Hoşbulduk. Bebişim iyi şükürler olsunhoş geldin aramıza..erken doğum olmuş..
nasıl bebişin..
Canim metsil kimyasal bi damla. Bizde pek işe yapamamıştı. Bitkisel surup ve damlalari devlet pek karşılamıyor ondan yazmiyor doktorlar genelde. Biz nurse harveys bitkisel surubu kullaniyoruz. Günde 4 kere 1 tatli kaşığı veya bebek kucukse 1 cay kaşığı kullanabilirsin. Bir de om-x damlayi oneriyorlar. Hangi ilacin ise yarayacağını ancak deneyerek bulabilirsin. Bebekten bebege degisiyor...Biz dün akşam 10 da bi kalktık sabah 6:30a kadar gazla mücadele ettik ve sonunda kızım uyudu ben hala uyuyamadım hastaneye gidecektik gittik dr gaz için mestil verdi aranız da kullanan var mi arkadaşlar ne kadar sürede etki ediyo biliyor musunuz...
Bi de Allah anneye sabır ve güç veriyor resmen ya şimdiye kadar hiç bu kadar uykusuz kalmamıştım
canm çörekotunu robottan geçir ve balla karıştır her sabah aç karnna bi tatlı kaşığı ye. ben normal doğum yaptım ama inan dikişlerimden çok hemoroid ağrı yapıyordu kayınvalidem dedi yaptım ve şuan kurtuldum o kadar kötüydü ki kanıyordu artık. inş sen de şifa bulursun. bir de bebeğe bile çok iyi geldi sütümden geçiyor ya ona gazını kendi çıkartıyor şaşkınım ben de :)Kızlar hemoroid olmuşum ölüyorum agridan ne yapacam nasıl gider bu
Canim ben adatipta yaptim ozgur beyde cokta memnun kaldim tavsiye ederimArkadaslar merhaba oncelikle gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun inşallah. Bende sakaryadayim siz hangi hastanede digumunuzu yaptiniz paylasirmisinz
Ay merak edip profiline girince gördüm halbuki bu sayfada yorum yapmışım görmedim yahuSlm kizlar 29 Mayıs akşami zorunlu spinal sezeryanla dogum yaptim. Kotu bi dogum Hikayem oldugu icun detayli yazmak istemiyorum . Yeni yeni kendimi toparlayabildim. Daha ayaga pek kalkamiyorum ama melegim defne berenim saglikli bi sekilde kollarimda cok sukur. Gecmisi okuyamadim ins herkes iyidir ilk fırsatta tekrar yazarin bol bol sutlu gunler
Merhaba hanımlar. Biz normalde temmuz annesi olacaktık ama kızım aceleci davrandı ve 20 mayısta dünyaya geldi. Mayıs annesi oldumbizi de aranıza alır mısınız?
Saol canım amin inşallah :)gözün aydın cnm.Allah bağışlasın..
Amin cnm çok saol,inşallah öperim tabi zevkle:)sağlıklı mutlu bi ömrü olsun. sana da bol şifa ve bol sütün olsun canım. bebişi öp bnm için
Ben bugün başladım korseye cnm Dr kullan dedi,perşembe dogurdum bgn korseye geçtim ilk günlerde ince tülbentle sardimBu arada sezaryen dogum yapan arkadaslar gobeginiz icin korse falan kullaniyomusunuz ne zaman kullanmaya basladiniz
hoşgeldin tatlımMerhaba hanımlar. Biz normalde temmuz annesi olacaktık ama kızım aceleci davrandı ve 20 mayısta dünyaya geldi. Mayıs annesi oldumbizi de aranıza alır mısınız?
been de aynı. 4 5 gündür mama verdm. bugün ağrım olmasına rağmen emzirmeye çalıştım almadı. dayanamadım en ssonunda maa verdim. çünkü ağlamaktan kıpkırmızı oldu. kıyamadımKızlar 4 5 gundur biberonla besliyordum oğlumu.bugün memeyi almadı. Çok uğraştım ama olmadı. Çok ağladım. Emzirmek istiyordum. Aramızdaki o tarifsiz bağdan kopma hissi beni kahretti. Eşimin yengesi geldi çok şukur o yardımcı oldu uğraştık memeyi tutturduk. Oğlum 2 saattir mememde. Çok güzel bi duygu onu izlemek. Rabbim bu duygudan nahrum etmesin kimseyi. Emzirmek çok farklı
amanın o ağrıda nasıl yapıyorsunuz. benm hala karnım ağrıyorBu arada sezaryen dogum yapan arkadaslar gobeginiz icin korse falan kullaniyomusunuz ne zaman kullanmaya basladiniz
Bende evolvia kullaniyorum canimSmilac mama kullanan var mı? Biz humana kullanıyoruz smilaca geçsek yer mi acaba?
ben de bebelacBende evolvia kullaniyorum canim
Benim minik farem de mosmor kesildi ağlamaktan ama ana yureğime ket vurdum sabrettim. Sırf onun için. Sonunda başardım. Bence sen de dene. Dun sut sağmaktan yoruldum. Duşundum ben bunu aylarca nasıl yaparım şimdi üşeniyorsam dedim. Bugün zarzor başardık. Memeyi unutmasın canım. Çok huzurluyum şu an. Sabah 5.30dan beri ilk defa yeni uyudu. Uykum olmasına ve yorgun olmama rağmen bu huzurla uyuyamıyorumbeen de aynı. 4 5 gündür mama verdm. bugün ağrım olmasına rağmen emzirmeye çalıştım almadı. dayanamadım en ssonunda maa verdim. çünkü ağlamaktan kıpkırmızı oldu. kıyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?