2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sudocrem kullanıyorum ben. zeytinyağı daha kötü yaptı çocuğumu
Aaaa hiç sanmıyorum canım. Zeytinyağı doğal. Ben her gün sürüyorum kızıma çok şükür hiç pisik olmadı. Ben kendime pisik oldugumda da sürüyorum saat almıyor hemen fayda ediyor. Bence bezi ya da ıslak Mendili yapıyor canım dikkat et

valla oğlumu çok kötü etti. kişisine göre değişir

Annişler bugün birinci ay kontrolümüz vardı. Sarılığımız gecmemiş tahliller yapılacak yarın. Büyük ihtimal anne sütü sarılığı dedi zamnla geçecekmiş. Kızımın sürekli memede olmasındaan şikayetçiydim ama doktor aynen devam et dedi. Kilomuz iyiymiş. Ki 2560 a kadar düşmüştü kilomuz şimdi 3800. Sürekli emince sütüm kalmıyo dedim bişi olmaz dedi. Gayet yeterli dedi. Memede uyumasına anne karnından ayrılamamış halen dedi..
Gazımızın sebebi de burun tıkanıklığımzmış. Burun tıkalı olunca agızdan da nefes alıp hava dolduruyomuş mideyi. Rezene günde 30-40 ml verebilirsin dedi. Astımım var dedim ozmn alerjik bünye ondan tıkanmııştır dedi. Aile yükü deniyomuş böyle seylere.
Kadın doğumcuma da ugradım. Mekiklere başla dedama ne halim ne dezamnım var.gögüs ucum çök tahriş oluyo emzirmekten dedim. Bazı bebekler hırcın olur agzında eziyosa yapcak bişe yok dedi. hametan sürüyorum zararlı mı dedim hayır eger silmeyi unutsan bile zararı yoksadece sütün tadını deiştirir dedi.aklımda kalanlar bunlar bi çocuk bi ultrason kadın doğumcu derken 3 saatte cıkamadık hastaneden beynim döndü. Daha 1. Ay temalı foto cekcez annişlik güzel ya:)).

Canim huggies yenidogan almistim yapistirma bantlari cok sert bebegimin bacaklarini kesti hep sonunu kullanmadim.

sudocrem kullanıyorum ben. zeytinyağı daha kötü yaptı çocuğumu
Canım bezi altında fazla bekletince oluyor hatta ben bi kere mecburen 6 saat alamamistim, kizim çok acıkmıştı, altını almaya fırsat vermedi sonrada emerken uyudu kıyamadım malum altını açınca uyanıyor diye bir sonraki emzirmeye bi baktım hemen kızarmış şok oldum, bi de her açtığımda ya zeytinyağı ya da bepantol kullandığım halde

Canim huggies yenidogan almistim yapistirma bantlari cok sert bebegimin bacaklarini kesti hep sonunu kullanmadim.

Bizde prima premium cate stoklamıştık huggies yenidoğan daha güzel sardı çocugu bi pakette ondan almıştım huggiese döndük biz daha güzel sardı kızımı

kalbiminsahibio cnm benim de emzirdikten 2 dk sonra göğüs uçlarım beyazlasio ama emzirce gecio senin de mi böyleydi. .Ağrı da var hafif..ne yaptın. Karbonat la ne yapacağız

Kızlar hergün banyo yaptırıomusunuz annem gitti bugun artık 24 günlüğüz annem burdayken hergün yıkıyoduk bakalım esimle napıcaz bigün yıkayıp bigün yıkamasammı sizin nasıl durumlar?

umarım kalmaz herkeste oluyormuş. Bronzlaşmış gibi göbeğim falan çok ilginç inş geçer cnm dediğin gibi. Genital hele zenci bir kadınım sanki :)))) bende lifyorum hep:))))))

Kızlar hergün banyo yaptırıomusunuz annem gitti bugun artık 24 günlüğüz annem burdayken hergün yıkıyoduk bakalım esimle napıcaz bigün yıkayıp bigün yıkamasammı sizin nasıl durumlar?
Biz asıl annem varken banyo yaptıramıyoduk. Yok bugun hava soğuk yok bugun rüzgarlı yok akşam olmaz : )) şimdi yıkyoz eşimle her akşam. O sadece suyu döküyo.

Biz asıl annem varken banyo yaptıramıyoduk. Yok bugun hava soğuk yok bugun rüzgarlı yok akşam olmaz : )) şimdi yıkyoz eşimle her akşam. O sadece suyu döküyo.

Annemde hergün yıkayalım diyip duruyodu hergün yıkanınca cocuk büyür köpürürmüş öle diyodu iyi yapıosunuz cnm doktorumuzda hergün yıkayın dedı

Benm oglumda 23 gunluk bi gun degil bi gun yikiyoruz

Bbegin kac gunluk bilmiyorum ama cocuk doktoru bana ayda 600 gr aliyosa doyuyodur ek biseye gerek Yom demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…