2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Meraba hanimlar bisey sormak istiyorum bebeklerinizin göbek deliklerin kahverengilik varmi yoksa bembeyz mi sanki benim oğlumun göbek deliği kahverengi gibi doktora sordum normal dedi ama sizede sormak istedim

valla aşkım 1.5 günde geçti pamukçuğu. biraz canı yanar ama ilerlerse kötü olur. sana bulaşırsa emziremezsin, sütün kesilir allah korusn
off yaaa yapmadım bugün ne ilacını verdim nede sildim dilini..kusunca daha çok oluyo ağzında pamukcuk..ılık su yada cay içiriyom kaşıkla biraz geçiyo..yarın kv evde o yanımda olsun onunla sileyim dilini..bugün yemek sodası aldım aktardan..karbonat gibi bişey ama farklı tabi..yarın deniyip yazayım..

Meraba hanimlar bisey sormak istiyorum bebeklerinizin göbek deliklerin kahverengilik varmi yoksa bembeyz mi sanki benim oğlumun göbek deliği kahverengi gibi doktora sordum normal dedi ama sizede sormak istedim
benim oğlanın göbek fıtığı varmış o yüzden şişkin hep.dr bir yaşına kadar kendiliğinden geçer dedi. buda yandan bakışı yakışıklımı ne.maşallah.

Son düzenleme:
ben bu kusma işini dr.sordum çok güzel bi cevap verdi..dediğine göre çökelek gibi kusarsa yediği yaramış hazmetmiş,,süt gibi kusarsa çok yemiş yada açıkmadan yemiş fazlasını geri çıkarmış..eğer su gibi kusarsa midesini üşütmüş olabilir sıcak çay ver..(benim oğlan arada sulu kusardı ama fışkırıkı kusmuğu su gibidi ..hafif üşütmüş dedi..)

Canim pompayla nasl cektin ben bi turlu pompayla cekmeyi beceremedim yada burnu temiz anlamadim benimkininde hiriltisi var cunku
iste bende cekmeye calisiyodum ama hic bisey gelmiyodu ama yuzustu yatirinca kizim kalkmak icin cabalarken bi yandanda tabi istemsiz olarak ikinip sikilirken bi kisim sumuk kendiliginden cikti bi kismida ucuna kadar geldi delikten gozukuyodu iste onlarida pompayla cekmem cok kolay oldu yuz ustu yatirmak getcektem faydali yoksa senin dedigin gibi bende beceremiyorum bu isi diyodum.

Ya ayni benimkizimdada o hirilti hep var. Serumfizyolojik ve otribebe aspirator kullaniyorum. Burnundn lk basta bisey cikmiyodu simdi cikiyor. Temizliyorum?amayinede dogdu dogali hirilhiril ediyor? Neden acaba buyaa?? Dr cigerlertemiz diyor amaniye gecmiyor?

Maşallah canım Allah esirgesin yavrunu.. Gözlere bak maşallah.. Hepimizin bebişlerine sağlık mutluluk versin inşallah.. Ben evlatın bu kadar tatlı bir şey olacağını hiç tahmin etmiyordum.. Allah olmayan herkese tattırsın bu duyguyu..

Ben peceteyi iyice sivriltip oyle temizlemeye calisiyr tabi once damlasini damlatiyrm. Pompayla daha beceremedm

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah tekrar dikişe gerek kalmaz. Dr dan gelince müsait olursan yaz bize son durumu
Dikislerim tutmamis :-( belirgin aciklik varmis ama.doktor yibe diksem bu saatten sonra yine tutmaz kendiliginden iyilesmesini beklicez agrili ve uzun bir donem olacak dedi dahasi belli bir yerdeki sinirler iyice acilip disari cikmis onlara operasyon uygulayacaklar cok agri yapiyo zaten o kisim offf offf

Canim cok geçmiş olsun. Üzüldüm inşallah kısa zamanda iyileşir

gmzsybg cnm çok geçmiş olsun...Rabbim tez zamanda şifa versin. ..yanlış hatırlamıyorsam bebeğin senin de gündüz uyumuyo du. ..suan ne durumda. Benim ki hala uyumuyo ve sürekli memede

Kuzlar bende normal dogum yaptim.dikislerimde sorun yoktu ama mercimek kadar 3 tane sislik vardi.bugun kontrolde doktor onlari yakti.olabiliyormus boyle odemler.yani hemiroidi oldugunu dusunen arkadaslar dikuslerine bi baktirsin.

gmzsybg cnm çok geçmiş olsun...Rabbim tez zamanda şifa versin. ..yanlış hatırlamıyorsam bebeğin senin de gündüz uyumuyo du. ..suan ne durumda. Benim ki hala uyumuyo ve sürekli memede
Cok sagol canim amin insallah uyuyamadigi zamanlar hala oluyor ve cok sinirleniyor uyuyamadikca ama eskisine nazaran azaldi canim allahtan emzik aldi benimki uyuyacagi zaman onu istiyor onunla rahat uyuyor ama bazen ne yapsam.kar etmiyor emerken uykusu geldigindede memeden sut geldikce daha cok sinirleniyor kerata kiplirmizi oluyo hem emmek istiyo hem memeyle kavga ediyo memeden alip emzigini veriyorum cogu zaman sakinlesip uyuyo emzik kurtaricim oldu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…