altını açık bırakıp emziriyorum yavaş yavaş altı açık kalmaya alıştırıyorumAynı birebir sorun bende de var canım sanki benim kızı anlatmışsınızdır bende çok çaresizim acaba aç mı kalıo diye düşünüyorum
Canım günde 3 lt su.Slm güzel anneler benim sütüm o kadar az ki bebegime her emzirmeden sonra yaklasik 60 cc mama veriyorum. Vermezsem bebeğim sürekli ağlıyor. Pompayla sağınca sadece 25 cc süt çıkıyor. Bu arada 18 günlüğüz, sezeryanla doğduk. Sütümü arttırmak için neler yapmalıyım lütfen bana bi akıl verin çok üzülüyorum
wCanım günde 3 lt su.
3 bardak rezene çayı.
Ve hurma. dene dua edeceksin bana :)
Canım günde 3 lt su.
3 bardak rezene çayı.
Ve hurma. dene dua edeceksin bana :)[/QUOTECanım günde 3 lt su.
3 bardak rezene çayı.
ben de öyle ypmaya çalışıyorum.ama dün gece susturamadım resmenKizlar geçenlerde k.validemin teyzesi gelmişti yasli ve cok cocuk buyutmus torunlari falan cok akilli uslu sakin cocuklar mosafirlikte varliklariyla yokluklari belli degil... o ediki bebeği 40 gün ağlatmasan yani hemen alsan oylamaya çalışmadan ilgilensen emzirsen falan öyle de gider dedi. Gerçekten bakıyorum ben ilgilendikce daha da sakinleşiyor günden güne. Tabii bana katılırmisiniz bilmem her bebegin mizaci farklı siz de nasıl işler bilemiyorum. ..
benim ki gibi iyi ki varsınız.hepinizzin paylaşımlarından yararlanıyorumCanım bizim gaz sorunu da öyle başladı önceleri uyumadı, şimdi ise o saatlerde ağlıyor, gazıni çıkarmayı dene... emmiyor emzik niyetine kullanıyor değil mi, ben emzik vermiştim annem kızmıştı ama iki gün yanımızda kalınca hak verdi hatta o dedi getir emziği diye, göğüslerin yara olmaz hem de bebek istediğine kavuşur
Kızlar kızım iki haftalık oldu ama çok zorlanıyorm akşam dokuzdan gece ikiye kadar em mek istiyo uyumuyor ne yapacağım ben göğüslerim fena
bizimde gece 2 ye kadar aynu durum sonra uyuyor deliksiz 5 30 6 ya kadar deliksiz uyuyor şaşırıyorum bazenAyni ben. Gunduz yarim saatte dogan bebek gece doymuyor
Teşekkür ederim canım mutlaka deneyeceğimCanım günde 3 lt su.
3 bardak rezene çayı.
sağol canım ben de öyle yapayım.Canim ben genelde az az isitmaya calisiyorum ama bazen kaldigi oluyor dokmuyorum, bi iki saat icinde iciriyorum
Bizim de aynı durumumuzbizimde gece 2 ye kadar aynu durum sonra uyuyor deliksiz 5 30 6 ya kadar deliksiz uyuyor şaşırıyorum bazen
aç tok diye bişey demedi..ben öğlenleri veriyorum..Canım aç tok die ayrım varmı nasıl veriliyor tokken mi
hoş geldin aramıza..erken doğum olmuş..Merhaba hanımlar. Biz normalde temmuz annesi olacaktık ama kızım aceleci davrandı ve 20 mayısta dünyaya geldi. Mayıs annesi oldumbizi de aranıza alır mısınız?
gözün aydın cnm.Allah bağışlasın..Günaydın kızlar bende perşembe günü 8.37 de sezeryana yavrumu kucağına aldım şükür ikimizde iyiyiz, yeni hayatimiz çok yoğun geciyor tabiki de ...
Biz dün akşam 10 da bi kalktık sabah 6:30a kadar gazla mücadele ettik ve sonunda kızım uyudu ben hala uyuyamadım hastaneye gidecektik gittik dr gaz için mestil verdi aranız da kullanan var mi arkadaşlar ne kadar sürede etki ediyo biliyor musunuz...
Bi de Allah anneye sabır ve güç veriyor resmen ya şimdiye kadar hiç bu kadar uykusuz kalmamıştım[/QUOTE.
CANIM BIZ DE KULLANDIK GÜNDE 4 kez emmeden önce 4 Damla dedi doktor faydası oldu ama bu ara kullanmıyorum eskisi kadar sıkıntısı yok çünküçünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?