2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mrb kizlar dun 2 ay asilarimizi olduk bebegim cok bitkin dustu surekli uyukluyor sizinde oyle oldumu calpol vermemek icin cok direndim ama 37.4 oldu atesi ozaman bi cay kkasigi vrdim.nesesi kacti kizimin nyse gelmis gecmis olsun ne diyelim

Eli kolu durmayan gazli surekli gulen kizim gitti uyuyan bebek geldi..yrnda surer mi bu

Geçmiş olsun ya çok üzüldüm Allah şifa versin çabucak iyileşirsin inşallah

ben gerektiğinde mama kaşığıyla veriyorum canım. hastanede öğrettiler. bebeğin başı dikkenkaşığı bebeğin üst damağına dayayınca kendisi çekiyor

Mrb kizlar dun 2 ay asilarimizi olduk bebegim cok bitkin dustu surekli uyukluyor sizinde oyle oldumu calpol vermemek icin cok direndim ama 37.4 oldu atesi ozaman bi cay kkasigi vrdim.nesesi kacti kizimin nyse gelmis gecmis olsun ne diyelim

canım bizde 3 gün önce olduk. gecesinde öyle huzursuzdu ki kucağımda uyudu bütün gece.koyduğum anda uyandı..ondan beri 3 gündür halsiz gündüz uykuda gece uyanık.. bguün gece yıkıycaz bakalım..

canım bizde 3 gün önce olduk. gecesinde öyle huzursuzdu ki kucağımda uyudu bütün gece.koyduğum anda uyandı..ondan beri 3 gündür halsiz gündüz uykuda gece uyanık.. bguün gece yıkıycaz bakalım..
Ay cnm ge
Ay cnmgecmis olsun ates ciktimi sizde de bixde cikti

merhabalar ben yeni üyeyim benim kızımda dün tam iki aylık oldu emerken iki aydır cık cık sesleri çıkarıyor bazen objelere takılıyor ne kadar seslensemde bana bakmıyor normalde gün içerisinde onunla ilgilendiğim zaman bana gülüyor yüzüme bakıyor ama lambaya siyaha uzun süre bakıyor sizin bebeklerde böylemi elleriyle oynamaya başlamadı henüz ve elleri genelde yumruk halinde arada ağzına götürüyor avizeye uzun uzun çok dikkatli bakıyor sizin bebeklerde böylemi yoksa sadece benimki mi böyle ????

bizimkide oyle canim :)

Kuzlar bende normal dogum yaptim.dikislerimde sorun yoktu ama mercimek kadar 3 tane sislik vardi.bugun kontrolde doktor onlari yakti.olabiliyormus boyle odemler.yani hemiroidi oldugunu dusunen arkadaslar dikuslerine bi baktirsin.

Ayy bu mesaji gordugumr cok sevindim, bende de oyle et beni gibi seyler elime geliyor. Ibternetten baktim, doktor yakiyor yaziyordu ama bu nasil bir islem, aci cekiyor musun, hemen muayenede mi yakiyor, bi de sonrasinda hemen kalkabiliyor musun, akinti oluyor muydu?

gmzsybg gecmis olsun canim, benim arkadaşımın da dikisleri tutmamisti ama o 1 yil sonra farketti bunum doktor dikmeye gerek yok demis, bi sikayeti yoktu.

Senin kizin ne kadarlik oldu canim

Canim kesin yazmissindir ama aklimda kalamadi, ne kadar kilo aliyor su an

Bizimki özellikle insan yüzlerine hele hele babasına acayip tepki veriyor. Baya baya hularla agularla sohbet ediyor babasıyla maşallah, benide dikkatle dinleyip gülücük atıyor şimdilik:)
Dinleme oglumda da var, seslere cok duyarli, benimle konusuyor guluyor ama gozleri bana bakmiyor, daha doğrusu baktigi zamanlar da oluyor ama genel olarak gözünün onunde bir nesne oldugundan haberi yok.

Sicak cay nedir canim.

Kizlar lütfen yardım.2.5 ay önce normal dogum yaptım distaki dikislerimde sivilce gibi şişlik var. Dra gitmek kabus benim için.nspmaliyim ne olur yardım.hafifte acı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…