- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
mama takviyesi yapıyorum canım günde 4 keremaşallah gelişimi çok güzel. Neden sütünün yetmediğini düşündün? Sık sık emdiği için göğüslerin yumuşak olabilir ama iyi beslenmiş belli ki. Çok da iyi bir anne olduğuna eminim. Ama annelik böyle birşey ne kadar yaparsan o kadar eksik kalıyor.
hergün hem debulgur pilavı denedin mi canım
Bizimki tam tarif ettiğiniz gibi doktor dört kere sil karbonatla dedi ama çok ağlıyorPamukçuk dediğiniz dilindeki beyazlıklar mı? Sadece dilinde varsa o pamukçuk değil süt artığıymış silince geçip yeniden birikir. Yani karbonatla temizlemeye gerek yok bebeğin canı bile yanabilir.
canım benim kızım ilk ay 1 kilo aldı ve ikinci ay 600 gr. buna rağmen doktor mamadan bahsetmedi bile. yine den bilirsinKızlar ben mama vermiyorum başlarda verdim beni emmeyi tamamen bıraktı zorla verdim göğsümü doktor mama verme dedi kızım 50 günlük geçen ay bir kilo alms bu ay yirmi günde 800 gr almış doktor gayet iyi dedi sizce nasıl mama vermeli miyim
Çok geçmiş olsun.Kızlar dün hemoroid problemim için doktora gittim Tromboze olmuş içinde kan pıhtılaşmış kesip pıhtıyı çıkardılar oda yetmezmiş gibi genel cerrah epizyon iyilesmemiş dikişlerin açılmış ve hala öyle duruyor dedi:-( zaten çok agrı hissediyordum alt tarafımda hemoroidden de önce daha önce de iltihaplanmıştı bütün bunlara rağmen hastane doğum yaptığım doktora randevuyu neredeyse bır ay sonraya veriyor yarın başka doktora gideceğim dua edin tekrar dikilmesin :-( çok korkuyorum
tabiki de yazarım..çevredkiler iyi bişe oldugunu sütun yaradıgını soyluyor..Bizimkie aradakusuyoe aynen oyle.doktora bende sormayi unuttum. Nedenini ogrenirsen yazarmisin?
Çok çok tesekkür ederimÇok geçmiş olsun.
canım benim kızım ilk ay 1 kilo aldı ve ikinci ay 600
Bende vermiyorum ama aklıma takıldı doktor da verme dedi Sağol canımcanım benim kızım ilk ay 1 kilo aldı ve ikinci ay 600 gr. buna rağmen doktor mamadan bahsetmedi bile. yine den bilirsin
Canm doktor muayene ediyormu peki birazda o yuzdn gitmiyrm doktoraBendede ayni durum mahvoldum bugun dr a gittim hemoroid degil catlak var dedi ilac verdi ins iyi gelir
Canim pompayla nasl cektin ben bi turlu pompayla cekmeyi beceremedim yada burnu temiz anlamadim benimkininde hiriltisi var cunkumerhaba anneler...
kizimin dogdugundan beri nefes alidinda heo bi hirilti vardi.ben cigerlerinden suphelensemde doktor burnu tikali serum fizyolojik damlatip pompayla cekin demisti.ama defalarca yapmama ragmen hic sumuk cikmiyodu burnundan.sonra burda baska annrletinde bu sorunu oldugunu okudum.neyse gecen gun yine hiriltili nefes aliyodu.once serum fizyolojikten damlattim bi kac dakika sirt ustu yatirdim burnunun yumusamasini bekledim sonra yuz ustu yatirdim inanilmaz bi sekilde kocaman sumuk akti burnundan kalanida pompayla cektim cocugum rahatladi. ertesi gun yine ayni seyi yaptim ve yine ayni sekilde sumukler akti.sizinde isinize yaricak bilgi oldugunu dusundugum icin psylasmak istedim.
Canim humana yi nerde bulabilirim ben marketlerde varmidr. Benmde sutum var ama su gibi bebege yaramiyrBenimde kizim 1.5 kilo almisti 45.gunnde doktor gayet iyi dedi..kalitesi artmasi icin lactamil gibi caylar var..ben humana iciyorum hergun bir fincan..
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah tekrar dikişe gerek kalmaz. Dr dan gelince müsait olursan yaz bize son durumuKızlar dün hemoroid problemim için doktora gittim Tromboze olmuş içinde kan pıhtılaşmış kesip pıhtıyı çıkardılar oda yetmezmiş gibi genel cerrah epizyon iyilesmemiş dikişlerin açılmış ve hala öyle duruyor dedi:-( zaten çok agrı hissediyordum alt tarafımda hemoroidden de önce daha önce de iltihaplanmıştı bütün bunlara rağmen hastane doğum yaptığım doktora randevuyu neredeyse bır ay sonraya veriyor yarın başka doktora gideceğim dua edin tekrar dikilmesin :-( çok korkuyorum
benim oğlumda kusuyor. Hemde her türlü. Dediğin gibi çökelek gibi de, arada bir balgamlı gibi de, su gibi de.... Kötü birşey olduğunu sanmıyorum. Hele geçen gün bir kustu burnundan da süt geldi. Allah dan başıma gelmeden önce burada okumuştum arkadaşların bazıları yazmıştı bebeğimin burnundan süt geldi diye de panik yapmadım.Bebkleriniz cokelek tarzi kusuyor mu...benimki cok yapiyor agzinda birkyor...sivi degil ama..doktora sormak aklima gelmdi..
Canim lohusalikta olur boyle seyler. Erkekler odun ama biz iyi olmayinca destek olacaklarina iyice kalas oluyorlar. Sen kendi psikolojini iyi tut. Bu gunler gececek... Benim bir de kizim var, bu sene 1. Sinifa baslayacak. Ne zaman gecti yillar inan farketmedim... bir daha bebek olmayacaklar, her aninin tadini cikarmaya bak. Allah kolayligini veriyor. Onların bir gulusuyle dunya bizim oluyor...oğlumun babasıyla çok büyük sorunlar yaşadık. ben tek başıma oğluma bakamıycağım için çocuk esirgeme kurumuna vermeyi düşündüm. ha şuan eşimle aram iyi. ama bunu düşündüğüm için kendime çok kızıyorum. ben nasıl böyle bişey düşündüm. bunun bahanesi olamaz. kendimi asla affedemem bu yüzden ve bi daha böyle bişey asla düşünmem. benim lohusalığım bu şekilde zor geçti.
yanımda resmen sesi çıkmıyor. dün biraz babası oyun oynamak istedi onunla. ben de işlerimi hallediyim dedim. yarım saat boyunca ağladı. beni görecek şekilde koltuğa oturdum. hemen sustu. tanıyor artık.
ne olursa olsun bebeklerimiz herşeyi unutturur. sıkıntılarımız biter. annelik mükemmel bi duygu. bi de eşler mendeburluk yapmasa
canım şöyle söylm lactamil için sütün kalitesini artırdığı söyleniyor humana nın da sütü artırdığı söyleniyor..ben bir ay ikisini de içtim.sütün varsa lactamil deneyebilirsn eczanelerde var.kuşburnulusunun tadi güzelCanim humana yi nerde bulabilirim ben marketlerde varmidr. Benmde sutum var ama su gibi bebege yaramiyr
Çok sağol canım inşallah çok teşekkürler yazarım tabi mutlakaÇok geçmiş olsun canım. İnşallah tekrar dikişe gerek kalmaz. Dr dan gelince müsait olursan yaz bize son durumu
Cnm benim oğlum soğuk sevdi bi kere bi daha vaz geçmedi şişsede verdimYa bu alistirma isini nasil basariyorsunuz? Yoksa cocuktan cocuga fark ediyomu? Soguk icirince kucukken bogazlari sisiyo, bu sefer bidahakine ilik vermeye dikkat ediyorum. sizinkiler hichasta olmuyomu yoksa olsda icirimeye devam ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?