2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu şrkilde kalan sütü dolaba koyuyorum hemen ve eğer 2-3 saat içinde tüketemezsem döküyorum cnm az kalmışsa hemen döküyorum hiç kaldırmadan çünkü bir kere ılıtılmış olduğu için bebeğe zararı olabilir diye korkuyorum

selam hanımlar berat kandiliniz mübarek olsun
prima yeni bebek 1 numara kullanıyoruz bir kaç kez çiş bir kezde kaka taştı bezin dışına sıkıca bağlıyorum nedendir anlamadım
bende süt sağıp biberonla içiriyorum genelde oğluma 3 saatte 1 sağıyorum kalanı döküyorum çok tutmuyorum
günlük beslenme ve süt sağma konusunda her kafadan bir ses çıkıyor
hep endişe halindeyim aç kalır diye
oğlum bana benzemeye başladı kopyamı doğurdum galiba günden güne benim bebekliğim
herkese bol sütlü gazsız günler dileriz

Slm kizlar 29 Mayıs akşami zorunlu spinal sezeryanla dogum yaptim. Kotu bi dogum Hikayem oldugu icun detayli yazmak istemiyorum . Yeni yeni kendimi toparlayabildim. Daha ayaga pek kalkamiyorum ama melegim defne berenim saglikli bi sekilde kollarimda cok sukur. Gecmisi okuyamadim ins herkes iyidir ilk fırsatta tekrar yazarin bol bol sutlu gunler

Canım duyduk onu da çünkü presedür de yan etki ile alakalı bir garanti vermedi o yüzden çekimser kaldım yurtdışından mı getirtsem acaba diye düşünüyorm

O zaman ben 3 öğün yapıyım 1 kez 4 vereyim ya günde 3 kez dedi Şaşırdım

Bendede oyle bende 20 gun once dogum yaptim ayni beni anlattin ama ben kotu bisi diye dusunmedim acikcasi hangi doktora soracaksin

Canım 1 aylik oldumu seninki de anne sütüyle mi besleniyor sadece yeterli oldumu ?
canım kilo alımı güzel olmuş bebişinin şimdiden sonra cene daha güçlendiği için daha iyi çekecektir sütü ve kilo alımı daha yüksek olacaktır merak etme benim bebiş maşaAllah sadece anne sütü alıyor 1 ayda beklenen kilonun çok üzerinde aldı maşaAllah sübhanAllah

kaç gündür oğlumu emziremedim yaralar yüzünden. şimdi de sütüm yok. ne yapabilirim. önerisi olan

Selam kizlarr.

Bugun 20 gunluk olduk. Kizim iyi cok sukur. Ama ben cumartesi gecesi acildeydim. Sol gogusum cok sismisti. 200 cc sagmama ragmen sertlik gecmedi. Titredim ve sonrasinda terledm hep. Halsiz dustum. Antibiyotik verdi emzir bol bol dedi. Bugun 3. Gun hala tam anlamiyla bosalmadi gogsum. Hem emziriyorum hem sagiyorum.
ayrica bi de usuttum surekli oksuruyorum. Bugun kendimi aglarken buldum. Bebegim memeyi tutamiyordu hirsindan. Gozyaslarim yavrumun koluna dustu. Sutum kesilir uzuntuden diye sustum hemen. Toparladm kendimi. Ama bugunler cok zor. Rabbim hepimizin yardimcssi olsun

canım bende olmuştum senin gibi 4 gün boyunca agrısından duramadım hep emzir canım

daha 3 haftalık oğlum var ve kaç gündür acı ve kanamadan oğlumu emziremedim. resmen kırmızı süt akıyordu.
sağlık ocağında bebeğin pamukçuğu için mikosatin verdi dr. '' ya bi deniyim. ne kaybederim ki. zaten deneme tahtası oldum. denemediğim şey kalmadı'' dedim. 2 gündür kullanıyorum ve hiç ağrım kalmadı. şuanki sorunum sütüm yok kaç gündür emzirmediğim için. ama ona da çözüm bulacam inşallah

Ay bu gaz ne sikintiliymis.hergun bes alti saat ust uste uyuyamiyor gazdan.surekli aglamiyor ama ugrastiriyor bizi.elma yagi kullaniyorm rezene veriyorum bebege kendimde iciyorum.azalir ins

bence de canım sende iyi demişsin valla yüz göz olmak istemiyorum kimseye ben her haline de süredir ki sağlıklı olduğu için kilosu falan da umrumda değil ben beslerim elimden geleni yaparım buyur kuzum zaten yetişir haftasına da inşallah ama Allahım sabır versin bize bu stresle bi de bunlarla uğraşıyoruz. .

m

Masallah canim Allahım hepsini nazaran saklasın bu bize yeter inşallah bebisime odaklanması çalışıyorum ben de ..

resim değişince tanıymadım seni :) nasılsın, fıstık nasıl? prensesi ısır benim yerime

Canim cok merak etmistim seni sukur iyisiniz bebislerimiziin sagligi onemli olan ama onsan cok zorlaniyormis bebege bakamayinca agrilardan:-(

Kizlar gogus yarasi olmamasi icin gogus kalkani kullanmaya basladim.emzirirken cok zorlaniyordum kalkandan beri cok rahatim sadece ilk alirken kuzum agzina acio o kadar tavsiye ederim.hic cikarmadan takiyorum sutum akio zaten hemde sut birikmis oluo icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…