2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kizlarrr benimde solda oldugunu hissediyorum hep orasi batiyo yorulursam vs.. ilkgunden itibaren solum kasiliyodu vs sanki orda icerden bi dolgunlk gbi bisey hissediyorum boylr bir hismii ? ee ozaman ne oluyo kizmi ? :)
öyle gibi ama drunada sorabilirsin kese ne tarafta diye...kesin denmesede büyük ihtimal kız..solda oldumu kız deniyor..

Canim ben ilk gunden beri sag taragima yatamıyorum ve surekli batma oluyor dr da bakarken sag taraftan bakiyor hayirlisi bakalim[/QUOTE
hayırlısı ve sağlıklısı canım

öyle gibi ama drunada sorabilirsin kese ne tarafta diye...kesin denmesede büyük ihtimal kız..solda oldumu kız deniyor..
canım sağ kız sol erkek diye duymuştum. hayırlı sağlıklı bi şekilde gelsinde kız erkek farketmez :)

canım ben hamile kaldığım günden beri sağ kasık ağrısı çekyorum hatta sağ ayağımın üzerine hiç basamıyordum sağ tarafa asla yatamam hemen sancı giriyor dr da zaten bakarken sağ taraftan baktı benim şimdilerde yeni yeni sol tarafta çok hafif nadir batmalar oluyor onun dışında tamamen bütün belirtiler sağ tarafta

Ah ahh beni tarif etmişsin, ben de çabucak hasta olan ve zor iyileşen biriyimdir.
Umarım dediğin gibi kolaycacık geçer bu aylar.
Allah hamilelelere yardım eder.

canım sağ kız sol erkek diye duymuştum. hayırlı sağlıklı bi şekilde gelsinde kız erkek farketmez :)
Canim bununla ilgili topicde var yine burda sag erkek sol kiz verilen istatistiklerde bu yonde bilgin olsun...tabi hicbiseyin kesinligi yok ama merak ediosan orYa da bakabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…