Benim kızım emerken çok terliyo. Alt degiştirirken kıyafet de değişiyo çoğu zamn ama uykuya dalarsa yapamıyorum. O aralar üşütüyo olabilir. Daha dikkat edicem.ayaklı tulum varsa giydirmiyorum canım, birkaç gündür ayaksız pijama ve çorap giyiyo. evimiz çok sıcak terleyip mi üşüyo anlamadım
Daha bayram var yabebekler elini sürekli Ağzına götürür.Elindeki parazitte doğrudan bağırsağına.Ve sonucunda kilo alımının durması dedi doktorum.O Yüzden ellerini kimseye elletmiyorum.Elleyen olursada hemen dezenfekte.Cunku nedense tanıdık tanımadık herkes bebeklerin ellerine dokunuyor hemen ya da öpüyor.
Dondurmaaaaa yiyemiyorum. Milkshake içemiyorum. Biri desin ki zararı yok :)) Üşütmesinden korkuyorum.Sen soguk seyler yiyormusun belki o etkiliyordur
Ben dönenceyi hep alt değiştirirken actım. Elle kurmalı 5 dk bile sürmüyo zaten. Açınca heyecanlanıyo eller ayakları çırpıyo. Dün uyurken düşer diye çıkarmıştım dönenceyi. Uyandı altını degiştiryodum. Dönencenin oldugu yere bakıp çırpınıyo gülüyo :)) onunla uykuya dalmaz artık oyuna cevirdi iyice.Cnm yatağında müzikli dönencesi var mı bizimki ona bakarak duruyo hatta uykuya da dalıyo ya da oyun halısı denedin mi? Doyduğunu düşündüğün an memeni yavsş yavsş sen çeksen gerçi bunları denemişsindir değil mi Allah kolaylık versin
Ben dondurmada yiyorum milkshake de iciyorum.Dondurmaaaaa yiyemiyorum. Milkshake içemiyorum. Biri desin ki zararı yok :)) Üşütmesinden korkuyorum.
Cnm günde yarım kiloya yakın dondurms yiyorum sütlacıda dolaptan çıkarıp soğuk yiyorum sütü de yoğurduda öyle, nasıl alıştırırsan öyle gider ben büyük oğlumada öyle alıştırdım yaz kış soğuk süt içer sabahlarıDondurmaaaaa yiyemiyorum. Milkshake içemiyorum. Biri desin ki zararı yok :)) Üşütmesinden korkuyorum.
Cnm öyle düşünme dönenceye bakarken benimki de elleri ayakları hatta sesi hiç durmuyo ama 20 dk sonra yorulup uyumaya başlıyo açık olması şart değil dönencenin benimki pilli istediğim zaman durduruyorum ama kapalıyken de bakıyo benimkiBen dönenceyi hep alt değiştirirken actım. Elle kurmalı 5 dk bile sürmüyo zaten. Açınca heyecanlanıyo eller ayakları çırpıyo. Dün uyurken düşer diye çıkarmıştım dönenceyi. Uyandı altını degiştiryodum. Dönencenin oldugu yere bakıp çırpınıyo gülüyo :)) onunla uykuya dalmaz artık oyuna cevirdi iyice.
Biberonu degiştirebilirsin. meme ucuna yakın olan varmış Avent.in. Ben hep dışarda verdiğim için 80-90 koyuyom şişeye aglaması bitene kdar veriyom. Dibinde az kalırsa da biraz sonra tekrar. Kurutma uyku yapar ki içemez. Ben de aglayınca kurutma acmıştım. Meme vermiştim almadı uyudu hemen.kızlar bebeğim biberon almıyo, meme az emdiği için sağdığım sütü vermek için kırk takla attım. saç kurutma makinası eşliğinde 60 ml zor içti. siz sağdığınız sütleri bir kerede kaç ml veriyosunuz?? bebeğim 2 aylık oldu.
65 günlük şimdi. 30dan sonra emzik vermeye karar verdim. 45 günlükken anca soothie.yi tuttu. Öğürmedi en azından ilk seferde. Günde bikac sefer derken alıştı. Emzik vermemek için çok direndim.doğar doğmaz ver dediler falan. Tam hadi verecem dedim hersey bitecek sandım. Meger alıştırması da ayrıymış :)) ilk basta umutsuzdum. Sonsuz dek memeyi bırakmicak sanıyodum.Bebeginiz kaç günlük oldu peki ?
Babalar ayrı zaten. İşe giderken ayrı öpecek dönünce ayrı. Parfumunu arabaya koydurdum. Eve gelince üstünü degiştrmeden kızını almak yok :)) en yakınından sakıncaz aslında.Tamda bu yazıyı okurken babası geldi ellerini öpmeye başladı hemen uyardım. Doğru bencede hiç aklıma gelmedi eller mikroplu
Yaşasınnn :)) uyuyo kızım şimdi. Ben bi gömüleyim dondurmaya şimdi. Dolabı açışımda hep aklımda. Yaz nası gecer diye düşünyodum ben :))
Cnm günde yarım kiloya yakın dondurms yiyorum sütlacıda dolaptan çıkarıp soğuk yiyorum sütü de yoğurduda öyle, nasıl alıştırırsan öyle gider ben büyük oğlumada öyle alıştırdım yaz kış soğuk süt içer sabahları
evet canım dün uyumamıştı ama az önce uyuyakaldıBiberonu degiştirebilirsin. meme ucuna yakın olan varmış Avent.in. Ben hep dışarda verdiğim için 80-90 koyuyom şişeye aglaması bitene kdar veriyom. Dibinde az kalırsa da biraz sonra tekrar. Kurutma uyku yapar ki içemez. Ben de aglayınca kurutma acmıştım. Meme vermiştim almadı uyudu hemen.
arada bir yiyorum, olabilir canım onu düşünmemiştim.Sen soguk seyler yiyormusun belki o etkiliyordur
Gecen hafta gaz ilaçlarını bıraktırdı doktor. 4-5 gündür de ne karnı şiş ne de sancılanıyo. Günde 5-6 pırt anca yapıyo. Gaz sorunu yok gibi. Yiyip deniyim bakalım. Yazarım buraya :)Soguk yiyip icmiyorum ben bebege hem gaz yapar bence..
Sislik war canim bi tane ama basurun nasil bsey okdugunuda tam bilmiyoum ama o sanirim memeCanım erteleyince inan daha kötü oluyor. Basur olduğuna emin misin meme var mı.
Bende de olmuştu ama benimki çatlak doktora gittim 1 haftada iyilestim. Seni çok iyi anlıyorum tuvalete çıktığımda çığlık cigliga kalıyordum saatlerce açıyordu aglamaktan helak oluyordum
Ben hergun tuwaletede cikamiyorum canim yillardir ayniyim ama basur okunca cok zorladiCa
canım bende de doğumdan sonra hemoroit olduarkadaşların dediği gibi hergün düzenli olarak wc ye gitmek şart. Hergün gitmeye çalıştım birde eczaneden krem aldım günde bir kaç sefer kullandımşimdi daha iyiyim ama tamamen geçmedi. Hafif var fakat canımı yakmıyor en azından. İlk zamanlar oturup kalkarken canım yanıyordu birgün tuvalete çıkamasam yeniden büyüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?