2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bende çok merak ediyorum onuçüncü hafta nin sonunda doktora gidicz ozaman belki söyler. Ama bu aralar hepimiz çok taktik bu konuya ☺ öğrensek rahatlamicazki Dr % 60 yada 70 dicek bizde acaba mi diyip yicez kafayı

Su cinsiyet meselesi ister istemez kafasini mesgul ediyor insanin...birileri goruyor yorum yapiyor kesin kizin olcak kesin oglun olcak diye yani hıhı diosun tuhaf bi durum:/..

Yeni cıktım hastaneden hiç bu kadar beklememistm canım cok sûkür bebişim iyi rabbim herkesin bebisini korusun %60,70 kiz dedi kesin olararak haftaya söylicek rabbim herkesin gónlüne göre versin canım
Çok sevindim canım,hayırlarla sağlıkla gelsin inşaallah,çok bekledim seni valla

canim o zaman benim ilk cocugumun erkek olmasi gerekiyordu ama kız. Kızım aşılama ile oldu yani yumurtalar oluştu catlatildi daha sonra spermler enjekte edildi yani bu yazdiginin dogru olduğunu sanmıyorum oyle olsa tum asilamalarin erkek olmasi lazım allahim ne yazdiysa o olur sıkma canını

Amin canım çok teşekkür ederim.... Umarım atlatabilirim. Duaya çok ihtiyacım var... Dualarınızı eksik etmeyin. Zaten herşeye ağlayasım var.. Yine ağlıyorum. İyi ki varsınız... Ne eşim ne annem ne de en yakın arkadaşım biliyor bu hislerimi. Bu konuyu kafama takıp üzüldüğümü.. Annem habire " kızımıza şunu da alırız, bunu da yaparız" diyor. Kim görse kız geliyor diyor. Halbuki onlar bunu söylediğinde o kadar üzülüyorum ki... Hayırlısı diyorum sadece...

Bitanem bende hep rüyamda hep kız çocukları görüyodum bakalım inşaAllah seninde rabbim gönlüne göre versin,

Amin canım... Doğru söylüyorsun...

selam kizlar ben doktora geldim yatisim yapildi.5 tane serum takilacak 2serum suanda sanki kendime gelmeye bsladum biraz ama cok korkuyorum acaba serumlarin bebegime zarari olurmu diye. dua edin hemsireler vitamin dediler ama yine gelde yüreğime anlat

Üzülme bitanem bebeğinıde üzüyosun hisseder o annesi

kızlar hepinize iyi akşamlar.. umarım bebişleriniz ve siz iyisinizdir. yarın tatil iş yok çok mutluyum. bugün de halsizlik vardı üstümde bütün gün yattım

Bu cevapta aynı kendimi gördüm,,ben de kendimi planlı,araştırmacı biri olarak görürdüm,,değilmişim demekki dedim??banada doktor 2gün geç yumurtlamışsın dedi aynı şey mi acaba??şuan hayırlısını istiyorum dua ediyorm,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…