Ben siskoyumda niye cikmadi benimBende öyle hele şehit haberlerine nasıl üzüldüm boğazım düğüm düğüm oldu
Vallahi ablam 18haftalık onunki benimkinden küçük zayıf olunca hemen belli olmuyor hele ilk çocuksa
InsaAllah senin minnakta gosterir canim insan merak etmiyor degil:)
Çok sevindim canım,hayırlarla sağlıkla gelsin inşaallah,çok bekledim seni vallaYeni cıktım hastaneden hiç bu kadar beklememistm canım cok sûkür bebişim iyi rabbim herkesin bebisini korusun %60,70 kiz dedi kesin olararak haftaya söylicek rabbim herkesin gónlüne göre versin canım
canim o zaman benim ilk cocugumun erkek olmasi gerekiyordu ama kız. Kızım aşılama ile oldu yani yumurtalar oluştu catlatildi daha sonra spermler enjekte edildi yani bu yazdiginin dogru olduğunu sanmıyorum oyle olsa tum asilamalarin erkek olmasi lazım allahim ne yazdiysa o olur sıkma canınıcanım kız için adet bittikten sonra ilişkiye başlayıp yumurtlama gününe 1-2 gün kala bırakmak gerekiyormuş. Yumurtlama günü ve sonrasında korunmak gerekiyormuş. Yumurtlamadan sonra kalınan gebelikler erkek oluyormruş.
İnsaAllah canim benim pembis pembiş :)Bir prenses de benim olsuuun :) cuma günü ben de öğreneyim yaaa :)
Amin canım çok teşekkür ederim.... Umarım atlatabilirim. Duaya çok ihtiyacım var... Dualarınızı eksik etmeyin. Zaten herşeye ağlayasım var.. Yine ağlıyorum. İyi ki varsınız... Ne eşim ne annem ne de en yakın arkadaşım biliyor bu hislerimi. Bu konuyu kafama takıp üzüldüğümü.. Annem habire " kızımıza şunu da alırız, bunu da yaparız" diyor. Kim görse kız geliyor diyor. Halbuki onlar bunu söylediğinde o kadar üzülüyorum ki... Hayırlısı diyorum sadece...ragy cnm lutfen kendini bunlari dusenerek uzme. Su linke bi goz at:
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/04/yumurtlama-gunune-gore-erkek-veya-kiz.html?m=1
Umarim sana da mantikli gelir. Hamileyken birsuru seye takip, uzulup aglayabiliyoruz ama umarim cabuk atlatirsin bu hissi ve hayirlisiyla Allah gonlundekini nasip eder.
Bitanem bende hep rüyamda hep kız çocukları görüyodum bakalım inşaAllah seninde rabbim gönlüne göre versin,Canımmm lütfen üzülme yaa kiyamamben de kızım olsun onu süsleyim püsleyim çok istiyorum hayalini kuruyorum hep. Hatta dün rüyamda bir sürü toka almışım bana soruyolar ne yapacaksın bu kdr tokayi diye ben de kızima aldım diyorum. Rüyalarima giriyo üstelik ilk bebegim olacak. Kiz cocuk anneye yoldas oluyo her zaman. Ama erkek de olsa üzülmem canım Allah nasip etmis onu vermis bize. Birkac tane bebeği olmayan tanıdığım var canım öyle çok istiyolarki hic kiz erkek demiyolar sadece bir bebek diyolar. Oysa biz ne kdr şanslıyiz. Rabbim hepsine de nasip etsin. Herkesin herseyi olacak diye bsy yok. Allahm her zaman hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin gerisi boş. Kiz beni de aglattin zaten cok duygusalim bu aralar
Amin canım... Doğru söylüyorsun...canim o zaman benim ilk cocugumun erkek olmasi gerekiyordu ama kız. Kızım aşılama ile oldu yani yumurtalar oluştu catlatildi daha sonra spermler enjekte edildi yani bu yazdiginin dogru olduğunu sanmıyorum oyle olsa tum asilamalarin erkek olmasi lazım allahim ne yazdiysa o olur sıkma canını
İnsaAllah rabbim gönlüne göre versin,Canım maşallah bebişine çok sevindim :) darısı bize olsun inşallah:)
Canım hiç sorma doktor rahim amelıyatina girdi bende çok bekledim valla insaAllah hepimizin hayirlı sağliklı olsunlar minik kuzucuklarimiz :)Çok sevindim canım,hayırlarla sağlıkla gelsin inşaallah,çok bekledim seni valla
Evet canim haklisin banada doktnr erkek dese hiç üzvlmezdim sağlıkli sihatli olsunlarda en önemlisi o,kız veya erkek rabbim saglıklı bebek nasp etsin en önemllii bu
Üzülme bitanem bebeğinıde üzüyosun hisseder o annesiAmin canım çok teşekkür ederim.... Umarım atlatabilirim. Duaya çok ihtiyacım var... Dualarınızı eksik etmeyin. Zaten herşeye ağlayasım var.. Yine ağlıyorum. İyi ki varsınız... Ne eşim ne annem ne de en yakın arkadaşım biliyor bu hislerimi. Bu konuyu kafama takıp üzüldüğümü.. Annem habire " kızımıza şunu da alırız, bunu da yaparız" diyor. Kim görse kız geliyor diyor. Halbuki onlar bunu söylediğinde o kadar üzülüyorum ki... Hayırlısı diyorum sadece...
Rabbim gönlüne göre versin icini ferahlatsın sağlığı sihatı yerinde hayhrli evlat olsunÜzülme bitanem bebeğinıde üzüyosun hisseder o annesi
bende grip olmustum ve yeni gecti bende bebegime zararı olur mu diye düşünmüştüm ama zararı olmuyormus bol bol meyve yiyin ıhlamur için gecmiş olsun :)fena grip oldum yaa. pespese hapsiriyorum. insallah oglusuma zarari olmaz
Bu cevapta aynı kendimi gördüm,,ben de kendimi planlı,araştırmacı biri olarak görürdüm,,değilmişim demekki dedim??banada doktor 2gün geç yumurtlamışsın dedi aynı şey mi acaba??şuan hayırlısını istiyorum dua ediyorm,,Slm kızlar... İki gündür bir halsizlik var üzerimde. İştahımda yok pek. Gıdasız kaldığımı hissediyorum. Bir de şu cinsiyet kafamı çok meşgul ediyor ve rüyama giriyor. Bir oğlum olacağına artık o kadar eminim ki... Dr kız derse çok şaşıracağım. Bütün takvimler erkek gösteriyor. O tskvimlere inanmıyordum ama şu yumurtlama dönemine göre cinsiyet belirleme mantıklı geldi. Ben ya yumurtlama günümde yada yumurtlama gününden 3 gün sonra hamile kaldım. Bundan eminim. Dolayısıyla oğlum olacak gibi gözüküyor. Allah sağlıkla hayırlısını versin. O kadar herşeyi araştıran bir insan olarak cinsiyet belirlemeyi araştırmayı hiç düşünmemem enteresan. Yumurtlama dönemine göre cinsiyet belirlemeyi hamile kaldıktan sonra öğrendim. Napalım hayırlısı buymuş demekki.. Allah hakkımızda en hayırlısını verecektir... Bu arada bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar yumurtlama dönemine göre ne zaman hamile kaldığınızı biliyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?