2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
mama takviyesi yapıyorum canım günde 4 kere

oğlumun babasıyla çok büyük sorunlar yaşadık. ben tek başıma oğluma bakamıycağım için çocuk esirgeme kurumuna vermeyi düşündüm. ha şuan eşimle aram iyi. ama bunu düşündüğüm için kendime çok kızıyorum. ben nasıl böyle bişey düşündüm. bunun bahanesi olamaz. kendimi asla affedemem bu yüzden ve bi daha böyle bişey asla düşünmem. benim lohusalığım bu şekilde zor geçti.
yanımda resmen sesi çıkmıyor. dün biraz babası oyun oynamak istedi onunla. ben de işlerimi hallediyim dedim. yarım saat boyunca ağladı. beni görecek şekilde koltuğa oturdum. hemen sustu. tanıyor artık.
ne olursa olsun bebeklerimiz herşeyi unutturur. sıkıntılarımız biter. annelik mükemmel bi duygu. bi de eşler mendeburluk yapmasa

Pamukçuk dediğiniz dilindeki beyazlıklar mı? Sadece dilinde varsa o pamukçuk değil süt artığıymış silince geçip yeniden birikir. Yani karbonatla temizlemeye gerek yok bebeğin canı bile yanabilir.
Bizimki tam tarif ettiğiniz gibi doktor dört kere sil karbonatla dedi ama çok ağlıyor

Kızlar ben mama vermiyorum başlarda verdim beni emmeyi tamamen bıraktı zorla verdim göğsümü doktor mama verme dedi kızım 50 günlük geçen ay bir kilo alms bu ay yirmi günde 800 gr almış doktor gayet iyi dedi sizce nasıl mama vermeli miyim

canım benim kızım ilk ay 1 kilo aldı ve ikinci ay 600 gr. buna rağmen doktor mamadan bahsetmedi bile. yine den bilirsin

Bende anne sütü + günde 4 ölçek mama veriyorum 100 cc gelişimi gayet güzel tek seferde mamayi bitiriyor sabah öğle akşam ve yatarken veriyorum saat 21 ile 22 arası uyuyor

Çok geçmiş olsun.

Canim pompayla nasl cektin ben bi turlu pompayla cekmeyi beceremedim yada burnu temiz anlamadim benimkininde hiriltisi var cunku

Benimde kizim 1.5 kilo almisti 45.gunnde doktor gayet iyi dedi..kalitesi artmasi icin lactamil gibi caylar var..ben humana iciyorum hergun bir fincan..
Canim humana yi nerde bulabilirim ben marketlerde varmidr. Benmde sutum var ama su gibi bebege yaramiyr

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah tekrar dikişe gerek kalmaz. Dr dan gelince müsait olursan yaz bize son durumu

Be
Bebkleriniz cokelek tarzi kusuyor mu...benimki cok yapiyor agzinda birkyor...sivi degil ama..doktora sormak aklima gelmdi..
benim oğlumda kusuyor. Hemde her türlü. Dediğin gibi çökelek gibi de, arada bir balgamlı gibi de, su gibi de.... Kötü birşey olduğunu sanmıyorum. Hele geçen gün bir kustu burnundan da süt geldi. Allah dan başıma gelmeden önce burada okumuştum arkadaşların bazıları yazmıştı bebeğimin burnundan süt geldi diye de panik yapmadım.

Canim lohusalikta olur boyle seyler. Erkekler odun ama biz iyi olmayinca destek olacaklarina iyice kalas oluyorlar. Sen kendi psikolojini iyi tut. Bu gunler gececek... Benim bir de kizim var, bu sene 1. Sinifa baslayacak. Ne zaman gecti yillar inan farketmedim... bir daha bebek olmayacaklar, her aninin tadini cikarmaya bak. Allah kolayligini veriyor. Onların bir gulusuyle dunya bizim oluyor...

Canim humana yi nerde bulabilirim ben marketlerde varmidr. Benmde sutum var ama su gibi bebege yaramiyr
canım şöyle söylm lactamil için sütün kalitesini artırdığı söyleniyor humana nın da sütü artırdığı söyleniyor..ben bir ay ikisini de içtim.sütün varsa lactamil deneyebilirsn eczanelerde var.kuşburnulusunun tadi güzel

Ya bu alistirma isini nasil basariyorsunuz? Yoksa cocuktan cocuga fark ediyomu? Soguk icirince kucukken bogazlari sisiyo, bu sefer bidahakine ilik vermeye dikkat ediyorum. sizinkiler hichasta olmuyomu yoksa olsda icirimeye devam ettiniz?
Cnm benim oğlum soğuk sevdi bi kere bi daha vaz geçmedi şişsede verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…