2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimdeee 55le hamile kaldım 72 yi gördüm doğumdan sonra 10 u ilk on gunde gitti amaa 7 kg fazlam var.gobegim fos bir şekilde duruyo.catlaklarim içler acisi .resmen utanıyorum evlat iyi guzeldee izler kalıcı olck.nerde eski ben.eşimle ilişkimi de etkiledi.

Canim sen nasil uyutuyorsun ya,ben kucakta sallamaya alistirdim.simdi kafasinin o kismi duzlesmis. Gecer dedi dr ama Cok uzuluyorum.diyelim ki karnini doyurdun besigine mi yatiriyorsun hemen

Ben de iyiyim ne olsun :) Valla 15 agustosta analık iznim bitiyor 33 gün yıllık iznim var onu da alıp eylul 20 gibi başlıcam :) ücretsiz izin 2. bebeğe insallah, sen ne yapacaksın?
Sen bakıcı mı tutacaksın bebeğine cnm kime bırakıcaksın en zor kısmı o bence Allah yardımcınız olsun

Kızlar ben oğlumun ishalini anlayamıyorum. Sanki ishal olan bir insan gibi osuruyor memede. Altıni aciyorum altın sarısı normal kakasi. Süt emdiği için sıvı zaten. Bir türlü anlayamadım.

Öncelikle stres yapma cnm. Her bebek ayrı olsada eninde sonunda öğrenirler gece uykusunu. Benim kizim 86 gunluk ve 40 tan beri geceyi ayırt ediyor. Doğumdan itibaren gece sessiz olduk. Ve q1 aydır kaka yapmamışsa altini gece degistirmiyorn. Gece kalkislarinda hemen emzirip yatiroyorum bebegim cok hareketli o istese de ben oyun yada gülme falan yapmadım. Doyurup gazi çıkana kadar uğraştım. Ve bunları los ışıkta bile degil karanlıkta yaptım. Daha etkili oldu. Dr da Oyke önerdi. Bende salliyorum. Ve yaru kundak yapiyorim.uykudan önce opup iyi uykulae kizim guzzelce uyu ve büyü diyorum. Cok sessizce. Sakin ses tonuyla pis pis kayıp Huu zikrini çekiyorum. Içinden felak nas ayetle kursi fatiha okuyorum. Anne babadan en cok nazsri alır derler. Ins uyur bebeğin. Hickirik geçince uyanık durmasına musade etme. Ama uyuyacsk gibi degilse oyna vakit geçir belki sana doymuyordur. Gün icinde cok op kucakla. Eminim yapiyorsundur ama daha fazla... Birde uyku öncesi banyoyu dene istersen ve masaj yap. Aklimdayken. Bazi bebekler saçlarının yuxunun oksanmasini ister uyuturkeb birde onu dene

Canim sen nasil uyutuyorsun ya,ben kucakta sallamaya alistirdim.simdi kafasinin o kismi duzlesmis. Gecer dedi dr ama Cok uzuluyorum.diyelim ki karnini doyurdun besigine mi yatiriyorsun hemen
Evet cnm beşiğine koyuyorum mesela uyansa bile dönencesini açıyorum ona bakarak oyalanıyor bi süre sonra sesler çıkarmaya başlıyo eğer seslerden çok huzursuz olduğunu düşünürsem kucağıma Alıp biraz sarılıyorum pışpışlıyorum susunca tekrar yatağına koyuyorum bir saat sürdüğü de oluyor ama derin uykuya geçince çok iyi oluyor ben de uyuyup dinleniyorum4-5 saat sonra o kalkmasa da ben emziriyorum kalkıp azıcık işte 10-15 dk emzirip, (biraz bi göğsüme biraz öbürüyle tabi bsşarabilirsem çünkü çok uykuyla almsk istemiyo) tekrar yatağına bırakıyorum gece lambasını söndürüyorum 10 dk sonra sesi kesiliyor, başını dert etme bence düzleşme felan olmaz ben de Sırt üstü yatırıyorum başını hafif yana çeviriyo, gündüz uykuları kısa kısa oluyo ama böyle işte birazda olduğu gibi kabullenmek gerekiyo bebeği kolay büyüyen bebek yok Allah kolaylık versin hepimize

70 ile hamile kaldım 80 ile doğuma gittim şimdi 73 kiloyum ama kilo veremiyorum hamur işini ekmeği çıkardım salata yoğurt şu içiyorum bol bol ama vücudum direniyor aynı zamanda emziriyorum ama nafile o kadar dikkat etmeme rağmen yerimde sayıyorum

Ya nekadar güZEl bir yöntemmiş bak sinir oldum şimdi...doktor benim bebeğime sonda gibi birşey takti bildiğin iğne öyle boşalttı idrarını el kadar çocuğun

gmzsybg cnm bebeğinin kakasi ne durumda yeşil mi..benjm ki hala yeşil ve sümuksu. .ne zmn doktor a gideceksin
Dün ishaldi canım çok fazla suluydu birkez 3-4 kez öyle yaptı bir kez daha yaparsa gel dedi doktorumuz ama yapmadı artık eskisi kadar çok kaka yapmıyo bütün gün hiç yapmadığı oluyor sizinde öyle mi...ayın sonunda gideceğim doktora canım daha var hala yeşil sümüksü ama yaptığı zamanda

Ya nekadar güZEl bir yöntemmiş bak sinir oldum şimdi...doktor benim bebeğime sonda gibi birşey takti bildiğin iğne öyle boşalttı idrarını el kadar çocuğun
doğru bi yöntem mi bilmiyorum canım, internette poşetle nasıl numune alınır diye aratmıştım, bir blogta bezi ters çevirip birisi numune vermiş. onu okumuştum. poşeti yapıştırıp almayı beceremedim, ben de öyle yaptım. doğumdan sonra taktıkları sonda gibi heralde. sezeryandan sonra takmışlardı

Canim yataginda aglasada almiyor musun?bizim ev dogum zamani geceleri cok kalabaliklasiyordu cocuk ters mi ogrendi nedir geceyi gunduzu kilo falanda alamyor gece uyumadigindan cok uzuluyorum

Ya mesela dun gece 5 de uyudu simdi uyandi aralarda emmeye kalkti gece uykusunu o arada uyuyor yanionu degistirmek icin napmaliyim gec uyumus bile olsa sabah olunca uyandirmalimiyim

Canim normalde doktor bu ayda bu kiloya ulasan bebek siskodur dedi ama sadece anne sutu aldigi icin pek sorun olarak gormuyorum dedi 3.aydan itibaren kilo alimi dahada yavaslayacakmis bu arada senin oglusun kilosu kac oldu canim
2 hafta önce 5600 dü 2 haftada 600 gram almış bu iyi birşey galiba ben sürümü çoğu zaman sağıp veriyorm eymen geceleri uyuyor şu an 6200 oldu 2 ay 10 günlüğüz

Seninki nasıl canm

İyi günler arkadaşlar bugün doktora gittik genel muayene ye doktoruma sorduğum ve aldiğim cevaplari sizinle paylaşayim belki bir kişiye de olsa yardimim olur 1- pipisinim ucundaki beyazlik .yağ bezi gibi birşey önemli değil sünnet olunca geçecek .2- göbek deliğindeki kahverenglik .olmasi gerektiği gibi zaten bi sorun yok 3- uyurken nefes almasi sanki zorlanir gibi ses çıkarmasi. Solunum yollari tam gelişmediği için öyle zamanla geçecek .4- dilinin ortasindaki beyazlik.pamukçuk değil emdiği için öyle 5- sarı sümüksü cıvık sulu kaka .anne sütü alan bebeklerin kakasi pütürlü civik sulu olur kan ve aşir sümüksü şeyler görülmediği taktirde sorun yok 6- su içirmem gereklimi vucuduna su kaybettiren fazla kusma ateş ve isal durumlarda verebilirsin normal zamanda gerek yok 2 ayliğiz 5250 kg 57 cm kilosu ve boyu güzel ideal bir bebek. Dedi

Canim sgk

Canim sgk ya dogum raporunu honderdin mi. Alo 170 i ara istersen.izin bittikten 10 gun icinde dogum raporu aslini vermek gerekiyorda

2 hafta önce 5600 dü 2 haftada 600 gram almış bu iyi birşey galiba ben sürümü çoğu zaman sağıp veriyorm eymen geceleri uyuyor şu an 6200 oldu 2 ay 10 günlüğüz

Seninki nasıl canm
Csnim ben arada sagip vermek istedigimi soyledim doktoruma sadece emzir dedi yoksa biberon kolayina grlir emmek istemez bir zamandan sonra dedi..masaAllah eymenine bizim ali eymen cok zor uyuyor hep huzursuz sabahlari sadece yuzu guluyor hep emmek istiyor psikolojim bozuldu bir yere gidemiyorum yabancilari gorunce daha cok agliyor arabalari seviyor ama

Canim dogum raporunu sgk ya teslim ettin mi

Bende hem anne sütü hemde biberon da mama veriyorum doğduğundan beri böyle devam ediyor ikisinide alıyor inşallah biberon kolayı na gelip beni bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…