Saol canimm.Su yüzden sordum canım beni onbeş gün sonra çağırdı 14 haftalik olacak ama ikili test demedi sadece kan alicaz tok gel dedi . Bende acaba kana bakacak aksilik olursam ayrıntıya girecek acaba dedimÖnce drum usg baktı ense kalınlığı ölçemedi pozisyonu uygun değil dedi ayrıntılıya gönderdi orda yapıldı ölçümü
TOIST sagol cnm .yaa aslında hamıleyken pek anlaşılmıyor babalık cunku onlara hayal gıbı geliyor .yanı esım ole der. karnımda onun hıssedecegı kadar oynayana dek esım cok anlamamıştı ılkınde . Ama doğunca gece uyanmalar gaz sancıları ıste orada babalık sınavı başlıyor o zaman anlaşılıyor nasıl baba oldukları . kımı sedece sevme babası oluyor kımıde anne yarısı oluyor . ınsallah senın esınde ole olur
İnşallah benim de öyle olur canım annem de uzakta zaten darısı başıma bakalım :)benim eşim de benden iyi cikarirdi bebegimizin gazını :) tam babaci zaten sagolsun yardimci bana es destegi cok önemli
Allah yardımcın olsun canım Rabbim bir daha yaşatması. Herşeyde bir hayır vardır tekrardan hamile kalman duasıylaİyi akşamlar güzel anne ve anne adayları bugün 11+6 olduk.İkili testimiz vardı fakat bebeğin 10 haftalıkken kalbi durmuş,kürtaj oldum.Ölüm sebebi belli değil biyopsi yapılacak.Rabbim kimseyi bu sınavdan geçirmesin.Herkese sağlıklı ve hayırlı hamilelik diliyorum.
Cok üzüldüm canim inşallah yakın zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik nasip olur iki kayipla seni cok iyi anlıyorum bende pıhtılaşma var sende nedenini araştırİyi akşamlar güzel anne ve anne adayları bugün 11+6 olduk.İkili testimiz vardı fakat bebeğin 10 haftalıkken kalbi durmuş,kürtaj oldum.Ölüm sebebi belli değil biyopsi yapılacak.Rabbim kimseyi bu sınavdan geçirmesin.Herkese sağlıklı ve hayırlı hamilelik diliyorum.
Canım ALLAH sabır versin vardır bi hayir ne diyim. Inşallah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evladın.olurİyi akşamlar güzel anne ve anne adayları bugün 11+6 olduk.İkili testimiz vardı fakat bebeğin 10 haftalıkken kalbi durmuş,kürtaj oldum.Ölüm sebebi belli değil biyopsi yapılacak.Rabbim kimseyi bu sınavdan geçirmesin.Herkese sağlıklı ve hayırlı hamilelik diliyorum.
İyi akşamlar güzel anne ve anne adayları bugün 11+6 olduk.İkili testimiz vardı fakat bebeğin 10 haftalıkken kalbi durmuş,kürtaj oldum.Ölüm sebebi belli değil biyopsi yapılacak.Rabbim kimseyi bu sınavdan geçirmesin.Herkese sağlıklı ve hayırlı hamilelik diliyorum.
Allah sabrını versin inşallah arkadaşım bu sözler su anda boş geliyordur ama herşeyde vardır bi hayır. Allahım sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.İyi akşamlar güzel anne ve anne adayları bugün 11+6 olduk.İkili testimiz vardı fakat bebeğin 10 haftalıkken kalbi durmuş,kürtaj oldum.Ölüm sebebi belli değil biyopsi yapılacak.Rabbim kimseyi bu sınavdan geçirmesin.Herkese sağlıklı ve hayırlı hamilelik diliyorum.
Böyle bir acin varken bile bizleri dûşünüyosun Allah razı olsun kardesim Rabbim biqdaha bóyle bir aci yaşatmasın gönlûne göre hayirlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşaAllahİyi akşamlar güzel anne ve anne adayları bugün 11+6 olduk.İkili testimiz vardı fakat bebeğin 10 haftalıkken kalbi durmuş,kürtaj oldum.Ölüm sebebi belli değil biyopsi yapılacak.Rabbim kimseyi bu sınavdan geçirmesin.Herkese sağlıklı ve hayırlı hamilelik diliyorum.
Vallahi canim ismini simdi hatirlaniyorumSaol canim.. Yarin sorup kullanicam.. Sen antibiyotik kullandiysan ismini soracaktim.. Bana verdigini arastirdim bi zarari yokmus ama yine de tedirginim..
Haklısın canım çok çabuk etkileniyoruz gerçi yaşamak kısmette varmış tabiki ama yine de biz elimizden geleni yapalım stressiz geçirelim. Allah 2 çocuğuna sağlık huzur versin inşallah acılarını göstermesin.Allah sizlerden razı olsun canlarım . Aslında bu benim 3.gebeliğimdi plansız bir şekilde girdi hayatımıza, ilk duyduğum anda bile aldırmayı hiç düşünmedim.Sürekli vardır bunda bir hayır deyip alıştırdık kendimizi.Yine aynısını düşünüyorum.Tek tesellim kızlarıma Rabbim hayırlı ve sağlıklı ömür nasip etsin.Sizlere diyebileceğim tek şey stressiz ve sakin geçirmeye çalışın şu dönemleri.Geçenlerde hatırlarsınız kalp durması gibi bir konu olmuştu.Ben o günden sonra hep acabalarla geçirdim 2 haftayı çok etkileniyorum elimde olmadan.Ve aynısını yaşadım.Herkesin hamileliği çok farklı lütfen olumsuz duyduğunuz herşeyi kafanıza takmayın rahat olmaya çalışın.Hepinizi sevgiyle kucaklıyor sıkıntısız ve sorunsuz hamilelikler diliyorum.
Canım Allah sabır versin inşallah istediğin zamanda tekrarıni nasip etsin. Allah eşinle kızlarınla güzel uzun ömür nasip etsin size.Allah sizlerden razı olsun canlarım . Aslında bu benim 3.gebeliğimdi plansız bir şekilde girdi hayatımıza, ilk duyduğum anda bile aldırmayı hiç düşünmedim.Sürekli vardır bunda bir hayır deyip alıştırdık kendimizi.Yine aynısını düşünüyorum.Tek tesellim kızlarıma Rabbim hayırlı ve sağlıklı ömür nasip etsin.Sizlere diyebileceğim tek şey stressiz ve sakin geçirmeye çalışın şu dönemleri.Geçenlerde hatırlarsınız kalp durması gibi bir konu olmuştu.Ben o günden sonra hep acabalarla geçirdim 2 haftayı çok etkileniyorum elimde olmadan.Ve aynısını yaşadım.Herkesin hamileliği çok farklı lütfen olumsuz duyduğunuz herşeyi kafanıza takmayın rahat olmaya çalışın.Hepinizi sevgiyle kucaklıyor sıkıntısız ve sorunsuz hamilelikler diliyorum.
Allah sizlerden razı olsun canlarım . Aslında bu benim 3.gebeliğimdi plansız bir şekilde girdi hayatımıza, ilk duyduğum anda bile aldırmayı hiç düşünmedim.Sürekli vardır bunda bir hayır deyip alıştırdık kendimizi.Yine aynısını düşünüyorum.Tek tesellim kızlarıma Rabbim hayırlı ve sağlıklı ömür nasip etsin.Sizlere diyebileceğim tek şey stressiz ve sakin geçirmeye çalışın şu dönemleri.Geçenlerde hatırlarsınız kalp durması gibi bir konu olmuştu.Ben o günden sonra hep acabalarla geçirdim 2 haftayı çok etkileniyorum elimde olmadan.Ve aynısını yaşadım.Herkesin hamileliği çok farklı lütfen olumsuz duyduğunuz herşeyi kafanıza takmayın rahat olmaya çalışın.Hepinizi sevgiyle kucaklıyor sıkıntısız ve sorunsuz hamilelikler diliyorum.
Canım Allahım yardımcın olsun .inş istedıgın zamanda gusel bebişlerin kucağında olsun.Rabbim eşin ve kızların ile bir ömür boyu mutluluklar nasip etsinİyi akşamlar güzel anne ve anne adayları bugün 11+6 olduk.İkili testimiz vardı fakat bebeğin 10 haftalıkken kalbi durmuş,kürtaj oldum.Ölüm sebebi belli değil biyopsi yapılacak.Rabbim kimseyi bu sınavdan geçirmesin.Herkese sağlıklı ve hayırlı hamilelik diliyorum.
çok üzüldümmm arbbim sabrını versinnnAllah sabrını versin inşallah arkadaşım bu sözler su anda boş geliyordur ama herşeyde vardır bi hayır. Allahım sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
Canım hiç dert etmr benim 11 12 de hiç yoktu dedim bitti galiba rahatladım ohh. Hatta geceleri korkuyodum bebişe bişey mi oldu diye. Bir gittim sıpa çok iyi :) Sonra bir başladı bu sefer daha fena. Yemeklerden bulanmıyor artık yol tutuyor sabah kalkınca oluyor.
Canım benim ben şimdi sana ne diyeceğimi bilmiyorum.Evet bende ufaktan belirtiler oldu rica ediyorum bunu burada paylaşmak istemiyorum.Bu benim hamileliğimdi hemen kendinize yorup üzülmenizi hiç istemem.O endişelerini lütfen ama lütfen at içinden olurmu canım.Hep iyi düşün ki iyi olsun.Murhul çok geçmiş olsun Allah kızlarına sağlıklı güzel ömür versin. Ben de aynı endişeleri yasıyorum. Ya durmussa kalbi diye. Muayeneler arası 20 gün oluyor. Sende belirti var mıydı? Mide bulantısı kesilmesi falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?