- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
1 haftada.gecmeyebilir.canim, benim dista 3 tane, agrilarim 10. Gun gecti, o da 2 3 gun sonra aklim basima geldi de yattim surekli. Yatmaya calis hep. Otururken de dikis olmayan tarafin ustune dogru otur mutlaka. Bugun 18 bitti hala rahat degilim, hicbiri de dusmedi. Daha kontrole de gitmedim.Kizlar normal dogum yaptim rahim yirtildi icte uc dista iki dikis var cok ama cok agrim var minoset verdi doktor ama hic fayda etmiyor :-( ne kadar surer bu aci yapmam gereken ozel.birsey varmi yatamiyorum bebegimi emziremiyorum agridan :-(
Bebeginde pamukcuk var mi canim, ondan sana gecmis olabilir. Bir de sut birikmesj oldu mu, yarayla mastit birbirin tetikliyor. Doktoruna soylersen belki antibiyotik yazar rahatlarsin? Hep soyledim, bu kadin da hep ayni seyi söylüyor diyceksiniz de, bepantheb surup streclemek beni resmen kurtardi.herkes ısrarla emzir diyor ama göğüs uçlarım o kadar kötüydü ki emziremedim kaç gündür ve şuan sütüm yok hiç. ayrıca iki göğüs ucu da bembeyaz oldu. kabuk bağlamış mı desem pamukçuk gibimi desem
SÜT ARTIRICI DAMLANIN İSMİ NEDİR ?valla cnm bencede fazla oluyo mama..bu gün banyo yaptırdık 3 defa kustu..
yani bukadar yüklenmenin ne anlamı var..eşimle kv. başımın etini yiyolar..
ısırgan otu aldım aktardan çayını içiyom...bide damla aldı eşim eczaneden süt arttırıcı suya damlatıp içiyom..
sütüm arttı şükür mamayı artık hiç vermiyecem inşallah..
Aynı birebir sorun bende de var canım sanki benim kızı anlatmışsınızdır bende çok çaresizim acaba aç mı kalıo diye düşünüyorumarkadaşlar sabahtan beri fırsat bulupta giremedim.benim bebeğim dün geceden öğlen 12 ye kadar beni uyutmadı diyebilirim.uykusunda kızarıp pancar gibi oluyor.gaz sorunu var.en çok ta mama verdikten sonra oluyor.gün de 2 defa falan 50 ml yakın mama veriyorum.memede süt olmasına rağmen ağlıyor.mama verince susuyor.bir de altını değiştirmemi hiç sevmiyo.altını pisletince ağladığı yetmiyormuş gibi nasıl pijamasını çıkarıyorum çığlığı basıyor.özellikle geceleri apartmanı ayağa kaldırıyor.altını silip yeni bez bağlayıncağa kadar nefesi kesiliyor ağlamaktan.öyleki bazen sadece silip örtüye sarıp meme veriyorum hemen susuyor.kaldığımız yerden devam edince bez için ağlamaya devam.bunun gibi sorunu olan var mı.nasıl çözüm bulacam.
Biz varız. Tadı deişik geliyo kızıma. Damlanın ucunu da. Emmeye çalışıyo :)) 15. Gün başlattı doktor.Benmde eşim gece mama vermeme kızdı günde 1 kez mama verdim düşün kayınvalide yorum yapmıyor ama eminim mama verdim die memnun değildir
Bu ara da d vitamini bebeğe veren vsrmı doktor verdi De
Aynbn kızım da 2800 doğdu2550 ye kadar düştü. Deri ve kemikten ibaretti. Hep tontişim diye sevdim. Şimdigıdığı falan çıktı. Küçük diyenler oldu tabi. Ama ben de minyonmuşum diyip geçtim.Kizlar benim bebeğim 37 + 0 doğdu 2760 gr sonra sisi falan vardı 2 gün önce doktora götürdük 1 ay 4 gunluk tu. 3600 olmuş sadece anne sütüyle 900 gr almışız şükürler olsun doktorum bebeğim diğer 1 aylik lara göre küçük olmasına rağmen bu daha 5-10 günlük bebek sayılır dedi ve guzel kilo almış mama kullanma dedi.
Tabi dogumdan beri ne çektiğimi bir ben bir Allahım bilir. Her gelenin ufak demesine mi üzülsem kayinvalidemin durmadan diğer 1 yaşındaki torunuyla kıyas etmesine mi üzülsem daha bebeğim 5 günlükken ablamin mecburen gitmesine mi bilemedim. Banyosunu yaptırırken ağlıyordum ilk zamanlar ya bi yerine bilmeden bişey yapsam diye çok zor zamanlardan geçtim Allahim kimseye vermesin.bebeğim şimdi ilk zamana göre toparlandı fakat ben psikolojik olarak çok iyi sayılmam. Bebegim sağlıklı ya başka da bisey umrumda değil olmaması da lazım biliyorum ama ama insan üzülüyor işte. Ama düşünüyorum Allahım dağına göre kar veriyor bana ufak ufak bu diyenlerin ufak bebeği olsa mazallah ellerinde kalır
Rabbim herkese bol sabır versin yardimcimiz olsun insallah...
Bizim günde 1 defa 1 ml. Az mı normal mi.Bana da günde 3 defa 3 er damla dedi napsam acaba
Canim bende sakaryadanim biliyosun bende sezaryen oldum 28inde oldum ama agrilarim cok sag tarafim dikisimin biber gbi yaniyo oturup kalkarken cok zorlaniyorum saga sola yatmak ne mumkun goguslerimin uclari bu kadar gunde yara oldu kan oturdu uclarina resmenne zaman toparlanicaz kendi isimizi kendimiz gorucez acaba normalde cok dayanikli biriyimdir ben ama bu aciya dayanamiyorum cok kotu
streç işi olmaz ya. afakanlar bsıyorBebeginde pamukcuk var mi canim, ondan sana gecmis olabilir. Bir de sut birikmesj oldu mu, yarayla mastit birbirin tetikliyor. Doktoruna soylersen belki antibiyotik yazar rahatlarsin? Hep soyledim, bu kadin da hep ayni seyi söylüyor diyceksiniz de, bepantheb surup streclemek beni resmen kurtardi.
nasıl kaymadan duruyor slikonCanım geçmiş olsun. Benimde göğüs uçlarım yarydı.10 gün silikon göğüs koruyucu kullandım işe yaradı. En azından göğüsümü verîrken canım çok yanmadı. Bir de hametan krem kullandım ondan sonra göğüs uçlarım düEldi.3 gündür Allah a şükür yaram yok göğüs koruyucu olmadan emzirîyorum. Hametan kremi bi dene istersen ama emzîrmeden önce yıkaman gerek. İnşallah senînde düzelir
Bebeğin ağzına verirken tutup veriyorsun zaten. Ağzına aldıktan sonra kaymıyor zaten. Bence bugün al ve kullanmaya başla. Bebek memeyi ağzına alınca etini koparıyorlarmış gibi bir acı oluyor ya bu silikon koruyucularla ağzına verince o kadar canın yanmaz en azından ve hametan kremi günde bir kaç kere sür. Ben denedim faydasını gördüm inşallah sana da iyi gelir.nasıl kaymadan duruyor slikon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?