- 9 Temmuz 2012
- 82
- 33
- 288
DUT KURUSUNU NASIL KAYNATIYORSUNUZ ORANI NEDİR ?Kizlar benim sag gogusumden sola gore yari yariya az sut geliyordur. 6 gundur dut kurusunu kaynatip iciyorum masallah fayda etti. Simdi ikiside ayni geliyor.gecen aksam iftara gitmistik.anneme birakmistim. 5 saat sonra emzireyim dedim annem daha once sagdigim sutu verdim karni yok deyince bende sutumu sagdim. Ikisindende 100 luk cikti.dut kurusunu 15 gun icicem sonra incir kurusunu 15 gun ucicem.nette ve burda okumustum.test ettim ise yaradi cok sukur. Siddetle tavsiye ederim. H.sonu iki aylik olucaz sadece anne sutu veriyorum. Artik her emzirmeden sonra 50-80 arasi da sagip kenara atiyorum. Humana cayindan gunde 3 defa iciyordum. Onuda 1 e dusurdum.
Geçer inşsllah cnm benimki de çok huzurduzdu bir iki haftadır düzeldi iki aylık olduk bizKizlar hepinizin bebeklerini Alah bagislasin. Benim de 46 hunluk bir erkek bebegim var ve su araalar zor zamanlar geciriyorum. Bebegim uyumuyor, kuvakta uyuyor biraz yerine birakinca uyaniyor. El ayak hep hareketli.Evde tek basinayim yardim edecek kimsem de yok. Bazen cok bunaliyorum. Her an kucagimda olmali yoksa agliyor.
sizinkilerin uyku durumu nasil ozellikle gunduzleri ne kadar uyuyorlar. Bir sorun.mu var acaba .
Benm ki doğdu doğalı çok şişli bez açıp kaparken bile işiyle maşallahBenimkide geçen haftaya kadar hergün en az 3 kez yapıyodu gittikçe azaldı dün hiç yapmadı bugün de tık yok ama çiş sayısında değişiklik yok zaten sadece anne sütü alan bebeklerde 1 haftaya kadar normal kabul ediliyor. İşeme sıklığı aynıysa günde 6 kez çiş yapıyorsa doyuyordur zaten
Bende anneme gittim ve gittiğim zaman sütüm arttı dinlenmek ve uyku sütü arttırıyorYa kızlar ben de herseyi denedim süt artması için ama annemlere gittim bir haftaligina annem ve babam uyandığında ilgileniyorlardi yalnız değildim ben de öğlen veya akşam üzeri 1 saat bir buçuk saat falan uyuyabiiyordum bana en iyi sütü uyku yapıyor evde yalnız olunca insanın hu imkanı olmuyor ama o uyuyunca hemen uyumaya deneyin .. uyanıp kalkınca bi bakıyorum göğüslerim iyice sertleşmis.
Bu arada bizim bebiş biraz erken doğdu 2.700 gr di sonra sarilik la falan kiloda kaybetti ilk ay 1 kilo aldı sonraki ayı dolmadan gittik kusma başladı diye 23 gün dolmuştu 1 kilo daha almıştı ama aşıya götürdüğü 1 hafta geçmesine rağmen kilo almamisti bi dahaki kontrolümüz 26 sinda ve ben meraktan ölüyorum acaba kilo aldım diye ya.. yüzü ufak benim bebegimin vücudu daha dolgun o yüzden hiç anlayamıyorum
Alerji doktoruna bende gitmek istiyorum oğlum huzursuz değil ama doğdu doğalı 3 4 günde bir kaka yapıyor öle çokta çıkmıyor katı da değil aman yine de alerji doktoruna gitmek istiyorum gazIda çıkarıyor maşallahshine-15 cnm bizim hep 2 haftadır sümuksu idi ama sarı ydi ..sonra tesadüf sütlac yedim.yesil oldu..ben suam denizlideyim aslında ist da oturuyorum..burdaki doktor o test i yapmadı dene 15 gün ist a gidince gastrointoloji ve alerji doktoruna git dedi..ama benim Bebeğim sabah tan aksama ağlar ..hep huzursuz sebebi bu olabilir dedi. ..ben şimdiye kadar peynir falan yemistim o zsman kakasi sarı idi. .ama burda esas sütten yapılmış sütlac yedim hemen etki gösterdi bi dene istersen için rahat olur..Bu arada kan testi ile de cikiyomus nelere alerjisi olduğu ben dönünce yaptircam insallah
anladım canım çok geçmiş olsun. ben şuan ara verdim birkaç gün sonra deniycem bakalım değişiklik olacak mı.shine-15 cnm bizim hep 2 haftadır sümuksu idi ama sarı ydi ..sonra tesadüf sütlac yedim.yesil oldu..ben suam denizlideyim aslında ist da oturuyorum..burdaki doktor o test i yapmadı dene 15 gün ist a gidince gastrointoloji ve alerji doktoruna git dedi..ama benim Bebeğim sabah tan aksama ağlar ..hep huzursuz sebebi bu olabilir dedi. ..ben şimdiye kadar peynir falan yemistim o zsman kakasi sarı idi. .ama burda esas sütten yapılmış sütlac yedim hemen etki gösterdi bi dene istersen için rahat olur..Bu arada kan testi ile de cikiyomus nelere alerjisi olduğu ben dönünce yaptircam insallah
bizim dün 5 defa yaptı ama genelde 3 defa yapıyo. 8-9 biraz fazla sanki canım ama az az yapıyosa bilmiyorum.Selam kizlar bugun 2. Ay asilarimizi olduk. Kalca usg si icin doktora gidicez. Benim size bir sorum var . Bebegim gunde 8 9 kez kaka yapiyor. Kilo alimi yavasladi. Bu durumda olan var mi
canım doktorumun dediğine göre 1 aylık iğneler çok ara kanama yapıyormuş. seninki 3 aylıkmış inşallah geçerArkadaslar merhaba bende mayis annesiyim surekli takip ediyorum yazmak yeni nasip oldu ben 3 aylik korunma ignesi vurundum (sutumude baya artirdi) 40kimiz cikti ama 10 gundur kanama devam ediyo bu igneyle alakalimi eger bunla alakaliysa 3 ay boyunca devam mi edecek acaba bilen varsa yardimci olabilir mi lutfen bu arada igne ebemizin onerisiydi birde gaz sorunumuzu 39 gunlukken bitirdik cok sukur ben bir hafta boyunca rezene cayi ve sap simleks verdim kizima onla alakalimi bilmiyorum ama denemek isteyen olabilir diye soylemek istedim
İnsallah cunku bu sicakta hic cekilmiyo valla 50 gundur kan kan usandim yacanım doktorumun dediğine göre 1 aylık iğneler çok ara kanama yapıyormuş. seninki 3 aylıkmış inşallah geçer
bizim dün 5 defa yaptı ama genelde 3 defa yapıyo. 8-9 biraz fazla sanki canım ama az az yapıyosa bilmiyorum.
Evet canim kesinlikle bagla 2 haftada baya kuculecek bizi ki sizinkinden daha cok cikikti diyebilirim simdi hc kalmadiyaaaa çiddimisin ..dün dr götürdüm dr da aynı şeyi dedi..eve geldim bağladım ama kaydı çok..tülbent deniyeyim..inşallah cnm yaa benim oğlanınkine geçer...
Evet canim ya zavalli kucuklerin bagirsaklari zorlaniyor mamadan. Ama ne yapalim keyfimizden degil elbette.!sallah ya cumlwmizinkini ben normal dogum dogum yaptım sutum 3. Gün geldi ama yetmeyince yetmiyor. Malesef mama veriyorm.ve gaz yapıyor. Bende nurse harvey kullandım.hic gerek yokmuş. Bagirsaginu mahvediyor yavrumun.kimyon çay kaşığı ucuyla koy kaynayan suya. Çay kaşığı ucuykada şeker koy. Her emzirmedrn önce icir bir iki çay kaşığı. Birebir inan ki kullanmiyotm ben kimyasal birsey.
Humana kimyonlu rezene cayini icir canim doktor verebilirsin iyi gelir dedi hemen etki ediyor kizimda gazini cikariyor.kizim 63 gunlukEvet canim ya zavalli kucuklerin bagirsaklari zorlaniyor mamadan. Ama ne yapalim keyfimizden degil elbette.
aptamilin conformilini aldik ama onun da tadini begenmedi bizimki.
kimyon demissin ya canim acaba humana kimyonlu rezene cayi mi versem bebegime.yoksa daha kucuk mu bu caylar icin bilemedim.
kıyamam ya. off o kadar moralim bozuluyor ki bunları duyunca. onlara gelen bize gelsin değil miIki yasina kadar gecer buyuk bir ihtimalle dedi dr. Gecmezse operasyon olacak. Cok aglatma dedi. Surekli kucagimda. Artik hayirlisi neyse o olsun insallah
Sagol canim icirecegim. Cok zor onlarin gazla kabizlikla savastigini gormek drgil mi. Senin minige de kolayliklar insallahHumana kimyonlu rezene cayini icir canim doktor verebilirsin iyi gelir dedi hemen etki ediyor kizimda gazini cikariyor.kizim 63 gunluk
Canim bir de sey soracagim, toplamda ne kadar mama ve sut veriyorsun bebrgine. Seninki buyuk gerci ama 46 gunlukken kac ml idi.!sallah ya cumlwmizinkini ben normal dogum dogum yaptım sutum 3. Gün geldi ama yetmeyince yetmiyor. Malesef mama veriyorm.ve gaz yapıyor. Bende nurse harvey kullandım.hic gerek yokmuş. Bagirsaginu mahvediyor yavrumun.kimyon çay kaşığı ucuyla koy kaynayan suya. Çay kaşığı ucuykada şeker koy. Her emzirmedrn önce icir bir iki çay kaşığı. Birebir inan ki kullanmiyotm ben kimyasal birsey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?