2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ikili test sonucunu alan yok mu hcg oranına bakalım

aradım doktoru hemen gel dedi kızlar... dualarınızı eksik etmeyin...

MAŞALLAH canım ben erkeğe benzettim nedense
Sağol arkadaşım bu hafta Dr tahmin de bulunalım dedi sıpa arkasını dödü göstermedi 12 haftalık bu hafta hayırlısı artık ikinci bebeğim ne olursa olsun allahıma şükürler olsun onu bize layık gördü ama insan merak ediyor yahu

kizlar fena nezle ve faranjit oldum. burnum bogazim biber kacmis gibi yaniyo. gozlerim basim cok kotu. napcam ben ya:-(

ben birazdan gidicem almaya ikili test sonucumu acayip derece tedirginim ve korkuyorum
AA sende korkacak ne var Allah'ın izniyle hepsi sağlıklı akıllı çocuklar olcak yüreğini ferah tut hcg ni mutlaka yaz bekliyorum bak35 altı erkek üstü kız diyorlar bakalım tutacak mı

AA sende korkacak ne var Allah'ın izniyle hepsi sağlıklı akıllı çocuklar olcak yüreğini ferah tut hcg ni mutlaka yaz bekliyorum bak35 altı erkek üstü kız diyorlar bakalım tutacak mı
inşALLAH benim zaten doktorum cinsiyet hakkında yorumunu yaptı %85 erkek dedi bakalım doğrumu?

kızlar ya artık cinsiyetler belli olmaya başlamış ne güzel sizlere imreniyorum, benim randevum 8 kasımda, sabır çekiyorum :) çok merak ediyorummm, ilk çocuğum olduğu için kız ya da erkek istiyorum diyemiyorum ama yine de merak ediyorum

kızlar nasılsınız güzel bir hafta geçirmek dileğiyle..
heycan dorukta berree ne güzel dr sana tahmınde bulunmus bende ikili testi yaptırdım ense kalınlıgı ve burun çıkıntısı normal çıktı perşembe gunu sonuçları alıcam inş hepimiz güzel sonuçlar alıcaz..

Eki Görüntüle 1283499 kızlar bu da benim meleğim 10 hafta usg ye göre cinsiyeti ne acaba tahmin eden varmı
genital çıkıntı var gibi geldi bana kesin diildir tabi,gördüğüm beyazlık başka bişeyde olabilir,çok küçük çünkü,12 13 haftalardaki usg görüntüsünden bu şekilde anlaşılıyomuş :)

BENİMKİNE YORUM ATIN BAKİM DR HİÇ BİŞEY SÖYLEMEDİ CİNSİYETLE İLGİLİ

Eklentiler

• tosba.webp
    13 KB · Görüntüleme: 128
günaydın arkadaşklar şimdi ikili test sonucum çıktı doktoruma göstermedim ama anlıyorum zaten iyi kötü. şu an bi sorun gözükmüyo gibi :) bu arada hcg sonucu 83,5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…