2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dun goğsumun şişliği ateş ve halsizlik yaptı. Gece acile gittik.iğne vuruldum. Dun oğlumu kucağımda taşıyamadım. O derece eklemlerim ağrıyordu. Mecbur kvmi çağırdım, normalde hiç çağırmazdım ilk defa çağırdım. Hemen havalara girdi. Ben olmasam nolcaklar falan filan. Sinir olmaktan hasta olmayı yaşayamadım o derece

Adı üstünde kv olunca zoruna gitmiştir. Benim annem vardı yanımda. İlk zamanlar odamdaydı kızım. Her sesine kalkıyodum. Oysa uykusunda mırıldıyo işte. Eh dese alıyodum kucağıma. ldüm uykusuzluktan sonra annem skızımın odasında kalıyodu ordaki beşiğe yatırdık annem pışpışlayıp geri yatırıyodu ağlarsa bana getiriyodu emziriyodum gazını alıp göğsümde uyutup dalınca anneme veriyodum sonra hoopp uyumaya ya da yemeğe. Şimdi yok annem 3 gün oldu gideli. Ölüyorum yorgunluktan. Kv ilk hafta gelmişti. Yüzünü zor görmüştür heralde kızımın :)) bi kere banyo yaptırırken anne yüzüğünü yüçıkar dedim yok bişi olmaz dedi daha da vermedim çocuğu kucagına. Güzelce ilgileniyorsa kv bırak dinlen onlar gidinceye kadar enerji topla.

Kucagına al sarıl şarkı mırıldanarak yürü evim içinde sallanarak biraz da. Dün bizim eylül.de işe yaradı :))

Kızlar bişi sorcam bebeğim 15 günlük. .siz geceler i de 2 saatte bir emziriyor musunuz yoksa uyanmasini mi bekliyosunuz. .Doktor 2 saate 1 emzir dedi..Annem de bölme uykusunu o acikinca uyanır zaten dedi..bilemedim
Ben de uyandıramazdım. Altını değiştirirdim gene uyanmazdı. Memeyi dayardım ağzını bile açmazdı. 3-4 saat uyurdu. Ayaklarının altını mı çimdiklemedik neler ettik de olmadı. Şimdi bi ay doldu. Gece iki kez uyanıyoz o kadar gündüz 1 er saat uyuyo gece yine uzun. Uykucudur belki zorlama bence.

Canım biizmkinde her gün var uykusuzluk sorunu. Mesela dün sabahtan saat 4 kadar güzel uyudu uyurken emzirdim hep arada uyandı. 4 ten gece 11 bucağa kadar uyumadi. Şimdi de banyo yaptırdık uyudu gibi. Bütün kvler öyle sanırım. Benimki de senin yüzünden uyumuyor bu çocuk memede uyuyup uykusunu alıyor diyor hatta bu fikri eşime de asilamis. Sanki memede 3 saat kalıyor kaldığı 15 dk zaten. 15dkda mi uykusunu alacak. Aman takma canım ya
Kucagına al sarıl şarkı mırıldanarak yürü evim içinde sallanarak biraz da. Dün bizim eylül.de işe yaradı :))
mirildanmayi sevmiyor canım bağıra bağıra şarkı söyleyince Susup dinliyor gülüyor eve orkestra seti alıp mikrofonu tutup şarkı soylicem :)

aşkım beterin beteri var. ben molfix kullandım ve çocuğum çok fena pişik oldu. görsen ağlarsın.

gazı vardır caım. biz 1 aylık olacaz ama çok sakiniz maşallah. garibim pişikten mahfoldu yine de çok uslu allah nazardan korusun

Dogru diyosun canim kina gecesi falan gitmicem zaten dugunde de bi gorunup gelirim maksat sonradan laf etmesinler lohusa lohusa bide suraarini cekemicem :-(

canım başını kalbine koy. sırtını sıvazlayıp konuş onunla. senn kalp sesin ona çok iyi gelecek.

aşkım beterin beteri var. ben molfix kullandım ve çocuğum çok fena pişik oldu. görsen ağlarsın.
ben doğduğundan beri moldix kullanıyorum hiç problem yaşamadım. Çocuğun cildiyle alakalı. Hepsi farklı oluyor işte. Bu arada benim foğus uçlarım baya Bi hafifledi,geçmek üzere desem yeri var. Hemen hemen her emzirişimde aklıma sen geliyosun.acaba ne yaptı Allah yardımcısı olsun kan akıyo inşallah emzirenilir diorum. Durumun nasıl

gazı vardır caım. biz 1 aylık olacaz ama çok sakiniz maşallah. garibim pişikten mahfoldu yine de çok uslu allah nazardan korusun
Maşallah canım. Pisik çok aglatir onu Kıyamam ya. Canım ılık zeytinyağı sür hemen geçiriyor
canım başını kalbine koy. sırtını sıvazlayıp konuş onunla. senn kalp sesin ona çok iyi gelecek.
bazen ise yarıyor bazen yaramıyor canım. Uyusun istiyorum uyuyunca da onu izleyip hemen uyanmasini istiyorum canım kızım ya

iyiyim ama göğsüm bomboş. hiç süt yok desem yeridir. pazartesi oğlumun kontrolü var. ben de bi görünecem

sudocrem kullanıyorum ben. zeytinyağı daha kötü yaptı çocuğumu

Bende de günde bir kaç kez oldu böyle acaba ben düzgün bağlamayı bilmiyorum sanırım

iyiyim ama göğsüm bomboş. hiç süt yok desem yeridir. pazartesi oğlumun kontrolü var. ben de bi görünecem
Günde ne kadar mama veriyosun. Biz bugün sağlık ocağına gittik. 3 kilo doğmuştu oğlum. Yarım kilo almış sadece. Ebe kilo alımı az dedi. 800 gr almalıymş. Moralim bozuldu. Hem de mama yediğimiz halde böyle. Sutum yetmiyor benim de

3 saatte bir 100 cc

Benimde ayni canim doktor bugun kaynamaya baslamis dedi ama sizi cok fazla neden dedim o kadar acimaz artik ya dedi yalan soylucem sanki senin gibi ayakta durunca gece yatarken felaket agriyo sizliyo resmen ama ilik dus beni rahatlatio direkt oraya tutmuyorum suyu ama gecici olaral iyi gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…