2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Durumun tam nedir bilmiyorum ama hemşire bana göğüs o şekilde olursa havluyu yada bebeklerin ağız bezi oluyor onları sıcak suyla yıkayıp sıkıp göğüse sarın öyle dursun biraz sonra göğsü soğuk suyla yıkayın demişti dene bi istersen inş faydasını görürsün

Gaz sorununa cozum bulan warmi ya.her aksam baslayip gece ikiye uce kadr suren ugrasimiz var.surekli huysuzlaniyor saatlerce uyumuyor.esimde uykusuz ise gidiyor ona da uzuluyorum.

Biz biogaia kullanıyoruz hergün aynı saatte 5 damla verdi doktor ben gece 11 de veriyorum altını değiştirirken biraz ayaklarını havaya kaldırıyor um karnına doğru çekiyorum gazını çıkarmaya çalışıyorum sonra emzir ip uykuya geçince besige birakiyorum 3 e kadar falan uyuyoruz ama sonrası belli olmuyor bazen bir emisten sonra 6 ya kadar uyuyor bazen 1 saat aralıklarla kalkıyor ama genel anlamda ben memnunum. Gün içinde de uykumuz güzel. .ama sakin bir bebek sanki benimki çok şükür çok gazlı olanlara ise yarar mı bilmiyorum.

Bir de kızlar iki gündür bebeğime yün yelek ve patik giydiriyorum uyumadan gece gunduz ben onunda etkisine inaniyorum sıcak tutunca karnını ve ayaklarını gazı azalıyor bir deneyin derim..

Ben normal doğum yaptım ama dikiş için çok oturmak ve cok yürümek iyi değil sizlamasinin artması da normal acimasi da..

Ben de katılıyorum arkadaslara kötü senaryolar düşünme herkesin normal de sezeryana da farklı sen nasıl iyi olacağına inaniyorsan onu seç. Buradan bir dogumlarin siklastigi zamandaki sayfalari oku bence çünkü normalde olsa sezeryan da olsa doğuma giderken doğum ani dogumu beklerken ki yorumlar falan mutlaka biri işine yarayacaktır. Ve tabiki dogumdan sonraki sarilik vs durumlarini. Sadece şunu bil ki hepsine benzer bir tarafi olsa da senin doğumun hiçkimseyle tipatip aynı olamaz sen iyiyi dusunup sana yarari olabilecek bilgilere odaklan. Ben böyle yapardım yani simdiki aklim olsa :) zaten ne yasarsan yasa bebeği kucağına aldığın an herseyi bir gulumsemeyle unutacaksin.

Bebeğin bakımına gelince hiç ama hiç düşünme anne olmak Rabbim in biz kadınlara doğuştan verdiği bir nimet. Öyle bir alısacaksin ki bizim gibi daha 40 i dolmadan fikirler vereceksin :) umarım doğumun çok kolay ve sağlıkla olur.Allah yardimcin olsun canım.

çok saol canım ne güzel yazmışsın yüreğine sağlık inşallah bende kolaylıkla atlatanlardan olurum.

Kizlar Günaydın ..
Göğüslerim süt dolmuyor gibi geliyordu bana. Dün sabah akşam normalden biraz büyük bir bardak ta 2 defa ayran içtim 2 litre kadar su ve 6-7 tane hurma yedim 2 bardak cok acik cayla.Göguslerim bebegimin sarilik ta ememediği zamanlar kadar sert oldu doğum zamanından bu yana ilk defa...haberiniz olsun ..

Kızlar Günaydın. .bebeğimin dilinin üstü hafif beyaz. .süt lekesi mi pamukçuk mu bilemedim nasıl anlayabilirim acaba

Bizimkide öyleydi doktor farketti. Kaynamış suya karbonat kat tülbentle sil dedi. Sildik günlerdir yok. Pamukcukmus sanırım arada tekrarlamak lazim.

Kızlar Günaydın. .bebeğimin dilinin üstü hafif beyaz. .süt lekesi mi pamukçuk mu bilemedim nasıl anlayabilirim acaba

canım bi eczacıya sor. ben hata edip geç kaldım. hep süt kalıntısı dediler. ben de sormadım başka kimseye. pamukçuk olmuş meğerse ve pamukçuğu bana bulaştı. emziremiyorum. aşırı sancı var

Günaydın kızlar giremiyorum bayadır. Doğumdan beri tekim. Gece gündüz. Annem çalışıyor gelemiyor. Kaynmamdan görümcemden hayır yok. Ewe geldim hastaneden 1 gün aramadılar ikiside ewde.işleri güçleri yok. Sinirimden ölüyorum. Gelincede akşama kadar gitmeyip yemek bekliyolar. Hem tek olmak hemde böyle sorumsuz bir aileye sahip olmak çok zor. Görmek bile istemiyorum o derece. Off nyse sezeryan oldum bide hiç acıma yok.. Şey sorucaktım göbeğiniz falan karrardımı hamilellkte ne zaman geçer bnm koltuk altımda da oldu bide genital bölgemde. Napcam nasıl geççek bu.

Slm kızlar uzun zamandır yazamadım Bz bugün 2 haftalik olduk çok şükür kızım iyi maşallah normal derken başı yerlesmedi gi için sezeryan oldum sezeryan sonrası çok çektim damar patlamış dikiş yerimden erken kalktığım için mosmor oldu ayrıca dikiş yerimde kanama da oldu sarılık olmadık kV ve Kp ile beraber kalıyoruz sa golsunlar iyi bakıyorlar da çok düşkün ler kızıma bütün şeyi onlar yapmak istiyorlar emzirebilseler onu da yapacak lar allah tan onu ben yapıyorum emziriyorum gazını ben çıkarırım altını ben değiştiririm gibi o yüzden sıkıntılı yani bir şey de diyemiyorum gidiyorum bazen odamda başka bişi bahane edip Ağlıyorum gecende gece en yat ben bakayım çocuğa dedim sen bakamazsin dedi kV çok gücüme gitti böyle işte sabır çekiyorum göbeğim iz düşmedi daha bu arada azaldı ama artık gaz bizimde problemimiz ağızdan çıkarmıyor sürekli ıkinma hali kıpkırmızı oluyor çok üzülüyorum öptüm hepinizi

Bırak yapsin canım sende dinlen keşke biri de benim bebeğe baksa 2 saat deliksiz uyusam. Benim kv geldi yemeği bile benden bekledi. Birde sezeryanla yeni doğum yapmışım. Benimki gibi olacağına seninki gibi olsun iyidir

Kızlar bugün başımıza ne geldi, bir buçuk aydır primanın premium care bezini kullanıyorduk bi sorun yaşamadık. Eşim normal prima almış yeşilden pek hoşuma gitmedi ama bağladım gene de. Sabah çocuk kakasını yaptı açmak için aldım elime şok oldum kaka bacaklarından akıyor. Her yer üst baş yatak kaka oldu. İnanamadım açıkçası. Normal prima kullanıp böyle bi şey yaşayan oldu mu? Çok soğudum bezden daha da yeni açtık. Elim sürekli çocuğun totosunda pipisinde ıslaklık var mı diye

mylittlesunshine cnm aynennn anlattıklarını yaşadım. .normalde premium care almistik bitmişti. .Eşim bulamayınca yeşilini al dedim..80 li olan bi de..kaç kez kakasi idrar i geçti. .gece kaç kez üstünü değiştirdim. ..hatta kayinvalidem beceremion mu acaba bile diyip sinirimi bozdu..demekki kötü ..yapışkan i bile adi. .ama beyaz olan cokk iyiydi şimdi elimde çok az kaldı hemen degstrcm cnm

Neyi var bu kızın anlamıyorum sabahtan beri uyumadi hep ağlıyor karnı tok altı temiz. Destek olan yok yorgunum bittim artık gece uyku yok gündüz yok yemek yerken bile cignemeden yutuyorum hızlı hızlı. Kollarim kopuyor pis pislarken. Şimdi bir saattir arabasinda salliyorum kolum koptu . Eşim de hiç destek olmuyor benden is bekliyor akşam o gelince bir saat uyuyorum demedigi kalmıyor. Çığlık atasim var

Ben normal yesil olani kullaniyorum yeni dogan hic oyle bisey yasamadim gevsekmi bagladiniz acaba

Benimde bir nokta var aynen sizliyo orasi.. kac gun sonar dusmeye basladi dikisler benimkiler sapasaglam yerinde duruyor hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…