2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım ben çol araştırmıştım. Çünkü yumurtlama günümü tahmin edemiyordum. Herzaman düşündüğğmüz günde yumurtlamıyoruz mesela ben 9 unda yumurtladı gözüküyorum ama bebiş 5 gün geriydi ve ben gerçekten 14 ünde hissetmiştim yunurtladığımı. Onun belirtileri var işte kıvamlı akıntı ateş yükselmesi falan. Belki de yumurtlama günün farklıdır kesin erkek diye düşünme sanırım sen kız istiyorsun

Söylemek kolay biliyorum ama inşallah Allah istemezse hiçbişey olmayacak canım. Ben hayatın her aşamasında bunu gözlemledim belli bir zaman herkes zorluk çekiyor şu hayatta farklı zamanlarda. Sen bebişin için zor olan kısmı atlatmak üzeresin inşallah. Sonrası hep aydınlık hep güzel olur sanırın sınanıyorsun Çok zor anlayamayoz seni belki tam anlamıyla ama Rabbim sabır versin dayanma gücü versin sağlık sıhhat versin.

Kanama alanı yoksa canım sorun bebekle ilgili değil demek ki bu da güzel bişey belki iltihap var belki vajinada yara olmuşo kkanıyor. Doktorun bi ayrıntılı inceleşin canım benim. Inşallah o gunlgünleri de gorecez doğum hikayelerimizii yazacaz uykusuz gecelerimizden yakinacaz bebislerimizin sorunlarını birbirimize anlatacaz. ANLIYACAGIN yolumuz cook uzun daha iyi düsůn canim iyi OLACAK. ..

Tsk ederim canım biraz içimi rahatlattın

bende sadece bende var sanıyordum sol tarafımın üzerine oturamıyorum
Fazla ayakta kalmamak lazımmis birde sırt üstü yatmak iyi gelmiyormuş sağ yada sol tarafa yat canım ben Anca öyle rahatliyorum

Yeni cıktım hastaneden hiç bu kadar beklememistm canım cok sûkür bebişim iyi rabbim herkesin bebisini korusun %60,70 kiz dedi kesin olararak haftaya söylicek rabbim herkesin gónlüne göre versin canım
cnm çok sevındımprensesın gelıyor demekkı olçüleri kaç cnm kaç mm olmus mınıgın

Yeni cıktım hastaneden hiç bu kadar beklememistm canım cok sûkür bebişim iyi rabbim herkesin bebisini korusun %60,70 kiz dedi kesin olararak haftaya söylicek rabbim herkesin gónlüne göre versin canım
Canım çok sevindim. Hayırlı olsun prensesin.iyi olmasına da çok sevindim. Darısı başıma. Erkek demistim sana tahminimde yanılmışim demekki. Gerci yüzde 60 demis kesin dememiş ama :)

cnm çok sevındımprensesın gelıyor demekkı olçüleri kaç cnm kaç mm olmus mınıgın
Tesekkürler teyzeysi Ama kesin konuşmadı işte canim burdaki ölçüleri bilmiyorum ama gramnı yaziym teyzesi 98.gr.

Canım çok sevindim. Hayırlı olsun prensesin.iyi olmasına da çok sevindim. Darısı başıma. Erkek demistim sana tahminimde yanılmışim demekki. Gerci yüzde 60 demis kesin dememiş ama :)
Allah razı olsun teyzesi evet canım ama hep gönlüm kız istiyo du ama inşaAllah rabbim seninde gönlündekini nasib etsn hatta hepinizin canim

Evet canım sağlıklı hayırlı bir kızım olmasını çok istiyorum... Benim son regl tarihim 10 ağustos. Reglim hep düzenli olur 28 günde bir. Yumurtlama dönemimde 24 ağustosa denk geliyor. 24 ağustos ve sonrasında korunmayı bıraktık. O yüzden erkek olduğuna iyice inandım. Allah gönlümden geçeni biliyor inşallah bir kaç gün sonra yumurtlamışımdır da kızım olur. Allah beni affeder yavrularımı bana bağışlar inşallah ama dün o kadar canım sıkıldı ki benim kızım olamayacak diye evde gizli gizli ağladım. Erkenden uyudum. Abarttığımın farkındayım vicdanen çok rahatsızım ama engel olamıyorum kendime. Tam düşünmeyeceğim şu konuyu Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin diyorum sonra aklıma kızım olmayağı gelince yine gözlerim doluyor... Eğer günaha giriyorsam Allah ım affet beni...

Canım maşallah bebişine çok sevindim :) darısı bize olsun inşallah:)

Canımmm lütfen üzülme yaa kiyamam ben de kızım olsun onu süsleyim püsleyim çok istiyorum hayalini kuruyorum hep. Hatta dün rüyamda bir sürü toka almışım bana soruyolar ne yapacaksın bu kdr tokayi diye ben de kızima aldım diyorum. Rüyalarima giriyo üstelik ilk bebegim olacak. Kiz cocuk anneye yoldas oluyo her zaman. Ama erkek de olsa üzülmem canım Allah nasip etmis onu vermis bize. Birkac tane bebeği olmayan tanıdığım var canım öyle çok istiyolarki hic kiz erkek demiyolar sadece bir bebek diyolar. Oysa biz ne kdr şanslıyiz. Rabbim hepsine de nasip etsin. Herkesin herseyi olacak diye bsy yok. Allahm her zaman hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin gerisi boş. Kiz beni de aglattin zaten cok duygusalim bu aralar

ben bu yumurtlama gününü hiç araştırmadim canım. Benmki de 29 gün sürer ve adetime iki hafta kala yumurtluyorum sanırım ben. Çünkü hep hissederim ben de o gün hafif agri olur özellikle tek tarafta baska şeylerden de anlarım yumurtlama günüm olduğunu. Hamile kaldığım ay da hissetmistim bu agriyi ikindi vakitlerinde. O günün sabahında da ilişkiye girmiştik. Yumurtlama saatinden önceyse kız mı oluyormus canım???

canım kız için adet bittikten sonra ilişkiye başlayıp yumurtlama gününe 1-2 gün kala bırakmak gerekiyormuş. Yumurtlama günü ve sonrasında korunmak gerekiyormuş. Yumurtlamadan sonra kalınan gebelikler erkek oluyormuş.

ragy cnm lutfen kendini bunlari dusenerek uzme. Su linke bi goz at:

http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/04/yumurtlama-gunune-gore-erkek-veya-kiz.html?m=1

Umarim sana da mantikli gelir. Hamileyken birsuru seye takip, uzulup aglayabiliyoruz ama umarim cabuk atlatirsin bu hissi ve hayirlisiyla Allah gonlundekini nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…