2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

evet aynen öyle şu ultrason eve alınabilcek bişey olsa keşke :) ya zaten çok şiddetli bulantılarım halsizliğim falan hiç olmadı benim uyku hali var sadece bende amaan allahım hayırlısıyla sağlıkla hepimizin kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahhh yalnız olmadığıma sevindim :) pipirikli anneler olacağız sanırım

Aynen canim bişey olmadan dikkat etsek bunlar olmayacak ama iste olmuyor aman dikkat et ogluna canim o minik daha bilnez

ben iki gündür mide bulantısının ilacını buldum sanırım arkadaşlar. diyetisyen de önermişti zaten nette de gormustum yorumları. ama bulantı o kadar fazlaydı ki mutfağa gıdıp bu cayı yapmaya üşenmiştim. dün yaptım şimdi içiyorum. zencefil limon tarçın birkaç tane de karanfili kaynatıyorsunuz. suzup soğutup ara ara ıcıyorsunuz. beni rahatlattı siz de deneyebilirsiniz. diyetisyene sordum ayrıca zencefil zararını. yok dedi.

sağ tarafta içinde böyle bir sertlik ya da farklılık hissediyorsun canım, nette de sol tarafınıza yatın diye bir şey okumuştum.sağ tarafımda hissedince de genelde soluma doğru yatmaya çalışıyorum.

Kizlar benim basim donuyo midem kotu doktoru aradim tlf konustuk ikili test icin guzel bi problem yok dedi cook sukur...

Bazilarnda doğru çıkıyo. Bazılarında ise tam tersi. Bekleyelim görelim tersi mi çıkacak düzü mü :) :)

bana bulantı için dramamine vermişti iki gündür başdönmesinden kafamı kaldıramıyorum yan etkisi buymuş sağolsun. cuma ikili test sonucu çıkacak inşallah onun için aradığımda söyleyim diyorum 4. aya girdik hala bitmedi

yahu 11+1 oldum, simdi basladim kusmaya , başım dönüyor, midem eksiyor bulanıyor, benim vucud yeni idrak etti hamile oldugunu sanırım :)

:)Canım beni tarif etmişsin. Bende de baslarda hiç yoktu bulanti, on gündür falan var. Ama şu an daha iyiyim.

Kızlarrr, Allah'a şükür bir kez bile kusmadım, mide bulantım ise çok nadir.
Şu an tırstım, acaba ilerleyen haftalarda bende de başlayabilir mi? 9+3 olduk bizdeee

Kızlarrr, Allah'a şükür bir kez bile kusmadım, mide bulantım ise çok nadir.
Şu an tırstım, acaba ilerleyen haftalarda bende de başlayabilir mi? 9+3 olduk bizdeee
Canım bende ilk başta hic bi sorun yoktu normalde de bünyem çok hassastir hemen hasta olurum herdeyden,çok sevinmistim hamileligm kolay geçecek diye. 11.haftada başladı benim bulantim çok kötü oldum tiksindim yemekten kokulardan ama şu an geçti gibi bsy. Normalde sürekli hap içen ve hasta olan ben şu üç ayda tek ilaç kullanmadim. Ve hala hamile gibi değilim cok rahat gidiyo su ana kadar. Sadece monurol toz içtim idrr yolu enfeksynu için. Bence Allah kolaylık veriyo bize hamileyken.Sen de dua et de olmasın canım kiminin hiç bulantısı olmuyo ne güzel.

slm kızlar yoğun stresten sonra ıkılı test yapıldı.esım son anda yetısıp geldı cok mutlu oldum moralım cok bozuktu.cok sukur hersey yolunda usg olcumlerı gayet ıyı dedı dr hıc merak etmeyın kan verdık 3 gun sonra sonuçlar çıkacak ıns. bebek el ayaklar hareket halındeydı .cınsıyet ıcın erken dedı maalesef .cok rahatladım Rabbım güzel haberlerle hepımızı sevındırsın ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…