- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Çok güzel canım niye mama veriyorsun kıevt cnm mamasız 10 güne 300 gr. almış...bezine 5-6 kez kirletiyo..
34 günlük olduk canımariver senin kız nekadarlık oldu maşallah etrafla ilişki kurmaya aşlamış..darısıda bize..
Inşallah canım 3 aya gecmezmis diyorlar . Alıştım artık bu tempoya canım.İyi maşallah canım düzene giriyo demekki yavaş yavaş, 40 ina da az kaldı zaten iyice düzelir inş.
Bizim gündüz uykumuz düzeldi ama akşamları gaz sancimiz arttı uyumak istiyor ama gaz uyutmuyor gözleri kapalı ağlıyor yavrum, benim de içim gidiyor... zinco yu duymustum iyiymis salı günü dr a gideceğiz ilaç isteyeceğim yoksa kimyon etki etmiyor ya da biraz daha denemeliyim ne kadar sürede etkiler bilemedim
Çok geçmiş olsun gözünüz aydın allah hayırlı evlat etsin inşallah. Benim dikişlerim şükür iyi çarşamba kontrolümüz var. İlk günlerde emzirirken ağladım hep acıdan. Kakao yağı sürdüm sık sık iyi geldi. Bi de kalkanla emzirmeye başladım daha iyiyim şükür. Sende dene istersen. Bi kaç kerede tahin yağı sürmüştümCanim bende sakaryadanim biliyosun bende sezaryen oldum 28inde oldum ama agrilarim cok sag tarafim dikisimin biber gbi yaniyo oturup kalkarken cok zorlaniyorum saga sola yatmak ne mumkun goguslerimin uclari bu kadar gunde yara oldu kan oturdu uclarina resmenne zaman toparlanicaz kendi isimizi kendimiz gorucez acaba normalde cok dayanikli biriyimdir ben ama bu aciya dayanamiyorum cok kotu
Ben beyhekim hastanesinde yaptım. Siz?Arkadaslar merhaba oncelikle gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun inşallah. Bende sakaryadayim siz hangi hastanede digumunuzu yaptiniz paylasirmisinz
Aa pardon hamileymişsimiz siz ben beyhekim hastanesinde gülten demirsoya gittim 9 ay boyunca. Çok memnun kaldım. Sağolsun çok ilgili bi doktorArkadaslar merhaba oncelikle gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun inşallah. Bende sakaryadayim siz hangi hastanede digumunuzu yaptiniz paylasirmisinz
Bana da günde 3 defa 3 er damla dedi napsam acabaBen veriyorum. Hatta bir ay boyunca günde bir defa üç damla . Belki Yaşadığım ülkedende kaynaklana bilir bu kadar fazla olması.
merhaba bebeğim 20 günlük doğumunun 2. ve 8. günü çocuk dr a götürdük.orda kadın da soyunca çığlığı basıyordu.biraz sinirli bir bebek demişti.kalça için en kısa zaman da ultrasyon çektirecem teşekkürler...Canım ben 2 çocuk annesiyim 3. Ye gebeyim mjın dikkatimi çekti cevap vermek istedim. Bebeğine kalça ultrasonu Çekildi mi? Bence çocuk doktorunla paylaş bu durumu belki alt bölgesinde onun canını yakan bi sorun vardır. Çünkü bebeklerin en çok sevdiği şey kıçlarının açık kalması. İnş biranönce uslu bi bebek olur seni üzmez annesi
korkma canım normal o vucudun yenıden duzenlıcek kendısını 40 boyunca boyle duzensızlıkler yasarsın sonra vucuduna gore emzırme donemınde hamılelık donemı gıbı adet bıle gormıceksın ben ılk dogumumda 6 ay adet gormedımMerhaba arkadaşlar doğumdan sonra çok giremiyorum doğurmayan kaldı mı acaba
Bi de normal doğum yapan arkadaşlar kanamanız ne durumda doğum yapalı 7 gün oldu ilk iki gün çok fazlaydı sonra yok denecekkadar azaldı bugün ttekrar başladı ama çok fazla sanki su akıyor korktum açıkçası böyle bir şey yaşayan var mı perşembe gününe kadar doktora da gidemem ne yapmam lazım ters bir durum mu var acaba ya
Ama canım çok fazla sanki afedersin idrar yapıyor gibi akıyor gidiyor ve kıpkırmızı normalde yavaş yavaş kahverengiye dönmesi lazım benim önce kırmızı sonra kahverengi şimdi tekrar kırmızı olunca çok korktum yakorkma canım normal o vucudun yenıden duzenlıcek kendısını 40 boyunca boyle duzensızlıkler yasarsın sonra vucuduna gore emzırme donemınde hamılelık donemı gıbı adet bıle gormıceksın ben ılk dogumumda 6 ay adet gormedım
yok canım korkma duzene gırcek 9 ayın pis kanı var ıcerde onu atıyo 40 gunden sonra duzelcek aşırı pıhtı düşürmedıkten sonra ve koku olmadıktan sonra korkmaAma canım çok fazla sanki afedersin idrar yapıyor gibi akıyor gidiyor ve kıpkırmızı normalde yavaş yavaş kahverengiye dönmesi lazım benim önce kırmızı sonra kahverengi şimdi tekrar kırmızı olunca çok korktum ya
Yok canım ne pıhtı ne de koku çok teşekkür ederim canım sağolasın sen ne yapıyorsun minik nasıl maşallah tutunmuş sana annesi cinsiyetini öğrenebildiniz miyok canım korkma duzene gırcek 9 ayın pis kanı var ıcerde onu atıyo 40 gunden sonra duzelcek aşırı pıhtı düşürmedıkten sonra ve koku olmadıktan sonra korkma
Evet sızıyordu silikon uç takıyordum sık sık Pamuklu bezle kuruluyordumama süt sızar g.pedi kullanmasak
ben ne yapım cnaım bulantılardan yenı yenı kurtuluyorum daha bılmıyorum cınsıyetını bugun 12+1 gunluk oldu ayın ıkısınde gıtcem doktora ıkılı ıcın randevu alcam ıns hersey yolunda gıderYok canım ne pıhtı ne de koku çok teşekkür ederim canım sağolasın sen ne yapıyorsun minik nasıl maşallah tutunmuş sana annesi cinsiyetini öğrenebildiniz mi
İnşallah canım her şey yolundadır inanıyorumben ne yapım cnaım bulantılardan yenı yenı kurtuluyorum daha bılmıyorum cınsıyetını bugun 12+1 gunluk oldu ayın ıkısınde gıtcem doktora ıkılı ıcın randevu alcam ıns hersey yolunda gıder
Bana da günde 3 defa 3 er damla dedi napsam acaba
Benim de kan akmisti, hatta ben gec farketmisim, icmistir kani, ama o gun biraz o gogsu dinlendirince, tekrar verdigimde az kanamisti ,ertesi gun de gecmisti. Senin devam ediyor anladigim kadarıyla,Allah yardimcin olsun canim, cok zor ya gercekten, ama vazgecme, sonra acilar geciyor, 2 ayliktan.itibaren bi yandan emziril bi yandan yemek yapiyodum.kanamam var ama. çocuk kan içecek resmen. durmuyor kanım. sütle birlikte akıyor. göğüs pedim kıpkırmızı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?