2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım günde 3 lt su.
3 bardak rezene çayı.
Ve hurma. dene dua edeceksin bana :)

ben de öyle ypmaya çalışıyorum.ama dün gece susturamadım resmen

benim ki gibi iyi ki varsınız.hepinizzin paylaşımlarından yararlanıyorum

Merhabalar güzel anneler :) Mayısımız sona erdi mayıs annemiz kalmadı sanırım bekleyen
Bizim beklenen doğum tarihimiz 29 mayıs tı ama aceleci kızım 7 mayıs ta geldi aramıza

Büyüyor prensesim Anne olmak ne muhteşem bir nimet çok şükür. Rabbim herkesin evladını esirgesin

Selam anneler biz 2 aylık 2 günlüğünüz bugün :) pişik olmadı bizimki desitin krem kullandım hep size de tavsiye ederim mercimek kadar sürüp yedireceksiniz ve pişiksiz büyüyecek bebeler :) ilk zamanlar göğüslerden ben de çok çektim şimdi daha iyiyi daha önce de önermiştim size hametan pişik kremi sürün inanılmaz rahatlatıyor ama emzirirken temizliyorum bu arada gaz problemi biz de zaman zaman yaşıyoruz emzirdikten sonra bebişin gazını mutlaka çıkartmaya çalışın Şiddetle tavsiye ederim bunu....kendimi ne şunu yetim süt yapar ne bunu yetim gaz yapar diyerek kasmadım herşeyi yedim çünkü yesen de yemesen de gaz oluyor :) sütüm de Oğluma yetiyor çok şükür ve Doğduğu günden beri hiç mama vermedim beni yalancı meme olarak kullandığı zamanlarda yalancı meme bile vermedim o beni erdikçe sütüm geldi :) memelerin hiç şişmiyor istedikçe emziriyorum bebek bakmak gerçekten zor ve işte bu Yüzden cennet anaların ayaklarının Altın'da bence :) hepinizi öpüyoruz sormak istediklerinizi büyük bir zevkle yanıtlarım

Biz dün akşam 10 da bi kalktık sabah 6:30a kadar gazla mücadele ettik ve sonunda kızım uyudu ben hala uyuyamadım hastaneye gidecektik gittik dr gaz için mestil verdi aranız da kullanan var mi arkadaşlar ne kadar sürede etki ediyo biliyor musunuz...
Bi de Allah anneye sabır ve güç veriyor resmen ya şimdiye kadar hiç bu kadar uykusuz kalmamıştım

C

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…