2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gaz sorununa cozum bulan warmi ya.her aksam baslayip gece ikiye uce kadr suren ugrasimiz var.surekli huysuzlaniyor saatlerce uyumuyor.esimde uykusuz ise gidiyor ona da uzuluyorum.

gaz için sab simpex kullanıyoryz bize iyi geldi yanında da nurse kullnıyorm

evet cnm aynen öyle bende kaynanamla görümcemfalanyle olmuş onlardn duydum.
ama bizim ailede yok herkez oluyor düzenli bakalım ben ne olcam.
bu arada normal doğum için dikiş atılırken acı duydunmu?
Evet canim tamamen uyusmuyor zaten sadece igne batarken agri oluyor o kadar ipligin gectigini falan hissediyorsun

Istanbul fatihte mi oturuyorsun? Bende zinco gaz giderici bitkisel ilac aldim cok ise yariyor gazi oldugunda bir damla damlatiyorum agzina yarim saate etkisini gosteriyor kizimda seviyor tadini deneyebilirsin.

B
benimki de oyle canim,normalde yarim saat emerdi simdi on dakka anca,özellikle geceleri.memede yyuyup kaliyo bir turlü uyanmiyor,2 saat de uyuyor,buyuduler heralde,daha cok cekiyorlar memeyi

Gaz sorununa cozum bulan warmi ya.her aksam baslayip gece ikiye uce kadr suren ugrasimiz var.surekli huysuzlaniyor saatlerce uyumuyor.esimde uykusuz ise gidiyor ona da uzuluyorum.
Bizim kizda ayni,dokuzda basliyor onbir bucukta susuyor,biz bio gaia diye bir ilac kullaniyoruz,2 gundur rahat ettik.20 dakkaya geciyo gazi,onun disinda rezene cayi veriyorum. Ayaklarina ve karnina sicak su torbasi koyuyorum,yatmadan dus aliyor bir de gaz masaji yapiyoruz.rutine bindi artik,kabul etmek ustemiyorum ama kolitli heralde

Bende uyustu anlamadim bile sadece son 2 tanesini hissettim oda sadece igne gecerken.
AYYYY bunu söylüyor bütün yaşayanlar ben vazgeçtim normalden anam anam bu doğru demek 4-5 kişi senin gibi dedi. neden uyuşmazki

Kızlar sağ goğsum davul gibi şiş. Dünden beri emziriyorum fayda etmiyo. Sağdım 10 cc çıktı. Sıcsk su yaptım fayda etmedi. Uşuyorum ateşim var her yerim ağrıyo. Eşim işte izin vermiyorlar. Sinirim bozuldu ağlıyorum

Canım Pompayla bebişin cekisi aynı olmaz ki. Cuma günü tartı da belli olur artık doyup doymadigi.

bu atak hangi ayda oluyor ki ve ne kadar sürüyor canım
Bir sürü varmış canım. Ara ara. İlki 4- 5. Haftalarda . Bendeki programın fotosunu ekliyim. Bu aralarda huy değişimi uyku düzensizliği fazla emme istegi falan ortya çıkabiliyo ama gecici diyo.

Geçmiş olsun. Havluyu kaynara yakın suya batır sık. Gögsüne koy ılıyınca tekrarla. Bigünde fayda etmez iki-3 gün yap günde bikaçkere. Ateşin varsa bilemem ama ben öyle yaptım ilk zaman. Halen banyoda yapıyorum masaj niyetine. Üzülme gecer benim de ödüm kopmuştu mastit mi oldum diye. Evham yapma sakin :)

Canım açık havada az durup eve gelin derim, eşin senin yerine de düğünde kalsın ama bence bebekle ikinizin üsumemesi lazım o bi yana, bakmak isteyenleri engelleyebilecek misin, dokunmak ister ay bisey olmaz deyip öpmek ister minicik daha vücudu dayanıklı değil mikrop kapmasın, kalabalıkta... büyükler ve dr.lar 40 günü boşuna önemsemiyor bence

Canım Pompayla bebişin cekisi aynı olmaz ki. Cuma günü tartı da belli olur artık doyup doymadigi.

bu atak hangi ayda oluyor ki ve ne kadar sürüyor canım
Canim bizimkide oyle olmustu doktora sordum daha hizli cekmeye baslamistir ondandir dedi

Canim gecen hafta benimde ayniydi. Gogsum sisti sagiyordum emziriyordm yine sisti. Titreme ve ates vardi. En son acile.gittik. hafif enfeksiyon dedi bol bol emzir dedi. Bi tane antibiyotik verdi. Sute gecmeyen. 4 gundur iciyorum ve emziriyorum ayni zamanda masaj yapiyorum. cok sukurr bugun iyiyim. InsaAllah seninde gecer hemen.

Kizlar, dun doktora gittim, dikislerini iyilesmis, kurumus, iltihap da kapmamis dedi, zaten dusmeye basladi, ama bir yer var, sizliyor hep, ozellikle wcye gittigimde, bugun de carsiya.gitmek zorunda kaldim, 3 saat yurudum, sonra misafirlige gittim falan, cok yoruldum, sizlamask artti sanki, uyuyunca daha iyi oluyor ama, boyle bir sey yasayan var mi? Su tutunca, kesik gibi aciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…