İyi akşamlar hanımlar yarın bizimde kontrolümüz var 2 li tarama bir de umarım sağlıklıdır bebişlerimiz bakalım cinsiyet tahmini olacak mı merakla bekliyorum oğlumu tam da 12 . Haftada söylemişti dr muz :)
Kizlar acilden geliyorum.. Kirmizi kanamam basladi.. Bebek iyi ama doktor belki sagliksizsa vucut atmaya calisiyordur dedi.. Dua edin nolur.. Her gun stres her gun stres o kadar yiprandim ki.. Bebegim iyi olsun da buna raziyim ben..
Canim öncelikle gecmis olsun ins bebegin sağlıklıdır stres niye yapiyosun kendine dikkat et auaklaronin altina yastik koy bol bol dinlen peki kanama icin igne verdiler mi canim
Canim bununla ilgili topicde var yine burda sag erkek sol kiz verilen istatistiklerde bu yonde bilgin olsun...tabi hicbiseyin kesinligi yok ama merak ediosan orYa da bakabilirsin...
Evet canım doğrusu bu sağ erkek sol kız ama ultrason fotolarında tam tersi sağ kız sol erkek ayna gibi yani arkadaş foto yönleriyle karıştırmış olabilir
merhabalar mayis anneleri
kismet olursa ben de mayista ikinci kez anne olucam insaallah...
butun bebeklerimiz saglk sihhatle gelsin, hayrli evlatlar olsunlar insallah...
Kizlar bugun doktora gittim sukur iyi ama serkaj olmam gerekmis iki dusugum var doktor riske girmk istemedi ve rahmi dikicez dedi 10gun sonra olcm ufak bi operasyon ilk bebegimi megersem bundan kaybtmisim sizde bi olcum yaptirin derim
hukukçu
canım bebeğinin ve senin iyi olduğuna çok sevindim takip ediyorum ama bi türlü yazmak nasib olmuyo bütün problem yaşayan arkadaşlar ve hepimiz inşallahh sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alıcaz bunlar imtihan hakkıyla kazanıcaz inşallahhh
Kızlar çok teşekkür ederim siz olmasanız o kadar güçlü olamazdim iyi k varsınız. Dinleniyorum şu an leke devam ediyor annem geldi sağolsun islerimi o yapıyor. Biz eşimle hamile kaldigimdan beri ilişkiye Girmiyoruz yani iliskiden kaynaklı değil. Ama dün çok yoruldum avmye gittik saatlerce ayakta kaldım yürüdüm. Çok pişmanım artık hiç yorulmicam allahım bebeklerimizi bize bagislasin.
Canım biz birbirimize destek vermek içi burda değilmiyiz zaten.Bizi bizden daha iyi anlayan var mı sanki sen şimdi rahat tut içini dua et bol bol rabbim kolayını verir inşallah...
Aynen canım ben de cuma gitcem 13. Haftayi doldurmuş oluyoruz şimdi ögrenmezsem bir ay sonra 17. Haftada gitcem o zaman öğrenirim diye düşünüyorum bence de en iyisi 16. ve sonraki haftalari beklemek.
slm kızlar yoğun stresten sonra ıkılı test yapıldı.esım son anda yetısıp geldı cok mutlu oldum moralım cok bozuktu.cok sukur hersey yolunda usg olcumlerı gayet ıyı dedı dr hıc merak etmeyın kan verdık 3 gun sonra sonuçlar çıkacak ıns. bebek el ayaklar hareket halındeydı .cınsıyet ıcın erken dedı maalesef .cok rahatladım Rabbım güzel haberlerle hepımızı sevındırsın ıns.
Canım ancak yazabiliyorum,gebelik döneminde aslında oynar olmayan kalça kemiklerimiz oynar bir hale gelip açılmaya başlıyormuş bu yüzden de en önemli gebelik belirtilerinden biri olarak ilk aydan itibaren kalça ağrılarının olması çok normalmiş, kitapta okumuştum,içini ferah tut yani
E="ilknur02, post: 37505003, member: 607958"]Kızlar bugün ikili testimizin sonucu çıktı. Çok şükür herşey yolunda hicbir sıkıntı yokmuş darısı mujdeli haber bekleyenlerin başına :)[/QUOTE]
Gözün aydin canim