nezamandır görmüyorsun canımKızlar benim heyecan dorukta yarın bebisimi górücem :)
yaklaşık 1 aydır göremedim kuzumu ve cinsiyet tahmini de var canimnezamandır görmüyorsun canım
benimde 3 hafta oldu perşembe gidicem.seninde epey uzun olmuş...artık cinsiyetini gösterir inşallah..yaklaşık 1 aydır göremedim kuzumu ve cinsiyet tahmini de var canim
İnşaAllah canım seninde az kalmış görmenebenimde 3 hafta oldu perşembe gidicem.seninde epey uzun olmuş...artık cinsiyetini gösterir inşallah..
Canim öncelikle gecmis olsun ins bebegin sağlıklıdır stres niye yapiyosun kendine dikkat et auaklaronin altina yastik koy bol bol dinlen peki kanama icin igne verdiler mi canimKizlar acilden geliyorum.. Kirmizi kanamam basladi.. Bebek iyi ama doktor belki sagliksizsa vucut atmaya calisiyordur dedi.. Dua edin nolur.. Her gun stres her gun stres o kadar yiprandim ki.. Bebegim iyi olsun da buna raziyim ben..
Sağol canım Rabbim korusun melekleriMaşallah esracim büyütmüşsün bebişi. Çok şeker sevsinler :)
Canim bununla ilgili topicde var yine burda sag erkek sol kiz verilen istatistiklerde bu yonde bilgin olsun...tabi hicbiseyin kesinligi yok ama merak ediosan orYa da bakabilirsin...
Esracım canım maşallah ay tahmini tarihe evlilik yıl dönümüm vermiş sistem 18 05 mi olcak doğum canımKızlaR şuna bakın ya çok şükür Rabbim
Canım biz birbirimize destek vermek içi burda değilmiyiz zaten.Bizi bizden daha iyi anlayan var mı sanki sen şimdi rahat tut içini dua et bol bol rabbim kolayını verir inşallah...Kızlar çok teşekkür ederim siz olmasanız o kadar güçlü olamazdim iyi k varsınız. Dinleniyorum şu an leke devam ediyor annem geldi sağolsun islerimi o yapıyor. Biz eşimle hamile kaldigimdan beri ilişkiye Girmiyoruz yani iliskiden kaynaklı değil. Ama dün çok yoruldum avmye gittik saatlerce ayakta kaldım yürüdüm. Çok pişmanım artık hiç yorulmicam allahım bebeklerimizi bize bagislasin.
Hayırlısı canım bekleyelim bakalım başka çare yok. Ben bilimsel olmayan hiçbir teste inanmıyorum sadece ultrasonAynen canım ben de cuma gitcem 13. Haftayi doldurmuş oluyoruz şimdi ögrenmezsem bir ay sonra 17. Haftada gitcem o zaman öğrenirim diye düşünüyorum bence de en iyisi 16. ve sonraki haftalari beklemek.
Maşallah ona annesi ufak bi operasyonla kurtulacaksın canım sıkıntılarından sıkma hiç kendiniBebisim buyumus cok sukur iki haftasonra serkaj yapilck artik hayirlisiyla
Gözün aydın canımslm kızlar yoğun stresten sonra ıkılı test yapıldı.esım son anda yetısıp geldı cok mutlu oldum moralım cok bozuktu.cok sukur hersey yolunda usg olcumlerı gayet ıyı dedı dr hıc merak etmeyın kan verdık 3 gun sonra sonuçlar çıkacak ıns. bebek el ayaklar hareket halındeydı .cınsıyet ıcın erken dedı maalesef .cok rahatladım Rabbım güzel haberlerle hepımızı sevındırsın ıns.
Canım ancak yazabiliyorum,gebelik döneminde aslında oynar olmayan kalça kemiklerimiz oynar bir hale gelip açılmaya başlıyormuş bu yüzden de en önemli gebelik belirtilerinden biri olarak ilk aydan itibaren kalça ağrılarının olması çok normalmiş, kitapta okumuştum,içini ferah tut yaniSa kızlar üçüncü ayıma girecegım neredeyse bir aydır kalça ağrılarım var sizde de oluyor mu önemli birşey mi acaba korkuyorum ?
Evet canım öyleEsracım canım maşallah ay tahmini tarihe evlilik yıl dönümüm vermiş sistem 18 05 mi olcak doğum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?