2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın kızlar 3 gun rapor verdı doktor faranjıt olmusum

günaydın arkadaşklar şimdi ikili test sonucum çıktı doktoruma göstermedim ama anlıyorum zaten iyi kötü. şu an bi sorun gözükmüyo gibi :) bu arada hcg sonucu 83,5
Gözünayfın tatlım kız mı geliyor acaba Dr bir tahmini varmıydı

benim ultrason görüntüleri için yorum yapmadı sadece güzel dedi.hiç farketmez canım cinsiyet erkek kız ikiside yok Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin..

benim ultrason görüntüleri için yorum yapmadı sadece güzel dedi.hiç farketmez canım cinsiyet erkek kız ikiside yok Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin..
TABİKİDE HİÇ FARK ETMEZ SAĞLIKLI OLSUNLARDA BAŞKA BİŞEY İSTEMİYORUM ..AMA İNSAN MERAK ETMEDEN DURAMIYOR İŞTE ..

Hayirli sabahlar hayirli haftalar kizlar ..bugun kontrole gitcek sayi bayagi var anlasilan.benimde kontrolum 14.00 da ikili test icin gidicem bende korkuyorum.ins hepimiz guzel haberleele doneriz dua edelim.benim dr consiyet tahmininde bulunmaz sanmiyorum herseye saolsun kizar..

Gözünayfın tatlım kız mı geliyor acaba Dr bir tahmini varmıydı
ben daha bi yorum yapmam falan dedi ama en son kızamı benzio acaba deyip güldü bakalım bende merak ediyorum ilk çocuğum olacak nasipse allah sağlıklı versin de kız erkek farketmez. kendimi bildim bileli oğlan istemistim babamın adını koyabilmek için bide çevremdekiler oğlun olcak deyip durunca hep oğlan gibi düşündüm ama kız fikride hoşuma gitmedi değil hani :) birde benim bazı sağlık problemlerim var bayılıyo gibi oluyorum fenalaşıyorum arada delircek gibi oluyorum falan bunlarla uğraşırken tek düşündüğüm bebeğimi sağlıkla taşıyıp doğurup büyütebilmek

kizlar rüyamda kızım oluyordu pembe bohçaya sarmışım emziriyordum çok güzeldi tıpkı ablasına benziyodu :) kız mı geliyo bizze tekradan acaba.... hemen eşimi aradım kızımız oluyodu diye o rüyalar tersine çıkar diyo erkek istiyomuş bi kızımız var bide oglumuz olur inşallah saglıklı sıhatli diyor bakalım artık rabbim saglıklı versinde cuma kontrolüm var ikili test için 13 haftaya gircez belki ögreniriz

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim telefondan girdiğim için alıntı yapamıyorum. Bebeğim iyi çok şükür Rabbime. Iki li testimizi yaptık. Lekelenmenin sebebi belli değil kanama alanı yok. Hâlâ devam ediyor umarım hemen kesilir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…