2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Off ben her seye aglar oldum

Sorma bende öyleyim ve anasınıfı öğretmeniyim. Velilerim küçükler diye çok karışıyorlar. Sanırım hamilelikten uğraşacak güç bulanıyorum kendimde onlarla ağlayıp duruyorum eve gelince. Bugün birtanesi siz bana hakaret edemezsiniz dedi. Hasbinallah dedim uğraşmadım kadınla kü gayet kibar konuşuyordum. Eve geldim bi de aradı tartıştık falan. Yeminlen çok bunaldım :)

Kızlar bugün ikili testimizin sonucu çıktı. Çok şükür herşey yolunda hicbir sıkıntı yokmuş darısı mujdeli haber bekleyenlerin başına :)

Gözünaydın canım çok sevindim :)

Kızlar birşey danışıcam haftaya 14. Hafta bitecek nerdeyse sizce haftaya cinsiyet için başka dr a görünsem mi yoksa 16. Haftayı mı beklesem
Bana bi akıl verin nolur ya

Kızlar birşey danışıcam haftaya 14. Hafta bitecek nerdeyse sizce haftaya cinsiyet için başka dr a görünsem mi yoksa 16. Haftayı mı beklesem

Bana kalırsa 16ıncı haftayı bekle Bişede kalmamış zaten :)

Canım sık sık ultrasonun bebek için iyi olmadığını okudum. Normali 4 kezmis aslında ama biz defalarca gidiyoruz doğuma kadar. Ben de bu cuma doktora gitcem ense ölçümü ve ikili için, 13. Haftayi doldurmus oluyoruz eğer cinsiyetini söylerse doktr ne ala ama söylemezse bir ay sonrasına randevu verir 17. Haftayi bekliycem ben. Hem daha garanti olur ve net bi şekilde öğrenirim diye düşünüyorum. Bana sorarsan sırf cinsiyet için gitme derim. Ama insan da merak ediyo, catliyo valla bi de ilkse hele bsyler almak istiyo seni anlıyorum canım :)

Haklısın bekleyebilirim inşallah sürekli ultrasona giriyoruz zararlıdır illaki yoksa hayatta beklemem

Zararlı olduğunu düşünmüyorum sonuçta hamileliğin ilk üç ayında 2 haftada bir çağırıyorlar hatta son iki ayında bazen haftada bir iki olabiliyor.
Ama 16ıncı haftada cinsiyet tamamen kesinleşiyor,hani kiminin değişiyor ya , o risk ortadan komple kalkıyor. Ben bu sebeple böyle söyledim
Allah sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım 27. Haftanda mısın sen. Ins biz de görürüz o günleri hayırlısıyla. Çok az kalmış :)

Canım 27. Haftanda mısın sen. Ins biz de görürüz o günleri hayırlısıyla. Çok az kalmış :)

Düşünüyorum da 12 haftaya zar zor geldim , sonrası su gibi akıp gitti şimdiysee hiçç bitmiyor günler
İnşallaaahh bu topikteki herkesss içinde zaman suu gibii akıııp giderrr , bi bakalım prens ve prenseslerimiz kucaklarımızdaaa

Hukukcu , Kıyamam sana canım ya nasıl oldun bebek nasıl. . Tatlım başka bir doktora daha mı gitsen ya.

Gunaydinnnn kizlar gununuz guzel mutlu gecer insaAllah dun ikili test ve dis cekimi icin doktora gittim daha ultrasona oturdugum ilk dakikada doktor burda bir erkek var dedi galiba pasam geliyor :) 12+4 olan bebisim bir hafta onde gidiyormus 13+1 mis minnakim annesi yesin onu ve en guzeli apseli disimden kurtuldum bebisimde masaAllah cok iyiymisss..Allah herkese minnaklarini bagiasin insaAllahhh

merhaba mayıs anneleri
hep iyi haberler okudum maşallah bi iki kişinin cinsiet belli olmuş cok sevindim .
ben hala sancı ve kanamayla boğuşuyorum çocuklarla evle hep eşim ilgileniyo yazık işte yoruluyor bide eve gelip ayrı uğrasıyo. ben sadece az buçukta olsa yemek yapıp geri yatıyorum . ilaçları içince iyi etkisi geçince sancı kaldığı yerden devam ediyor . bakalım hayırlısı.
kız isteyen cok sanırım mayıs annelerinde ama bnm de oğlan olacak 3oğlan birde eşim bakalım neler bekliyor beni. eşim ben sana arkadaş olur diyordum diyor napalım hayırlısını istedik rabbim bunu layık gördü diyor .
şimdi başladık isim araştırmaya kız olsa seçenekler hazırdı ama erkek hi düşünmemiştik bklm ne yapıcaz

A
Hukukcu , Kıyamam sana canım ya nasıl oldun bebek nasıl. . Tatlım başka bir doktora daha mı gitsen ya.
ay sorma canim ya ben de artik kendime aciyorum.. Gercekten cok cektim.. Cok yiprandim.. Ama elhamdulillah bu da benim sinavim sanirim.. Bebegim iyi olsun da ben cekerim boyle.. Stressiz hic gunum gecmedi, hamileyim diye hic sevinemedim.. Hemen her gun lekem var ve kanamam olmazsa lekeye raziyim artik.. İki gun once kanamam basladiginda nasil korktum.. Ayaga kalkamiyorum, kalkinca bebisim bacaklarimin arasindan kayip gidecek sandim.. Titredim korkudan.. Neyse benim durum boyle.. Sen nasil oldun?.. bitti mi kanamalarin..

günaydın herkesler umarım güzel bir gün olur hepimiz için .Karnım çok şiş ya sanarsın 5 aylık hamileyim .zaten göbekliydim dahada göbeklendim şimdidenn

InsaAllah tez zamanda kanaman durur ve bebisin annesine simsiki tutunur Rabbim korusun meleklerimizi

sizlerde baş ağrısı ve dönmesi oluyormu? benim 2 gündür bu şekilde dün izin aldım yattım evde ama gelmek zorundayım işe doğum iznine kadar raporsuz izin kullanmamamız gerekiyormuş..şimdi doktoru aradım ameliyatdaymış birazdan arıcam bakalım ne dicem gözlerim kararıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…