2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet :) nasıl gidiyo hamileliğiniz...

sanırım iyi gidiyor, benim ilk hamileligim, biraz garip geliyor ve hep tereddut var icimde. insallah saglıklı bir sekilde bebeklerimizi kucagımıza alırız. bu gun niyeyse fazlasiyla midem bulandı. 5 6 haftadır bulanmamıstı hic ilac kullanıyodum bitkisel. sizin ki nasıl gidiyor ?

benimde ilk hamileliğim :)
suan halsizlik mide bulantıları var ama asırı degil hap kullanmıyorum mide bulantısı için...
o tereddütlerden bendede var
diger kontrolüm 6 kasım geçmiyor günler...
rabbimm saglıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip etsinde digerlerine sabredicez inş :)

Mrb güzel anneler... benim de ilk hamileligim bu haftaya kadar hamile olduğumu hissetmedim bile çok rahattim ama bikaç gündür mide bulantisi ve kasık ağrılarım başladı. Sizden ricam lütfen çok evhamlanmayin daha önce çevremden çok gördüm hepsi çok normal ve kişinin bünyesine göre farklılık gösteriyo. Sağlıklica gelcek bebislerimiz inş. Cook heyecanlym ve içim içime sigmiyor. Iki hafta sonra ikili test için gidicem tam 13+1 oluyo o zaman belki cinsiyetini de öğreniriz bebisime ciciler alabilirim ondan sonra ;-)

Ya kizlar yaa ben 3 gundur bogazim yutkunurken yaniyo..gece nefes alirken tikaniyorum uyaniyorum...3 gundur sabah 1 tatli kasigi kestane bali yiyorum kafama takildi bileniniz varsaa agir gelirmi bebisime ???? cay iciyorum icine limon,bal iciyorum gecmiyo hastayim puff ama su kestane bali olayini lutfennnnmmn bilen varsa cevap versinnnnnnn

ben hic bir sey yiyemiyordum, o yüzden doktor bitkisel ilac verdi, ya da serum takmak zorunda kalıcam dedi. ilactan sonra yemeye basladım ( hem de baya iştahlandım, artık durduramıyorum :) ) , midem de pek bulanmıyodu ama bu sabah niyeyse cok bulandı, hatta az daha cıkarıcaktım ki hamilelik boyunca hic cıkarmadım simdi biraz daha iyiyim umarım gecicidir ve umarım bir problem yoktur

servikal ölçümü nasıl yaptı karından mı?
evet dün karnımdan ölçtü hatta bizzat neresi olduğunu gördüm vajinal yoldan bakar diye korkmuştum hatta ama aksini söyleyen arkadaşlar da var neyse 12. hafta da özellikle ilk gebeliği olanlar ölçtürsün tedbir olur

Canım kestane balini bilmiyorum ama ben her sabah ılık suya bir tatlı kaşığı bal karıştırıp içiyorum aç karnına. Cok iyi geliyo hazimsizliga.

benimkinin fazla olmadığını düşünmüştüm ama ben sanırım 8-9 defa şiddetli bi şekilde kustum sigara ve deterjan kokusu haa bide araba kokusu beni benden alıyor istiyorum ki 3 ayı bitiriyim iştahım acılsın korkularım biraz gitsin yemek yemenin tadını cıkarıyım agzımın tadı yerine gelsin istiyorum inşallah bu istediklerimizde kısa bir süre içinde gerçeklesecek... daha önceden yanlış teşhis konulup hayatım karardıgı için buna sükrediyorum varsın olsun saglıklı bi sekilde kucagımıza alalım da ben cekmeye razıyım

of ya kafamı çok karıştırdınız benim dr. um serviksi karından ölçtü yaa bi yanlışlık olmasın

ben ne zamandır yazıyorum liste hiç aklıma gelmedi adet düzensizliğim vardı şimdilik
sat 15,08,2014 doğumda 17,05,2015 istanbul yaş25

yanlış tercih ??

:) o kadar takip etmeme rağmen listeyi şimdi farketmem de tuhaf oldu biraz :) kim ilgileniyo liste işiyle kendimiz ekleyemiyoruz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…