Bu şrkilde kalan sütü dolaba koyuyorum hemen ve eğer 2-3 saat içinde tüketemezsem döküyorum cnm az kalmışsa hemen döküyorum hiç kaldırmadan çünkü bir kere ılıtılmış olduğu için bebeğe zararı olabilir diye korkuyorumgünaydın güzel mayıs anneleri uzun zamandır giremedim 4 yaşında bir kızım bir de 28 günlük kızım Allah sağlıklarını versin dertleri bitmiyor fırsat olmuyor. umarım herkes iyidir hepinize bol sütlü bol uykulu sıfır gazsız günler geçirmenizi dilerim hepiniz gibi biz de doğumdan sonra dikiş ağrısı iyileşme yeni düzene alışma süreci gaz problemi uyku sorunu meme ucu yarası emme sorunu hepinizle aynı şeyleri yaşadık çok şükür bazılarını atlattık umarım hepiniz ne sorununuz varsa en kısa zamanda atlatırsınız benim bir sorum olacak sütünü sağıp biberonla veren annelere ben sütümü sağıp buzdolabında bekletiyorum bebeğim acıkınca biberonla sıcak suya koyup ılıtıp bebeğime veriyorum fakat bazen hepsini bitirmiyor sizin böyle bir durum olduğunda kalan sütü ne yapıyorsunuz döküyor musunuz yoksa saklayıp tekrar mı veriyorsunuz bu konuda acil yardıma ihtiyacım var önerisi olanlar cevaplarsanız çok sevinirim hakkınızı helal edin hepinize huzurlu mutlu sağlıklı günler
Aynen canimmm bi daha dogurmam herhaldeBir dogum yaptik, pert olduk desene, ah bu doktorlarAllah yardimcin olsun
Canım aç tok die ayrım varmı nasıl veriliyor tokken miaile hekimi bana verdi..d vitamini .birhaftadır kullanıyorum..günde bi kere 3 damla
Canım duyduk onu da çünkü presedür de yan etki ile alakalı bir garanti vermedi o yüzden çekimser kaldım yurtdışından mı getirtsem acaba diye düşünüyormBen biraz araştırdım konuyu cnm günde 3 damla ihtiyaç olan günlük miktarı sağlıyor bebek hepsini alamadığı için ( kaşıkta kalan ve sğzından dökülen gibi) 4 damla yazıyor drlar bir de günde 30 dk güneşle direkt temas kollar bacaklar açık olarak sağlanabiliyorsa o gün vermrye gerek yok,
Bir de Türkiye de satılmayan bir marka varmış onun içinde hiç katkı maddesi yokmuş fskat burda bulunmadığı için mecbur devit3 kullanıyoruz. Onun adı da Carlson baby d drops tanıdığınız varsa yollarlar:)
Bendede oyle bende 20 gun once dogum yaptim ayni beni anlattin ama ben kotu bisi diye dusunmedim acikcasi hangi doktora soracaksinMerhaba arkadaşlar doğumdan sonra çok giremiyorum doğurmayan kaldı mı acaba
Bi de normal doğum yapan arkadaşlar kanamanız ne durumda doğum yapalı 7 gün oldu ilk iki gün çok fazlaydı sonra yok denecekkadar azaldı bugün ttekrar başladı ama çok fazla sanki su akıyor korktum açıkçası böyle bir şey yaşayan var mı perşembe gününe kadar doktora da gidemem ne yapmam lazım ters bir durum mu var acaba ya
canım kilo alımı güzel olmuş bebişinin şimdiden sonra cene daha güçlendiği için daha iyi çekecektir sütü ve kilo alımı daha yüksek olacaktır merak etme benim bebiş maşaAllah sadece anne sütü alıyor 1 ayda beklenen kilonun çok üzerinde aldı maşaAllah sübhanAllahCanım 1 aylik oldumu seninki de anne sütüyle mi besleniyor sadece yeterli oldumu ?
canım bende olmuştum senin gibi 4 gün boyunca agrısından duramadım hep emzir canımSelam kizlarr.
Bugun 20 gunluk olduk. Kizim iyi cok sukur. Ama ben cumartesi gecesi acildeydim. Sol gogusum cok sismisti. 200 cc sagmama ragmen sertlik gecmedi. Titredim ve sonrasinda terledm hep. Halsiz dustum. Antibiyotik verdi emzir bol bol dedi. Bugun 3. Gun hala tam anlamiyla bosalmadi gogsum. Hem emziriyorum hem sagiyorum.
ayrica bi de usuttum surekli oksuruyorum. Bugun kendimi aglarken buldum. Bebegim memeyi tutamiyordu hirsindan. Gozyaslarim yavrumun koluna dustu. Sutum kesilir uzuntuden diye sustum hemen. Toparladm kendimi. Ama bugunler cok zor. Rabbim hepimizin yardimcssi olsun
Aman canım takma kimseyi kiskancliktan cahillikten ne yapacaklarini bilmiyorlar.
Benim de kızım ultrasonda 3400 görünüyordu 2960 doğdu ilk başta çok uzulmustum ama çok şükür fazla kilo vermedik 2800e düştük herkes çok zayıf çok küçük dedi simdi biz de 35 günlüğüz 3600 olduk maşallah. Kaynanam sürekli buyumuyor bu kız sütün yetmiyor zayıf bu deyip duruyor en son dayanamadim bence sizin gözünüzde sorun var tartı öyle demiyor deyip tersledim. Sütüm de yetiyor çok şükür. Takma kimseyi ben de küçük eylül diye seviyorum küçük olsunlar biz buyutecez onları canım çevre de kiskancliktan catlasin :)
Canım gazı olduğu zaman ben öyle yatiriyorum ama gözümü bile kirpmiyor başında bekliyorum Allah korusun. Çok dikkat et canım bir zararı yok ama başında ol
canım kilo alımı güzel olmuş bebişinin şimdiden sonra cene daha güçlendiği için daha iyi çekecektir sütü ve kilo alımı daha yüksek olacaktır merak etme benim bebiş maşaAllah sadece anne sütü alıyor 1 ayda beklenen kilonun çok üzerinde aldı maşaAllah sübhanAllah
ayy kıyamam kuzumaAy bu gaz ne sikintiliymis.hergun bes alti saat ust uste uyuyamiyor gazdan.surekli aglamiyor ama ugrastiriyor bizi.elma yagi kullaniyorm rezene veriyorum bebege kendimde iciyorum.azalir ins
resim değişince tanıymadım seni :) nasılsın, fıstık nasıl? prensesi ısır benim yerimeSelam kizlarr.
Bugun 20 gunluk olduk. Kizim iyi cok sukur. Ama ben cumartesi gecesi acildeydim. Sol gogusum cok sismisti. 200 cc sagmama ragmen sertlik gecmedi. Titredim ve sonrasinda terledm hep. Halsiz dustum. Antibiyotik verdi emzir bol bol dedi. Bugun 3. Gun hala tam anlamiyla bosalmadi gogsum. Hem emziriyorum hem sagiyorum.
ayrica bi de usuttum surekli oksuruyorum. Bugun kendimi aglarken buldum. Bebegim memeyi tutamiyordu hirsindan. Gozyaslarim yavrumun koluna dustu. Sutum kesilir uzuntuden diye sustum hemen. Toparladm kendimi. Ama bugunler cok zor. Rabbim hepimizin yardimcssi olsun
Canim cok merak etmistim seni sukur iyisiniz bebislerimiziin sagligi onemli olan ama onsan cok zorlaniyormis bebege bakamayinca agrilardan:-(Slm kizlar 29 Mayıs akşami zorunlu spinal sezeryanla dogum yaptim. Kotu bi dogum Hikayem oldugu icun detayli yazmak istemiyorum . Yeni yeni kendimi toparlayabildim. Daha ayaga pek kalkamiyorum ama melegim defne berenim saglikli bi sekilde kollarimda cok sukur. Gecmisi okuyamadim ins herkes iyidir ilk fırsatta tekrar yazarin bol bol sutlu gunler
Canım biz kullanıyoduk ama bebiş kabız oldu. Dr anne sutune en yakın en kaliteli mama desi ams bize yaramadı. Aptamile geçtikSmilac mama kullanan var mı? Biz humana kullanıyoruz smilaca geçsek yer mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?