onun belli bir günü var ama kaç gün olduğunu bilmiyorum mesela bi arkadaş 1 aya yakın izin kullandı ama ücretsiz ve raporu yoktu o yüzden doğum parası alamadı..senin yıllık iznin ücretliyse problem yok sonuçta sigortan yatıyor..nerden öğren sorusunada muhasebeden öğrendim..
biyolojik en sonunda göründü mü senin nazlı bebişin. en son girdiğimde hala göstermemişti kendini bak görünmüşte nerdeyse üç aylık olmuş maşallah onaDoktoruma sordum elindeki folik asiti bitir yeterli dedi coraspirinide 5aylik olana kadar kullancm igneyide doguma kadar
Baya zorladi bizi gorunmediydi bi turlubiyolojik en sonunda göründü mü senin nazlı bebişin. en son girdiğimde hala göstermemişti kendini bak görünmüşte nerdeyse üç aylık olmuş maşallah ona
A
ay sorma canim ya ben de artik kendime aciyorum.. Gercekten cok cektim.. Cok yiprandim.. Ama elhamdulillah bu da benim sinavim sanirim.. Bebegim iyi olsun da ben cekerim boyle.. Stressiz hic gunum gecmedi, hamileyim diye hic sevinemedim.. Hemen her gun lekem var ve kanamam olmazsa lekeye raziyim artik.. İki gun once kanamam basladiginda nasil korktum.. Ayaga kalkamiyorum, kalkinca bebisim bacaklarimin arasindan kayip gidecek sandim.. Titredim korkudan.. Neyse benim durum boyle.. Sen nasil oldun?.. bitti mi kanamalarin..
Ayy elifm hayırlı olsun dişine de çok sevindim yaGunaydinnnn kizlar gununuz guzel mutlu gecer insaAllah dun ikili test ve dis cekimi icin doktora gittim daha ultrasona oturdugum ilk dakikada doktor burda bir erkek var dedi galiba pasam geliyor :) 12+4 olan bebisim bir hafta onde gidiyormus 13+1 mis minnakim annesi yesin onuve en guzeli apseli disimden kurtuldum bebisimde masaAllah cok iyiymisss..Allah herkese minnaklarini bagiasin insaAllahhh
Allah bağışlasın cnm,,darısı başımıza,,yaa bişey sorucam cinsiyeti az çok öğrenenler Çin takvimi tuttu mu acaba çok merak ediyorum,,gece rüyamda doktorla cinsiyet hakkında konuşuyorduk,,Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş hepimize:)Gunaydinnnn kizlar gununuz guzel mutlu gecer insaAllah dun ikili test ve dis cekimi icin doktora gittim daha ultrasona oturdugum ilk dakikada doktor burda bir erkek var dedi galiba pasam geliyor :) 12+4 olan bebisim bir hafta onde gidiyormus 13+1 mis minnakim annesi yesin onuve en guzeli apseli disimden kurtuldum bebisimde masaAllah cok iyiymisss..Allah herkese minnaklarini bagiasin insaAllahhh
Kızlar hala folik asit kullanıyormusunuz
Bence doktora sormadan alma ilk üç ay kullanılıyor diye biliyorum,benimde yarın kontrolüm var içinde 20 tane kaldı bakalım ne dicekBenim de bitti yenisini alsam mı almasammı kararsız kaldım folicplus içindede 90 tane var
Geldimi canım :)Slm kizlar şuan hastanedeyim benim şansıma doktorum ameliyatta 1,5 saattir bekliyoruz pufff
Kızlar arada bakıyorum da pek gelemiyorum neti çok yiyormus eşim kızdı da
Cok saol canim.. Ya bilsem ki bebegime bisey olmayacak hic aldirmiycam kanamaya, lekelenmeye.. Ama korkuyorum iste.. En son acilde nobetci doktor bakti kirmizi kanamam basladiginda.. Kanama alani yok dedi.. Ondan once 2.5 cmlik alan vardi.. Kendi doktoruma cuma gidicem buyuk ihtimalle.. Bakalim o ne diyecek.. Senin iyi olmana sevindim.. İnsallah hep beraber dogum hikayelerimizi paylasacagimiz gunleri goruruz hayirlisiyla..acıma kendine canım benim ya öyle söyleme ... seni çok iyi aanlıyorum canım çok şükür bebişin iyi ya ondan güç al iyi olmaya çalış.. hep uzan tatlım ihtiyaçların dışında kalkma ayağa her şey düzelecek baksana meleğine ne kadar güçlü annesine sımsıkı tutunmuş bırakmaya da niyeti yok sen de ona sımsıkı tutun çok güzel günler sizi bekliyor onu kucağına aldığında çektiğin tüm sıkıntılar uçup gidecek... rahimde kanama alanı var mı halaa..
ben daha iyyim bol bol dinleniyorum iştegeçti gibi bakalım artık
merhabalar :) bende hala kullanıyorum 2 hafta sonra kontrole gittiğimde sorucam ama benimkide folik asit ve b12 vitaminli olandanBende içiyor um iki adet kaldı alıp almamakta kaldım. Benimki si aynı zamanda B12 vitamin i olandan. Kontrolumde iki hafta var arayincada ulasamiorum
Canım ancak yazabiliyorum,gebelik döneminde aslında oynar olmayan kalça kemiklerimiz oynar bir hale gelip açılmaya başlıyormuş bu yüzden de en önemli gebelik belirtilerinden biri olarak ilk aydan itibaren kalça ağrılarının olması çok normalmiş, kitapta okumuştum,içini ferah tut yani
Canım sık sık ultrasonun bebek için iyi olmadığını okudum. Normali 4 kezmis aslında ama biz defalarca gidiyoruz doğuma kadar. Ben de bu cuma doktora gitcem ense ölçümü ve ikili için, 13. Haftayi doldurmus oluyoruz eğer cinsiyetini söylerse doktr ne ala ama söylemezse bir ay sonrasına randevu verir 17. Haftayi bekliycem ben. Hem daha garanti olur ve net bi şekilde öğrenirim diye düşünüyorum. Bana sorarsan sırf cinsiyet için gitme derim. Ama insan da merak ediyo, catliyo valla bi de ilkse hele bsyler almak istiyo seni anlıyorum canım :)
Zararlı olduğunu düşünmüyorum sonuçta hamileliğin ilk üç ayında 2 haftada bir çağırıyorlar hatta son iki ayında bazen haftada bir iki olabiliyor.
Ama 16ıncı haftada cinsiyet tamamen kesinleşiyor,hani kiminin değişiyor ya , o risk ortadan komple kalkıyor. Ben bu sebeple böyle söyledim
Allah sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
merhaba mayıs anneleri
hep iyi haberler okudum maşallah bi iki kişinin cinsiet belli olmuş cok sevindim .
ben hala sancı ve kanamayla boğuşuyorum çocuklarla evle hep eşim ilgileniyo yazık işte yoruluyor bide eve gelip ayrı uğrasıyo. ben sadece az buçukta olsa yemek yapıp geri yatıyorum . ilaçları içince iyi etkisi geçince sancı kaldığı yerden devam ediyor . bakalım hayırlısı.
kız isteyen cok sanırım mayıs annelerinde ama bnm de oğlan olacak 3oğlan birde eşim bakalım neler bekliyor beni. eşim ben sana arkadaş olur diyordum diyor napalım hayırlısını istedik rabbim bunu layık gördü diyor .
şimdi başladık isim araştırmaya kız olsa seçenekler hazırdı ama erkek hi düşünmemiştik bklm ne yapıcaz
Benim de başladı canım sanki mide bulantım azalınca başladı. Yani 12. Haftada başlamış oldu. Yer kayıyor gibi oldu bi kaç kez. Allah korusun bizi ve bebişleri.sizlerde baş ağrısı ve dönmesi oluyormu? benim 2 gündür bu şekilde dün izin aldım yattım evde ama gelmek zorundayım işe doğum iznine kadar raporsuz izin kullanmamamız gerekiyormuş..şimdi doktoru aradım ameliyatdaymış birazdan arıcam bakalım ne dicem gözlerim kararıyor
Ben decavit kullanıyorum artık.Kızlar hala folik asit kullanıyormusunuz
mide bulantılarınız ne durumda arkadaşlar? benım cok çıkarmalı olmasa da sürekli midemde rahatsızlık oluyordu. geçenlerde de bi iki gün durmuştu sonra yıne başladı. dun de sabahtan vardı, zencefilli limonlu çay yapmıştım. aksama kadar idare etti beni, bu kadar etkili mi ki diye düşünüyordum ki bugun de sabahtan beri doğru duzgun bulanmadı yıne. ben de tedırgın olamay başladım. olsa dert olmasa dert. sizde durumlar nasıl merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?