- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Aynı şeyleri o kadar çok duydum ki korkuyorum smilaca geçmekten. Bi koli humana aldık artık 10lu pakette bitince bakarım başka mamalara. İnşallah ağtamil yarar size canımCanım biz kullanıyoduk ama bebiş kabız oldu. Dr anne sutune en yakın en kaliteli mama desi ams bize yaramadı. Aptamile geçtik
Oyle mi o zaman kirkimiz cikinca gorecez :)cnm doğurmadım daha ama o adet olayı kişiye göre değişiyor görümcem de bi yıl olmadı
ama benim sülalemde herkez olur emzirirken süt kesiği diyorlar bünye ve kişiye göre değişen birşey o
Memnun musunuz? Keçi sütünden olan mıydı evolvia?Bende evolvia kullaniyorum canim
Oyle mi o zaman kirkimiz cikinca gorecez :)
Yok ya ne kadar yorucu olursa olsun doğunca her şey daha güzel. Benim ilk üç ve son bir ayım berbat geçti zaten hamilelikte. Bi de ortada bi şey yok bakıp da güç alasın. Karnında olsa da yanındaki gibi olmuyor. Ben de çok cahilim küçük bebekleri elime bile almazdım. Ama bakıyorsun bi şekilde. Kokusunu al yüzünü bi gör her şey bambaşka olacak korkma. Ben bi emzirmeyi başaramadım oğlan çok ağlıyor alamıyor kıyamıyorum pompadayım sürekli onun dışında her şey çok güzel bin şükür. Sen emzirebilirsib inşallahiçimizdeki hali daha güzel değilmi dışarda zor geçiyor değilmi günler
sizler tecrube ettiniz ne güzel ben kendimi çok acemi cahil hissediyorum ve bir bilinmez gibi bakıyorum ileri şuan tuhaf.
Canimm cok cok sagol bol bol okuycaz artik babasiyla tesekkur ederimUyuduğunu söyle ama bakarlarsada kalbini bozma sürekli oku ayetel kursi felak nas ne biliyorsan inşallah sağlıcakla gidin gelin
Yok ya ne kadar yorucu olursa olsun doğunca her şey daha güzel. Benim ilk üç ve son bir ayım berbat geçti zaten hamilelikte. Bi de ortada bi şey yok bakıp da güç alasın. Karnında olsa da yanındaki gibi olmuyor. Ben de çok cahilim küçük bebekleri elime bile almazdım. Ama bakıyorsun bi şekilde. Kokusunu al yüzünü bi gör her şey bambaşka olacak korkma. Ben bi emzirmeyi başaramadım oğlan çok ağlıyor alamıyor kıyamıyorum pompadayım sürekli onun dışında her şey çok güzel bin şükür. Sen emzirebilirsib inşallah
doyuyordur pompan varsa sağsana kaç geliyor 10 dakikada? Gaz bizim de felaketgasodex veriylrum işe yarıyor ama tadı berbat rakı gibi apacı istemiyor çocuk zorla veriyorum. Nurse harveys aldım tatlı diye bizde işe yaramadı. Yakınlarda oturan varsa verebilirim ücretsiz. İki kaşık içtşk sadece. Fqtihteyim ben mesaj atabilirsiniz.Günaydın kızlar. Kızım 2 gündür çok emmiyor yani önceden 20 dk emiyordu şimdi bazen 10 dk yi bile bulmuyor atıyor memeyi geri veriyorum almıyor hiç bir şekilde. Doyuyor mudur ya bilemedim ki
ayrıca memeyi de çok zor tutuyor. Dün de felaket gazı vardı nefesi kesildi aglamaktan. Offf ya
Ben sezaryanlq doğurdum çok rahattı ama sen bilirsin tabii ki normal olan normal doğum sonuçta. İçini de boşuna sıkma iyi ya da kötü yaşayacaksın zaten o zamanı şimdiden düşünme. Biz pek uykusuz kalmıyoruz mesela maşallah oğlan biliyor gece gündğzü daha 40ı öıkmadı. Belki sizin de rahat olur sıkma içiniCANIM çok güzel yazmışsın çok saolun hepiniz ayrı ayrı
benim 20 haftam kabusdu servisde dahi kustum tam 7 bitti 2 haftadır falanda gene kabuslar başladı bulantı tansiyon yerlerdezor geçiyor ama vuruyorya içimde dönüyorya o an uçuyorum mutluluktan.
doğum ve sonrasının korkusu hiç yoktu ama bi kaç gündür geceleri sürekli düşünür oldum.
normal istiyorum ama diyorlarki dikişi hissettim korkum arttı
sezeryanda gaz sancısı dyorlar ben normalde gazlıyım ahh ahh anlıcan
nası bakcam lohusa olcam ağustos sıcağında diye yiyorum kendimi.zaten son günlerde iyi değilim zor kalıyorum zor dönüyorum. sizler ne güzel aldınız bebeleri kucağa
allah hepinizinkini analı babalı sağlıklı büyütsün benimkinide inş.
Günaydın kızlar. Kızım 2 gündür çok emmiyor yani önceden 20 dk emiyordu şimdi bazen 10 dk yi bile bulmuyor atıyor memeyi geri veriyorum almıyor hiç bir şekilde. Doyuyor mudur ya bilemedim ki
ayrıca memeyi de çok zor tutuyor. Dün de felaket gazı vardı nefesi kesildi aglamaktan. Offf ya
Merhaba cnm. Benim kizimda da vardi sarilik. 13e kadar cikti. 14 olsaydi hastaneye yatacaktik. Erken dogdugundan dolayi ve kilosu zayif oldugundan sinirimiz 14tu bizim. Bebegine birazcik mama ver cnm. Olmadi sutun varsa sagip vermeye calis. Yedirebiliyorsan kasikla. Olmuyorsa biberonla vermeye calis. Bugun 2 haftalik olduk bizde. Bu sekilde sariligimiz dusmeye basladi cok sukur.Kızlar bizim bugün 8.gün oldu bebek doğalı. Sarılık var biraz 14 çıktı değeri. İlk bebeğim tecrübesizlikte var çok üzülüyorum. Inşallah bir an önce geçer.
bişey bilmene gerek yok. onu bi kucağına al seni de görecez ne akıllı olduğuna. sen sadece kavuşma anına odaklan. onunla bol bol konuş şimdi. doğduktan sonra çok işine yarar. sakin bi bebiş olurhadi ya hep öyle diyorlarda nası oluyor ya diyorum inanamıyorum şuan.
gün geçtikçe korkularım başladı azda kaldı
Ya canım eymen gaz çıkarıyo masaj yaptım bugün dünden beri büyük tuvaleti yapmadı abartılacak birşey yoktur değilmi rahatlasın istiyorum biraz napsam size bunları doktorlar mı verdidoyuyordur pompan varsa sağsana kaç geliyor 10 dakikada? Gaz bizim de felaketgasodex veriylrum işe yarıyor ama tadı berbat rakı gibi apacı istemiyor çocuk zorla veriyorum. Nurse harveys aldım tatlı diye bizde işe yaramadı. Yakınlarda oturan varsa verebilirim ücretsiz. İki kaşık içtşk sadece. Fqtihteyim ben mesaj atabilirsiniz.
Az almıyor canm bebişin güzel çekiyor öyle düşünmeKizlar korse icin dediklerinizi bende uygulicam alicam yatin kntrolum war bu arada goguslerim cok guzel sutluydu 1hafta oldu dogum yapali 2gundur bgun daha cok inmeye basladi sutum azaliyo sanirim
Ben sezaryanlq doğurdum çok rahattı ama sen bilirsin tabii ki normal olan normal doğum sonuçta. İçini de boşuna sıkma iyi ya da kötü yaşayacaksın zaten o zamanı şimdiden düşünme. Biz pek uykusuz kalmıyoruz mesela maşallah oğlan biliyor gece gündğzü daha 40ı öıkmadı. Belki sizin de rahat olur sıkma içini
bişey bilmene gerek yok. onu bi kucağına al seni de görecez ne akıllı olduğuna. sen sadece kavuşma anına odaklan. onunla bol bol konuş şimdi. doğduktan sonra çok işine yarar. sakin bi bebiş olur
Canım Pompayla bebişin cekisi aynı olmaz ki. Cuma günü tartı da belli olur artık doyup doymadigi.doyuyordur pompan varsa sağsana kaç geliyor 10 dakikada? Gaz bizim de felaketgasodex veriylrum işe yarıyor ama tadı berbat rakı gibi apacı istemiyor çocuk zorla veriyorum. Nurse harveys aldım tatlı diye bizde işe yaramadı. Yakınlarda oturan varsa verebilirim ücretsiz. İki kaşık içtşk sadece. Fqtihteyim ben mesaj atabilirsiniz.
bu atak hangi ayda oluyor ki ve ne kadar sürüyor canımŞu büyüme atağı dedikleri döneme girmiş olabilir mi. Bizim öyle sanki. Huyları bi anda değişti. İnş. Ataktır.
Canım sen bi şey verme doktora sormadan bir aydan önce bu tip damlaları önermiyorlar. Benimkileri doktor şöyle dedi eczaneden bitkisel şurup alabilirsin dedi. Ben metsil alacaktım paraben varmış içinde almadım gasodexi önerdi eczacı çok işe yaradı ama tadı berbat apacı oğlan sevmedi zor içiriyorum. Nurse harveyi de nette öve öve bitiremişler alayım dedim. Tadı güzel ama işe yaramadı. İki gün verdim çocuk gaz bombası oldu. Bugün sabah tekrar gasodex verdim öğlene kadar osur osur gazı bitmedi.Ya canım eymen gaz çıkarıyo masaj yaptım bugün dünden beri büyük tuvaleti yapmadı abartılacak birşey yoktur değilmi rahatlasın istiyorum biraz napsam size bunları doktorlar mı verdi
sezeryan korsesi super bisey ben birinci haftamda kullanmaya basladim doktor kullan dedi adi sezeryan korsesi.bi haftada toparlandi gobegim yinede takmaya devan ediyorum hareketlerimi dikis yerimi rahatlatiyor.Az almıyor canm bebişin güzel çekiyor öyle düşünme
Korse nden alıyorsunuz benim göbeğim indi minik bir ayva göbek kaldı önceden içe göçük dümdüz göbek ti şimdi normal insan gibi
Napsam doktor sezeryndan sonra korse al demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?