Canım baktım hiç durmuyor altını açıyorum ben üstüne de bi örtü örtüyorum üşümesin diye biraz duruyor öyle hem o rahatliyor hem ben... dinlenmeden sütün bile olmaz ki canım bu bebek senin değil ikinizin..Neyi var bu kızın anlamıyorum sabahtan beri uyumadi hep ağlıyor karnı tok altı temiz. Destek olan yok yorgunum bittim artık gece uyku yok gündüz yok yemek yerken bile cignemeden yutuyorum hızlı hızlı. Kollarim kopuyor pis pislarken. Şimdi bir saattir arabasinda salliyorum kolum koptu . Eşim de hiç destek olmuyor benden is bekliyor akşam o gelince bir saat uyuyorum demedigi kalmıyor. Çığlık atasim var
Kimse anlamıyor canım. Herkes ancak akıl verir. Sanki kendi aklım yokmuş gibi. . Yardıma gelince kimse yok. Sinirimden bebeğe bagiriyorum bazen .sonra oturup ağlıyorum onun suçu ne diye. Ama çok yoruluyorum çokkkCanım baktım hiç durmuyor altını açıyorum ben üstüne de bi örtü örtüyorum üşümesin diye biraz duruyor öyle hem o rahatliyor hem ben... dinlenmeden sütün bile olmaz ki canım bu bebek senin değil ikinizin..
Ay öyle canım saolsun hiç iş yapmadım hele kanama dan sonra hiç yapmadım korktuk hepimiz kukuma kadar simsiyah oldu çünkü arada kiskaniveriyorum işte :)Bırak yapsin canım sende dinlen keşke biri de benim bebeğe baksa 2 saat deliksiz uyusam. Benim kv geldi yemeği bile benden bekledi. Birde sezeryanla yeni doğum yapmışım. Benimki gibi olacağına seninki gibi olsun iyidir
Aynen ben de kullanıcam ama dayanamazsam bırakırım sürekli elim çocukta kaka mı çıktı çiş mi çıktı sanki tek derdim oymuş gibi. Yapışkanı bezin dokusu her şeyi bi tuhaf hiç beğenmedim keşke. Huggies yeni doğan aldırsaydım ikisi vardı bari bınu al dedim eşime salak kafammylittlesunshine cnm aynennn anlattıklarını yaşadım. .normalde premium care almistik bitmişti. .Eşim bulamayınca yeşilini al dedim..80 li olan bi de..kaç kez kakasi idrar i geçti. .gece kaç kez üstünü değiştirdim. ..hatta kayinvalidem beceremion mu acaba bile diyip sinirimi bozdu..demekki kötü ..yapışkan i bile adi. .ama beyaz olan cokk iyiydi şimdi elimde çok az kaldı hemen degstrcm cnm
Benşmki de yenidoğan iki numara ne bilim 40 gündür bağladığım bez bugün mü denk geldi tam da yeni beze acabaBen normal yesil olani kullaniyorum yeni dogan hic oyle bisey yasamadim gevsekmi bagladiniz acaba
Neyi var bu kızın anlamıyorum sabahtan beri uyumadi hep ağlıyor karnı tok altı temiz. Destek olan yok yorgunum bittim artık gece uyku yok gündüz yok yemek yerken bile cignemeden yutuyorum hızlı hızlı. Kollarim kopuyor pis pislarken. Şimdi bir saattir arabasinda salliyorum kolum koptu . Eşim de hiç destek olmuyor benden is bekliyor akşam o gelince bir saat uyuyorum demedigi kalmıyor. Çığlık atasim var
Kimse anlamıyor canım. Herkes ancak akıl verir. Sanki kendi aklım yokmuş gibi. . Yardıma gelince kimse yok. Sinirimden bebeğe bagiriyorum bazen .sonra oturup ağlıyorum onun suçu ne diye. Ama çok yoruluyorum çokkk
anneni dinle canm annem hep haklı çıktı biz de 27 günlüğüz ben uyandrmyrm acıkınca uyanıyor hakkaten :) doktorun dediğini gündüz yapıyorum bol bol :) maşallah bebeğine :)Kızlar bişi sorcam bebeğim 15 günlük. .siz geceler i de 2 saatte bir emziriyor musunuz yoksa uyanmasini mi bekliyosunuz. .Doktor 2 saate 1 emzir dedi..Annem de bölme uykusunu o acikinca uyanır zaten dedi..bilemedim
Sariligi varken 2 saatte besliyordum Sariligi duzelince kendi uyanınca besliyorum o da zaten 2-3 saatte uyanıyor Sariligi yoksa uyusun bırak bizde 20 günlüğüz dahaKızlar bişi sorcam bebeğim 15 günlük. .siz geceler i de 2 saatte bir emziriyor musunuz yoksa uyanmasini mi bekliyosunuz. .Doktor 2 saate 1 emzir dedi..Annem de bölme uykusunu o acikinca uyanır zaten dedi..bilemedim
Denicem canm teşekkür ederimCanım bazen bulunduğu ortama çok sıcak veya çok soğuk da olsa aglayabiliyor. Aslında bir de hep aynı olmaz der annem bazı gün iyi olur uyur bazı günler hiç uyumaz belli olmaz çok kafa yorma derdi. Benimki de 2 gün 2 gece hiç uyutmuyordu beni sonra düzeldi eskiye döndü 5 saat falan uyuyor gece. Gündüz ara ara uyuyor. Çok stres yapma bebeğini emzirdiktenn gazını çıkarıp altının temiz olduğundan emin olduktan sonra derin uykuya geçince ye kadar kucağında tut sonra bırak yatağına. Daha uzun uyur. Bir de karnına ince de olsa bir bez sarmayı dene sıcağı seve bebekler. Bir dene bakalım ise yarayacak mi...
Ne şarkıda susuyor canım ne kucakta. Kendini parcaliyor bu duruma da canım sıkılıyor sinirlenip bagiriyorum işte. Elimde değil. 38 günlük olduk ve hep yalnızım bunaldim yoruldum kimse anlamıyor beni.Ayy canım öyle yapma amaaaaa benim bile içim sizladi sen öyle deyince onun ne suçu var hem onun senin sıcaklığına şarkılar söylemene sevgiye ihtiyacı var. Bizimkini de belli olmuyor bazen çok düşünceli bazen beni sinir ediyor ama her durumda da kızımın yanına gelince onu umursamiyorum hiç. Gelir geçer bak biraz sabırlı ol dayan başka çözüm yolları dene ama bebişine bağırma hisseder
ariver cnm seni çok iyi anlıyorum..dün dende çldırdım..akşam 9 dan gece 11e kadar aralıksız ağladı..meme emiyo yarıda bırakıp çığlık atıyo..eşide bana kızıyo sen ağlatıyosun..iyi bakamıyosun diye.Denicem canm teşekkür ederim
Ne şarkıda susuyor canım ne kucakta. Kendini parcaliyor bu duruma da canım sıkılıyor sinirlenip bagiriyorum işte. Elimde değil. 38 günlük olduk ve hep yalnızım bunaldim yoruldum kimse anlamıyor beni.
Kızlar bişi sorcam bebeğim 15 günlük. .siz geceler i de 2 saatte bir emziriyor musunuz yoksa uyanmasini mi bekliyosunuz. .Doktor 2 saate 1 emzir dedi..Annem de bölme uykusunu o acikinca uyanır zaten dedi..bilemedim
Günaydın kızlar giremiyorum bayadır. Doğumdan beri tekim. Gece gündüz. Annem çalışıyor gelemiyor. Kaynmamdan görümcemden hayır yok. Ewe geldim hastaneden 1 gün aramadılar ikiside ewde.işleri güçleri yok. Sinirimden ölüyorum. Gelincede akşama kadar gitmeyip yemek bekliyolar. Hem tek olmak hemde böyle sorumsuz bir aileye sahip olmak çok zor. Görmek bile istemiyorum o derece. Off nyse sezeryan oldum bide hiç acıma yok.. Şey sorucaktım göbeğiniz falan karrardımı hamilellkte ne zaman geçer bnm koltuk altımda da oldu bide genital bölgemde. Napcam nasıl geççek bu.
Kızlar bugün başımıza ne geldi, bir buçuk aydır primanın premium care bezini kullanıyorduk bi sorun yaşamadık. Eşim normal prima almış yeşilden pek hoşuma gitmedi ama bağladım gene de. Sabah çocuk kakasını yaptı açmak için aldım elime şok oldum kaka bacaklarından akıyor. Her yer üst baş yatak kaka oldu. İnanamadım açıkçası. Normal prima kullanıp böyle bi şey yaşayan oldu mu? Çok soğudum bezden daha da yeni açtık. Elim sürekli çocuğun totosunda pipisinde ıslaklık var mı diye
Çok gecmiş olsun. Damağı da beyazladı benim kızımın henüz dudaklarında bişi yok. Pamukçuk olur mu damaklarda. Göğsüne bulaştığını nasıl anladın.canım bi eczacıya sor. ben hata edip geç kaldım. hep süt kalıntısı dediler. ben de sormadım başka kimseye. pamukçuk olmuş meğerse ve pamukçuğu bana bulaştı. emziremiyorum. aşırı sancı var
Kvnin ikizi bende canımariver cnm seni çok iyi anlıyorum..dün dende çldırdım..akşam 9 dan gece 11e kadar aralıksız ağladı..meme emiyo yarıda bırakıp çığlık atıyo..eşide bana kızıyo sen ağlatıyosun..iyi bakamıyosun diye.
sanki kendisi çok iyi bakıyo...busabahtan beri uyuyo uykuda emzirip kalkıyom..olur bu ağlamalr..
sakın sakın şundanmı bundanmı deme..
ben enson ütüyle küçük bi ağız bezi vardı onu ısıtıp karnına koydum..çay bardağının dibinde çay kaşığının yası kadar şeker katıp hafif sıcak su yaptım bir kaç kaşık döktüm ağzına iyi geldi..
kv kocam başımın eti yiyolar ac bu çocuk sütün yetmiyo..yok yetiyo diyom..bezini kirletiyo..kusuyo kesik kesik
nolsun daha..bu defada ozaman sütün yaramıyo demezmi kv..ay deli olacam..
Korse alocam canim bende ama kac beden alicam onu bilemiyorum benimde gobek gidiyo baya 72 kiloyla dogum yaptim simdi bgun 66olmusum 59ile hamile kalmistim boyum war cok belli olmuyo ama korsryi gobegim sallanmasin civkik olmasin diye istiyorum benimde eskiden dumduz gobusum wardi insallah donucez o halimizeAz almıyor canm bebişin güzel çekiyor öyle düşünme
Korse nden alıyorsunuz benim göbeğim indi minik bir ayva göbek kaldı önceden içe göçük dümdüz göbek ti şimdi normal insan gibi
Napsam doktor sezeryndan sonra korse al demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?