2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben çok kötü bi anneyim. anne olmayı haketmiyorum (
Canim ya neden oyle dusunuyorsun... eger oyle olsaydı Allah sana o melegi emanet etmezdi. Hic bir anne yavrusuna zarar verecek, onu uzecek bir davranisi bilerek yapmaz degil mi.... sutun az olabilir, dunyanin sonu degil. Oldugu kadar emzirirsin, gerisine mama takviye edersin. Ama sen boyle moralini bozarsan sutun iyice azalir.
O melegin psikolojisi duzgun bir anneye ihtiyacı var. Senin stresin ona da geciyor. Sen iyi olursan da huzurlu bir bebek olur...

Denebakalim merak ettim. Gaz sorunu cok varmiydi genelde en erken 3 ayda geciyor sizinki erken bitmis masaallahh
Mrb, benim ilk bebeğim. Çok bilmiyorum aslında. 20 günlükken falan gaz sancısı oldu arada. Annem vardı o masaj yapıyodu zeytin yagıyla falan ben çok fark etmemiştim. Annem sakinleştirip elime veriyodu. Annem gidince biraz bocaladım.gene masaj falan baktım internetten. Kolik mi diye saatlere baktım falan.45 günlükken de günde bi kere kaka yapıyo diye gittim ondan bi gün önçe de çok agladı ilk kez böyle bişe gördüm çok panikledim.kabızlıktan ağlıyo sandım. Doktora gittik. Gaz sancısıdr o dedi. Hatta tlf.da konuştuk ben illa getireyim dedim. Sab simplex nurse harvey ve biogaia verdi. Nası içicek bunların hepsi ilaç dedim.açıkladı hepsi bi arada işe yarar dedi. Sonra normale döndü kızım. Gecen 2. Ay kontrolünde de bıraktırdı hepsini. Bunlar ilk aylarda fayda sağlar gerek yok dedi. Rezene bile vermiyorum artık. Ama ben yememe çok dikkat ettim. İlk bi ay nerdeyse sadece krem peynir ve galetayla beslendim. Halen çok ev yemeği yiyorum sayılmaz. Cay kola kahve yok. Belki benden belki kızımın bünyesinden kaynaklı. Doktor gaz sancısı böyledir dediğinde hergün gaz sancısı ceken bebekleri düşündüm. Dayanılır gibi deil bence. Herkesin bi an önce gecer umarım. Kızım pırtlaktıkça çok mutlu oluyorum. Annem ben regl olunca derdi ki kızım keşke benim karnım agrısa. Anne olunca anlıyoruz

Pamukcuk sorunu olan arkadaşlar biraz geç oldu ama bizim ebe bana 1 haftalıkken her emzirmeden sonra 2 3 cay kasıgı ılık su ver demişti göreceksin hiç pamukcuk olmayacağını diye öyle yaptım Allah'a sukur hiç öyle bir sorunumuz olmadı inşaAllah sizinkilerde biran önce gecer

bugün 2. ay aşılarımızı olduk. 58.5 cm boyumuz 6.250 kilomuz. sizlerinki nasıl
maşallah gelişimi çok güzel. Neden sütünün yetmediğini düşündün? Sık sık emdiği için göğüslerin yumuşak olabilir ama iyi beslenmiş belli ki. Çok da iyi bir anne olduğuna eminim. Ama annelik böyle birşey ne kadar yaparsan o kadar eksik kalıyor.

Pamukçuk dediğiniz dilindeki beyazlıklar mı? Sadece dilinde varsa o pamukçuk değil süt artığıymış silince geçip yeniden birikir. Yani karbonatla temizlemeye gerek yok bebeğin canı bile yanabilir.

Pamukçuk dediğiniz dilindeki beyazlıklar mı? Sadece dilinde varsa o pamukçuk değil süt artığıymış silince geçip yeniden birikir. Yani karbonatla temizlemeye gerek yok bebeğin canı bile yanabilir.
Yok canim dilinde degil iki yanaginda dilindeki sut artigi gibi degil fsrkli doktor da demisti pamukcukk diye ama geciremiyorum bir turlu:-(

Kizlar sutumuzun kalitesini arttirmak icin beler yapabiliriz sutum war cok sukur ama kizimin kilo alimi az gbi 43gunde 6cm uzamiz we 1bucuk kilo almis kilo alimi az diyo annem ebe iyi dedi ama sutumun kalitesini nasil arttirabilirim

Kizlar sutumuzun kalitesini arttirmak icin beler yapabiliriz sutum war cok sukur ama kizimin kilo alimi az gbi 43gunde 6cm uzamiz we 1bucuk kilo almis kilo alimi az diyo annem ebe iyi dedi ama sutumun kalitesini nasil arttirabilirim
Benimde kizim 1.5 kilo almisti 45.gunnde doktor gayet iyi dedi..kalitesi artmasi icin lactamil gibi caylar var..ben humana iciyorum hergun bir fincan..

Bebkleriniz cokelek tarzi kusuyor mu...benimki cok yapiyor agzinda birkyor...sivi degil ama..doktora sormak aklima gelmdi..

Kızlar dün hemoroid problemim için doktora gittim Tromboze olmuş içinde kan pıhtılaşmış kesip pıhtıyı çıkardılar oda yetmezmiş gibi genel cerrah epizyon iyilesmemiş dikişlerin açılmış ve hala öyle duruyor dedi:-( zaten çok agrı hissediyordum alt tarafımda hemoroidden de önce daha önce de iltihaplanmıştı bütün bunlara rağmen hastane doğum yaptığım doktora randevuyu neredeyse bır ay sonraya veriyor yarın başka doktora gideceğim dua edin tekrar dikilmesin :-( çok korkuyorum

merhaba anneler...
kizimin dogdugundan beri nefes alidinda heo bi hirilti vardi.ben cigerlerinden suphelensemde doktor burnu tikali serum fizyolojik damlatip pompayla cekin demisti.ama defalarca yapmama ragmen hic sumuk cikmiyodu burnundan.sonra burda baska annrletinde bu sorunu oldugunu okudum.neyse gecen gun yine hiriltili nefes aliyodu.once serum fizyolojikten damlattim bi kac dakika sirt ustu yatirdim burnunun yumusamasini bekledim sonra yuz ustu yatirdim inanilmaz bi sekilde kocaman sumuk akti burnundan kalanida pompayla cektim cocugum rahatladi. ertesi gun yine ayni seyi yaptim ve yine ayni sekilde sumukler akti.sizinde isinize yaricak bilgi oldugunu dusundugum icin psylasmak istedim.

canım bizim de öyle temizliyorum yine hırıltı geliyo. ben de otribebe nefesle çekilen aspiratorden aldım baya sümük çıkıyo. elle çekilenlerden kullanıyosan onlar hiç işe yaramıyo. dediğini deniycem.

kızlar bebeğim dün biberon almadı yazmıştım. bugün de kaşıkla vereyim dedim çığlık çığlığa ağladı. birdaha süt sağamıycam sanırım. moralim çok bozuldu.

babasıyla çok büyük sorunlar yaşadık. ben tek başıma oğluma bakamıycağım için çocuk esirgeme kurumuna vermeyi düşündüm. ha şuan eşimle aram iyi. ama bunu düşündüğüm için kendime çok kızıyorum. ben nasıl böyle bişey düşündüm. bunun bahanesi olamaz. kendimi asla affedemem bu yüzden ve bi daha böyle bişey asla düşünmem. benim lohusalığım bu şekilde zor geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…