- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Geçmiş olsun ben hiç denemedim bile. Premium careden çok memnunum 5 nımaraya kadar var galiba ona devam edicem artıkaşkım beterin beteri var. ben molfix kullandım ve çocuğum çok fena pişik oldu. görsen ağlarsın.
Canim benim 22. Gunum, 18 19. Gun falandi elime iplik geliyordu onceden o zaman baktim gelmiyor megerse dusmus.Benimde bir nokta var aynen sizliyo orasi.. kac gun sonar dusmeye basladi dikisler benimkiler sapasaglam yerinde duruyor hala
Icim rahatladi biraz, sagol canim, anneme sordum sizlayabilir dedi, belki iyilesme asamasinda oluyordur.Benimde ayni canim doktor bugun kaynamaya baslamis dedi ama sizi cok fazla neden dedim o kadar acimaz artik ya dedi yalan soylucem sankisenin gibi ayakta durunca gece yatarken felaket agriyo sizliyo resmen ama ilik dus beni rahatlatio direkt oraya tutmuyorum suyu ama gecici olaral iyi gelio
Nerden alınıyor aktarlardan mıKızlar Biz dün aktardan acı elma yağı aldık dün akşam kızımın göbeğine ve ayaklarına sürdüm ve 2 dk geçmeden içindeki bütün GAZI attı hem de azcik ıkınarak, bu geceyi de uyuyarak geçirdik elhamdülillah gaz problemi olanlar test edildi onaylandı bilginize
paedon yazmışın zaten. Bu gece oğlan uyumadı pek onun sersemliğindeyim kusura bakmaNerden alınıyor aktarlardan mı
ne yapalım boşveriyom ben zatenKvnin ikizi bende canım
hadi cnm desedin..sanki 1 yaşında çocukmu uykunu alacak daha 40 günlük bebek 24 saat uyuması lazım..Canım biizmkinde her gün var uykusuzluk sorunu. Mesela dün sabahtan saat 4 kadar güzel uyudu uyurken emzirdim hep arada uyandı. 4 ten gece 11 bucağa kadar uyumadi. Şimdi de banyo yaptırdık uyudu gibi. Bütün kvler öyle sanırım. Benimki de senin yüzünden uyumuyor bu çocuk memede uyuyup uykusunu alıyor diyor hatta bu fikri eşime de asilamis. Sanki memede 3 saat kalıyor kaldığı 15 dk zaten. 15dkda mi uykusunu alacak. Aman takma canım ya
mirildanmayi sevmiyor canım bağıra bağıra şarkı söyleyince Susup dinliyor gülüyor eve orkestra seti alıp mikrofonu tutup şarkı soylicem :)
Rica ederim canim annemde oyle dedi sizlamasi dikislerin kaynadigini gosteriyo dedi ins iyilesiriz biran onceIcim rahatladi biraz, sagol canim, anneme sordum sizlayabilir dedi, belki iyilesme asamasinda oluyordur.
Evet canım sabah akşam birer damla uygulaniyormus, fiyatı da fazla değil 12,5 a almış eşimNerden alınıyor aktarlardan mı
Icim rahatladi biraz, sagol canim, anneme sordum sizlayabilir dedi, belki iyilesme asamasinda oluyordur.
Kızlar benim de öyle. Çok az kalıyor memede. Bende telaş yapıyordum. Güçlendiler herhalde. Hızlı emiyorlarB
benimki de oyle canim,normalde yarim saat emerdi simdi on dakka anca,özellikle geceleri.memede yyuyup kaliyo bir turlü uyanmiyor,2 saat de uyuyor,buyuduler heralde,daha cok cekiyorlar memeyi
Benimde var canım. Ayni yerlerimde.Günaydın kızlar giremiyorum bayadır. Doğumdan beri tekim. Gece gündüz. Annem çalışıyor gelemiyor. Kaynmamdan görümcemden hayır yok. Ewe geldim hastaneden 1 gün aramadılar ikiside ewde.işleri güçleri yok. Sinirimden ölüyorum. Gelincede akşama kadar gitmeyip yemek bekliyolar. Hem tek olmak hemde böyle sorumsuz bir aileye sahip olmak çok zor. Görmek bile istemiyorum o derece. Off nyse sezeryan oldum bide hiç acıma yok.. Şey sorucaktım göbeğiniz falan karrardımı hamilellkte ne zaman geçer bnm koltuk altımda da oldu bide genital bölgemde. Napcam nasıl geççek bu.
Zeytinyağının aşığını alıyor musun canım. Benmari usulü ısıtmak lazim zeytinyağını.sudocrem kullanıyorum ben. zeytinyağı daha kötü yaptı çocuğumu
Bende tatlı elma yağı aldım. Göbeğine ayaklarına suruyorum ve bezine 2 damla damlatiyorum.Kızlar Biz dün aktardan acı elma yağı aldık dün akşam kızımın göbeğine ve ayaklarına sürdüm ve 2 dk geçmeden içindeki bütün GAZI attı hem de azcik ıkınarak, bu geceyi de uyuyarak geçirdik elhamdülillah gaz problemi olanlar test edildi onaylandı bilginize
bende eşime al dedim elma yağı almış ama üzerinde adaçayı yağı yazıyo küçük bi yerde elma yağı yazıyo..acaba eşime yanlışmı vermişler..Bende tatlı elma yağı aldım. Göbeğine ayaklarına suruyorum ve bezine 2 damla damlatiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?