2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evt cnm mamasız 10 güne 300 gr. almış...bezine 5-6 kez kirletiyo..
Çok güzel canım niye mama veriyorsun kı
ariver senin kız nekadarlık oldu maşallah etrafla ilişki kurmaya aşlamış..darısıda bize..
34 günlük olduk canım

Inşallah canım 3 aya gecmezmis diyorlar . Alıştım artık bu tempoya canım.
Kıyamam ya benimki de şu an öyle bugün sabahtan beri 3 saat uyudu sadece. Gazını da çıkarıyor neyi var anlamıyorum. Söyle doktora canım düzenli kullanunca fayda ediyor

Çok geçmiş olsun gözünüz aydın allah hayırlı evlat etsin inşallah. Benim dikişlerim şükür iyi çarşamba kontrolümüz var. İlk günlerde emzirirken ağladım hep acıdan. Kakao yağı sürdüm sık sık iyi geldi. Bi de kalkanla emzirmeye başladım daha iyiyim şükür. Sende dene istersen. Bi kaç kerede tahin yağı sürmüştüm

Kizlar bebegim sekiz gunluk simdiden gaz sikintimiz basladi.cok erken degil mi.iki gundur gece boyu uyumuyor uyuyacak gibi oluyor yatirinca dizlerini cekmeye basliyor huysuzlasiyor.rezene veriyorum uc cay kasigi bide aguline diye bitkisel bi ilac veriyorum.bunlari vermek kotu olurmu bu kadar kucuk bebege bilmiyorm.siz de varmi ayni durum neler yapiyorsunuz

Arkadaslar bebegim gogsumu emerken veya biberonu emerken hep genzine kaçırıyor her saat emiyor ve her emiste kitliktan cikmis gibi emio napmaliyin

Arkadaslar merhaba oncelikle gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun inşallah. Bende sakaryadayim siz hangi hastanede digumunuzu yaptiniz paylasirmisinz
Aa pardon hamileymişsimiz siz ben beyhekim hastanesinde gülten demirsoya gittim 9 ay boyunca. Çok memnun kaldım. Sağolsun çok ilgili bi doktor

merhaba bebeğim 20 günlük doğumunun 2. ve 8. günü çocuk dr a götürdük.orda kadın da soyunca çığlığı basıyordu.biraz sinirli bir bebek demişti.kalça için en kısa zaman da ultrasyon çektirecem teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar doğumdan sonra çok giremiyorum doğurmayan kaldı mı acaba

Bi de normal doğum yapan arkadaşlar kanamanız ne durumda doğum yapalı 7 gün oldu ilk iki gün çok fazlaydı sonra yok denecekkadar azaldı bugün ttekrar başladı ama çok fazla sanki su akıyor korktum açıkçası böyle bir şey yaşayan var mı perşembe gününe kadar doktora da gidemem ne yapmam lazım ters bir durum mu var acaba ya

korkma canım normal o vucudun yenıden duzenlıcek kendısını 40 boyunca boyle duzensızlıkler yasarsın sonra vucuduna gore emzırme donemınde hamılelık donemı gıbı adet bıle gormıceksın ben ılk dogumumda 6 ay adet gormedım

Ama canım çok fazla sanki afedersin idrar yapıyor gibi akıyor gidiyor ve kıpkırmızı normalde yavaş yavaş kahverengiye dönmesi lazım benim önce kırmızı sonra kahverengi şimdi tekrar kırmızı olunca çok korktum ya

yok canım korkma duzene gırcek 9 ayın pis kanı var ıcerde onu atıyo 40 gunden sonra duzelcek aşırı pıhtı düşürmedıkten sonra ve koku olmadıktan sonra korkma

yok canım korkma duzene gırcek 9 ayın pis kanı var ıcerde onu atıyo 40 gunden sonra duzelcek aşırı pıhtı düşürmedıkten sonra ve koku olmadıktan sonra korkma
Yok canım ne pıhtı ne de koku çok teşekkür ederim canım sağolasın sen ne yapıyorsun minik nasıl maşallah tutunmuş sana annesi cinsiyetini öğrenebildiniz mi

Yok canım ne pıhtı ne de koku çok teşekkür ederim canım sağolasın sen ne yapıyorsun minik nasıl maşallah tutunmuş sana annesi cinsiyetini öğrenebildiniz mi
ben ne yapım cnaım bulantılardan yenı yenı kurtuluyorum daha bılmıyorum cınsıyetını bugun 12+1 gunluk oldu ayın ıkısınde gıtcem doktora ıkılı ıcın randevu alcam ıns hersey yolunda gıder

İnşallah canım her şey yolundadır inanıyorum

kanamam var ama. çocuk kan içecek resmen. durmuyor kanım. sütle birlikte akıyor. göğüs pedim kıpkırmızı oldu
Benim de kan akmisti, hatta ben gec farketmisim, icmistir kani, ama o gun biraz o gogsu dinlendirince, tekrar verdigimde az kanamisti ,ertesi gun de gecmisti. Senin devam ediyor anladigim kadarıyla,Allah yardimcin olsun canim, cok zor ya gercekten, ama vazgecme, sonra acilar geciyor, 2 ayliktan.itibaren bi yandan emziril bi yandan yemek yapiyodum.

Iyi akşamlar kızlar. .bebegim 2 haftalik..v3 emziksiz uyumuo kayinvalidem sağolsun ne yapabilirim yaaa

herkes ısrarla emzir diyor ama göğüs uçlarım o kadar kötüydü ki emziremedim kaç gündür ve şuan sütüm yok hiç. ayrıca iki göğüs ucu da bembeyaz oldu. kabuk bağlamış mı desem pamukçuk gibimi desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…