2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın prenses annesi :) benimde randevum bugün 2'de çok heyecanlıyım,eşim cinsiyetinin belli olucağını sanıyor bugün,inşaallah bi tahmini olur ya,dün bi akrabada belli olur dedi
Ay hadi inşaAllah canım şimdide ben seni sabirsizlıkla bekliycem bu arada haftaya doktnr cinsiyetini kesin söyliycek ve 4lü tarama testi istedi henüz erken deilmıki kafam karıştı

Tesekkür ederim, zırt oırt dr a gitmek de istemiyorum, olan olmuşsa zatennyaocak bişey yok diyorum. Sen normal randevunuu mu beklemiştin? Aslında gecenlerde de 2 gun boyle kesildi sonra yine basladı da. Ben pazar gunu cok kotuydum sonra pzt zencefille gecince sevınmıstım ama salı gunu hıcbısey yapmadıgım halde olmayınca korktm[/QUOTE]

Evet canım normal randevumda gittim. Bak arkadaşta yazmış burda görüp okudum stres yaptım oldu diye. Krndimize yormayalım korktuğumuz şey başımıza gelmesin. Göğsün şiş karnın şiş gazın varsa midr bulantısı ekstra olsun :)

Ay hadi inşaAllah canım şimdide ben seni sabirsizlıkla bekliycem bu arada haftaya doktnr cinsiyetini kesin söyliycek ve 4lü tarama testi istedi henüz erken deilmıki kafam karıştı
Ben 4'lüyü 16.haftada yaptırmıştım banada erken gibi geldi bide 3'lü var diye biliyorum,haftaya 15. Haftanmı bitiyor öyleyse zamanıdır belki,istersen bugün doktora sorabilirim senin için :)

Günaydın kızlar, evet canım 16. Hafta da isteniyormuş ama 3 lü tarama değilmiydi o. Bende tam bilmiyorum ama sen öndesn senden öğrenicez. Bu arada bugün öğrenirsiniz inşallah öyle hissettim bi an :)

@Duyguarm canım eğer bu durumu çok stres yapıyosan ve üzülüyosan bi alet var el doppleri,bebeğin kalp atışlarını duyabiliyosun,burda bi arkadaş resmini falan koymuştu geçenlerde,çokta pahalı bişey diil,belki işine yarar diye söylemek istedim,hatta sağlık ocaklarındada var bu aletten

Ben 4'lüyü 16.haftada yaptırmıştım banada erken gibi geldi bide 3'lü var diye biliyorum,haftaya 15. Haftanmı bitiyor öyleyse zamanıdır belki,istersen bugün doktora sorabilirim senin için :)
Yaparmisin gerçekten canım çok sevirim demekki 15. Haftam bitiyor evet canım benden 3lü test istemedi ha bide sunu sorucam canim doktor bana yeni vitamin yazmiş DECAVIT diye ben burda okumuştum domuz katkisi var diye bugûn aradim bulamadim o konuyu acaba elevit miydi o yoksa decavit mhydi bilmiynrum senin bi bilgin varmi tatlim

Günaydın kızlar, evet canım 16. Hafta da isteniyormuş ama 3 lü tarama değilmiydi o. Bende tam bilmiyorum ama sen öndesn senden öğrenicez. Bu arada bugün öğrenirsiniz inşallah öyle hissettim bi an :)
kimin için hissettin :)

Sorarım tabiki canım,domuz jelatini olan elevit,decavitte domuz katkısı yokmuş bende araştırmıştım,onu rahatlıkla kullanabilirsin canım :)

Tatlim ben dün doktnra gittim 3lü deil de 4lü istedi benden fiyatini da sordum 80tl imis cinsiyet tahmininde bulundu %60,70 kız dedi ama haftaya çarşamba kesin söyliycem dedi

Domuz katkısı olan elevit canım senin ki onun yerine verilen

cnm çok geçmiş olsun benımde 1 kaybım var allah tekrarını yaşatmasın..

Canimsin o senin ciciligin tatliligin bidenem, ay merak ettim şimdi insanlar çift yaratılmış :)

Yarın ikili teste gideceğiZ Kızlar dua edin, dün missfirim vardı çok yoruldum kalkamiyorum şimdi 29 ekim kutlu olsunnnnnnnnn lalala

Evet acaba neye göre belirliyolar. Arkadaşım da ikiliyi yaptırmamış üçlüyü yaptırmış. Decavitte sorun yok canım ben 8. Haftadan beri içiyorum onu ama aç karnına mide bulandırıyor yemekten hemen sonra içmeni tavsiye ederim :)

kimin için hissettin :)

Senin için :) kaçta randevun benimkine daha çooook var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…