- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
Günaydın prenses annesi :) benimde randevum bugün 2'de çok heyecanlıyım,eşim cinsiyetinin belli olucağını sanıyor bugün,inşaallah bi tahmini olur ya,dün bi akrabada belli olur dediGünaydın kızlar
Ay hadi inşaAllah canım şimdide ben seni sabirsizlıkla bekliycem bu arada haftaya doktnr cinsiyetini kesin söyliycek ve 4lü tarama testi istedi henüz erken deilmıki kafam karıştıGünaydın prenses annesi :) benimde randevum bugün 2'de çok heyecanlıyım,eşim cinsiyetinin belli olucağını sanıyor bugün,inşaallah bi tahmini olur ya,dün bi akrabada belli olur dedi
Canım hiç dert etmr benim 11 12 de hiç yoktu dedim bitti galiba rahatladım ohh. Hatta geceleri korkuyodum bebişe bişey mi oldu diye. Bir gittim sıpa çok iyi :) Sonra bir başladı bu sefer daha fena. Yemeklerden bulanmıyor artık yol tutuyor sabah kalkınca oluyor.
Ben 4'lüyü 16.haftada yaptırmıştım banada erken gibi geldi bide 3'lü var diye biliyorum,haftaya 15. Haftanmı bitiyor öyleyse zamanıdır belki,istersen bugün doktora sorabilirim senin için :)Ay hadi inşaAllah canım şimdide ben seni sabirsizlıkla bekliycem bu arada haftaya doktnr cinsiyetini kesin söyliycek ve 4lü tarama testi istedi henüz erken deilmıki kafam karıştı
Ay hadi inşaAllah canım şimdide ben seni sabirsizlıkla bekliycem bu arada haftaya doktnr cinsiyetini kesin söyliycek ve 4lü tarama testi istedi henüz erken deilmıki kafam karıştı
Yaparmisin gerçekten canım çok sevirim demekki 15. Haftam bitiyor evet canım benden 3lü test istemedi ha bide sunu sorucam canim doktor bana yeni vitamin yazmiş DECAVIT diye ben burda okumuştum domuz katkisi var diye bugûn aradim bulamadim o konuyu acaba elevit miydi o yoksa decavit mhydi bilmiynrum senin bi bilgin varmi tatlimBen 4'lüyü 16.haftada yaptırmıştım banada erken gibi geldi bide 3'lü var diye biliyorum,haftaya 15. Haftanmı bitiyor öyleyse zamanıdır belki,istersen bugün doktora sorabilirim senin için :)
kimin için hissettin :)Günaydın kızlar, evet canım 16. Hafta da isteniyormuş ama 3 lü tarama değilmiydi o. Bende tam bilmiyorum ama sen öndesn senden öğrenicez. Bu arada bugün öğrenirsiniz inşallah öyle hissettim bi an :)
Sorarım tabiki canım,domuz jelatini olan elevit,decavitte domuz katkısı yokmuş bende araştırmıştım,onu rahatlıkla kullanabilirsin canım :)Yaparmisin gerçekten canım çok sevirim demekki 15. Haftam bitiyor evet canım benden 3lü test istemedi ha bide sunu sorucam canim doktor bana yeni vitamin yazmiş DECAVIT diye ben burda okumuştum domuz katkisi var diye bugûn aradim bulamadim o konuyu acaba elevit miydi o yoksa decavit mhydi bilmiynrum senin bi bilgin varmi tatlim
Tatlim ben dün doktnra gittim 3lü deil de 4lü istedi benden fiyatini da sordum 80tl imis cinsiyet tahmininde bulundu %60,70 kız dedi ama haftaya çarşamba kesin söyliycem dediGünaydın kızlar, evet canım 16. Hafta da isteniyormuş ama 3 lü tarama değilmiydi o. Bende tam bilmiyorum ama sen öndesn senden öğrenicez. Bu arada bugün öğrenirsiniz inşallah öyle hissettim bi an :)
Domuz katkısı olan elevit canım senin ki onun yerine verilenYaparmisin gerçekten canım çok sevirim demekki 15. Haftam bitiyor evet canım benden 3lü test istemedi ha bide sunu sorucam canim doktor bana yeni vitamin yazmiş DECAVIT diye ben burda okumuştum domuz katkisi var diye bugûn aradim bulamadim o konuyu acaba elevit miydi o yoksa decavit mhydi bilmiynrum senin bi bilgin varmi tatlim
Oh çok teşekkvr ederm canım benim içimi rahatlattin Allah razı olsun :) :)Sorarım tabiki canım,domuz jelatini olan elevit,decavitte domuz katkısı yokmuş bende araştırmıştım,onu rahatlıkla kullanabilirsin canım :)
Tesekkürler canım :)Domuz katkısı olan elevit canım senin ki onun yerine verilen
Günaydin canımGunaydin
cnm çok geçmiş olsun benımde 1 kaybım var allah tekrarını yaşatmasın..İyi akşamlar güzel anne ve anne adayları bugün 11+6 olduk.İkili testimiz vardı fakat bebeğin 10 haftalıkken kalbi durmuş,kürtaj oldum.Ölüm sebebi belli değil biyopsi yapılacak.Rabbim kimseyi bu sınavdan geçirmesin.Herkese sağlıklı ve hayırlı hamilelik diliyorum.
Canimsin o senin ciciligin tatliligin bidenem, ay merak ettim şimdi insanlar çift yaratılmış :)Benim sana karşı bir sempatim var nedendir bilmem sen ne cici bir kızsın yaa eğer fotodaki eşinse ilk gördüğümde bakakaldım ben mi koydum yanlışlıkla diye fırsat bulursam ve başarabilirsem sana eşimin resmini göndericem ikiz olmalılar biz elti olabiliriz :))
Yaparmisin gerçekten canım çok sevirim demekki 15. Haftam bitiyor evet canım benden 3lü test istemedi ha bide sunu sorucam canim doktor bana yeni vitamin yazmiş DECAVIT diye ben burda okumuştum domuz katkisi var diye bugûn aradim bulamadim o konuyu acaba elevit miydi o yoksa decavit mhydi bilmiynrum senin bi bilgin varmi tatlim
kimin için hissettin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?