2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım kendine kuruntu yapiyosun bence. Benim eşim de tam tersi ona ilgisizlestigimi sürekli bebeği düşündüğümü söylüyor ama bence kıskançlık tamamen :)

Kizlar ciktim doktordan cok sukur bebegim iyi.. Ama kesenin yaninda 2.5 cmlik kanama alani var.. Lekelerin devam edecek dedi.. 20 gun rapor verdi.. Once uyuyodu bebis sonra uyandi kolu bacagi oynadi, dans etti bize.. İnsallah kanama da gecer..
Çok sevindim canım darısı yarın benim başıma

Kizlar ben dayanamıyorum iki hafta var randevumuza şimdiden çok özledim. Fotolarına bakıp duruyorum. Keşke evde bi ultrason aleti olsa. Ben kafayı yedim galibaa görmemişin bebeği olmuşss :) ben bilsem böyle güzel bişey olduğunu çok daha önce evlenirdim eşimle ve hemen bebis yapardim. Allahım sen şu mübarek günde isteyen herkese yaşat bu duyguyu yarabbimmm... amin

Slm canım Adanada hangi doktora gidiyorsun bende Adanadyim
Canim özel seyhan başkente gidiyorum doktorum da Ebru Tarım. Sen hangisine gidiyosun tatlım. Ben buraya dört ay önce evlendim geldim. O yüzden hic bilmiyordum ama eşimin arastirmalari sonucu herkes bu doktoru tavsiye etmiş. Ins iyidir

Canım kendine kuruntu yapiyosun bence. Benim eşim de tam tersi ona ilgisizlestigimi sürekli bebeği düşündüğümü söylüyor ama bence kıskançlık tamamen :)
Duygu karmasasi icindeyim cok kotu bsey bu canim ya
Ha ha aynı şey bende de var biliyor musun bunaldım hersey üstüme üstüme geliyor bakalım bizi nasıl günler bekliyor
napacaz biz tatlim cok moralim bozuluyo bu duruma

ins canm saol yapmadgim klmiyor boyle bi sorunum yoktu hic 3 ay once asiri stresten bagrsaklarm kasilmisti ondan snra boyle oldum hp cekiyorum iste

Slm kizlar mide yanmasi sikayeti olan var mi benim cok fazla yaniyo önerileriniz nedir

ins canm saol yapmadgim klmiyor boyle bi sorunum yoktu hic 3 ay once asiri stresten bagrsaklarm kasilmisti ondan snra boyle oldum hp cekiyorum iste
Ah ahhh kabizligi en iyi ben bilirim neler neler denemedim.sabahlara kadar agliyodum artik sana tavsiyem.bol bol meyve ye eger demir ilaci felan kullanıyorsan oda kabizlik yapar aklinda olsun

Bende Medline da Nursel hanima gidiyorum canım

Selam kızlar hepinize güzel bir haftadonu diliyorum:) dün Dr kontrolümüz vardı 13.haftamıza girdik minik kuzum çok iyi Allaha çok şükür birde size sürpriz dr erkeğe benzetti hayırlısı bakalım kızıma bir erkek kardeş gelebililşr:))

Ebru tarim ve ayse parlakgumus benim ve ablamin doktorudur uzerine doktor tanimam adanada, zaten ablam da orda calisiyo ben de calismistim biaralar suan devletteyim , beni allahin izniyle doktorum ilk dogumumda buyuk bi cesaret gosterip kurtarmistir myomlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…