Adı üstünde kv olunca zoruna gitmiştir. Benim annem vardı yanımda. İlk zamanlar odamdaydı kızım. Her sesine kalkıyodum. Oysa uykusunda mırıldıyo işte. Eh dese alıyodum kucağıma. ldüm uykusuzluktan sonra annem skızımın odasında kalıyodu ordaki beşiğe yatırdık annem pışpışlayıp geri yatırıyodu ağlarsa bana getiriyodu emziriyodum gazını alıp göğsümde uyutup dalınca anneme veriyodum sonra hoopp uyumaya ya da yemeğe. Şimdi yok annem 3 gün oldu gideli. Ölüyorum yorgunluktan. Kv ilk hafta gelmişti. Yüzünü zor görmüştür heralde kızımın :)) bi kere banyo yaptırırken anne yüzüğünü yüçıkar dedim yok bişi olmaz dedi daha da vermedim çocuğu kucagına. Güzelce ilgileniyorsa kv bırak dinlen onlar gidinceye kadar enerji topla.Slm kızlar uzun zamandır yazamadım Bz bugün 2 haftalik olduk çok şükür kızım iyi maşallah normal derken başı yerlesmedi gi için sezeryan oldum sezeryan sonrası çok çektim damar patlamış dikiş yerimden erken kalktığım için mosmor oldu ayrıca dikiş yerimde kanama da oldu sarılık olmadık kV ve Kp ile beraber kalıyoruz sa golsunlar iyi bakıyorlar da çok düşkün ler kızıma bütün şeyi onlar yapmak istiyorlar emzirebilseler onu da yapacak lar allah tan onu ben yapıyorum emziriyorum gazını ben çıkarırım altını ben değiştiririm gibi o yüzden sıkıntılı yani bir şey de diyemiyorum gidiyorum bazen odamda başka bişi bahane edip Ağlıyorum gecende gece en yat ben bakayım çocuğa dedim sen bakamazsin dedi kV çok gücüme gitti böyle işte sabır çekiyorum göbeğim iz düşmedi daha bu arada azaldı ama artık gaz bizimde problemimiz ağızdan çıkarmıyor sürekli ıkinma hali kıpkırmızı oluyor çok üzülüyorum öptüm hepinizi
Kucagına al sarıl şarkı mırıldanarak yürü evim içinde sallanarak biraz da. Dün bizim eylül.de işe yaradı :))Neyi var bu kızın anlamıyorum sabahtan beri uyumadi hep ağlıyor karnı tok altı temiz. Destek olan yok yorgunum bittim artık gece uyku yok gündüz yok yemek yerken bile cignemeden yutuyorum hızlı hızlı. Kollarim kopuyor pis pislarken. Şimdi bir saattir arabasinda salliyorum kolum koptu . Eşim de hiç destek olmuyor benden is bekliyor akşam o gelince bir saat uyuyorum demedigi kalmıyor. Çığlık atasim var
Bizim 1 numara ikiye ne zamn geçicez. 3800 kilomuz. Biraz bacakları sıkıyo gibi ama bilmiyorum.Benşmki de yenidoğan iki numara ne bilim 40 gündür bağladığım bez bugün mü denk geldi tam da yeni beze acaba
Ben de uyandıramazdım. Altını değiştirirdim gene uyanmazdı. Memeyi dayardım ağzını bile açmazdı. 3-4 saat uyurdu. Ayaklarının altını mı çimdiklemedik neler ettik de olmadı. Şimdi bi ay doldu. Gece iki kez uyanıyoz o kadar gündüz 1 er saat uyuyo gece yine uzun. Uykucudur belki zorlama bence.Kızlar bişi sorcam bebeğim 15 günlük. .siz geceler i de 2 saatte bir emziriyor musunuz yoksa uyanmasini mi bekliyosunuz. .Doktor 2 saate 1 emzir dedi..Annem de bölme uykusunu o acikinca uyanır zaten dedi..bilemedim
Canım biizmkinde her gün var uykusuzluk sorunu. Mesela dün sabahtan saat 4 kadar güzel uyudu uyurken emzirdim hep arada uyandı. 4 ten gece 11 bucağa kadar uyumadi. Şimdi de banyo yaptırdık uyudu gibi. Bütün kvler öyle sanırım. Benimki de senin yüzünden uyumuyor bu çocuk memede uyuyup uykusunu alıyor diyor hatta bu fikri eşime de asilamis. Sanki memede 3 saat kalıyor kaldığı 15 dk zaten. 15dkda mi uykusunu alacak. Aman takma canım yaariver cnm seni çok iyi anlıyorum..dün dende çldırdım..akşam 9 dan gece 11e kadar aralıksız ağladı..meme emiyo yarıda bırakıp çığlık atıyo..eşide bana kızıyo sen ağlatıyosun..iyi bakamıyosun diye.
sanki kendisi çok iyi bakıyo...busabahtan beri uyuyo uykuda emzirip kalkıyom..olur bu ağlamalr..
sakın sakın şundanmı bundanmı deme..
ben enson ütüyle küçük bi ağız bezi vardı onu ısıtıp karnına koydum..çay bardağının dibinde çay kaşığının yası kadar şeker katıp hafif sıcak su yaptım bir kaç kaşık döktüm ağzına iyi geldi..
kv kocam başımın eti yiyolar ac bu çocuk sütün yetmiyo..yok yetiyo diyom..bezini kirletiyo..kusuyo kesik kesik
nolsun daha..bu defada ozaman sütün yaramıyo demezmi kv..ay deli olacam..
mirildanmayi sevmiyor canım bağıra bağıra şarkı söyleyince Susup dinliyor gülüyor eve orkestra seti alıp mikrofonu tutup şarkı soylicem :)Kucagına al sarıl şarkı mırıldanarak yürü evim içinde sallanarak biraz da. Dün bizim eylül.de işe yaradı :))
aşkım beterin beteri var. ben molfix kullandım ve çocuğum çok fena pişik oldu. görsen ağlarsın.Kızlar bugün başımıza ne geldi, bir buçuk aydır primanın premium care bezini kullanıyorduk bi sorun yaşamadık. Eşim normal prima almış yeşilden pek hoşuma gitmedi ama bağladım gene de. Sabah çocuk kakasını yaptı açmak için aldım elime şok oldum kaka bacaklarından akıyor. Her yer üst baş yatak kaka oldu. İnanamadım açıkçası. Normal prima kullanıp böyle bi şey yaşayan oldu mu? Çok soğudum bezden daha da yeni açtık. Elim sürekli çocuğun totosunda pipisinde ıslaklık var mı diye
gazı vardır caım. biz 1 aylık olacaz ama çok sakiniz maşallah. garibim pişikten mahfoldu yine de çok uslu allah nazardan korusunNeyi var bu kızın anlamıyorum sabahtan beri uyumadi hep ağlıyor karnı tok altı temiz. Destek olan yok yorgunum bittim artık gece uyku yok gündüz yok yemek yerken bile cignemeden yutuyorum hızlı hızlı. Kollarim kopuyor pis pislarken. Şimdi bir saattir arabasinda salliyorum kolum koptu . Eşim de hiç destek olmuyor benden is bekliyor akşam o gelince bir saat uyuyorum demedigi kalmıyor. Çığlık atasim var
Dogru diyosun canim kina gecesi falan gitmicem zaten dugunde de bi gorunup gelirim maksat sonradan laf etmesinler lohusa lohusa bide suraarini cekemicem :-(Canım açık havada az durup eve gelin derim, eşin senin yerine de düğünde kalsın ama bence bebekle ikinizin üsumemesi lazım o bi yana, bakmak isteyenleri engelleyebilecek misin, dokunmak ister ay bisey olmaz deyip öpmek ister minicik daha vücudu dayanıklı değil mikrop kapmasın, kalabalıkta... büyükler ve dr.lar 40 günü boşuna önemsemiyor bence
canım başını kalbine koy. sırtını sıvazlayıp konuş onunla. senn kalp sesin ona çok iyi gelecek.Denicem canm teşekkür ederim
Ne şarkıda susuyor canım ne kucakta. Kendini parcaliyor bu duruma da canım sıkılıyor sinirlenip bagiriyorum işte. Elimde değil. 38 günlük olduk ve hep yalnızım bunaldim yoruldum kimse anlamıyor beni.
ben doğduğundan beri moldix kullanıyorum hiç problem yaşamadım. Çocuğun cildiyle alakalı. Hepsi farklı oluyor işte. Bu arada benim foğus uçlarım baya Bi hafifledi,geçmek üzere desem yeri var. Hemen hemen her emzirişimde aklıma sen geliyosun.acaba ne yaptı Allah yardımcısı olsun kan akıyo inşallah emzirenilir diorum. Durumun nasılaşkım beterin beteri var. ben molfix kullandım ve çocuğum çok fena pişik oldu. görsen ağlarsın.
Maşallah canım. Pisik çok aglatir onu Kıyamam ya. Canım ılık zeytinyağı sür hemen geçiriyorgazı vardır caım. biz 1 aylık olacaz ama çok sakiniz maşallah. garibim pişikten mahfoldu yine de çok uslu allah nazardan korusun
bazen ise yarıyor bazen yaramıyor canım. Uyusun istiyorum uyuyunca da onu izleyip hemen uyanmasini istiyorum canım kızım yacanım başını kalbine koy. sırtını sıvazlayıp konuş onunla. senn kalp sesin ona çok iyi gelecek.
göğüs beyazımsu olur ve en önemli belirti emziremezsin ağrıdan . kanama da olur.Çok gecmiş olsun. Damağı da beyazladı benim kızımın henüz dudaklarında bişi yok. Pamukçuk olur mu damaklarda. Göğsüne bulaştığını nasıl anladın.
iyiyim ama göğsüm bomboş. hiç süt yok desem yeridir. pazartesi oğlumun kontrolü var. ben de bi görünecemben doğduğundan beri moldix kullanıyorum hiç problem yaşamadım. Çocuğun cildiyle alakalı. Hepsi farklı oluyor işte. Bu arada benim foğus uçlarım baya Bi hafifledi,geçmek üzere desem yeri var. Hemen hemen her emzirişimde aklıma sen geliyosun.acaba ne yaptı Allah yardımcısı olsun kan akıyo inşallah emzirenilir diorum. Durumun nasıl
sudocrem kullanıyorum ben. zeytinyağı daha kötü yaptı çocuğumuMaşallah canım. Pisik çok aglatir onu Kıyamam ya. Canım ılık zeytinyağı sür hemen geçiriyor
bazen ise yarıyor bazen yaramıyor canım. Uyusun istiyorum uyuyunca da onu izleyip hemen uyanmasini istiyorum canım kızım ya
Bende de günde bir kaç kez oldu böyle acaba ben düzgün bağlamayı bilmiyorum sanırımBiz de premium care kullanıyoruz. Bi keresinde daha 15 günlük falandı çiş belinden çıkmıştı battaniyesizıbın hepsi batmıştı çişe. Daha sonra olmadı hiç.acaba bağlarken bacakların ordaki lastikli bölümü düzgün yapmamışım mı dedim. Belki sende de öyle olmuştur.
Günde ne kadar mama veriyosun. Biz bugün sağlık ocağına gittik. 3 kilo doğmuştu oğlum. Yarım kilo almış sadece. Ebe kilo alımı az dedi. 800 gr almalıymş. Moralim bozuldu. Hem de mama yediğimiz halde böyle. Sutum yetmiyor benim deiyiyim ama göğsüm bomboş. hiç süt yok desem yeridir. pazartesi oğlumun kontrolü var. ben de bi görünecem
3 saatte bir 100 ccGünde ne kadar mama veriyosun. Biz bugün sağlık ocağına gittik. 3 kilo doğmuştu oğlum. Yarım kilo almış sadece. Ebe kilo alımı az dedi. 800 gr almalıymş. Moralim bozuldu. Hem de mama yediğimiz halde böyle. Sutum yetmiyor benim de
Benimde ayni canim doktor bugun kaynamaya baslamis dedi ama sizi cok fazla neden dedim o kadar acimaz artik ya dedi yalan soylucem sankiKizlar, dun doktora gittim, dikislerini iyilesmis, kurumus, iltihap da kapmamis dedi, zaten dusmeye basladi, ama bir yer var, sizliyor hep, ozellikle wcye gittigimde, bugun de carsiya.gitmek zorunda kaldim, 3 saat yurudum, sonra misafirlige gittim falan, cok yoruldum, sizlamask artti sanki, uyuyunca daha iyi oluyor ama, boyle bir sey yasayan var mi? Su tutunca, kesik gibi aciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?