2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım bende olmuştum senin gibi 4 gün boyunca agrısından duramadım hep emzir canım

Emziriyorum canim cok sukur aksam uzeri emdi uzun uzun. Rahatladim. Daha sık emzirmem lazim sanirim.

resim değişince tanıymadım seni :) nasılsın, fıstık nasıl? prensesi ısır benim yerime

Iyiyizz canimm prenses cok hhuysuz. Ciplakliktan nefret ediyo basiyo cigligi. Alt degistirirken bile deliriyo. Sen nasilsin oglusunn nasil? InsaAllah sutun gelir hemen

Evet canım sık sık o gogsu emzır bu arada benim oglumda cıplaklıgı sevmıyor altını almak ustunu degıstırmek bılfıgın ıskence banyo yapmak ıskenceden beter:)

Bende gunduzleri 2 saat yatiriyorum,cok rahat ediyor.ozellikle gazi varsa

Slm güzel anneler benim sütüm o kadar az ki bebegime her emzirmeden sonra yaklasik 60 cc mama veriyorum. Vermezsem bebeğim sürekli ağlıyor. Pompayla sağınca sadece 25 cc süt çıkıyor. Bu arada 18 günlüğüz, sezeryanla doğduk. Sütümü arttırmak için neler yapmalıyım lütfen bana bi akıl verin çok üzülüyorum

Canim ben genelde az az isitmaya calisiyorum ama bazen kaldigi oluyor dokmuyorum, bi iki saat icinde iciriyorum

Aynı durumu paylaşıyoruz. Biz bir aylığız. Sadece 30 cc çıkıyı sutum. Ustune ya 60 yada 90 cc mama yapıyorum çunku aç yavrum. Ben incir kaynatıp suyunu ve kendini yedim. Dut kaynatıp suyunu içtim. Hergun maden suyu içiyorum. Humana günde 3 bardak tuketiyorum. En az 2 litre su içiyorum ama hiçbiri fayda etmedi. Birde hergun 5 6 tane hurma yiyorum. Şimdi ebebekten malt içeceği aldık. Bugün başladım bakalım etkisi olacakmı

valla benim oğlum suyu da soyunmayı da seviyor.

önce doktora git. benm gibi kansızlık olabilir canm

Canım etkisi olursa benimle paylaşır mısın ?

Canim, canin bir sey cekmis olabilir mi?? Boyle seylere inanmazdim ben ama, annemin de basina gelmis, benim de oldu, ben 15 gunlukken, reklam panosunda bi sey gormustum, ama canim.cekmedi, o aksam eve geldim, atesim cikti, gogsum sisti, bi tuhaf oldum, sonra annem canin bi sey istedi dedi yok dedim, iyi duaun dedi, boyle boyle ama canim cekmedi dedim, evde vardi, yedirdi hemen, gecti biliyo musun. Sut cekiyor.

Kızlar kızım iki haftalık oldu ama çok zorlanıyorm akşam dokuzdan gece ikiye kadar em mek istiyo uyumuyor ne yapacağım ben göğüslerim fena

Valla canım bol su 3 lt kadar ve humana çayı tüket. Ayrıca etmediği zamanlarda da göğsünü ne kadar boşaltsan o kadar çok doluyor 2 saatte bir uyandirip emzir emdikce artar inşallah emzirirken hep iki göğsünden ver çünkü ben ilk zamanlar yanlış yapıyormuş um sutum şimdi daha çoğaldı. Istedikce arandikca hemen al emzir böylece bebek de daha sakin oluyor hem. Benim bildiklerim yaptiklarim bunlar. Bir de herkesi bilmem ama ben tatlı bişeyler yedimmi mesela tahin helvasi falan Sütüm o gün çok oluyor.

Kizlar geçenlerde k.validemin teyzesi gelmişti yasli ve cok cocuk buyutmus torunlari falan cok akilli uslu sakin cocuklar mosafirlikte varliklariyla yokluklari belli degil... o ediki bebeği 40 gün ağlatmasan yani hemen alsan oylamaya çalışmadan ilgilensen emzirsen falan öyle de gider dedi. Gerçekten bakıyorum ben ilgilendikce daha da sakinleşiyor günden güne. Tabii bana katılırmisiniz bilmem her bebegin mizaci farklı siz de nasıl işler bilemiyorum. ..

Kızlar kızım iki haftalık oldu ama çok zorlanıyorm akşam dokuzdan gece ikiye kadar em mek istiyo uyumuyor ne yapacağım ben göğüslerim fena
Canım bizim gaz sorunu da öyle başladı önceleri uyumadı, şimdi ise o saatlerde ağlıyor, gazıni çıkarmayı dene... emmiyor emzik niyetine kullanıyor değil mi, ben emzik vermiştim annem kızmıştı ama iki gün yanımızda kalınca hak verdi hatta o dedi getir emziği diye, göğüslerin yara olmaz hem de bebek istediğine kavuşur

.

Bende dusundum bisi mi gordumde acaba boyle oldum diye. Ama bulamadim canim.

teşekkür ederim canım gerçkten evde askılı dolanıyom.çorapda giymiyorum.bebeği emzirirkn hararet basıyor resmen.pişik değildi ama alel acele altını silip bezliyim diye aacele edince nemli kalıyordu altı.pişik oldu.dalin in pudrasını kullanıyorum rahatladı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…