2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bende de oluyor baş ağrısı hemde hergün baş dönmesi de hafif oluyor acıkınca bulantı da oluyor

E elf21 çok sevındım cnm bebegın cınsıyetını göstermiş inş benımkıde gösterir perşembe günü

Merhaba kızlar.

Bugün ikili tarama için doktora gittik nt 1,3 cıktı. kan tahlili verdim, haftaya cuma sonucunu alacakmısım. Ellerini ayaklarını gösterdi doktor cok güzeldi :)

Şu an 11 hafta 5 günlük. 2 hafta geriden geliyorduk geç döllenme demişti doktor. Sorun yok dedi.

İnşallah sonuclarımız güzel cıkar. Allaha emanetsiniz.

Reactions: mpb
cnm inş hayırlı sonuçlar alırız hep beraber benımde nt 1.3mm çıktı dr ıyı dedi bende perşembe gunu alıcam sonuclarımı ama en onemli olan ense kalınlıgı ve burun cıkıntısının normal olmasıymıs

Bebisim buyumus cok sukur iki haftasonra serkaj yapilck artik hayirlisiyla

sayende serkajı da öğrendik :) bilmiyordum açıkçası

"doğum iznine kadar raporsuz izin kullanmamamız gerekiyormuş." dedin acaba bunu nerden öğrendin? yıllık iznimizi kullanamazmıyız?

onun belli bir günü var ama kaç gün olduğunu bilmiyorum mesela bi arkadaş 1 aya yakın izin kullandı ama ücretsiz ve raporu yoktu o yüzden doğum parası alamadı..senin yıllık iznin ücretliyse problem yok sonuçta sigortan yatıyor..nerden öğren sorusunada muhasebeden öğrendim..

Günaydın kızlar hafiften bende de boğaz ağrısı başladı dün eşimle de tartıştık aslında adam her işi yapıyor ama yaparken bir iki laf söylüyor sinir ediyor beni hiç çekemiyoruz bazen birbirimizi şu adamlar kadınlara nasıl davranması gerektiğini nasıl öğrenecekler acaba bir de bu 2.hamileliğim yani

12. Hafta birakilmasi gerekiyor diye duydum doktora sormadan biraktim korktum cunku. Doktora sorucam ama bakalim o ne diycek insallah sorun olmaz
Benim de bitti yenisini alsam mı almasammı kararsız kaldım folicplus içindede 90 tane var

mide bulantılarınız ne durumda arkadaşlar? benım cok çıkarmalı olmasa da sürekli midemde rahatsızlık oluyordu. geçenlerde de bi iki gün durmuştu sonra yıne başladı. dun de sabahtan vardı, zencefilli limonlu çay yapmıştım. aksama kadar idare etti beni, bu kadar etkili mi ki diye düşünüyordum ki bugun de sabahtan beri doğru duzgun bulanmadı yıne. ben de tedırgın olamay başladım. olsa dert olmasa dert. sizde durumlar nasıl merak ettim

Benim bulanti cok fena ama tedirgin olucak bisey yok canim yavas yavas biticek artik bulantilar

12. haftada ikili tarama testi yapılıyor,o testlerden sonra vitamin vermeye başlayacak doktor o zamanda folik asiti bıraktırıyor diye biliyorum

Doktoruma sordum elindeki folik asiti bitir yeterli dedi coraspirinide 5aylik olana kadar kullancm igneyide doguma kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…