Off ben her seye aglar oldum
Kızlar bugün ikili testimizin sonucu çıktı. Çok şükür herşey yolunda hicbir sıkıntı yokmuş darısı mujdeli haber bekleyenlerin başına :)
Kızlar birşey danışıcam haftaya 14. Hafta bitecek nerdeyse sizce haftaya cinsiyet için başka dr a görünsem mi yoksa 16. Haftayı mı beklesem
Bana bi akıl verin nolur ya
Haklısın bekleyebilirim inşallah sürekli ultrasona giriyoruz zararlıdır illaki yoksa hayatta beklememBana kalırsa 16ıncı haftayı bekleBişede kalmamış zaten :)
Canım sık sık ultrasonun bebek için iyi olmadığını okudum. Normali 4 kezmis aslında ama biz defalarca gidiyoruz doğuma kadar. Ben de bu cuma doktora gitcem ense ölçümü ve ikili için, 13. Haftayi doldurmus oluyoruz eğer cinsiyetini söylerse doktr ne ala ama söylemezse bir ay sonrasına randevu verir 17. Haftayi bekliycem ben. Hem daha garanti olur ve net bi şekilde öğrenirim diye düşünüyorum. Bana sorarsan sırf cinsiyet için gitme derim. Ama insan da merak ediyo, catliyo valla bi de ilkse hele bsyler almak istiyo seni anlıyorum canım :)Kızlar birşey danışıcam haftaya 14. Hafta bitecek nerdeyse sizce haftaya cinsiyet için başka dr a görünsem mi yoksa 16. Haftayı mı beklesem
Bana bi akıl verin nolur ya
Haklısın bekleyebilirim inşallah sürekli ultrasona giriyoruz zararlıdır illaki yoksa hayatta beklemem
Canım 27. Haftanda mısın sen. Ins biz de görürüz o günleri hayırlısıyla. Çok az kalmış :)Zararlı olduğunu düşünmüyorum sonuçta hamileliğin ilk üç ayında 2 haftada bir çağırıyorlar hatta son iki ayında bazen haftada bir iki olabiliyor.
Ama 16ıncı haftada cinsiyet tamamen kesinleşiyor,hani kiminin değişiyor ya , o risk ortadan komple kalkıyor. Ben bu sebeple böyle söyledim
Allah sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım 27. Haftanda mısın sen. Ins biz de görürüz o günleri hayırlısıyla. Çok az kalmış :)
Günaydınlar güzel anneler.Erkenden kalktım yatamıyorum ya...
ay sorma canim ya ben de artik kendime aciyorum.. Gercekten cok cektim.. Cok yiprandim.. Ama elhamdulillah bu da benim sinavim sanirim.. Bebegim iyi olsun da ben cekerim boyle.. Stressiz hic gunum gecmedi, hamileyim diye hic sevinemedim.. Hemen her gun lekem var ve kanamam olmazsa lekeye raziyim artik.. İki gun once kanamam basladiginda nasil korktum.. Ayaga kalkamiyorum, kalkinca bebisim bacaklarimin arasindan kayip gidecek sandim.. Titredim korkudan.. Neyse benim durum boyle.. Sen nasil oldun?.. bitti mi kanamalarin..Hukukcu , Kıyamam sana canım ya nasıl oldun bebek nasıl. . Tatlım başka bir doktora daha mı gitsen ya.
InsaAllah tez zamanda kanaman durur ve bebisin annesine simsiki tutunur Rabbim korusun meleklerimiziA
ay sorma canim ya ben de artik kendime aciyorum.. Gercekten cok cektim.. Cok yiprandim.. Ama elhamdulillah bu da benim sinavim sanirim.. Bebegim iyi olsun da ben cekerim boyle.. Stressiz hic gunum gecmedi, hamileyim diye hic sevinemedim.. Hemen her gun lekem var ve kanamam olmazsa lekeye raziyim artik.. İki gun once kanamam basladiginda nasil korktum.. Ayaga kalkamiyorum, kalkinca bebisim bacaklarimin arasindan kayip gidecek sandim.. Titredim korkudan.. Neyse benim durum boyle.. Sen nasil oldun?.. bitti mi kanamalarin..
Benimde hic yok birazcik olsa guzel olurgünaydın herkesler umarım güzel bir gün olur hepimiz için .Karnım çok şiş ya sanarsın 5 aylık hamileyim .zaten göbekliydim dahada göbeklendim şimdidenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?