2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar ben de başından beri molfix kullanıyorum 3-6 kg. Taşirmadı hiç ve hiç krem kullanmadım saf zeytinyağı kullandım her altını açtığımda hem bacaklarını da ovaliyorum yağla. Besliyor ve yumuşacık yapıyor. Pisik sorunumuzda olmadı çok şükür şimdiye kadar. Ve her banyoda sonra bütün vücuduna sürüyorum ondan mi bilmem ama çok rahat uyuyor nazarim değmesin :)

Benimde bir nokta var aynen sizliyo orasi.. kac gun sonar dusmeye basladi dikisler benimkiler sapasaglam yerinde duruyor hala
Canim benim 22. Gunum, 18 19. Gun falandi elime iplik geliyordu onceden o zaman baktim gelmiyor megerse dusmus.

Icim rahatladi biraz, sagol canim, anneme sordum sizlayabilir dedi, belki iyilesme asamasinda oluyordur.

Kızlar Biz dün aktardan acı elma yağı aldık dün akşam kızımın göbeğine ve ayaklarına sürdüm ve 2 dk geçmeden içindeki bütün GAZI attı hem de azcik ıkınarak, bu geceyi de uyuyarak geçirdik elhamdülillah gaz problemi olanlar test edildi onaylandı bilginize

Nerden alınıyor aktarlardan mı

hadi cnm desedin..sanki 1 yaşında çocukmu uykunu alacak daha 40 günlük bebek 24 saat uyuması lazım..
boşveriyom zaten

B

benimki de oyle canim,normalde yarim saat emerdi simdi on dakka anca,özellikle geceleri.memede yyuyup kaliyo bir turlü uyanmiyor,2 saat de uyuyor,buyuduler heralde,daha cok cekiyorlar memeyi
Kızlar benim de öyle. Çok az kalıyor memede. Bende telaş yapıyordum. Güçlendiler herhalde. Hızlı emiyorlar

Benimde var canım. Ayni yerlerimde.

Selam canlar. Annelik problemleri neredeyse herkeste ortak. Biz dé evde bunalıma girenlerdeniz. Bebeklerin ağlamasına okadar üzülmeyin. Sadece sorunu olduğu zaman aglamazlarmis etrafı ve kendi sesini tanımak içinde ağlamış. Muhtemelen bu dönemde gaz problemleri var. Süt işi bizde de sıkıntı. Mama verdik bir kaç kez aşırı kustu. Eşim aç kalsa da vermem bir daha dedi. İncir kürü denedim. Acayip süt yapıyor. Şimdi çok şükür sütüm yetiyor. Bi de hergün ılık duş tabi. Yıkanmak bebekleri çok rahatlatıyor. Annem yıkanarak büyürler dedi. Ben hergün yıkamaya çalışıyorum. Her sorundan her şeyde öte annelik süper bir şey. Dün gece 2 den beri ayaktayım ama onun kokusu onu izlemek dinlendiriyor beni. Herkese kolay gelsin....

Bende tatlı elma yağı aldım. Göbeğine ayaklarına suruyorum ve bezine 2 damla damlatiyorum.

slm kızlar hayırlı cumalar maşallah hepimiz hayırlısıyla doğum yaptık yazdıklarınızı okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyo benim cadı kızın yüzünden bizler iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız öpüyorum bebişlerinizi

Bende tatlı elma yağı aldım. Göbeğine ayaklarına suruyorum ve bezine 2 damla damlatiyorum.
bende eşime al dedim elma yağı almış ama üzerinde adaçayı yağı yazıyo küçük bi yerde elma yağı yazıyo..acaba eşime yanlışmı vermişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…