Amin canimin ici amin insallah ya bu hamilekikten mi bilmiyorum esim sanki bana cok uzak ilgisiz sanki bunu ona da syledim yok oyle bsey hayatim diyo ama hi ilgi gostermiyo sanki istemiyomus beni gbi hissediyorum biliyorum sacma ama bana oyle hisettiriyo hamile kaldigimi ogrendiginden beri daha uzak sanki bana uff kuruntu bunlar ama kendimi alikoyamiyorum bunlardan :-(
Canım kendine kuruntu yapiyosun bence. Benim eşim de tam tersi ona ilgisizlestigimi sürekli bebeği düşündüğümü söylüyor ama bence kıskançlık tamamen :)
Kizlar ciktim doktordan cok sukur bebegim iyi.. Ama kesenin yaninda 2.5 cmlik kanama alani var.. Lekelerin devam edecek dedi.. 20 gun rapor verdi.. Once uyuyodu bebis sonra uyandi kolu bacagi oynadi, dans etti bize.. İnsallah kanama da gecer..
Kizlar ben dayanamıyorum iki hafta var randevumuza şimdiden çok özledim. Fotolarına bakıp duruyorum. Keşke evde bi ultrason aleti olsa. Ben kafayı yedim galibaa görmemişin bebeği olmuşss :) ben bilsem böyle güzel bişey olduğunu çok daha önce evlenirdim eşimle ve hemen bebis yapardim. Allahım sen şu mübarek günde isteyen herkese yaşat bu duyguyu yarabbimmm... amin
Canim özel seyhan başkente gidiyorum doktorum da Ebru Tarım. Sen hangisine gidiyosun tatlım. Ben buraya dört ay önce evlendim geldim. O yüzden hic bilmiyordum ama eşimin arastirmalari sonucu herkes bu doktoru tavsiye etmiş. Ins iyidir
Canım kendine kuruntu yapiyosun bence. Benim eşim de tam tersi ona ilgisizlestigimi sürekli bebeği düşündüğümü söylüyor ama bence kıskançlık tamamen :)
Canım lifli yiyecekler tüketmeye çalış bol bol da su iç Allah yardimcin olsun gerçekten zor bende de hamilelikten önce de kabızlık vardı her sabah kuru kayısı ve bir bardak ılık su içiyorum iyi oluyorum umarım sende bir an önce iyi olursun
Ah ahhh kabizligi en iyi ben bilirim neler neler denemedim.sabahlara kadar agliyodum artik sana tavsiyem.bol bol meyve ye eger demir ilaci felan kullanıyorsan oda kabizlik yapar aklinda olsun
Canim özel seyhan başkente gidiyorum doktorum da Ebru Tarım. Sen hangisine gidiyosun tatlım. Ben buraya dört ay önce evlendim geldim. O yüzden hic bilmiyordum ama eşimin arastirmalari sonucu herkes bu doktoru tavsiye etmiş. Ins iyidir
Gunaydin herkese. Bugun 11 e kadar uyumayi planliyordum.h.ici erken kalkmanin acisini cikaracaktim ancak 8 de karnimin acligina uyanmak zorunda kaldim. Cok yiyor bu vocuklar hehe
Selam kızlar hepinize güzel bir haftadonu diliyorum:) dün Dr kontrolümüz vardı 13.haftamıza girdik minik kuzum çok iyi Allaha çok şükür birde size sürpriz dr erkeğe benzetti hayırlısı bakalım kızıma bir erkek kardeş gelebililşr:))
Ebru tarim ve ayse parlakgumus benim ve ablamin doktorudur uzerine doktor tanimam adanada, zaten ablam da orda calisiyo ben de calismistim biaralar suan devletteyim , beni allahin izniyle doktorum ilk dogumumda buyuk bi cesaret gosterip kurtarmistir myomlardan