorunu olan var mı.nasıl çözüm bulacam.
Ah ah hiç bi faydası yok bişeyin ben aylarca çektim. Sonra anladım ki Göğüs pedi alerji yapıyormuş. Göğüs pedini bıraktım bakkalda satılan yeşil kutuda arko krem var küçük tüp olan onu kullandım her emzirmede Yıkama çok zor gelsede sabrettim geçti hemde ilk günden farketti. Bide slikon uç taktım ped yerine direk çamaşırımaaç değip tahriş etmesin diye. Kısmetse bu bebeğimde Göğüs Kalkan'ı kullanıcam çünkü pedler bana dokunuyor. Yaşadığımı paylaşayım dedim umarım faydası olur. Allah yardım etsinkarbonatlı suyun göğüs ucuna ne faydası var? zeytinyağı fayda etmedi bana
İyi maşallah canım düzene giriyo demekki yavaş yavaş, 40 ina da az kaldı zaten iyice düzelir inş.Canım yeni gördüm mesajını. Biraz daha iyiyiz buz canım. Gaz sancimiz geçmedi tam olarak ama zincoyu düzenli kullanıyorum artık ise yaramaya başladı gibi. Bebiş de artık çevreyi incelemeye her şey dikkatini çekmeye başladı diye sakin durabiliyor donence ile oyaliyorum. Bir de evde bir perde var çok ilgisini çekiyor ona dalıp kalıyor 10 15 dk kadar onunla oyalaniyor saçlarımı açtığım zaman da çok garip inceliyor beni :)
Benmde eşim gece mama vermeme kızdı günde 1 kez mama verdim düşün kayınvalide yorum yapmıyor ama eminim mama verdim die memnun değildirvalla cnm bencede fazla oluyo mama..bu gün banyo yaptırdık 3 defa kustu..
yani bukadar yüklenmenin ne anlamı var..eşimle kv. başımın etini yiyolar..
ısırgan otu aldım aktardan çayını içiyom...bide damla aldı eşim eczaneden süt arttırıcı suya damlatıp içiyom..
sütüm arttı şükür mamayı artık hiç vermiyecem inşallah..
Tam canim cok cok sagol bide sargi bezini deneyeyim pedler hep islak kuru kalmasi mumkun degil zaten...batikonu hemen yarin aldiracagim zaten doktor nasil oldugumu sormak icin aradi bugun agrimi soyleyince buz uygula dedi ama bu seferde usutmekten korkuyorum :-(Ilk oglumda distan dikislerim vardi.. doktor her tuvaletten sonra batikonla pansuman yapmami soylemisti.. 3 dikis tam 14 gunde gecti.. iyilesmesi hizlanir mi bilmiyorum ama enfeksiyon kapmasini engeller.. bir de ped turu seyler de iyilesmesini geciktiriyor.. ben steril sargi bezinin arasina pamuk koyarak kendime ped hazirladim..cok daha rahat oluyor. Hem diger pedler gibi pisirmiyor.
Benmde eşim gece mama vermeme kızdı günde 1 kez mama verdim düşün kayınvalide yorum yapmıyor ama eminim mama verdim die memnun değildir
Bu ara da d vitamini bebeğe veren vsrmı doktor verdi De
Tamam canim.cok tesekkur ederim batikonu doktor onermedi ama herkes tavsiye ediyo denicem.mutlaka iki hafta amma uzunmus ya :-( ben bir haftada gececek umuduyla yasiodumBenimde ic dis dikis var 2 hafta yan oturdum tan yattim 18. GunumuZ sundial normal oturabiliyorum ama temkinli yinede bide her tuvalet sonrasi baticon la temizlersen enfeksiyon kapmaz cabin iyilesir ins..
Umarimm gecer canim hepimiz en kisa zamanda rahatlariz...batikona yarin baslayabilcem bugun eczaneler kapali...ama dedigin gibi ilik dus aliyorum.belden asagimi biraz rahatlatiyo mecburen agrinkesici iciyorum...bir haftadannuzun surecek demekki iyilesmesi:-(Canim gecmis olsun benimde ic dis dikisim var, bol baticon kullan ama yikar gibi ne kadar fazla olursa o kadar rahatlatiyor, birde ben her lavabo sonrasi belimden asagisini ilik suyla yikayip oyle baticon suruyorum biraz daha rahatlatiyor, ama 1 haftagecmesine ragmen oturmak mumkun degil tabi yan oturup emziriyorum bende..Umarim biran evvel atlatiriz..
ama süt sızar g.pedi kullanmasakAh ah hiç bi faydası yok bişeyin ben aylarca çektim. Sonra anladım ki Göğüs pedi alerji yapıyormuş. Göğüs pedini bıraktım bakkalda satılan yeşil kutuda arko krem var küçük tüp olan onu kullandım her emzirmede Yıkama çok zor gelsede sabrettim geçti hemde ilk günden farketti. Bide slikon uç taktım ped yerine direk çamaşırımaaç değip tahriş etmesin diye. Kısmetse bu bebeğimde Göğüs Kalkan'ı kullanıcam çünkü pedler bana dokunuyor. Yaşadığımı paylaşayım dedim umarım faydası olur. Allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?