- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
bebelac kullanıyoruzSmilac mama kullanan var mı? Biz humana kullanıyoruz smilaca geçsek yer mi acaba?
canım bende olmuştum senin gibi 4 gün boyunca agrısından duramadım hep emzir canım
resim değişince tanıymadım seni :) nasılsın, fıstık nasıl? prensesi ısır benim yerime
Evet canım sık sık o gogsu emzır bu arada benim oglumda cıplaklıgı sevmıyor altını almak ustunu degıstırmek bılfıgın ıskence banyo yapmak ıskenceden beter:)Emziriyorum canim cok sukur aksam uzeri emdi uzun uzun. Rahatladim. Daha sık emzirmem lazim sanirim.
Iyiyizz canimm prenses cok hhuysuz. Ciplakliktan nefret ediyo basiyo cigligi. Alt degistirirken bile deliriyo. Sen nasilsin oglusunn nasil? InsaAllah sutun gelir hemen
Bende gunduzleri 2 saat yatiriyorum,cok rahat ediyor.ozellikle gazi varsaKızlar bebeğim yüz üstü yatınca daha çok rahat ediyor. Yasak biliyorum ama eğer başındaysam gündüzleri 1-2 saat yatırıyorum o şekilde. Şu boğulma önleyici yastıklar var ya bebekler için aranızda kullanan varmı memnnmusunz?
Canim ben genelde az az isitmaya calisiyorum ama bazen kaldigi oluyor dokmuyorum, bi iki saat icinde iciriyorumgünaydın güzel mayıs anneleri uzun zamandır giremedim 4 yaşında bir kızım bir de 28 günlük kızım Allah sağlıklarını versin dertleri bitmiyor fırsat olmuyor. umarım herkes iyidir hepinize bol sütlü bol uykulu sıfır gazsız günler geçirmenizi dilerim hepiniz gibi biz de doğumdan sonra dikiş ağrısı iyileşme yeni düzene alışma süreci gaz problemi uyku sorunu meme ucu yarası emme sorunu hepinizle aynı şeyleri yaşadık çok şükür bazılarını atlattık umarım hepiniz ne sorununuz varsa en kısa zamanda atlatırsınız benim bir sorum olacak sütünü sağıp biberonla veren annelere ben sütümü sağıp buzdolabında bekletiyorum bebeğim acıkınca biberonla sıcak suya koyup ılıtıp bebeğime veriyorum fakat bazen hepsini bitirmiyor sizin böyle bir durum olduğunda kalan sütü ne yapıyorsunuz döküyor musunuz yoksa saklayıp tekrar mı veriyorsunuz bu konuda acil yardıma ihtiyacım var önerisi olanlar cevaplarsanız çok sevinirim hakkınızı helal edin hepinize huzurlu mutlu sağlıklı günler
Aynı durumu paylaşıyoruz. Biz bir aylığız. Sadece 30 cc çıkıyı sutum. Ustune ya 60 yada 90 cc mama yapıyorum çunku aç yavrum. Ben incir kaynatıp suyunu ve kendini yedim. Dut kaynatıp suyunu içtim. Hergun maden suyu içiyorum. Humana günde 3 bardak tuketiyorum. En az 2 litre su içiyorum ama hiçbiri fayda etmedi. Birde hergun 5 6 tane hurma yiyorum. Şimdi ebebekten malt içeceği aldık. Bugün başladım bakalım etkisi olacakmıSlm güzel anneler benim sütüm o kadar az ki bebegime her emzirmeden sonra yaklasik 60 cc mama veriyorum. Vermezsem bebeğim sürekli ağlıyor. Pompayla sağınca sadece 25 cc süt çıkıyor. Bu arada 18 günlüğüz, sezeryanla doğduk. Sütümü arttırmak için neler yapmalıyım lütfen bana bi akıl verin çok üzülüyorum
valla benim oğlum suyu da soyunmayı da seviyor.Emziriyorum canim cok sukur aksam uzeri emdi uzun uzun. Rahatladim. Daha sık emzirmem lazim sanirim.
Iyiyizz canimm prenses cok hhuysuz. Ciplakliktan nefret ediyo basiyo cigligi. Alt degistirirken bile deliriyo. Sen nasilsin oglusunn nasil? InsaAllah sutun gelir hemen
önce doktora git. benm gibi kansızlık olabilir canmSlm güzel anneler benim sütüm o kadar az ki bebegime her emzirmeden sonra yaklasik 60 cc mama veriyorum. Vermezsem bebeğim sürekli ağlıyor. Pompayla sağınca sadece 25 cc süt çıkıyor. Bu arada 18 günlüğüz, sezeryanla doğduk. Sütümü arttırmak için neler yapmalıyım lütfen bana bi akıl verin çok üzülüyorum
Canım etkisi olursa benimle paylaşır mısın ?Aynı durumu paylaşıyoruz. Biz bir aylığız. Sadece 30 cc çıkıyı sutum. Ustune ya 60 yada 90 cc mama yapıyorum çunku aç yavrum. Ben incir kaynatıp suyunu ve kendini yedim. Dut kaynatıp suyunu içtim. Hergun maden suyu içiyorum. Humana günde 3 bardak tuketiyorum. En az 2 litre su içiyorum ama hiçbiri fayda etmedi. Birde hergun 5 6 tane hurma yiyorum. Şimdi ebebekten malt içeceği aldık. Bugün başladım bakalım etkisi olacakmı
Canim, canin bir sey cekmis olabilir mi?? Boyle seylere inanmazdim ben ama, annemin de basina gelmis, benim de oldu, ben 15 gunlukken, reklam panosunda bi sey gormustum, ama canim.cekmedi, o aksam eve geldim, atesim cikti, gogsum sisti, bi tuhaf oldum, sonra annem canin bi sey istedi dedi yok dedim, iyi duaun dedi, boyle boyle ama canim cekmedi dedim, evde vardi, yedirdi hemen, gecti biliyo musun. Sut cekiyor.Selam kizlarr.
Bugun 20 gunluk olduk. Kizim iyi cok sukur. Ama ben cumartesi gecesi acildeydim. Sol gogusum cok sismisti. 200 cc sagmama ragmen sertlik gecmedi. Titredim ve sonrasinda terledm hep. Halsiz dustum. Antibiyotik verdi emzir bol bol dedi. Bugun 3. Gun hala tam anlamiyla bosalmadi gogsum. Hem emziriyorum hem sagiyorum.
ayrica bi de usuttum surekli oksuruyorum. Bugun kendimi aglarken buldum. Bebegim memeyi tutamiyordu hirsindan. Gozyaslarim yavrumun koluna dustu. Sutum kesilir uzuntuden diye sustum hemen. Toparladm kendimi. Ama bugunler cok zor. Rabbim hepimizin yardimcssi olsun
Peki hangi doktora gitmem lazım cnmönce doktora git. benm gibi kansızlık olabilir canm
Slm güzel anneler benim sütüm o kadar az ki bebegime her emzirmeden sonra yaklasik 60 cc mama veriyorum. Vermezsem bebeğim sürekli ağlıyor. Pompayla sağınca sadece 25 cc süt çıkıyor. Bu arada 18 günlüğüz, sezeryanla doğduk. Sütümü arttırmak için neler yapmalıyım lütfen bana bi akıl verin çok üzülüyorum
Canım bizim gaz sorunu da öyle başladı önceleri uyumadı, şimdi ise o saatlerde ağlıyor, gazıni çıkarmayı dene... emmiyor emzik niyetine kullanıyor değil mi, ben emzik vermiştim annem kızmıştı ama iki gün yanımızda kalınca hak verdi hatta o dedi getir emziği diye, göğüslerin yara olmaz hem de bebek istediğine kavuşurKızlar kızım iki haftalık oldu ama çok zorlanıyorm akşam dokuzdan gece ikiye kadar em mek istiyo uyumuyor ne yapacağım ben göğüslerim fena
.Canim, canin bir sey cekmis olabilir mi?? Boyle seylere inanmazdim ben ama, annemin de basina gelmis, benim de oldu, ben 15 gunlukken, reklam panosunda bi sey gormustum, ama canim.cekmedi, o aksam eve geldim, atesim cikti, gogsum sisti, bi tuhaf oldum, sonra annem canin bi sey istedi dedi yok dedim, iyi duaun dedi, boyle boyle ama canim cekmedi dedim, evde vardi, yedirdi hemen, gecti biliyo musun. Sut cekiyor.
teşekkür ederim canım gerçkten evde askılı dolanıyom.çorapda giymiyorum.bebeği emzirirkn hararet basıyor resmen.pişik değildi ama alel acele altını silip bezliyim diye aacele edince nemli kalıyordu altı.pişik oldu.dalin in pudrasını kullanıyorum rahatladı gibi.Canim benim oglum da altini actigimda cok agliyor, cani gidiyor, ama burasi 38 39 derece ve pisik oluyor, azcik kizarsa cigligi basiyor, pisik olmadigina emin misin? Altini.actiginda zeytinyagi surmeyi veya.poposunu yikamayi dene bence, rahatliycak mi bakalim,Gaz icin de kendi yemeklerine kimyon at bol bol, elma yagi da iyi geliyor diye biliyorum, elma yagi ile karnini ovabilirsin. Bir de mumkun mertebe usutmemeye calis. Lohusayken insan gercekten cabuk usutuyor. Ben abarti bulurdum ama bu dogumumda anladim, inan bu sicakta corabimi cikarmiyorum, etek.giyiyorsam taytimi hic.cikartmiyirum, klima acikken ustumu ortuyorum, benum de sanci ve agrilarim geciyor, bebegin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?