Humananin sut cayini bende aldim canimBenimde kizim 1.5 kilo almisti 45.gunnde doktor gayet iyi dedi..kalitesi artmasi icin lactamil gibi caylar var..ben humana iciyorum hergun bir fincan..
off yaaa yapmadım bugün ne ilacını verdim nede sildim dilini..kusunca daha çok oluyo ağzında pamukcuk..ılık su yada cay içiriyom kaşıkla biraz geçiyo..yarın kv evde o yanımda olsun onunla sileyim dilini..bugün yemek sodası aldım aktardan..karbonat gibi bişey ama farklı tabi..yarın deniyip yazayım..valla aşkım 1.5 günde geçti pamukçuğu. biraz canı yanar ama ilerlerse kötü olur. sana bulaşırsa emziremezsin, sütün kesilir allah korusn
benim oğlanın göbek fıtığı varmış o yüzden şişkin hep.dr bir yaşına kadar kendiliğinden geçer dedi.Meraba hanimlar bisey sormak istiyorum bebeklerinizin göbek deliklerin kahverengilik varmi yoksa bembeyz mi sanki benim oğlumun göbek deliği kahverengi gibi doktora sordum normal dedi ama sizede sormak istedim
ben bu kusma işini dr.sordum çok güzel bi cevap verdi..dediğine göre çökelek gibi kusarsa yediği yaramış hazmetmiş,,süt gibi kusarsa çok yemiş yada açıkmadan yemiş fazlasını geri çıkarmış..eğer su gibi kusarsa midesini üşütmüş olabilir sıcak çay ver..(benim oğlan arada sulu kusardı ama fışkırıkı kusmuğu su gibidi ..hafif üşütmüş dedi..)Be
benim oğlumda kusuyor. Hemde her türlü. Dediğin gibi çökelek gibi de, arada bir balgamlı gibi de, su gibi de.... Kötü birşey olduğunu sanmıyorum. Hele geçen gün bir kustu burnundan da süt geldi. Allah dan başıma gelmeden önce burada okumuştum arkadaşların bazıları yazmıştı bebeğimin burnundan süt geldi diye de panik yapmadım.
iste bende cekmeye calisiyodum ama hic bisey gelmiyodu ama yuzustu yatirinca kizim kalkmak icin cabalarken bi yandanda tabi istemsiz olarak ikinip sikilirken bi kisim sumuk kendiliginden cikti bi kismida ucuna kadar geldi delikten gozukuyodu iste onlarida pompayla cekmem cok kolay oldu yuz ustu yatirmak getcektem faydali yoksa senin dedigin gibi bende beceremiyorum bu isi diyodum.Canim pompayla nasl cektin ben bi turlu pompayla cekmeyi beceremedim yada burnu temiz anlamadim benimkininde hiriltisi var cunku
Ya ayni benimkizimdada o hirilti hep var. Serumfizyolojik ve otribebe aspirator kullaniyorum. Burnundn lk basta bisey cikmiyodu simdi cikiyor. Temizliyorum?amayinede dogdu dogali hirilhiril ediyor? Neden acaba buyaa?? Dr cigerlertemiz diyor amaniye gecmiyor?merhaba anneler...
kizimin dogdugundan beri nefes alidinda heo bi hirilti vardi.ben cigerlerinden suphelensemde doktor burnu tikali serum fizyolojik damlatip pompayla cekin demisti.ama defalarca yapmama ragmen hic sumuk cikmiyodu burnundan.sonra burda baska annrletinde bu sorunu oldugunu okudum.neyse gecen gun yine hiriltili nefes aliyodu.once serum fizyolojikten damlattim bi kac dakika sirt ustu yatirdim burnunun yumusamasini bekledim sonra yuz ustu yatirdim inanilmaz bi sekilde kocaman sumuk akti burnundan kalanida pompayla cektim cocugum rahatladi. ertesi gun yine ayni seyi yaptim ve yine ayni sekilde sumukler akti.sizinde isinize yaricak bilgi oldugunu dusundugum icin psylasmak istedim.
Canim benim oglandada aglamaktan gobek fitigi cikti aile hekimi bir tulbente 1 tl koyup gobegine koyup sarin dedi biz 2 hafta oyle yaptik hic kalmadibenim oğlanın göbek fıtığı varmış o yüzden şişkin hep.dr bir yaşına kadar kendiliğinden geçer dedi.Eki Görüntüle 1579676 Eki Görüntüle 1579677 buda yandan bakışı yakışıklımı ne.maşallah.
Maşallah canım Allah esirgesin yavrunu.. Gözlere bak maşallah.. Hepimizin bebişlerine sağlık mutluluk versin inşallah.. Ben evlatın bu kadar tatlı bir şey olacağını hiç tahmin etmiyordum.. Allah olmayan herkese tattırsın bu duyguyu..benim oğlanın göbek fıtığı varmış o yüzden şişkin hep.dr bir yaşına kadar kendiliğinden geçer dedi.Eki Görüntüle 1579676 Eki Görüntüle 1579677 buda yandan bakışı yakışıklımı ne.maşallah.
Canim nerdn aldin eczanede mi satiliyorHumananin sut cayini bende aldim canim
Ben peceteyi iyice sivriltip oyle temizlemeye calisiyr tabi once damlasini damlatiyrm. Pompayla daha beceremedmiste bende cekmeye calisiyodum ama hic bisey gelmiyodu ama yuzustu yatirinca kizim kalkmak icin cabalarken bi yandanda tabi istemsiz olarak ikinip sikilirken bi kisim sumuk kendiliginden cikti bi kismida ucuna kadar geldi delikten gozukuyodu iste onlarida pompayla cekmem cok kolay oldu yuz ustu yatirmak getcektem faydali yoksa senin dedigin gibi bende beceremiyorum bu isi diyodum.
Evet bende buyuzden gitmiyordum ama artik dayanilmsz oldu gittim ve muayenede etti malesefCanm doktor muayene ediyormu peki birazda o yuzdn gitmiyrm doktora
Dikislerim tutmamis :-( belirgin aciklik varmis ama.doktor yibe diksem bu saatten sonra yine tutmaz kendiliginden iyilesmesini beklicez agrili ve uzun bir donem olacak dedi dahasi belli bir yerdeki sinirler iyice acilip disari cikmis onlara operasyon uygulayacaklar cok agri yapiyo zaten o kisim offf offfÇok geçmiş olsun canım. İnşallah tekrar dikişe gerek kalmaz. Dr dan gelince müsait olursan yaz bize son durumu
Canim cok geçmiş olsun. Üzüldüm inşallah kısa zamanda iyileşirDikislerim tutmamis :-( belirgin aciklik varmis ama.doktor yibe diksem bu saatten sonra yine tutmaz kendiliginden iyilesmesini beklicez agrili ve uzun bir donem olacak dedi dahasi belli bir yerdeki sinirler iyice acilip disari cikmis onlara operasyon uygulayacaklar cok agri yapiyo zaten o kisim offf offf
Cok sagol canim.insallah birbucuk ay oldu dogum yapali ozamandan beri aci cekiyorum isyanda etmek.istemiyorum ama depresyona girdim artikCanim cok geçmiş olsun. Üzüldüm inşallah kısa zamanda iyileşir
Cok sagol canim amin insallah uyuyamadigi zamanlar hala oluyor ve cok sinirleniyor uyuyamadikca ama eskisine nazaran azaldi canim allahtan emzik aldi benimki uyuyacagi zaman onu istiyor onunla rahat uyuyor ama bazen ne yapsam.kar etmiyor emerken uykusu geldigindede memeden sut geldikce daha cok sinirleniyor kerata kiplirmizi oluyogmzsybg cnm çok geçmiş olsun...Rabbim tez zamanda şifa versin. ..yanlış hatırlamıyorsam bebeğin senin de gündüz uyumuyo du. ..suan ne durumda. Benim ki hala uyumuyo ve sürekli memede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?