2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
DUT KURUSUNU NASIL KAYNATIYORSUNUZ ORANI NEDİR ?

Geçer inşsllah cnm benimki de çok huzurduzdu bir iki haftadır düzeldi iki aylık olduk biz

Benm ki doğdu doğalı çok şişli bez açıp kaparken bile işiyle maşallah
Bende anneme gittim ve gittiğim zaman sütüm arttı dinlenmek ve uyku sütü arttırıyor

Kızlar birşey sorcam sol alt Dişim ağrıyor 20 lik diş iltihap yapmış bana antibiyotik verdiler salı da amelyat olacam

Çeşitli sebeplerden antibiyotik kullanan oldumu aranızda

shine-15 cnm bizim hep 2 haftadır sümuksu idi ama sarı ydi ..sonra tesadüf sütlac yedim.yesil oldu..ben suam denizlideyim aslında ist da oturuyorum..burdaki doktor o test i yapmadı dene 15 gün ist a gidince gastrointoloji ve alerji doktoruna git dedi..ama benim Bebeğim sabah tan aksama ağlar ..hep huzursuz sebebi bu olabilir dedi. ..ben şimdiye kadar peynir falan yemistim o zsman kakasi sarı idi. .ama burda esas sütten yapılmış sütlac yedim hemen etki gösterdi bi dene istersen için rahat olur..Bu arada kan testi ile de cikiyomus nelere alerjisi olduğu ben dönünce yaptircam insallah

Alerji doktoruna bende gitmek istiyorum oğlum huzursuz değil ama doğdu doğalı 3 4 günde bir kaka yapıyor öle çokta çıkmıyor katı da değil aman yine de alerji doktoruna gitmek istiyorum gazIda çıkarıyor maşallah

Selam kizlar bugun 2. Ay asilarimizi olduk. Kalca usg si icin doktora gidicez. Benim size bir sorum var . Bebegim gunde 8 9 kez kaka yapiyor. Kilo alimi yavasladi. Bu durumda olan var mi

Arkadaslar merhaba bende mayis annesiyim surekli takip ediyorum yazmak yeni nasip oldu ben 3 aylik korunma ignesi vurundum (sutumude baya artirdi) 40kimiz cikti ama 10 gundur kanama devam ediyo bu igneyle alakalimi eger bunla alakaliysa 3 ay boyunca devam mi edecek acaba bilen varsa yardimci olabilir mi lutfen bu arada igne ebemizin onerisiydi birde gaz sorunumuzu 39 gunlukken bitirdik cok sukur ben bir hafta boyunca rezene cayi ve sap simleks verdim kizima onla alakalimi bilmiyorum ama denemek isteyen olabilir diye soylemek istedim

Son düzenleme:
anladım canım çok geçmiş olsun. ben şuan ara verdim birkaç gün sonra deniycem bakalım değişiklik olacak mı.

Selam kizlar bugun 2. Ay asilarimizi olduk. Kalca usg si icin doktora gidicez. Benim size bir sorum var . Bebegim gunde 8 9 kez kaka yapiyor. Kilo alimi yavasladi. Bu durumda olan var mi
bizim dün 5 defa yaptı ama genelde 3 defa yapıyo. 8-9 biraz fazla sanki canım ama az az yapıyosa bilmiyorum.

canım doktorumun dediğine göre 1 aylık iğneler çok ara kanama yapıyormuş. seninki 3 aylıkmış inşallah geçer

yaaaa çiddimisin ..dün dr götürdüm dr da aynı şeyi dedi..eve geldim bağladım ama kaydı çok..tülbent deniyeyim..inşallah cnm yaa benim oğlanınkine geçer...
Evet canim kesinlikle bagla 2 haftada baya kuculecek bizi ki sizinkinden daha cok cikikti diyebilirim simdi hc kalmadi

Evet canim ya zavalli kucuklerin bagirsaklari zorlaniyor mamadan. Ama ne yapalim keyfimizden degil elbette.
aptamilin conformilini aldik ama onun da tadini begenmedi bizimki.
kimyon demissin ya canim acaba humana kimyonlu rezene cayi mi versem bebegime.yoksa daha kucuk mu bu caylar icin bilemedim.

Humana kimyonlu rezene cayini icir canim doktor verebilirsin iyi gelir dedi hemen etki ediyor kizimda gazini cikariyor.kizim 63 gunluk

Kizlar bebegim 5 gundur kaka yaoamiyor doktora sordum anne sutu sivi o yuzden idrar olarak cikariyor posasi kalmiyor kaka yapamiyordur dedi ama 5.gune kadar karin agrisi olmuyor 5.gun agridan kivraniyor doktor fitil vermisti agri kesici ama o da etkisini hemen geciriyor kisa suruyo etkisi.zeytinyagi da veriyoruz ama tik yok siz boyle olunca napiyorsunuz kizim 63 gunluk

Canim bir de sey soracagim, toplamda ne kadar mama ve sut veriyorsun bebrgine. Seninki buyuk gerci ama 46 gunlukken kac ml idi.
benim dr sen ayarla diyor hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…