2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Önce drum usg baktı ense kalınlığı ölçemedi pozisyonu uygun değil dedi ayrıntılıya gönderdi orda yapıldı ölçümü
Saol canimm.Su yüzden sordum canım beni onbeş gün sonra çağırdı 14 haftalik olacak ama ikili test demedi sadece kan alicaz tok gel dedi . Bende acaba kana bakacak aksilik olursam ayrıntıya girecek acaba dedim

İyi akşamlar güzel anne ve anne adayları bugün 11+6 olduk.İkili testimiz vardı fakat bebeğin 10 haftalıkken kalbi durmuş,kürtaj oldum.Ölüm sebebi belli değil biyopsi yapılacak.Rabbim kimseyi bu sınavdan geçirmesin.Herkese sağlıklı ve hayırlı hamilelik diliyorum.

İnşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş. Beni korkutan eşim ev işlerindr pek yardım etmez bana ama bebişlere çok meraklı. Ben aslında belki bir yıl daha düşünmezdim ama eşimin çocukları sevişine aşık oldum ve kıskandım. Kendi çocuğunu sevsin dedim :)

benim eşim de benden iyi cikarirdi bebegimizin gazını :) tam babaci zaten sagolsun yardimci bana es destegi cok önemli
İnşallah benim de öyle olur canım annem de uzakta zaten darısı başıma bakalım :)

Allah yardımcın olsun canım Rabbim bir daha yaşatması. Herşeyde bir hayır vardır tekrardan hamile kalman duasıyla

Cok üzüldüm canim inşallah yakın zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik nasip olur iki kayipla seni cok iyi anlıyorum bende pıhtılaşma var sende nedenini araştır

Canım ALLAH sabır versin vardır bi hayir ne diyim. Inşallah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evladın.olur

Allahım sabır versin arkadaşım neyse ki çocuk sahibisin ve vardır herseyde bir hayır.. belki sağlıksız olacaktı Rabbim bizden iyi bilir bizim için hayırlı olanı. .. çooook geçmiş olsun.. 11+5 te kontrolüm var benim de.. öyle tedirginim ki..
Rabbim sen hayırlısı nasip et bizlere ...

Son düzenleme:
Allah sabrını versin inşallah arkadaşım bu sözler su anda boş geliyordur ama herşeyde vardır bi hayır. Allahım sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.

Böyle bir acin varken bile bizleri dûşünüyosun Allah razı olsun kardesim Rabbim biqdaha bóyle bir aci yaşatmasın gönlûne göre hayirlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşaAllah

Allah sizlerden razı olsun canlarım . Aslında bu benim 3.gebeliğimdi plansız bir şekilde girdi hayatımıza, ilk duyduğum anda bile aldırmayı hiç düşünmedim.Sürekli vardır bunda bir hayır deyip alıştırdık kendimizi.Yine aynısını düşünüyorum.Tek tesellim kızlarıma Rabbim hayırlı ve sağlıklı ömür nasip etsin.Sizlere diyebileceğim tek şey stressiz ve sakin geçirmeye çalışın şu dönemleri.Geçenlerde hatırlarsınız kalp durması gibi bir konu olmuştu.Ben o günden sonra hep acabalarla geçirdim 2 haftayı çok etkileniyorum elimde olmadan.Ve aynısını yaşadım.Herkesin hamileliği çok farklı lütfen olumsuz duyduğunuz herşeyi kafanıza takmayın rahat olmaya çalışın.Hepinizi sevgiyle kucaklıyor sıkıntısız ve sorunsuz hamilelikler diliyorum.

Haklısın canım çok çabuk etkileniyoruz gerçi yaşamak kısmette varmış tabiki ama yine de biz elimizden geleni yapalım stressiz geçirelim. Allah 2 çocuğuna sağlık huzur versin inşallah acılarını göstermesin.

Canım Allah sabır versin inşallah istediğin zamanda tekrarıni nasip etsin. Allah eşinle kızlarınla güzel uzun ömür nasip etsin size.

Çok doğru.. canım arkadaşım Rabbim sana sabır versin Allahım istediğin bir zamanda hayırlısıyla bir bebis daha nasip etsin.. Sen aldırmayı düşünmediğin için Rabbim günahlarına kefaret olsun diye bir imtihan verdi belki bilemeyiz hiç. .. cocuklarin cok sansli bence ... Sevgiyle kal

Canım Allahım yardımcın olsun .inş istedıgın zamanda gusel bebişlerin kucağında olsun.Rabbim eşin ve kızların ile bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin

Murhul çok geçmiş olsun Allah kızlarına sağlıklı güzel ömür versin. Ben de aynı endişeleri yasıyorum. Ya durmussa kalbi diye. Muayeneler arası 20 gün oluyor. Sende belirti var mıydı? Mide bulantısı kesilmesi falan?

Canım hiç dert etmr benim 11 12 de hiç yoktu dedim bitti galiba rahatladım ohh. Hatta geceleri korkuyodum bebişe bişey mi oldu diye. Bir gittim sıpa çok iyi :) Sonra bir başladı bu sefer daha fena. Yemeklerden bulanmıyor artık yol tutuyor sabah kalkınca oluyor.[/QUOTE]

Tesekkür ederim, zırt oırt dr a gitmek de istemiyorum, olan olmuşsa zatennyaocak bişey yok diyorum. Sen normal randevunuu mu beklemiştin? Aslında gecenlerde de 2 gun boyle kesildi sonra yine basladı da. Ben pazar gunu cok kotuydum sonra pzt zencefille gecince sevınmıstım ama salı gunu hıcbısey yapmadıgım halde olmayınca korktm

Tesekkür ederim, zırt oırt dr a gitmek de istemiyorum, olan olmuşsa zatennyaocak bişey yok diyorum. Sen normal randevunuu mu beklemiştin? Aslında gecenlerde de 2 gun boyle kesildi sonra yine basladı da. Ben pazar gunu cok kotuydum sonra pzt zencefille gecince sevınmıstım ama salı gunu hıcbısey yapmadıgım halde olmayınca korktm[/QUOTE]Geçiyodur bence yavaş yavaş 3 ay bitiyor çünkü.Benimde çok bulanıyordu birdenbire baya azaldı,bebekte iyi şükür.Bunları dert ederek stres girme bence

Canım benim ben şimdi sana ne diyeceğimi bilmiyorum.Evet bende ufaktan belirtiler oldu rica ediyorum bunu burada paylaşmak istemiyorum.Bu benim hamileliğimdi hemen kendinize yorup üzülmenizi hiç istemem.O endişelerini lütfen ama lütfen at içinden olurmu canım.Hep iyi düşün ki iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…