Maşallah ya darısı başıma :)erkek gibi ama kesin değil dedi doktorumuz
Slm kızlar... İki gündür bir halsizlik var üzerimde. İştahımda yok pek. Gıdasız kaldığımı hissediyorum. Bir de şu cinsiyet kafamı çok meşgul ediyor ve rüyama giriyor. Bir oğlum olacağına artık o kadar eminim ki... Dr kız derse çok şaşıracağım. Bütün takvimler erkek gösteriyor. O tskvimlere inanmıyordum ama şu yumurtlama dönemine göre cinsiyet belirleme mantıklı geldi. Ben ya yumurtlama günümde yada yumurtlama gününden 3 gün sonra hamile kaldım. Bundan eminim. Dolayısıyla oğlum olacak gibi gözüküyor. Allah sağlıkla hayırlısını versin. O kadar herşeyi araştıran bir insan olarak cinsiyet belirlemeyi araştırmayı hiç düşünmemem enteresan. Yumurtlama dönemine göre cinsiyet belirlemeyi hamile kaldıktan sonra öğrendim. Napalım hayırlısı buymuş demekki.. Allah hakkımızda en hayırlısını verecektir... Bu arada bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar yumurtlama dönemine göre ne zaman hamile kaldığınızı biliyormusunuz?
Cok saol canim.. Ya bilsem ki bebegime bisey olmayacak hic aldirmiycam kanamaya, lekelenmeye.. Ama korkuyorum iste.. En son acilde nobetci doktor bakti kirmizi kanamam basladiginda.. Kanama alani yok dedi.. Ondan once 2.5 cmlik alan vardi.. Kendi doktoruma cuma gidicem buyuk ihtimalle.. Bakalim o ne diyecek.. Senin iyi olmana sevindim.. İnsallah hep beraber dogum hikayelerimizi paylasacagimiz gunleri goruruz hayirlisiyla..
Cok saol canim.. Ya bilsem ki bebegime bisey olmayacak hic aldirmiycam kanamaya, lekelenmeye.. Ama korkuyorum iste.. En son acilde nobetci doktor bakti kirmizi kanamam basladiginda.. Kanama alani yok dedi.. Ondan once 2.5 cmlik alan vardi.. Kendi doktoruma cuma gidicem buyuk ihtimalle.. Bakalim o ne diyecek.. Senin iyi olmana sevindim.. İnsallah hep beraber dogum hikayelerimizi paylasacagimiz gunleri goruruz hayirlisiyla..
Tsk ederim canım biraz içimi rahatlattınCanım ancak yazabiliyorum,gebelik döneminde aslında oynar olmayan kalça kemiklerimiz oynar bir hale gelip açılmaya başlıyormuş bu yüzden de en önemli gebelik belirtilerinden biri olarak ilk aydan itibaren kalça ağrılarının olması çok normalmiş, kitapta okumuştum,içini ferah tut yani
Fazla ayakta kalmamak lazımmis birde sırt üstü yatmak iyi gelmiyormuş sağ yada sol tarafa yat canım ben Anca öyle rahatliyorumbende sadece bende var sanıyordum sol tarafımın üzerine oturamıyorum
Yeni cıktım hastaneden hiç bu kadar beklememistm canım cok sûkür bebişim iyi rabbim herkesin bebisini korusun %60,70 kiz dedi kesin olararak haftaya söylicek rabbim herkesin gónlüne göre versin canımGeldimi canım :)
cnm çok sevındımprensesın gelıyor demekkı olçüleri kaç cnm kaç mm olmus mınıgınYeni cıktım hastaneden hiç bu kadar beklememistm canım cok sûkür bebişim iyi rabbim herkesin bebisini korusun %60,70 kiz dedi kesin olararak haftaya söylicek rabbim herkesin gónlüne göre versin canım
Canım çok sevindim. Hayırlı olsun prensesin.iyi olmasına da çok sevindim. Darısı başıma. Erkek demistim sana tahminimde yanılmışim demekki. Gerci yüzde 60 demis kesin dememiş ama :)Yeni cıktım hastaneden hiç bu kadar beklememistm canım cok sûkür bebişim iyi rabbim herkesin bebisini korusun %60,70 kiz dedi kesin olararak haftaya söylicek rabbim herkesin gónlüne göre versin canım
Tesekkürler teyzeysi Ama kesin konuşmadı işte canim burdaki ölçüleri bilmiyorum ama gramnı yaziym teyzesi 98.gr.cnm çok sevındımprensesın gelıyor demekkı olçüleri kaç cnm kaç mm olmus mınıgın
Allah razı olsun teyzesi evet canım ama hep gönlüm kız istiyo du ama inşaAllah rabbim seninde gönlündekini nasib etsn hatta hepinizin canimCanım çok sevindim. Hayırlı olsun prensesin.iyi olmasına da çok sevindim. Darısı başıma. Erkek demistim sana tahminimde yanılmışim demekki. Gerci yüzde 60 demis kesin dememiş ama :)
Evet canım sağlıklı hayırlı bir kızım olmasını çok istiyorum... Benim son regl tarihim 10 ağustos. Reglim hep düzenli olur 28 günde bir. Yumurtlama dönemimde 24 ağustosa denk geliyor. 24 ağustos ve sonrasında korunmayı bıraktık. O yüzden erkek olduğuna iyice inandım. Allah gönlümden geçeni biliyor inşallah bir kaç gün sonra yumurtlamışımdır da kızım olur. Allah beni affeder yavrularımı bana bağışlar inşallah ama dün o kadar canım sıkıldı ki benim kızım olamayacak diye evde gizli gizli ağladım. Erkenden uyudum. Abarttığımın farkındayım vicdanen çok rahatsızım ama engel olamıyorum kendime. Tam düşünmeyeceğim şu konuyu Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin diyorum sonra aklıma kızım olmayağı gelince yine gözlerim doluyor... Eğer günaha giriyorsam Allah ım affet beni...Canım ben çol araştırmıştım. Çünkü yumurtlama günümü tahmin edemiyordum. Herzaman düşündüğğmüz günde yumurtlamıyoruz mesela ben 9 unda yumurtladı gözüküyorum ama bebiş 5 gün geriydi ve ben gerçekten 14 ünde hissetmiştim yunurtladığımı. Onun belirtileri var işte kıvamlı akıntı ateş yükselmesi falan. Belki de yumurtlama günün farklıdır kesin erkek diye düşünme sanırım sen kız istiyorsun
Söylemek kolay biliyorum ama inşallah Allah istemezse hiçbişey olmayacak canım. Ben hayatın her aşamasında bunu gözlemledim belli bir zaman herkes zorluk çekiyor şu hayatta farklı zamanlarda. Sen bebişin için zor olan kısmı atlatmak üzeresin inşallah. Sonrası hep aydınlık hep güzel olur sanırın sınanıyorsun Çok zor anlayamayoz seni belki tam anlamıyla ama Rabbim sabır versin dayanma gücü versin sağlık sıhhat versin.
Benim de gönlüm kizAllah razı olsun teyzesi evet canım ama hep gönlüm kız istiyo du ama inşaAllah rabbim seninde gönlündekini nasib etsn hatta hepinizin canim
Aminnn canımmm.Allah razı olsun teyzesi evet canım ama hep gönlüm kız istiyo du ama inşaAllah rabbim seninde gönlündekini nasib etsn hatta hepinizin canim
Bir prenses de benim olsuuun :) cuma günü ben de öğreneyim yaaa :)Allah razı olsun teyzesi evet canım ama hep gönlüm kız istiyo du ama inşaAllah rabbim seninde gönlündekini nasib etsn hatta hepinizin canim
Canım maşallah bebişine çok sevindim :) darısı bize olsun inşallah:)Yeni cıktım hastaneden hiç bu kadar beklememistm canım cok sûkür bebişim iyi rabbim herkesin bebisini korusun %60,70 kiz dedi kesin olararak haftaya söylicek rabbim herkesin gónlüne göre versin canım
canım Allah gönlümüze göre versin... Cuma günü güzel haberlerle çıkarsın doktordan, müjdeyi verirsin inşallah bize :)Bir prenses de benim olsuuun :) cuma günü ben de öğreneyim yaaa :)
Canımmm lütfen üzülme yaa kiyamamEvet canım sağlıklı hayırlı bir kızım olmasını çok istiyorum... Benim son regl tarihim 10 ağustos. Reglim hep düzenli olur 28 günde bir. Yumurtlama dönemimde 24 ağustosa denk geliyor. 24 ağustos ve sonrasında korunmayı bıraktık. O yüzden erkek olduğuna iyice inandım. Allah gönlümden geçeni biliyor inşallah bir kaç gün sonra yumurtlamışımdır da kızım olur. Allah beni affeder yavrularımı bana bağışlar inşallah ama dün o kadar canım sıkıldı ki benim kızım olamayacak diye evde gizli gizli ağladım. Erkenden uyudum. Abarttığımın farkındayım vicdanen çok rahatsızım ama engel olamıyorum kendime. Tam düşünmeyeceğim şu konuyu Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin diyorum sonra aklıma kızım olmayağı gelince yine gözlerim doluyor... Eğer günaha giriyorsam Allah ım affet beni...
Evet canım sağlıklı hayırlı bir kızım olmasını çok istiyorum... Benim son regl tarihim 10 ağustos. Reglim hep düzenli olur 28 günde bir. Yumurtlama dönemimde 24 ağustosa denk geliyor. 24 ağustos ve sonrasında korunmayı bıraktık. O yüzden erkek olduğuna iyice inandım. Allah gönlümden geçeni biliyor inşallah bir kaç gün sonra yumurtlamışımdır da kızım olur. Allah beni affeder yavrularımı bana bağışlar inşallah ama dün o kadar canım sıkıldı ki benim kızım olamayacak diye evde gizli gizli ağladım. Erkenden uyudum. Abarttığımın farkındayım vicdanen çok rahatsızım ama engel olamıyorum kendime. Tam düşünmeyeceğim şu konuyu Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin diyorum sonra aklıma kızım olmayağı gelince yine gözlerim doluyor... Eğer günaha giriyorsam Allah ım affet beni...
canım kız için adet bittikten sonra ilişkiye başlayıp yumurtlama gününe 1-2 gün kala bırakmak gerekiyormuş. Yumurtlama günü ve sonrasında korunmak gerekiyormuş. Yumurtlamadan sonra kalınan gebelikler erkek oluyormuş.ben bu yumurtlama gününü hiç araştırmadim canım. Benmki de 29 gün sürer ve adetime iki hafta kala yumurtluyorum sanırım ben. Çünkü hep hissederim ben de o gün hafif agri olur özellikle tek tarafta baska şeylerden de anlarım yumurtlama günüm olduğunu. Hamile kaldığım ay da hissetmistim bu agriyi ikindi vakitlerinde. O günün sabahında da ilişkiye girmiştik. Yumurtlama saatinden önceyse kız mı oluyormus canım???
canım kız için adet bittikten sonra ilişkiye başlayıp yumurtlama gününe 1-2 gün kala bırakmak gerekiyormuş. Yumurtlama günü ve sonrasında korunmak gerekiyormuş. Yumurtlamadan sonra kalınan gebelikler erkek oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?