2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
selam kızlar ben geldim epeydir takip edemiyorum sizi bulantıdan anneme gittim yıllık izin alıp ordada giremedim hiç şükür bulantı epey azaldı yavaş yavaş normale döndüm. bebiş son kontrolde gayet sağlıklıydı ikili testimizi olduk siz nasılsınız herkes iyi mi.

sitemim size değil yanlış anlaşılmak istemem ama ya saçma değil mi?ben yıllık iznimi istediğim zaman kullanamaz mıyım bu bizim yasal hakkımız değil mi? böyle bir durumun yasal açıklamasını nerden öğrenebiliriz acaba? ben bi araştırıcam ve eğer bulabilirsem burdan paylaşacam. çalışıyorum ve mecburen son 3 haftaya kadar çalışacağım, ama yıllık iznimin 2 3 haftasını bu doğum izninin üç haftasından önce alma gibi bir düşüncem vardı açıkçası, hayal kırıklığı ...çalışana bir darbe daha...sonra doğur diye teşvik etmeye çalışıyorlar nasıl doğuralım gıdım gıdım izin veriyolar

Slm kızlar... İki gündür bir halsizlik var üzerimde. İştahımda yok pek. Gıdasız kaldığımı hissediyorum. Bir de şu cinsiyet kafamı çok meşgul ediyor ve rüyama giriyor. Bir oğlum olacağına artık o kadar eminim ki... Dr kız derse çok şaşıracağım. Bütün takvimler erkek gösteriyor. O tskvimlere inanmıyordum ama şu yumurtlama dönemine göre cinsiyet belirleme mantıklı geldi. Ben ya yumurtlama günümde yada yumurtlama gününden 3 gün sonra hamile kaldım. Bundan eminim. Dolayısıyla oğlum olacak gibi gözüküyor. Allah sağlıkla hayırlısını versin. O kadar herşeyi araştıran bir insan olarak cinsiyet belirlemeyi araştırmayı hiç düşünmemem enteresan. Yumurtlama dönemine göre cinsiyet belirlemeyi hamile kaldıktan sonra öğrendim. Napalım hayırlısı buymuş demekki.. Allah hakkımızda en hayırlısını verecektir... Bu arada bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar yumurtlama dönemine göre ne zaman hamile kaldığınızı biliyormusunuz?

Doktoruma sordum elindeki folik asiti bitir yeterli dedi coraspirinide 5aylik olana kadar kullancm igneyide doguma kadar
biyolojik en sonunda göründü mü senin nazlı bebişin. en son girdiğimde hala göstermemişti kendini bak görünmüşte nerdeyse üç aylık olmuş maşallah ona

acıma kendine canım benim ya öyle söyleme ... seni çok iyi aanlıyorum canım çok şükür bebişin iyi ya ondan güç al iyi olmaya çalış.. hep uzan tatlım ihtiyaçların dışında kalkma ayağa her şey düzelecek baksana meleğine ne kadar güçlü annesine sımsıkı tutunmuş bırakmaya da niyeti yok sen de ona sımsıkı tutun çok güzel günler sizi bekliyor onu kucağına aldığında çektiğin tüm sıkıntılar uçup gidecek... rahimde kanama alanı var mı halaa..
ben daha iyyim bol bol dinleniyorum iştegeçti gibi bakalım artık

Ayy elifm hayırlı olsun dişine de çok sevindim ya

Allah bağışlasın cnm,,darısı başımıza,,yaa bişey sorucam cinsiyeti az çok öğrenenler Çin takvimi tuttu mu acaba çok merak ediyorum,,gece rüyamda doktorla cinsiyet hakkında konuşuyorduk,,Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş hepimize:)

Kızlar arada bakıyorum da pek gelemiyorum neti çok yiyormus eşim kızdı da

Benim sana karşı bir sempatim var nedendir bilmem sen ne cici bir kızsın yaa eğer fotodaki eşinse ilk gördüğümde bakakaldım ben mi koydum yanlışlıkla diye fırsat bulursam ve başarabilirsem sana eşimin resmini göndericem ikiz olmalılar biz elti olabiliriz :))

Cok saol canim.. Ya bilsem ki bebegime bisey olmayacak hic aldirmiycam kanamaya, lekelenmeye.. Ama korkuyorum iste.. En son acilde nobetci doktor bakti kirmizi kanamam basladiginda.. Kanama alani yok dedi.. Ondan once 2.5 cmlik alan vardi.. Kendi doktoruma cuma gidicem buyuk ihtimalle.. Bakalim o ne diyecek.. Senin iyi olmana sevindim.. İnsallah hep beraber dogum hikayelerimizi paylasacagimiz gunleri goruruz hayirlisiyla..

Bende içiyor um iki adet kaldı alıp almamakta kaldım. Benimki si aynı zamanda B12 vitamin i olandan. Kontrolumde iki hafta var arayincada ulasamiorum
merhabalar :) bende hala kullanıyorum 2 hafta sonra kontrole gittiğimde sorucam ama benimkide folik asit ve b12 vitaminli olandan

Benimde hep kalçam ağrıyor ayıptır söylemesi sol popomun üstü. Ben çok oturmaktandır diyordum :)

Evet bende öyle okudum yabancı ülkelerde 4 kereden fazla onaylamıyorlarmış. Birde büyükler bana çok girme illaki bir zarrı vardır diyorlar. Evet ya şimdi gidicem olasılık söylücek belki emin olmıcam ama ne biliyim işte çok merak ediyorum ya :)

Amin canım sağolun ya en iyisi beklemek inşallah bekleyebilirim. Bu haftada kendimi kandırdım bakalım haftaya napıcam :)

Allah yardımcın olsun canım çocukların kaç yaşında maşallah eşin yardım ediyor yoksa zor olurdu senin için.

Benim de başladı canım sanki mide bulantım azalınca başladı. Yani 12. Haftada başlamış oldu. Yer kayıyor gibi oldu bi kaç kez. Allah korusun bizi ve bebişleri.

Kızlar hala folik asit kullanıyormusunuz
Ben decavit kullanıyorum artık.

Canım hiç dert etmr benim 11 12 de hiç yoktu dedim bitti galiba rahatladım ohh. Hatta geceleri korkuyodum bebişe bişey mi oldu diye. Bir gittim sıpa çok iyi :) Sonra bir başladı bu sefer daha fena. Yemeklerden bulanmıyor artık yol tutuyor sabah kalkınca oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…