2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sevgili anneler bi şey soracağım, servikal ölçüm için erken değil mi?
24. haftadan sonra yapılmıyor mu?

Kİzlar benimde yas 22 sakaryadanim sat 21 Allah izin verirse bebeimi kucagima alacagim tarih 28.05.2015

:) o kadar takip etmeme rağmen listeyi şimdi farketmem de tuhaf oldu biraz :) kim ilgileniyo liste işiyle kendimiz ekleyemiyoruz sanırım
Y-Dilara arkadaşımız ilgileniyor listeyle. Ama uzun zamandır yok. Mytwin nerelerdesin??? Bak yeni arkadaşlar geldi :) özelden mesaj atarsanız kendisine daha iyi olur. Yada bilgilerinizin yanına Mytwin yazında görsün foruma girince. Yoksa bu şekilde fark edemeyebilir. Bu arada yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz :)

M mayisprensesi çok teşekkür ederim. benim rahmim ters, gerçi araştırmıştım erken doğum belirtisi değil ama yine de ölçsün tabii ki doktor:)

ragy hoşbulduk :) ben çalışıyorum müsait oldukça takip etmeye çalışıyorum şimdiden 725 sayfa olmuş, doğuma kadar kaç sayfa olur tahmin edemiyorum:)

hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Kizlar ciktim doktordan cok sukur bebegim iyi.. Ama kesenin yaninda 2.5 cmlik kanama alani var.. Lekelerin devam edecek dedi.. 20 gun rapor verdi.. Once uyuyodu bebis sonra uyandi kolu bacagi oynadi, dans etti bize.. İnsallah kanama da gecer..
Gecer ins canim ilac kullaniyomusun? Bebegin iyim diye msj vermis bile annesi

Kizlar ciktim doktordan cok sukur bebegim iyi.. Ama kesenin yaninda 2.5 cmlik kanama alani var.. Lekelerin devam edecek dedi.. 20 gun rapor verdi.. Once uyuyodu bebis sonra uyandi kolu bacagi oynadi, dans etti bize.. İnsallah kanama da gecer..
ayy canım benim çok sevindim bak rahatla azıcık sen tedirginsin o dans ediyor:) yat dinlen 20 gün hiç bişey yapma geçeçek ALLAH ın izniyle ..

ayy canım benim çok sevindim bak rahatla azıcık sen tedirginsin o dans ediyor:) yat dinlen 20 gün hiç bişey yapma geçeçek ALLAH ın izniyle ..
Ayy cok dogru diyorsun canim.. Biz burda stresten ölüyoruz beyefendi ya da hanimefendi iceride dans ediyor.. Ama hayirlisiyla bi dogsun acisini cikatcam ondan bunlarin hepsinin..:)

kızlarrr ölüemm catlamak uzereyım alah askına yardm edn bana 4 gundr tvlte ckamıorm karnım cok fena 9 aylıktan farksızz yemedıgm sey kalmadı doktorm ılac verdı hıcbıseye yaramıor aglıcam artık yaa hamıleleıkte daha fena oldum karnım yırtılıyor resmen

Canım lifli yiyecekler tüketmeye çalış bol bol da su iç Allah yardimcin olsun gerçekten zor bende de hamilelikten önce de kabızlık vardı her sabah kuru kayısı ve bir bardak ılık su içiyorum iyi oluyorum umarım sende bir an önce iyi olursun

Rabbim kimseyi bebeği ile sinamasın canım yaa
Amin canimin ici amin insallah ya bu hamilekikten mi bilmiyorum esim sanki bana cok uzak ilgisiz sanki bunu ona da syledim yok oyle bsey hayatim diyo ama hi ilgi gostermiyo sanki istemiyomus beni gbi hissediyorum biliyorum sacma ama bana oyle hisettiriyo hamile kaldigimi ogrendiginden beri daha uzak sanki bana uff kuruntu bunlar ama kendimi alikoyamiyorum bunlardan :-(

Ayy cok dogru diyorsun canim.. Biz burda stresten ölüyoruz beyefendi ya da hanimefendi iceride dans ediyor.. Ama hayirlisiyla bi dogsun acisini cikatcam ondan bunlarin hepsinin..:)
Hemde nasil cikaricaz popolarini isiricam onlarin

burdaki herkes aksaray da mı yaşıyor hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz arkadaşlar.

Ha ha aynı şey bende de var biliyor musun bunaldım hersey üstüme üstüme geliyor bakalım bizi nasıl günler bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…