- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Aaaa hiç sanmıyorum canım. Zeytinyağı doğal. Ben her gün sürüyorum kızıma çok şükür hiç pisik olmadı. Ben kendime pisik oldugumda da sürüyorum saat almıyor hemen fayda ediyor. Bence bezi ya da ıslak Mendili yapıyor canım dikkat etsudocrem kullanıyorum ben. zeytinyağı daha kötü yaptı çocuğumu
Benim bi gögüste var o zamn. Hemn karbonatlı suya başliyim.göğüs beyazımsu olur ve en önemli belirti emziremezsin ağrıdan . kanama da olur.
valla oğlumu çok kötü etti. kişisine göre değişirAaaa hiç sanmıyorum canım. Zeytinyağı doğal. Ben her gün sürüyorum kızıma çok şükür hiç pisik olmadı. Ben kendime pisik oldugumda da sürüyorum saat almıyor hemen fayda ediyor. Bence bezi ya da ıslak Mendili yapıyor canım dikkat et
bana da hemşire önerdi karbonatı. faydası da olduBenim bi gögüste var o zamn. Hemn karbonatlı suya başliyim.
Canim huggies yenidogan almistim yapistirma bantlari cok sert bebegimin bacaklarini kesti hep sonunu kullanmadim.Aynen ben de kullanıcam ama dayanamazsam bırakırım sürekli elim çocukta kaka mı çıktı çiş mi çıktı sanki tek derdim oymuş gibi. Yapışkanı bezin dokusu her şeyi bi tuhaf hiç beğenmedim keşke. Huggies yeni doğan aldırsaydım ikisi vardı bari bınu al dedim eşime salak kafam
Canım bezi altında fazla bekletince oluyor hatta ben bi kere mecburen 6 saat alamamistim, kizim çok acıkmıştı, altını almaya fırsat vermedi sonrada emerken uyudu kıyamadım malum altını açınca uyanıyor diye bir sonraki emzirmeye bi baktım hemen kızarmış şok oldum, bi de her açtığımda ya zeytinyağı ya da bepantol kullandığım haldesudocrem kullanıyorum ben. zeytinyağı daha kötü yaptı çocuğumu
Canim huggies yenidogan almistim yapistirma bantlari cok sert bebegimin bacaklarini kesti hep sonunu kullanmadim.
Sudocrem cok iyi canım bnde onu kullanıyorum bebantoldan bile iyisudocrem kullanıyorum ben. zeytinyağı daha kötü yaptı çocuğumu
umarım kalmaz herkeste oluyormuş. Bronzlaşmış gibi göbeğim falan çok ilginç inş geçer cnm dediğin gibi. Genital hele zenci bir kadınım sanki :)))) bende lifyorum hep:))))))Geciyo hafiften galiba. Lifliyorum keseliyorum her banyoda yoksa yazın dert olacak valla. Beyaz tenliyim ama karardı çok kötü daha fazla belli oluyo beyaz olunca. Asıl bu gögür cevresi nasıl olacak emzirme bitince böyle kalmaz heralde"."
Biz asıl annem varken banyo yaptıramıyoduk. Yok bugun hava soğuk yok bugun rüzgarlı yok akşam olmaz : )) şimdi yıkyoz eşimle her akşam. O sadece suyu döküyo.Kızlar hergün banyo yaptırıomusunuz annem gitti bugun artık 24 günlüğüz annem burdayken hergün yıkıyoduk bakalım esimle napıcaz bigün yıkayıp bigün yıkamasammı sizin nasıl durumlar?
Biz asıl annem varken banyo yaptıramıyoduk. Yok bugun hava soğuk yok bugun rüzgarlı yok akşam olmaz : )) şimdi yıkyoz eşimle her akşam. O sadece suyu döküyo.
Benm oglumda 23 gunluk bi gun degil bi gun yikiyoruzKızlar hergün banyo yaptırıomusunuz annem gitti bugun artık 24 günlüğüz annem burdayken hergün yıkıyoduk bakalım esimle napıcaz bigün yıkayıp bigün yıkamasammı sizin nasıl durumlar?
Bbegin kac gunluk bilmiyorum ama cocuk doktoru bana ayda 600 gr aliyosa doyuyodur ek biseye gerek Yom demistiGünde ne kadar mama veriyosun. Biz bugün sağlık ocağına gittik. 3 kilo doğmuştu oğlum. Yarım kilo almış sadece. Ebe kilo alımı az dedi. 800 gr almalıymş. Moralim bozuldu. Hem de mama yediğimiz halde böyle. Sutum yetmiyor benim de
tatlım 1 çay kaşığı karbonat yarım ılık çay bardağı suyla karıştır ve günde 1 kere kullan. fazlası zararkalbiminsahibio cnm benim de emzirdikten 2 dk sonra göğüs uçlarım beyazlasio ama emzirce gecio senin de mi böyleydi. .Ağrı da var hafif..ne yaptın. Karbonat la ne yapacağız
Canim travazol krem kullan,bir kac kere surunce hemen geciriyor,mantar kremi,surekli kullanma ama sadece pisik oluncaaşkım beterin beteri var. ben molfix kullandım ve çocuğum çok fena pişik oldu. görsen ağlarsın.
canım sudocrem kullanıyorumCanim travazol krem kullan,bir kac kere surunce hemen geciriyor,mantar kremi,surekli kullanma ama sadece pisik olunca
Ben 4ten sonra geçmiştim galiba ikiye tam da hatırlamıyorum amaBizim 1 numara ikiye ne zamn geçicez. 3800 kilomuz. Biraz bacakları sıkıyo gibi ama bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?