Memnunum canim kizim da cok seviyor aksamlari 4 olcek veriyorum tek 4 saat deliksiz uyuyorMemnun musunuz? Keçi sütünden olan mıydı evolvia?
Evet canim tamamen uyusmuyor zaten sadece igne batarken agri oluyor o kadar ipligin gectigini falan hissediyorsunevet cnm aynen öyle bende kaynanamla görümcemfalanyle olmuş onlardn duydum.
ama bizim ailede yok herkez oluyor düzenli bakalım ben ne olcam.
bu arada normal doğum için dikiş atılırken acı duydunmu?
AYYYY bunu söylüyor bütün yaşayanlar ben vazgeçtim normalden anam anam bu doğru demek 4-5 kişi senin gibi dedi. neden uyuşmazkiEvet canim tamamen uyusmuyor zaten sadece igne batarken agri oluyor o kadar ipligin gectigini falan hissediyorsun
Büyüme atağı nasıl bisey canım hiç duymadim, bizimki de 2 gündür az emiyorŞu büyüme atağı dedikleri döneme girmiş olabilir mi. Bizim öyle sanki. Huyları bi anda değişti. İnş. Ataktır.
Istanbul fatihte mi oturuyorsun? Bende zinco gaz giderici bitkisel ilac aldim cok ise yariyor gazi oldugunda bir damla damlatiyorum agzina yarim saate etkisini gosteriyor kizimda seviyor tadini deneyebilirsin.doyuyordur pompan varsa sağsana kaç geliyor 10 dakikada? Gaz bizim de felaketgasodex veriylrum işe yarıyor ama tadı berbat rakı gibi apacı istemiyor çocuk zorla veriyorum. Nurse harveys aldım tatlı diye bizde işe yaramadı. Yakınlarda oturan varsa verebilirim ücretsiz. İki kaşık içtşk sadece. Fqtihteyim ben mesaj atabilirsiniz.
Canim korkacak birsey yok ha hasta olup kalcadan igne yemissin ha alttan dikerken igne batmis bana gore ikiside ayniAYYYY bunu söylüyor bütün yaşayanlar ben vazgeçtim normalden anam anam bu doğru demek 4-5 kişi senin gibi dedi. neden uyuşmazki
BGünaydın kızlar. Kızım 2 gündür çok emmiyor yani önceden 20 dk emiyordu şimdi bazen 10 dk yi bile bulmuyor atıyor memeyi geri veriyorum almıyor hiç bir şekilde. Doyuyor mudur ya bilemedim ki
ayrıca memeyi de çok zor tutuyor. Dün de felaket gazı vardı nefesi kesildi aglamaktan. Offf ya
benimki de oyle canim,normalde yarim saat emerdi simdi on dakka anca,özellikle geceleri.memede yyuyup kaliyo bir turlü uyanmiyor,2 saat de uyuyor,buyuduler heralde,daha cok cekiyorlar memeyiGünaydın kızlar. Kızım 2 gündür çok emmiyor yani önceden 20 dk emiyordu şimdi bazen 10 dk yi bile bulmuyor atıyor memeyi geri veriyorum almıyor hiç bir şekilde. Doyuyor mudur ya bilemedim ki
ayrıca memeyi de çok zor tutuyor. Dün de felaket gazı vardı nefesi kesildi aglamaktan. Offf ya
Bizim kizda ayni,dokuzda basliyor onbir bucukta susuyor,biz bio gaia diye bir ilac kullaniyoruz,2 gundur rahat ettik.20 dakkaya geciyo gazi,onun disinda rezene cayi veriyorum. Ayaklarina ve karnina sicak su torbasi koyuyorum,yatmadan dus aliyor bir de gaz masaji yapiyoruz.rutine bindi artik,kabul etmek ustemiyorum ama kolitli heraldeGaz sorununa cozum bulan warmi ya.her aksam baslayip gece ikiye uce kadr suren ugrasimiz var.surekli huysuzlaniyor saatlerce uyumuyor.esimde uykusuz ise gidiyor ona da uzuluyorum.
AYYYY bunu söylüyor bütün yaşayanlar ben vazgeçtim normalden anam anam bu doğru demek 4-5 kişi senin gibi dedi. neden uyuşmazki
Ben de öyle düşünüyorum canım.B
benimki de oyle canim,normalde yarim saat emerdi simdi on dakka anca,özellikle geceleri.memede yyuyup kaliyo bir turlü uyanmiyor,2 saat de uyuyor,buyuduler heralde,daha cok cekiyorlar memeyi
Bir sürü varmış canım. Ara ara. İlki 4- 5. Haftalarda . Bendeki programın fotosunu ekliyim. Bu aralarda huy değişimi uyku düzensizliği fazla emme istegi falan ortya çıkabiliyo ama gecici diyo.Canım Pompayla bebişin cekisi aynı olmaz ki. Cuma günü tartı da belli olur artık doyup doymadigi.
bu atak hangi ayda oluyor ki ve ne kadar sürüyor canım
Geçmiş olsun. Havluyu kaynara yakın suya batır sık. Gögsüne koy ılıyınca tekrarla. Bigünde fayda etmez iki-3 gün yap günde bikaçkere. Ateşin varsa bilemem ama ben öyle yaptım ilk zaman. Halen banyoda yapıyorum masaj niyetine. Üzülme gecer benim de ödüm kopmuştu mastit mi oldum diye. Evham yapma sakin :)Kızlar sağ goğsum davul gibi şiş. Dünden beri emziriyorum fayda etmiyo. Sağdım 10 cc çıktı. Sıcsk su yaptım fayda etmedi. Uşuyorum ateşim var her yerim ağrıyo. Eşim işte izin vermiyorlar. Sinirim bozuldu ağlıyorum
AYYYY bunu söylüyor bütün yaşayanlar ben vazgeçtim normalden anam anam bu doğru demek 4-5 kişi senin gibi dedi. neden uyuşmazki
Canım açık havada az durup eve gelin derim, eşin senin yerine de düğünde kalsın ama bence bebekle ikinizin üsumemesi lazım o bi yana, bakmak isteyenleri engelleyebilecek misin, dokunmak ister ay bisey olmaz deyip öpmek ister minicik daha vücudu dayanıklı değil mikrop kapmasın, kalabalıkta... büyükler ve dr.lar 40 günü boşuna önemsemiyor benceKizlarr yardiminiza ihtiyacim var biz ailelerimizle ayni sehirde oturmuyoruz esimin kardesinin yani gorumcemin dugunu var memleketimizde bize bir saat uzaklikta ozaman bebisim on gunluk falan olacak dugun acik havada ama gitsem icim rahat degil gitmesem laf olacak ayrica yolculuk bebege zarar verir mi sizce bide saglik ocagindan on besinci gun kontrolu icin cagirdilar mutlaka gelin dvit vercem dedi bunun haricinde onemli bisey yapiolarmi saglik ocaginda onu memleketten de alirim.cunku bi akil verin anneler
Canim bizimkide oyle olmustu doktora sordum daha hizli cekmeye baslamistir ondandir dediCanım Pompayla bebişin cekisi aynı olmaz ki. Cuma günü tartı da belli olur artık doyup doymadigi.
bu atak hangi ayda oluyor ki ve ne kadar sürüyor canım
Kızlar sağ goğsum davul gibi şiş. Dünden beri emziriyorum fayda etmiyo. Sağdım 10 cc çıktı. Sıcsk su yaptım fayda etmedi. Uşuyorum ateşim var her yerim ağrıyo. Eşim işte izin vermiyorlar. Sinirim bozuldu ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?