Ben 15. Günden sonra başladım. Ama keşke erken başlasaymışım. Dikişlerim öyle rahat etti ki. Korseyi yıkayıp giymediğim günler ağrım oluyodu hareket edince. Korseyle çok daha iyi hissettim kendimi. Benimki dizden göbek üstüne kadar tek parça.Bu arada sezaryen dogum yapan arkadaslar gobeginiz icin korse falan kullaniyomusunuz ne zaman kullanmaya basladiniz
ağrım çok amaBenim minik farem de mosmor kesildi ağlamaktan ama ana yureğime ket vurdum sabrettim. Sırf onun için. Sonunda başardım. Bence sen de dene. Dun sut sağmaktan yoruldum. Duşundum ben bunu aylarca nasıl yaparım şimdi üşeniyorsam dedim. Bugün zarzor başardık. Memeyi unutmasın canım. Çok huzurluyum şu an. Sabah 5.30dan beri ilk defa yeni uyudu. Uykum olmasına ve yorgun olmama rağmen bu huzurla uyuyamıyorum
BOL BOL EMZİRİN SARILIK İDRAR VE KAKA İLE ATILIYOR AYGIN BAYGIN UYUYUNCA ZORLA UYANDIRIP EMZİRİN BAŞKA YOLU YOKKızlar bizim bugün 8.gün oldu bebek doğalı. Sarılık var biraz 14 çıktı değeri. İlk bebeğim tecrübesizlikte var çok üzülüyorum. Inşallah bir an önce geçer.
BOL BOL EMZİRİN SARILIK İDRAR VE KAKA İLE ATILIYOR AYGIN BAYGIN UYUYUNCA ZORLA UYANDIRIP EMZİRİN BAŞKA YOLU YOK
Kizlarr yardiminiza ihtiyacim var biz ailelerimizle ayni sehirde oturmuyoruz esimin kardesinin yani gorumcemin dugunu var memleketimizde bize bir saat uzaklikta ozaman bebisim on gunluk falan olacak dugun acik havada ama gitsem icim rahat degil gitmesem laf olacak ayrica yolculuk bebege zarar verir mi sizce bide saglik ocagindan on besinci gun kontrolu icin cagirdilar mutlaka gelin dvit vercem dedi bunun haricinde onemli bisey yapiolarmi saglik ocaginda onu memleketten de alirim.cunku bi akil verin anneler
canım ben yedi günlükken iki saatlik yola gittim şimdi 20 günlük olduk Allahın izniyle bişey olmaz sağlık ocağına gitsen hemen verir d vit i. Gidersin ama evde durursun yada 10 dk görünür donersin bence gitmezse de olmaz çünkü yolculuktan hiç korkma klimayi açmayın eğer bebeği pusete koyarsaniz ters çevirir üzerini örter hafif camları aralarsiniz. Bebek terledi mı isilik oluyor çünküKizlarr yardiminiza ihtiyacim var biz ailelerimizle ayni sehirde oturmuyoruz esimin kardesinin yani gorumcemin dugunu var memleketimizde bize bir saat uzaklikta ozaman bebisim on gunluk falan olacak dugun acik havada ama gitsem icim rahat degil gitmesem laf olacak ayrica yolculuk bebege zarar verir mi sizce bide saglik ocagindan on besinci gun kontrolu icin cagirdilar mutlaka gelin dvit vercem dedi bunun haricinde onemli bisey yapiolarmi saglik ocaginda onu memleketten de alirim.cunku bi akil verin anneler
Sagol canim yolculuk konusunda icimi rahatlattin dikkat ederiz yani dedigin gibi siki siki ama dugunde gelcek millet accak bakcak ellicek ne kadar izun vermesekte ondan korkuyorumcanım ben yedi günlükken iki saatlik yola gittim şimdi 20 günlük olduk Allahın izniyle bişey olmaz sağlık ocağına gitsen hemen verir d vit i. Gidersin ama evde durursun yada 10 dk görünür donersin bence gitmezse de olmaz çünkü yolculuktan hiç korkma klimayi açmayın eğer bebeği pusete koyarsaniz ters çevirir üzerini örter hafif camları aralarsiniz. Bebek terledi mı isilik oluyor çünkü
Vitamini ben kullandiysam mi canim tamam bugun kontrol var sorarim..doktor yolculuk sikinti olmazda dugunde insanlardan bunalir bebek dedi yani el mahkum gidilecek artik azcik oturup gorunup donecegizEğer vitamin aldıysan dvit'e gerek kalmıyor diye biliyorum canım. Ama doktoruna sor tabi. Hatta yol işini de danış fırsatın varsa.Daha yeni bebekle yol tercihimiz değil tabi ama ister istemez gideceksin. Bebeğini mümkün olduğunca korumaya çalış.
Canim bebegim ilk dogdugunda ememiyordu gogsumu ucu yoktu ben sagip agiz sutunu iciriyordum ve annemde gunde bir kere sekerli su iciriyordu sarilik olmasin diye Allaha sukur sarilik olmadi dene derimKızlar bizim bugün 8.gün oldu bebek doğalı. Sarılık var biraz 14 çıktı değeri. İlk bebeğim tecrübesizlikte var çok üzülüyorum. Inşallah bir an önce geçer.
canım annelik iç güdüsüyle öyle bi yapıyosun ki 40 yıllık anne gibi. üstelik benm bu şehirde akrabam bile yok. yeni geldik. yani hep tek başıma üstesinden geldim herşeyinkızlar slm bende allah izin verirse ağustosda kavuşucam kızıma.
son günlerde hem doğum korkum başladı, hemde hiç anneliği yaşamadığımdan nası bezlicem emdircem giydircem diye düşünmeye başladım geceleri.
o gece uyurken bişey olursa nasıl yıkıcam falan bunları hiç bilmiyoruz malum.
nası öğrendiniz sizler neler yaptınız nasıl gelişti
canım annelik iç güdüsüyle öyle bi yapıyosun ki 40 yıllık anne gibi. üstelik benm bu şehirde akrabam bile yok. yeni geldik. yani hep tek başıma üstesinden geldim herşeyin
kızlar slm bende allah izin verirse ağustosda kavuşucam kızıma.
son günlerde hem doğum korkum başladı, hemde hiç anneliği yaşamadığımdan nası bezlicem emdircem giydircem diye düşünmeye başladım geceleri.
o gece uyurken bişey olursa nasıl yıkıcam falan bunları hiç bilmiyoruz malum.
nası öğrendiniz sizler neler yaptınız nasıl geli
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) inan her şey kendiliğinden oluyor ben hiç bir yenidoğana değil dokunmak bakamazken kendi çocuğun olunca neler neler yapıyorsun :) ben de doğuma yakın tek kalamam yapamam biri mutlka yardım etmeli derken -banyo yaptırırken su döken birine ihtiyacm olmasa o da bebeğim daha küçk diye yani- herşeyini tek yapıyorum :) sen de oyle olacakssın merak etme şimdi yavrunun acaba aç mı gazı var mı neden bu kadar çok uyudu neden hala uyumuyor niye bu kadar çok ağlıyor telaşını yaşamadan içinde olmasının tadını çkar :)
Uyuduğunu söyle ama bakarlarsada kalbini bozma sürekli oku ayetel kursi felak nas ne biliyorsan inşallah sağlıcakla gidin gelinSagol canim yolculuk konusunda icimi rahatlattin dikkat ederiz yani dedigin gibi siki siki ama dugunde gelcek millet accak bakcak ellicek ne kadar izun vermesekte ondan korkuyorum
cnm doğurmadım daha ama o adet olayı kişiye göre değişiyor görümcem de bi yıl olmadıNormal dogum yapan tecrubeli anneler alttan dikislerim var onlar ne zaman iyilesiyor ve duydum ki bebek emzirdigimiz icin adet gormuyormusuz boyle birsey var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?