2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım baktım hiç durmuyor altını açıyorum ben üstüne de bi örtü örtüyorum üşümesin diye biraz duruyor öyle hem o rahatliyor hem ben... dinlenmeden sütün bile olmaz ki canım bu bebek senin değil ikinizin..

Kimse anlamıyor canım. Herkes ancak akıl verir. Sanki kendi aklım yokmuş gibi. . Yardıma gelince kimse yok. Sinirimden bebeğe bagiriyorum bazen .sonra oturup ağlıyorum onun suçu ne diye. Ama çok yoruluyorum çokkk

Ay öyle canım saolsun hiç iş yapmadım hele kanama dan sonra hiç yapmadım korktuk hepimiz kukuma kadar simsiyah oldu çünkü arada kiskaniveriyorum işte :)

Aynen ben de kullanıcam ama dayanamazsam bırakırım sürekli elim çocukta kaka mı çıktı çiş mi çıktı sanki tek derdim oymuş gibi. Yapışkanı bezin dokusu her şeyi bi tuhaf hiç beğenmedim keşke. Huggies yeni doğan aldırsaydım ikisi vardı bari bınu al dedim eşime salak kafam

Canım bazen bulunduğu ortama çok sıcak veya çok soğuk da olsa aglayabiliyor. Aslında bir de hep aynı olmaz der annem bazı gün iyi olur uyur bazı günler hiç uyumaz belli olmaz çok kafa yorma derdi. Benimki de 2 gün 2 gece hiç uyutmuyordu beni sonra düzeldi eskiye döndü 5 saat falan uyuyor gece. Gündüz ara ara uyuyor. Çok stres yapma bebeğini emzirdiktenn gazını çıkarıp altının temiz olduğundan emin olduktan sonra derin uykuya geçince ye kadar kucağında tut sonra bırak yatağına. Daha uzun uyur. Bir de karnına ince de olsa bir bez sarmayı dene sıcağı seve bebekler. Bir dene bakalım ise yarayacak mi...

Ayy canım öyle yapma amaaaaa benim bile içim sizladi sen öyle deyince onun ne suçu var hem onun senin sıcaklığına şarkılar söylemene sevgiye ihtiyacı var. Bizimkini de belli olmuyor bazen çok düşünceli bazen beni sinir ediyor ama her durumda da kızımın yanına gelince onu umursamiyorum hiç. Gelir geçer bak biraz sabırlı ol dayan başka çözüm yolları dene ama bebişine bağırma hisseder

Kızlar bişi sorcam bebeğim 15 günlük. .siz geceler i de 2 saatte bir emziriyor musunuz yoksa uyanmasini mi bekliyosunuz. .Doktor 2 saate 1 emzir dedi..Annem de bölme uykusunu o acikinca uyanır zaten dedi..bilemedim

Kızlar bişi sorcam bebeğim 15 günlük. .siz geceler i de 2 saatte bir emziriyor musunuz yoksa uyanmasini mi bekliyosunuz. .Doktor 2 saate 1 emzir dedi..Annem de bölme uykusunu o acikinca uyanır zaten dedi..bilemedim
anneni dinle canm annem hep haklı çıktı biz de 27 günlüğüz ben uyandrmyrm acıkınca uyanıyor hakkaten :) doktorun dediğini gündüz yapıyorum bol bol :) maşallah bebeğine :)

Sariligi varken 2 saatte besliyordum Sariligi duzelince kendi uyanınca besliyorum o da zaten 2-3 saatte uyanıyor Sariligi yoksa uyusun bırak bizde 20 günlüğüz daha

Denicem canm teşekkür ederim
Ne şarkıda susuyor canım ne kucakta. Kendini parcaliyor bu duruma da canım sıkılıyor sinirlenip bagiriyorum işte. Elimde değil. 38 günlük olduk ve hep yalnızım bunaldim yoruldum kimse anlamıyor beni.

ariver cnm seni çok iyi anlıyorum..dün dende çldırdım..akşam 9 dan gece 11e kadar aralıksız ağladı..meme emiyo yarıda bırakıp çığlık atıyo..eşide bana kızıyo sen ağlatıyosun..iyi bakamıyosun diye.
sanki kendisi çok iyi bakıyo...busabahtan beri uyuyo uykuda emzirip kalkıyom..olur bu ağlamalr..
sakın sakın şundanmı bundanmı deme..
ben enson ütüyle küçük bi ağız bezi vardı onu ısıtıp karnına koydum..çay bardağının dibinde çay kaşığının yası kadar şeker katıp hafif sıcak su yaptım bir kaç kaşık döktüm ağzına iyi geldi..
kv kocam başımın eti yiyolar ac bu çocuk sütün yetmiyo..yok yetiyo diyom..bezini kirletiyo..kusuyo kesik kesik
nolsun daha..bu defada ozaman sütün yaramıyo demezmi kv..ay deli olacam..

Benim kizimda 15 gunluk. Ben uyandirmiyorum gece yada gunduz 1 haftadir. 3 saatte bir uyaniyor zaten. Ilk hafta uyandiriyordum.

Geciyo hafiften galiba. Lifliyorum keseliyorum her banyoda yoksa yazın dert olacak valla. Beyaz tenliyim ama karardı çok kötü daha fazla belli oluyo beyaz olunca. Asıl bu gögür cevresi nasıl olacak emzirme bitince böyle kalmaz heralde"."

Biz de premium care kullanıyoruz. Bi keresinde daha 15 günlük falandı çiş belinden çıkmıştı battaniyesizıbın hepsi batmıştı çişe. Daha sonra olmadı hiç.acaba bağlarken bacakların ordaki lastikli bölümü düzgün yapmamışım mı dedim. Belki sende de öyle olmuştur.

canım bi eczacıya sor. ben hata edip geç kaldım. hep süt kalıntısı dediler. ben de sormadım başka kimseye. pamukçuk olmuş meğerse ve pamukçuğu bana bulaştı. emziremiyorum. aşırı sancı var
Çok gecmiş olsun. Damağı da beyazladı benim kızımın henüz dudaklarında bişi yok. Pamukçuk olur mu damaklarda. Göğsüne bulaştığını nasıl anladın.

Kvnin ikizi bende canım

Korse alocam canim bende ama kac beden alicam onu bilemiyorum benimde gobek gidiyo baya 72 kiloyla dogum yaptim simdi bgun 66olmusum 59ile hamile kalmistim boyum war cok belli olmuyo ama korsryi gobegim sallanmasin civkik olmasin diye istiyorum benimde eskiden dumduz gobusum wardi insallah donucez o halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…