Rota ücretli ağıza damlatıyorlae canım, babamız ödedi ücretini bilmiyorum malesefRotayi bizim doktorda soyledi o özel oluyo di mi ucreti ne kadar canim bide kolundan ve bacagindan mi oluyo
İzi kalan Verem kola.diğer ikisi birer bacağa. Bacaktakinin biri yakıcıymış onda cok cıglık atmıştı. Gecti yine de. Rota aşısı da 140 lira iki kere olucak. Bu agız damlasıymış. İğne deilmiş.CNm cok tesekkurler koluna bacagina mi vuruyolar iz kalan asi verem asisi miydi o mu acitio cok
150 tl civarı fiyatı. Biz de 2. Ay aşılarımızı vurulduk. 1 ay sonra yani 3 aylıkken rota aşısını yaptırmamızı söyledi doktorumuzRotayi bizim doktorda soyledi o özel oluyo di mi ucreti ne kadar canim bide kolundan ve bacagindan mi oluyo
Alacağımız rota aşısı 2 kullanımlık mı yoksa tekrar 2. Dozda yeni mi alıyoruz?İzi kalan Verem kola.diğer ikisi birer bacağa. Bacaktakinin biri yakıcıymış onda cok cıglık atmıştı. Gecti yine de. Rota aşısı da 140 lira iki kere olucak. Bu agız damlasıymış. İğne deilmiş.
sagol cnmEvet verem aşısı koldan yapılıyor deri altına enjekte ediliyor biraz ağrı yapar dedi hemşire sonrada iki bacaktan oldu bende ateş düşürücü vermedim vücudu hemen alismasin ilaçlara kendikendine atlatsın bağışıklık sistemi savaşsin .. biraz huzursuzlandi ama çok şükür ateşi çıkmadı inşallah senin bebeğinede geçmiş olsun beyaz melek:)
Maalesef iki kez 140 ödicez.Alacağımız rota aşısı 2 kullanımlık mı yoksa tekrar 2. Dozda yeni mi alıyoruz?
zararı yokmuş soğuk yiyip içmenin. Doktor öyle söyledi. Hatta bol bol dondurma yiyebilitsin içinde kalsiyum var emziren anne için çok faydalı dedi :) ilk oğlumda annem bana hiç dondurma yedirmdmişti. Dr a annemin yanında sordum hatta :) ne kadar soğuk içersen iç yersen ye sütün vücut ısısında çıkacağı için hiç sorun yok dediDondurmaaaaa yiyemiyorum. Milkshake içemiyorum. Biri desin ki zararı yok :)) Üşütmesinden korkuyorum.
Ben de annemden korktugumdan yemiyodum. Doğumdan sonra suyu bile soğuk içmiceksin demişti :)) keşke çok önceden sorsaymışım ya çok saol :)))Za
zararı yokmuş soğuk yiyip içmenin. Doktor öyle söyledi. Hatta bol bol dondurma yiyebilitsin içinde kalsiyum var emziren anne için çok faydalı dedi :) ilk oğlumda annem bana hiç dondurma yedirmdmişti. Dr a annemin yanında sordum hatta :) ne kadar soğuk içersen iç yersen ye sütün vücut ısısında çıkacağı için hiç sorun yok dedi
Bilmiyodum. Doktor iki kere yapcaz diyince o markadır sandım. Doktorun fikrimizi sorması gerekir aslında.Kızlar iki marka rota aşısı var. Biri iki doz. Diğeri üç doz uygulanıyor. İki doz olanın içeriğinde domuz dna sı bulunuyor biz üç doz olanı yaptırcaz. Belki bilmiyorsunuzdur diye sizinlede paylaşmak istedim
Ben de kızımı aşıya götürürken fark ettim taa hazirana gün vermişler bana. Hemşire hallederiz sonra bugün prensesle ilgilenelim dedi :)) kaldı öyle. Kan tahlili yaptırıp degerlerime baktırayım diyorum. Ama ne ara bilinmez tabi :)) kendimizi es geciyoz bakaloım.Bide dogumdan sora bize tetanoz yapilcakti di mi
Denebakalim merak ettim. Gaz sorunu cok varmiydi genelde en erken 3 ayda geciyor sizinki erken bitmis masaallahhGecen hafta gaz ilaçlarını bıraktırdı doktor. 4-5 gündür de ne karnı şiş ne de sancılanıyo. Günde 5-6 pırt anca yapıyo. Gaz sorunu yok gibi. Yiyip deniyim bakalım. Yazarım buraya :)
sütüm az sık sık emzirmeme rağmen artmıyorcanım her çekişinde yada 2 çekişte yutkunuyyor mu? eğer süt az geliyorsa uzun emiyo olabilir. ben yutkunmasını takip ediyorum
ben çok zayıfım ama göbek var hala hamileymişim gibikızlar benim göbeğim var hala. bebeğimi anneme bırakıp doktora gitmiştim, otobüste ve hastanede hamile sanıp yer verdilerkorse falan kullanmıyorum. göbeği giden var mı?
Ya bu alistirma isini nasil basariyorsunuz? Yoksa cocuktan cocuga fark ediyomu? Soguk icirince kucukken bogazlari sisiyo, bu sefer bidahakine ilik vermeye dikkat ediyorum. sizinkiler hichasta olmuyomu yoksa olsda icirimeye devam ettiniz?
Cnm günde yarım kiloya yakın dondurms yiyorum sütlacıda dolaptan çıkarıp soğuk yiyorum sütü de yoğurduda öyle, nasıl alıştırırsan öyle gider ben büyük oğlumada öyle alıştırdım yaz kış soğuk süt içer sabahları
valla aşkım 1.5 günde geçti pamukçuğu. biraz canı yanar ama ilerlerse kötü olur. sana bulaşırsa emziremezsin, sütün kesilir allah korusncanı acırmı..kv karbonat yakar dilini diyoo..ama deniyecem inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?