2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim metsil kimyasal bi damla. Bizde pek işe yapamamıştı. Bitkisel surup ve damlalari devlet pek karşılamıyor ondan yazmiyor doktorlar genelde. Biz nurse harveys bitkisel surubu kullaniyoruz. Günde 4 kere 1 tatli kaşığı veya bebek kucukse 1 cay kaşığı kullanabilirsin. Bir de om-x damlayi oneriyorlar. Hangi ilacin ise yarayacağını ancak deneyerek bulabilirsin. Bebekten bebege degisiyor...

Kızlar hemoroid olmuşum ölüyorum agridan ne yapacam nasıl gider bu
canm çörekotunu robottan geçir ve balla karıştır her sabah aç karnna bi tatlı kaşığı ye. ben normal doğum yaptım ama inan dikişlerimden çok hemoroid ağrı yapıyordu kayınvalidem dedi yaptım ve şuan kurtuldum o kadar kötüydü ki kanıyordu artık. inş sen de şifa bulursun. bir de bebeğe bile çok iyi geldi sütümden geçiyor ya ona gazını kendi çıkartıyor şaşkınım ben de :)

Arkadaslar merhaba oncelikle gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun inşallah. Bende sakaryadayim siz hangi hastanede digumunuzu yaptiniz paylasirmisinz
Canim ben adatipta yaptim ozgur beyde cokta memnun kaldim tavsiye ederim

Kizlar bebis warken gercekten zor oluyo nete girmek onunla ilgilenmekten vakit kalmiyo bu arada bizim bu c.tesi mevludumuz war Allahin izniyle kizima asigim resmen ne koca ne baska bisey hic bseyin sewgisi bu kadar buyuk olamaz o benim herseyim

Bu arada sezaryen dogum yapan arkadaslar gobeginiz icin korse falan kullaniyomusunuz ne zaman kullanmaya basladiniz

Ay merak edip profiline girince gördüm halbuki bu sayfada yorum yapmışım görmedim yahu

Hayırlı uğurlu olsun ömrü güzel sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah

Kızlar 4 5 gundur biberonla besliyordum oğlumu.bugün memeyi almadı. Çok uğraştım ama olmadı. Çok ağladım. Emzirmek istiyordum. Aramızdaki o tarifsiz bağdan kopma hissi beni kahretti. Eşimin yengesi geldi çok şukur o yardımcı oldu uğraştık memeyi tutturduk. Oğlum 2 saattir mememde. Çok güzel bi duygu onu izlemek. Rabbim bu duygudan nahrum etmesin kimseyi. Emzirmek çok farklı

been de aynı. 4 5 gündür mama verdm. bugün ağrım olmasına rağmen emzirmeye çalıştım almadı. dayanamadım en ssonunda maa verdim. çünkü ağlamaktan kıpkırmızı oldu. kıyamadım

been de aynı. 4 5 gündür mama verdm. bugün ağrım olmasına rağmen emzirmeye çalıştım almadı. dayanamadım en ssonunda maa verdim. çünkü ağlamaktan kıpkırmızı oldu. kıyamadım
Benim minik farem de mosmor kesildi ağlamaktan ama ana yureğime ket vurdum sabrettim. Sırf onun için. Sonunda başardım. Bence sen de dene. Dun sut sağmaktan yoruldum. Duşundum ben bunu aylarca nasıl yaparım şimdi üşeniyorsam dedim. Bugün zarzor başardık. Memeyi unutmasın canım. Çok huzurluyum şu an. Sabah 5.30dan beri ilk defa yeni uyudu. Uykum olmasına ve yorgun olmama rağmen bu huzurla uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…