Durumun tam nedir bilmiyorum ama hemşire bana göğüs o şekilde olursa havluyu yada bebeklerin ağız bezi oluyor onları sıcak suyla yıkayıp sıkıp göğüse sarın öyle dursun biraz sonra göğsü soğuk suyla yıkayın demişti dene bi istersen inş faydasını görürsünKızlar sağ goğsum davul gibi şiş. Dünden beri emziriyorum fayda etmiyo. Sağdım 10 cc çıktı. Sıcsk su yaptım fayda etmedi. Uşuyorum ateşim var her yerim ağrıyo. Eşim işte izin vermiyorlar. Sinirim bozuldu ağlıyorum
Gaz sorununa cozum bulan warmi ya.her aksam baslayip gece ikiye uce kadr suren ugrasimiz var.surekli huysuzlaniyor saatlerce uyumuyor.esimde uykusuz ise gidiyor ona da uzuluyorum.
Kizlar, dun doktora gittim, dikislerini iyilesmis, kurumus, iltihap da kapmamis dedi, zaten dusmeye basladi, ama bir yer var, sizliyor hep, ozellikle wcye gittigimde, bugun de carsiya.gitmek zorunda kaldim, 3 saat yurudum, sonra misafirlige gittim falan, cok yoruldum, sizlamask artti sanki, uyuyunca daha iyi oluyor ama, boyle bir sey yasayan var mi? Su tutunca, kesik gibi aciyor.
yorumlarınız içimi rahatlattı kızlar çok saolunn.
deniycez görcez inş bakalım
konuşamıyorum bu ara az konuştum ya çokda konuşmadım bari son günlerimizi konuşarak geçireyim.
maşallah hareketli bi bebek
ama kasıklarıma çok iniyor korkuyorum erkenden fırlar diye.
elimle kaldırıyorum yukarı göbeğe çıkıyor :)
Canim sik sik emzir bol su rezene anason kimyon cayi tuket insaAllah tez zamanda gelir ve hergun sicak banyo yap goguslerinj suya tutdünden beri ne yaptıysam sütüm gelmiyor
çok saol canım ne güzel yazmışsın yüreğine sağlık inşallah bende kolaylıkla atlatanlardan olurum.Ben de katılıyorum arkadaslara kötü senaryolar düşünme herkesin normal de sezeryana da farklı sen nasıl iyi olacağına inaniyorsan onu seç. Buradan bir dogumlarin siklastigi zamandaki sayfalari oku bence çünkü normalde olsa sezeryan da olsa doğuma giderken doğum ani dogumu beklerken ki yorumlar falan mutlaka biri işine yarayacaktır. Ve tabiki dogumdan sonraki sarilik vs durumlarini. Sadece şunu bil ki hepsine benzer bir tarafi olsa da senin doğumun hiçkimseyle tipatip aynı olamaz sen iyiyi dusunup sana yarari olabilecek bilgilere odaklan. Ben böyle yapardım yani simdiki aklim olsa :) zaten ne yasarsan yasa bebeği kucağına aldığın an herseyi bir gulumsemeyle unutacaksin.
Bebeğin bakımına gelince hiç ama hiç düşünme anne olmak Rabbim in biz kadınlara doğuştan verdiği bir nimet. Öyle bir alısacaksin ki bizim gibi daha 40 i dolmadan fikirler vereceksin :) umarım doğumun çok kolay ve sağlıkla olur.Allah yardimcin olsun canım.
Kızlar Günaydın. .bebeğimin dilinin üstü hafif beyaz. .süt lekesi mi pamukçuk mu bilemedim nasıl anlayabilirim acaba
canım bi eczacıya sor. ben hata edip geç kaldım. hep süt kalıntısı dediler. ben de sormadım başka kimseye. pamukçuk olmuş meğerse ve pamukçuğu bana bulaştı. emziremiyorum. aşırı sancı varKızlar Günaydın. .bebeğimin dilinin üstü hafif beyaz. .süt lekesi mi pamukçuk mu bilemedim nasıl anlayabilirim acaba
Bırak yapsin canım sende dinlen keşke biri de benim bebeğe baksa 2 saat deliksiz uyusam. Benim kv geldi yemeği bile benden bekledi. Birde sezeryanla yeni doğum yapmışım. Benimki gibi olacağına seninki gibi olsun iyidirSlm kızlar uzun zamandır yazamadım Bz bugün 2 haftalik olduk çok şükür kızım iyi maşallah normal derken başı yerlesmedi gi için sezeryan oldum sezeryan sonrası çok çektim damar patlamış dikiş yerimden erken kalktığım için mosmor oldu ayrıca dikiş yerimde kanama da oldu sarılık olmadık kV ve Kp ile beraber kalıyoruz sa golsunlar iyi bakıyorlar da çok düşkün ler kızıma bütün şeyi onlar yapmak istiyorlar emzirebilseler onu da yapacak lar allah tan onu ben yapıyorum emziriyorum gazını ben çıkarırım altını ben değiştiririm gibi o yüzden sıkıntılı yani bir şey de diyemiyorum gidiyorum bazen odamda başka bişi bahane edip Ağlıyorum gecende gece en yat ben bakayım çocuğa dedim sen bakamazsin dedi kV çok gücüme gitti böyle işte sabır çekiyorum göbeğim iz düşmedi daha bu arada azaldı ama artık gaz bizimde problemimiz ağızdan çıkarmıyor sürekli ıkinma hali kıpkırmızı oluyor çok üzülüyorum öptüm hepinizi
Ben normal yesil olani kullaniyorum yeni dogan hic oyle bisey yasamadim gevsekmi bagladiniz acabaKızlar bugün başımıza ne geldi, bir buçuk aydır primanın premium care bezini kullanıyorduk bi sorun yaşamadık. Eşim normal prima almış yeşilden pek hoşuma gitmedi ama bağladım gene de. Sabah çocuk kakasını yaptı açmak için aldım elime şok oldum kaka bacaklarından akıyor. Her yer üst baş yatak kaka oldu. İnanamadım açıkçası. Normal prima kullanıp böyle bi şey yaşayan oldu mu? Çok soğudum bezden daha da yeni açtık. Elim sürekli çocuğun totosunda pipisinde ıslaklık var mı diye
Benimde bir nokta var aynen sizliyo orasi.. kac gun sonar dusmeye basladi dikisler benimkiler sapasaglam yerinde duruyor halaKizlar, dun doktora gittim, dikislerini iyilesmis, kurumus, iltihap da kapmamis dedi, zaten dusmeye basladi, ama bir yer var, sizliyor hep, ozellikle wcye gittigimde, bugun de carsiya.gitmek zorunda kaldim, 3 saat yurudum, sonra misafirlige gittim falan, cok yoruldum, sizlamask artti sanki, uyuyunca daha iyi oluyor ama, boyle bir sey yasayan var mi? Su tutunca, kesik gibi aciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?