- 25 Haziran 2013
- 336
- 367
- 88
Evet biraz huzursuz oluyorlar haliyle ama geçici bir durum .. geçmiş olsunEli kolu durmayan gazli surekli gulen kizim gitti uyuyan bebek geldi..yrnda surer mi bu
Geçmiş olsun ya çok üzüldüm Allah şifa versin çabucak iyileşirsin inşallahDikislerim tutmamis :-( belirgin aciklik varmis ama.doktor yibe diksem bu saatten sonra yine tutmaz kendiliginden iyilesmesini beklicez agrili ve uzun bir donem olacak dedi dahasi belli bir yerdeki sinirler iyice acilip disari cikmis onlara operasyon uygulayacaklar cok agri yapiyo zaten o kisim offf offf
kızlar bebeğim biberon almıyo, meme az emdiği için sağdığım sütü vermek için kırk takla attım. saç kurutma makinası eşliğinde 60 ml zor içti. siz sağdığınız sütleri bir kerede kaç ml veriyosunuz?? bebeğim 2 aylık oldu.
Mrb kizlar dun 2 ay asilarimizi olduk bebegim cok bitkin dustu surekli uyukluyor sizinde oyle oldumu calpol vermemek icin cok direndim ama 37.4 oldu atesi ozaman bi cay kkasigi vrdim.nesesi kacti kizimin nyse gelmis gecmis olsun ne diyelim
İnşallah canım çok sağol acıdan bebeğimGeçmiş olsun ya çok üzüldüm Allah şifa versin çabucak iyileşirsin inşallah
Ay cnm gecanım bizde 3 gün önce olduk. gecesinde öyle huzursuzdu ki kucağımda uyudu bütün gece.koyduğum anda uyandı..ondan beri 3 gündür halsiz gündüz uykuda gece uyanık.. bguün gece yıkıycaz bakalım..
Ay cnmgecmis olsun ates ciktimi sizde de bixde cikticanım bizde 3 gün önce olduk. gecesinde öyle huzursuzdu ki kucağımda uyudu bütün gece.koyduğum anda uyandı..ondan beri 3 gündür halsiz gündüz uykuda gece uyanık.. bguün gece yıkıycaz bakalım..
bizimkide oyle canim :)merhabalar ben yeni üyeyim benim kızımda dün tam iki aylık oldu emerken iki aydır cık cık sesleri çıkarıyor bazen objelere takılıyor ne kadar seslensemde bana bakmıyor normalde gün içerisinde onunla ilgilendiğim zaman bana gülüyor yüzüme bakıyor ama lambaya siyaha uzun süre bakıyor sizin bebeklerde böylemi elleriyle oynamaya başlamadı henüz ve elleri genelde yumruk halinde arada ağzına götürüyor avizeye uzun uzun çok dikkatli bakıyor sizin bebeklerde böylemi yoksa sadece benimki mi böyle ????
çok uzun göz teması kurmuyor benimle eğer dikkati bir yere takılmış ise seslensem bile duymuyor normalde bu ay ismiyle seslenildiğinde bakar diyor ama benim kızım bakmıyorbizimkide oyle canim :)
Kuzlar bende normal dogum yaptim.dikislerimde sorun yoktu ama mercimek kadar 3 tane sislik vardi.bugun kontrolde doktor onlari yakti.olabiliyormus boyle odemler.yani hemiroidi oldugunu dusunen arkadaslar dikuslerine bi baktirsin.
Senin kizin ne kadarlik oldu canimBizim kız da pek temas kurmuyo daha doğrusu canı nere isterse oraya bakıyo. Gösterdiklerimi takip etmiyo. Renkli kumaş kitap var mesela onu acıp konuşuyom bana bakıyo kitaba bakmıyo. Halkalar var sallıyom neseleniyo yana kaydırınca takip etmiyo . Hafif şaşılık da var daha gecmedi bakalım.
Canim kesin yazmissindir ama aklimda kalamadi, ne kadar kilo aliyor su ancanım benm bebeğim bastan beri 5 dk emiyo ben geceleri süt sağıp veritodum, doktor uyandrma dedi. kilo alımı yarı yarıya düştü. malesef uykuya düşkün acıksA da uykuyu memeye tercih ediyo. elini emiyo son günlerde uyurken.
bebeğim 2 ay 2 günlük oldu. nesneleri neşesi yerindeyse farkedip gülüyo. oyuncakları var onlara özellikle ama insan yüzü daha çok ilgisini çekiyor. gözlerinin içine bakarak konuştuğumda gülüyo. ben odadan çıkınca farkedip ağlıyo. babasının sesini tanıyo ve geldiğini hissedip o tarafa dönüyo. 2tane şarkıyı hergün açıyorum onları tanıyo. dedğim gibi nesneden çok insan yüzüyle ilgileniyo bu aralar.
Dinleme oglumda da var, seslere cok duyarli, benimle konusuyor guluyor ama gozleri bana bakmiyor, daha doğrusu baktigi zamanlar da oluyor ama genel olarak gözünün onunde bir nesne oldugundan haberi yok.Bizimki özellikle insan yüzlerine hele hele babasına acayip tepki veriyor. Baya baya hularla agularla sohbet ediyor babasıyla maşallah, benide dikkatle dinleyip gülücük atıyor şimdilik:)
Sicak cay nedir canim.ben bu kusma işini dr.sordum çok güzel bi cevap verdi..dediğine göre çökelek gibi kusarsa yediği yaramış hazmetmiş,,süt gibi kusarsa çok yemiş yada açıkmadan yemiş fazlasını geri çıkarmış..eğer su gibi kusarsa midesini üşütmüş olabilir sıcak çay ver..(benim oğlan arada sulu kusardı ama fışkırıkı kusmuğu su gibidi ..hafif üşütmüş dedi..)
Iki aylığın canım sizin ki ne kadar acelemi ediyorum acaba diyorum kendi kendime küçüklermi daha bilmiyorumSenin kizin ne kadarlik oldu canim
Odem olmus olabilir bebce hemen doktora gidinKizlar lütfen yardım.2.5 ay önce normal dogum yaptım distaki dikislerimde sivilce gibi şişlik var. Dra gitmek kabus benim için.nspmaliyim ne olur yardım.hafifte acı var
2ay 8nlük olduk canım.Senin kizin ne kadarlik oldu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?