- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
Canım sabah tok karnina yazmiş doktor bide çok büxük nasıl yutucam hic bilmiyorumEvet acaba neye göre belirliyolar. Arkadaşım da ikiliyi yaptırmamış üçlüyü yaptırmış. Decavitte sorun yok canım ben 8. Haftadan beri içiyorum onu ama aç karnına mide bulandırıyor yemekten hemen sonra içmeni tavsiye ederim :)
Senin için :) kaçta randevun benimkine daha çooook var.
Doktor belirliyn ölçümldrine bakiyo bend pek bilmiyorum ama ona göre sanırim bendn 3lü test istemedi canimEvet acaba neye göre belirliyolar. Arkadaşım da ikiliyi yaptırmamış üçlüyü yaptırmış. Decavitte sorun yok canım ben 8. Haftadan beri içiyorum onu ama aç karnına mide bulandırıyor yemekten hemen sonra içmeni tavsiye ederim :)
Canım sabah tok karnina yazmiş doktor bide çok büxük nasıl yutucam hic bilmiyorum
Sen erken başlamissin canım benim folik asit bitti sonra yazdı doktor bide demir ilacı o ac karnına içtim ama miğdem bulanmaya başladı yine kahvaltı bile yapamadimAğzında hiç bekletmeden yut canım ben geceleri alıyordum ama karnım hafif boşalmışsa ve çok su içmişsem anında çıkarıyordum ama yenekten hemen sonra olunca alışıyorsun zamanla ben 2. Kutuya geçiyorum bugün.
Sen erken başlamissin canım benim folik asit bitti sonra yazdı doktor bide demir ilacı o ac karnına içtim ama miğdem bulanmaya başladı yine kahvaltı bile yapamadim
Evet canım bi doktorun dedıği diğerinı tutmuyo ki :)Zaten şu mide bulantıları yetmezmiş gibi bi de ilaç tetikliyordr bana demir takviyesini 16. Haftada başlarız dedi. Baksana her dr farklı zamanlarda veriyor neye göre acaba :)
İnşallah canım :) aradılar 2'deydi ama yarına kaldı bugün 29 ekim olduğu için sgk'lı muayene edecemicekmiş ve sgk'lı ilaç yazamıcakmış,o yüzden yarına kaldı ne kadar sıkıcı beklemekEvet acaba neye göre belirliyolar. Arkadaşım da ikiliyi yaptırmamış üçlüyü yaptırmış. Decavitte sorun yok canım ben 8. Haftadan beri içiyorum onu ama aç karnına mide bulandırıyor yemekten hemen sonra içmeni tavsiye ederim :)
İkili testi sordum demin 135 tl'mış ne kadar pahalı ya,kontrolde yarına kaldı o kadar heveslendimTatlim ben dün doktnra gittim 3lü deil de 4lü istedi benden fiyatini da sordum 80tl imis cinsiyet tahmininde bulundu %60,70 kız dedi ama haftaya çarşamba kesin söyliycem dedi
Yaparmisin gerçekten canım çok sevirim demekki 15. Haftam bitiyor evet canım benden 3lü test istemedi ha bide sunu sorucam canim doktor bana yeni vitamin yazmiş DECAVIT diye ben burda okumuştum domuz katkisi var diye bugûn aradim bulamadim o konuyu acaba elevit miydi o yoksa decavit mhydi bilmiynrum senin bi bilgin varmi tatlim
Domuz katkısı olan elevit canım senin ki onun yerine verilen
Sorarım tabiki canım,domuz jelatini olan elevit,decavitte domuz katkısı yokmuş bende araştırmıştım,onu rahatlıkla kullanabilirsin canım :)
Elevitin içeriğinde yazmıyormuş domuz jelatini olduğu zaten,bayer domuz jelatini olduğunu kabul etmiş,internette okumuştum,decavitte domuz ürünü bulunmadığı söyleniyor bayer söylemiş bunuda sanırım,öyle hatırlıyorum artık günahları boyunlarına :)arkadaslar, elevit'in içinde domuz katkısı olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum. domuz katkısı olabilmesi için kapsül yada jelatin formda olması gerekiyor ilacın. ayrıca içerikleri açısından bakılınca ELEVİT'in içinde vitaminler harici 2 tane katkı maddesi var. (demir oksit ve titanyum dioksit) . DECAVİT'in içinde ise vitaminler haricinde 10 tane katkı maddesi var. (ve demir oksitle titanyum dioksit decavitte de var) bu durumda ben decavit'i tercih etmezdim yerinizde olsam. cünkü vücudunuza fazladan kimyasal madde giryor. benden bilgilendirmesi:) öpüyorum bebikleri ve bebik annelerini:)
bikaç yazı eklemek istedim,baya araştırmıştım bu konuyuElevitin içeriğinde yazmıyormuş domuz jelatini olduğu zaten,bayer domuz jelatini olduğunu kabul etmiş,internette okumuştum,decavitte domuz ürünü bulunmadığı söyleniyor bayer söylemiş bunuda sanırım,öyle hatırlıyorum artık günahları boyunlarına :)
Evet canım bayağı bi pahalıymiş, beklemekte sıkıcı haklisın ama bide şöyle düşün bebişin bi gün daha büyümüş olucak :) bitanem hem gec olsun ama gûç olmasın :)İkili testi sordum demin 135 tl'mış ne kadar pahalı ya,kontrolde yarına kaldı o kadar heveslendim
Evet canım bende öyle teselli ettim kendimiEvet canım bayağı bi pahalıymiş, beklemekte sıkıcı haklisın ama bide şöyle düşün bebişin bi gün daha büyümüş olucak :) bitanem hem gec olsun ama gûç olmasın :)
Bu arada randevusuz gidemıyomusun canım sanırm sigortayla anlşmalıEvet canım bende öyle teselli ettim kendimivardır bundada bi hayır artık
Elevitin üretici firması icinde domuz jelatini oldugunu dogruladı. Bu konuda internette haber var bulabilirsiniz. İLacin icinde eriyor mu oyle bi acıklama yapmıslar.arkadaslar, elevit'in içinde domuz katkısı olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum. domuz katkısı olabilmesi için kapsül yada jelatin formda olması gerekiyor ilacın. ayrıca içerikleri açısından bakılınca ELEVİT'in içinde vitaminler harici 2 tane katkı maddesi var. (demir oksit ve titanyum dioksit) . DECAVİT'in içinde ise vitaminler haricinde 10 tane katkı maddesi var. (ve demir oksitle titanyum dioksit decavitte de var) bu durumda ben decavit'i tercih etmezdim yerinizde olsam. cünkü vücudunuza fazladan kimyasal madde giryor. benden bilgilendirmesi:) öpüyorum bebikleri ve bebik annelerini:)
Hem sabah erken giderdin canim öğrenirdin miniğinin sağliğını cinsixetiniBu arada randevusuz gidemıyomusun canım sanırm sigortayla anlşmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?