Sagol esracim insaAllah sende hayirliaiyla cinsiyetini ogrenirsinAyy elifm hayırlı olsun dişine de çok sevindim ya
Aynı duyguları geçen gün bende yaşadım cnm söylemeye bile utanıyorum,,annem beni o halde görünce o da dayanamadı ağladı,,şimdi İyiyim çok şükür,Allah ne yazdıysa kaderimize o olucak,,seni en iyi anlayacaklardan biriyim inanki,,Allah gönlümüzdekini hayırlısıylan versin,,ne verirse hayırlısını verir Allahım inş,,içini gönlünü rahat tut,1gün sonra doktora gidicem bakalım çok heyecanlıyım..Evet canım sağlıklı hayırlı bir kızım olmasını çok istiyorum... Benim son regl tarihim 10 ağustos. Reglim hep düzenli olur 28 günde bir. Yumurtlama dönemimde 24 ağustosa denk geliyor. 24 ağustos ve sonrasında korunmayı bıraktık. O yüzden erkek olduğuna iyice inandım. Allah gönlümden geçeni biliyor inşallah bir kaç gün sonra yumurtlamışımdır da kızım olur. Allah beni affeder yavrularımı bana bağışlar inşallah ama dün o kadar canım sıkıldı ki benim kızım olamayacak diye evde gizli gizli ağladım. Erkenden uyudum. Abarttığımın farkındayım vicdanen çok rahatsızım ama engel olamıyorum kendime. Tam düşünmeyeceğim şu konuyu Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin diyorum sonra aklıma kızım olmayağı gelince yine gözlerim doluyor... Eğer günaha giriyorsam Allah ım affet beni...
Canim disin icin ilac kullanmis miydin?.. Benim disim de apse yapti sanki doktor antibiyotik verdi ama daha baslamadim..Sagol esracim insaAllah sende hayirliaiyla cinsiyetini ogrenirsin
Canim kadon dogum doktorun onaylarsa hemen kullan o apse bebege daha cok zarar veriyor kandan bebege geciyormusCanim disin icin ilac kullanmis miydin?.. Benim disim de apse yapti sanki doktor antibiyotik verdi ama daha baslamadim..
İlk kız haberini senden duyduk maşallah canım hayırlısı olsun inşallah tabiYeni cıktım hastaneden hiç bu kadar beklememistm canım cok sûkür bebişim iyi rabbim herkesin bebisini korusun %60,70 kiz dedi kesin olararak haftaya söylicek rabbim herkesin gónlüne göre versin canım
Saol canim.. Yarin sorup kullanicam.. Sen antibiyotik kullandiysan ismini soracaktim.. Bana verdigini arastirdim bi zarari yokmus ama yine de tedirginim..Canim kadon dogum doktorun onaylarsa hemen kullan o apse bebege daha cok zarar veriyor kandan bebege geciyormus
Evet canım sağlıklı hayırlı bir kızım olmasını çok istiyorum... Benim son regl tarihim 10 ağustos. Reglim hep düzenli olur 28 günde bir. Yumurtlama dönemimde 24 ağustosa denk geliyor. 24 ağustos ve sonrasında korunmayı bıraktık. O yüzden erkek olduğuna iyice inandım. Allah gönlümden geçeni biliyor inşallah bir kaç gün sonra yumurtlamışımdır da kızım olur. Allah beni affeder yavrularımı bana bağışlar inşallah ama dün o kadar canım sıkıldı ki benim kızım olamayacak diye evde gizli gizli ağladım. Erkenden uyudum. Abarttığımın farkındayım vicdanen çok rahatsızım ama engel olamıyorum kendime. Tam düşünmeyeceğim şu konuyu Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin diyorum sonra aklıma kızım olmayağı gelince yine gözlerim doluyor... Eğer günaha giriyorsam Allah ım affet beni...
Amin canım çok teşekkür ederim.... Umarım atlatabilirim. Duaya çok ihtiyacım var... Dualarınızı eksik etmeyin. Zaten herşeye ağlayasım var.. Yine ağlıyorum. İyi ki varsınız... Ne eşim ne annem ne de en yakın arkadaşım biliyor bu hislerimi. Bu konuyu kafama takıp üzüldüğümü.. Annem habire " kızımıza şunu da alırız, bunu da yaparız" diyor. Kim görse kız geliyor diyor. Halbuki onlar bunu söylediğinde o kadar üzülüyorum ki... Hayırlısı diyorum sadece...
Hayırlı si canım. Sadece kanmi verdin yoksa o ayrıntılı ultrason ada girdinmiKızlar iyi akşamlar bugün kontrolümüz vardı herşey normal şükür ikili tarama için kan verdik bir hafta sonra sonuç alacağız cinsiyet için biraz sıkıştırdım dr umuzu tahmin için daha erken ama sanki erkek gibi dedi kıdemli erkek annesi olacağım sanırım hayırlısı bakalım
Amin canım saol usg fotosu var ama doktor %60,70 dedi cinsiyet tahmini için emin deil di canımİlk kız haberini senden duyduk maşallah canım hayırlısı olsun inşallah tabi
Var mı usg fotosu :)
cnm bnm doktor cok kesın soledı bnm bu 3. oğlan napalım ınan hep hayırlı evlat olsun kız olsun dıye dua ettım nasıp degılmıs oğullarım bıle bıraz uzuldu . ama ben 2. oğlumda daha cok sasırmıstım . sımdı teyzesı bı görsen sulalenın arkadaslarımın apartmanımın sınıfının yıldızı 5.5 yasında ama hala sokakta kımse kayıtsız kalamıyor ole bı yıldızı var kuzunun . yanı dıgecegım okı kız bıze nasıp degıl belkı ama Rabbım bıze ne hedıye verecegını en ıyı bılen sımdı 100 kız verseler rehaya oğluma degısmem . 3numarmız boga burcu olacak ve cok zekı yakışıklı olacağını düşünüyorum prenses susluyemeyecegım ama prensime süslenen prenseslerı gorecegım kendımı ole avutuyorum. hele gecen gun kanama gecırınce dedım rabbım sen sağlıkla kucağıma almayı nasıp et yeter .Evet canım sağlıklı hayırlı bir kızım olmasını çok istiyorum... Benim son regl tarihim 10 ağustos. Reglim hep düzenli olur 28 günde bir. Yumurtlama dönemimde 24 ağustosa denk geliyor. 24 ağustos ve sonrasında korunmayı bıraktık. O yüzden erkek olduğuna iyice inandım. Allah gönlümden geçeni biliyor inşallah bir kaç gün sonra yumurtlamışımdır da kızım olur. Allah beni affeder yavrularımı bana bağışlar inşallah ama dün o kadar canım sıkıldı ki benim kızım olamayacak diye evde gizli gizli ağladım. Erkenden uyudum. Abarttığımın farkındayım vicdanen çok rahatsızım ama engel olamıyorum kendime. Tam düşünmeyeceğim şu konuyu Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin diyorum sonra aklıma kızım olmayağı gelince yine gözlerim doluyor... Eğer günaha giriyorsam Allah ım affet beni...
Hayır canım şöyle açıklayayım size kız spermleri yavaş ortalama 3 gün içinde yumurtaya ulaşabilen ama çok daha güçlü yapıya sahipmişler. Yani yumurtlamadan üç gn önce ya da yumurtlamadan sonrada oluyor ilişkiye giriyorlar eğer olursa kız ihtimali artıyor.ben bu yumurtlama gününü hiç araştırmadim canım. Benmki de 29 gün sürer ve adetime iki hafta kala yumurtluyorum sanırım ben. Çünkü hep hissederim ben de o gün hafif agri olur özellikle tek tarafta baska şeylerden de anlarım yumurtlama günüm olduğunu. Hamile kaldığım ay da hissetmistim bu agriyi ikindi vakitlerinde. O günün sabahında da ilişkiye girmiştik. Yumurtlama saatinden önceyse kız mı oluyormus canım???
Su cinsiyet meselesi ister istemez kafasini mesgul ediyor insanin...birileri goruyor yorum yapiyor kesin kizin olcak kesin oglun olcak diye yani hıhı diosun tuhaf bi durum:/..
selam kizlar ben doktora geldim yatisim yapildi.5 tane serum takilacak 2serum suanda sanki kendime gelmeye bsladum biraz ama cok korkuyorum acaba serumlarin bebegime zarari olurmu diye.dua edin hemsireler vitamin dediler ama yine gelde yüreğime anlat
Kizlar yazdiklarinizi hic okuyamiyorum cunku cumartsi mali musavirlik sinavim var kurstayim bu hafta hep sabahtan aksama kadar ozledim sizi valla bebegimi haftaya cumarteai ikili testte gorecegim onu da cok ozledim of su sinavi bi atlatsam bebegimle ve sizle zaman gecirsem sadece ya... kizlar dua edin bana bu sinavi gecmem icin lutfen hamileligi yasayamiyorum ders calismaktan bitsin artik
Önce drum usg baktı ense kalınlığı ölçemedi pozisyonu uygun değil dedi ayrıntılıya gönderdi orda yapıldı ölçümüHayırlı si canım. Sadece kanmi verdin yoksa o ayrıntılı ultrason ada girdinmi
Hayırlı si canım. Sadece kanmi verdin yoksa o ayrıntılı ultrason ada girdinmi
benim eşim de benden iyi cikarirdi bebegimizin gazını :) tam babaci zaten sagolsun yardimci bana es destegi cok önemliTOIST sagol cnm .yaa aslında hamıleyken pek anlaşılmıyor babalık cunku onlara hayal gıbı geliyor .yanı esım ole der. karnımda onun hıssedecegı kadar oynayana dek esım cok anlamamıştı ılkınde . Ama doğunca gece uyanmalar gaz sancıları ıste orada babalık sınavı başlıyor o zaman anlaşılıyor nasıl baba oldukları . kımı sedece sevme babası oluyor kımıde anne yarısı oluyor . ınsallah senın esınde ole olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?