2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok sevindim cnm sen yınede dikkatli ol ...Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın..

Kizlar şu ultrason fotolarına göre yorum yapiyosunuzya nasıl inanıyosunz böyle seylere. Yok bebek sağda erkek solda kız. Zaten ultrsn fotosndan belli olsa herkesten önce doktor bakar bakmaz söyler. 10 haftalik bir bebeğin genital çikintısi olusmamistir bile. Çünkü kız ve erkek organı bu haftadan itibaren birbirinden ayrılmaya basliyo bu da fotoda gözükmez. Belki foto daha ilerki zamanlarda çekilse cinsiyeti gözükür ama o zamana kadar zaten doktorunuz da söyler. Sağlıklisini isteyelim ilk önce. Ben de catliycam çok merak ediyorum ama en iyi yolu beklemek. 16. Haftayi bulunca bence hepimizinki kesinlesir. Öpüyorum hepiniziii :-*

Allahım hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı. benim 4,5 yaşında bi oğlum var herkes kız olsun diye dua ediyor :) tabi doğru dua etmek lazım sağlıklı ve hayırlısı olsun hepimiz için.

Benim de birkere olmuştu canım dr vaginal muayene yaptı en son. Çünkü ultrasonda temiz görnüyordu kese ve çevresi. Vaginal muayeneden sonra tamamen ilişkiye bağlı vaginal bi kanama dedi. Sonraki günde leke gördüm ve bitti çok şükür. O sıralar bel ağrım ve keasık ağrım çoktu çokca dinlendim ve geçti seninde geçecektir inşallah merak etme :)

Selamlar.iyi haftalar anneler.doktorlardan bir bir guzel haberler aluyoruz cok mutlu oluyorum. Bundan 2-3 hafta once ne korkularimiz vardi simdi cinsiyet tahmininde bulunuyoruz. Bugun cok yogubum iste ancak firsatim oldu. Kalca agrisi dun ilk defa bendede oldu. Dun hugun inceden ara ara kasik agrisi oluyor.hakkimizda hayirlisi

benim doktorumda en sağlıklısı 16. hafta bekleyelim dedi

Kızlar çok teşekkür ederim siz olmasanız o kadar güçlü olamazdim iyi k varsınız. Dinleniyorum şu an leke devam ediyor annem geldi sağolsun islerimi o yapıyor. Biz eşimle hamile kaldigimdan beri ilişkiye Girmiyoruz yani iliskiden kaynaklı değil. Ama dün çok yoruldum avmye gittik saatlerce ayakta kaldım yürüdüm. Çok pişmanım artık hiç yorulmicam allahım bebeklerimizi bize bagislasin.

Kizlar ikilitest icin hastanedeyim okadar gerginimki esimle burda buluscaktik esimin acil bir isi cikti gelemiyormus kaldim yalniz oturdum agliyorum resmen.dua edin benim icin(

Kizlar ikilitest icin hastanedeyim okadar gerginimki esimle burda buluscaktik esimin acil bir isi cikti gelemiyormus kaldim yalniz oturdum agliyorum resmen.dua edin benim icin(
Canım üzülme. Dualarımız seninle. Güzel haberler vereceksin bize inşallah. Sakin ol.

Kizlar benim bebis hep sag kasikta ilk gunden beri sag kasik erkek diyolar duydunuz mu hic boyle bisey

sağ kasıkta olduğunu nerden bılıyosun? dr hepsap tarafından mı muayene ediyor. benim de oyle de. ilk hamileliğimde de öyleydi. ama onda hıc belırtim yoktu bunda da belırtıler daha fazla ben de acaba cinsiyeti mi farklı ki diyorum da:) sağ sol kasık olayını önceden de duymuştum ama bir türlü anlayamadım da.

kızlar merhaba nasılsınız ? ya size bişey soracağım içten içe anormal korkuyorum iyimi bebeğim diye hareketlerinide duymuyoruz ya henüz sizde bu korkuyu duyuyormusunuz ben mi çok evhamlıyım bişey olsa zaten kanama falan olur değil mi ufff dr kontrolümde 20 sinde çook var

inşallah herşey yolunda gider güzel haberler alırsınız dualarımız sizinle tabiki :)

Aynen canım ben de cuma gitcem 13. Haftayi doldurmuş oluyoruz şimdi ögrenmezsem bir ay sonra 17. Haftada gitcem o zaman öğrenirim diye düşünüyorum bence de en iyisi 16. ve sonraki haftalari beklemek.
Bende çok merak ediyorum ama bir taraftanda dr un yapacağı tahmin doğru olmayacaksa geç öğreneyim diyorum. Bende 2 hfta sonra gidicem 13 haftalık olmuş olacağız. Bu arada hayırdır inşallah iki gün önce biroğlum olmuştu rüyamda. Kucağımda erkek bebek vardı. Bakalım rüyamın tersi mi düzümü çıkacak? Araştırdım kiminin tersi çıkmış kiminin aynısı... Kısacası buradan da birşey yakalayamadım... zamanın gelmesini bekliyorum artık...
canım çok geçmiş olsun. Dikkat etmemiz lazım aslında ama bir sorun yaşamadan bunu yapamıyoruz sanki... Bende cumartesi avm de çok ayakta kaldım, çok gezdim. Dün de ağır kaldırdım. Makineden çıkan çamaşırlar ıslak olunca çok ağırlaşmıştı. İki parça halinde taşısam daha iyiydi ama şimdiye kadar taşıdım bir şey olmaz diye taşıdım. Sonra da pişman oldum.Oğlumuda zaman zaman kaldırıyorum klozete oturtmak için falan. Dün bir de yanlkşlıkla Karnıma tekme attı daha dikkat edeceğim bundan sonra...

İnsan her gün ultrasonda görsün istiyor değil mi ? Seni çok iyi anlıyorum. Ben de senin gibiyim. Her gün uyandığımda, yattığımda acaba hala benimle mi diyorum. Şükür ki bugüne kadar hiç kanamam lekelenmem olmadı, sanırım ona bir şey olduğunda ilk bu belirtiler ortaya çıkar, şiddetli kasık ağrısı, karın ağrısı olur. Bir de tüm var olan belirtiler kesilir (halsizlik, mide bulantısı, uyku hali vb.) diye biliyorum. Sen iyi düşün ki, o da iyi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…