- 9 Eylül 2014
- 367
- 269
- 133
sevindim canım senin ilk bebek mi serklaja da üzüldüm aslında kolay olumlu bi operason ama tüm aylarında yatmak zorundasın değil mi bende serklaj yaptırmak zorunda kalırım diye çok korkmuştum tüm gebeliklerimde yatmak zorunda kalırım diye gerçi şimdi de evdeyim hep dr. 5 aya kadar istirahat dedi umarım operasyonunda hamilelğinde sağlıklı huzurlu geçerBebisim buyumus cok sukur iki haftasonra serkaj yapilck artik hayirlisiyla
yok canım benim de artık bulantım yok senin 1. dönem bitmiş şimdi hamileliğin en rahat aylarına giriyoruz ondan şikayetin kalmamışAy kızlar içime bi korku düştü ki anlatamam. Çok kötüyüm. Iki üç gündür bulantim yok, kasiklarim da hafif agri olurdu o da yok. Göğüslerim de sanki biraz indi gibi fazla sızlamiyor da. Bebeğime bisey mi oldu acaba. Böyle şeyleri de duyunca çok etkileniyorum. Cuma gününe kadar uyuyamam ben bu gidisle. Bi de kız olsa falan diyorum Allahm bi daha asla böyle bsy söylemiycem cinsiyetini düsunmuycem bile.Hayırlısyla bi sagliklica alsaydim bebeğimi kucağıma. Gittiğimde inşallah boyu uzamis olur ve hareketlerini görürüm. Çok tuhaf hissediyorum kendimi dün geceden beri. Allahim sen hepimizin bebeğini koru ve bize bağışla. Aminnn
Allah herkese hayirli evlatlar versin canim.. iyi dusunelim bebisleri uzmeyelimm. Insallah bizimleler ve sagliklilarrrAy kızlar içime bi korku düştü ki anlatamam. Çok kötüyüm. Iki üç gündür bulantim yok, kasiklarim da hafif agri olurdu o da yok. Göğüslerim de sanki biraz indi gibi fazla sızlamiyor da. Bebeğime bisey mi oldu acaba. Böyle şeyleri de duyunca çok etkileniyorum. Cuma gününe kadar uyuyamam ben bu gidisle. Bi de kız olsa falan diyorum Allahm bi daha asla böyle bsy söylemiycem cinsiyetini düsunmuycem bile.Hayırlısyla bi sagliklica alsaydim bebeğimi kucağıma. Gittiğimde inşallah boyu uzamis olur ve hareketlerini görürüm. Çok tuhaf hissediyorum kendimi dün geceden beri. Allahim sen hepimizin bebeğini koru ve bize bağışla. Aminnn
Ay kızlar içime bi korku düştü ki anlatamam. Çok kötüyüm. Iki üç gündür bulantim yok, kasiklarim da hafif agri olurdu o da yok. Göğüslerim de sanki biraz indi gibi fazla sızlamiyor da. Bebeğime bisey mi oldu acaba. Böyle şeyleri de duyunca çok etkileniyorum. Cuma gününe kadar uyuyamam ben bu gidisle. Bi de kız olsa falan diyorum Allahm bi daha asla böyle bsy söylemiycem cinsiyetini düsunmuycem bile.Hayırlısyla bi sagliklica alsaydim bebeğimi kucağıma. Gittiğimde inşallah boyu uzamis olur ve hareketlerini görürüm. Çok tuhaf hissediyorum kendimi dün geceden beri. Allahim sen hepimizin bebeğini koru ve bize bağışla. Aminnn
inşallaharkadaşlar önce kendimizi sonra birbirimizi korkutmayalım herkes evhamlanıcak yer arıyo zaten olumsuzlukları da çok girmeyrlim herşey güzel olacak inş. bebişlerimize mayısımız da kavuşucaz...
Canim benim niye aklına kötü seyler getiripte kötüyü çağırıyorsun benimde bulantilarim yok denicek kadar azaldi ağrılarimda göğrümde küçüldü sanki ağqısida geçti ama dün meleğim turp gibiydh maşaAllah artik ilk üç ayi atlatiyoruw bunlar çok normal rahat döneme giqiynruz emin ol dua et bebıshn iyidhr canım benim sil at kafandan şu kötü düsünceleri bebiside üzme bakiyim :)Ay kızlar içime bi korku düştü ki anlatamam. Çok kötüyüm. Iki üç gündür bulantim yok, kasiklarim da hafif agri olurdu o da yok. Göğüslerim de sanki biraz indi gibi fazla sızlamiyor da. Bebeğime bisey mi oldu acaba. Böyle şeyleri de duyunca çok etkileniyorum. Cuma gününe kadar uyuyamam ben bu gidisle. Bi de kız olsa falan diyorum Allahm bi daha asla böyle bsy söylemiycem cinsiyetini düsunmuycem bile.Hayırlısyla bi sagliklica alsaydim bebeğimi kucağıma. Gittiğimde inşallah boyu uzamis olur ve hareketlerini görürüm. Çok tuhaf hissediyorum kendimi dün geceden beri. Allahim sen hepimizin bebeğini koru ve bize bağışla. Aminnn
Ah yanımda olsanızda sizi bi pataklasam ne dir bu ya tamam hepimizin endişeleri vaq benim düşük tehlikem var ağır kaldirmam ilişkiye girmek yasak her günüm iç çamaşirimi kontrol etmekle geçiyor yinede kötü düşünceleqi kafamdan sopayla kovalıyortm yapmayin nolur benimde göğüs ağqım geçti küçüldü bel ağrim geçti miğde bulantım azaldı ilaç bulandiryn o ayri tabi ûstelik dün idrar tahlili yaptirdm iltihap var kasiğım ağrıyo lekelenmem vaq çoğalirsa bebeğimi kaxbedebilirim ama siz dua edin sevinin benim gibh arkadaslar Allahin iznhyle hıç bışey olmaz üzülmeyin canlarim benimsebepsiz kalp durmaları, bebegi kaybetmek Allah ım ne kadar güç bir durum hele ki ilk hamilelikle. ben de cok korkuyorum boylr bir durum olur mu diye. insanın elinde degil, bu gun goguslerim biraz inmis, karnım da cok sis degil (2 gundur tuvalate iyi cıkıyorum ondandır umarım) , 3 kasımda kontrol var, yuregim agzıma geliyor bise mi oldun diye offff
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin birdaha böyle aci yasatmasın canımMerhaba, uzundur yazıları takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. 9+5 hamileyim. Bir bebeğimi kaybettim. Şimdi 10 haftalık kaybı duyunca cok etkilendim. Yaşanacaksa yapılacak bişey yok ama yaşanacak mı diye beklemek korkunç. Sanırım anne adayı olmak böyle bişey kucağıma almayı düşünemiyorum bile. Herkese sevgiler
Inanki tek degılsın canım.Benim randevum yarına ama saatler gecmıyor.Birde böyle şeyler duydukça dahada uzuluyorum.Ya benim bebeğimede birşey olmuşsa dıye.Rabbim hepimizin bebişlerini bağışlasın...Bebeğini kaybedenlerede en yakın zamnda bebişlerini kucaklarına alsın...Ay kızlar içime bi korku düştü ki anlatamam. Çok kötüyüm. Iki üç gündür bulantim yok, kasiklarim da hafif agri olurdu o da yok. Göğüslerim de sanki biraz indi gibi fazla sızlamiyor da. Bebeğime bisey mi oldu acaba. Böyle şeyleri de duyunca çok etkileniyorum. Cuma gününe kadar uyuyamam ben bu gidisle. Bi de kız olsa falan diyorum Allahm bi daha asla böyle bsy söylemiycem cinsiyetini düsunmuycem bile.Hayırlısyla bi sagliklica alsaydim bebeğimi kucağıma. Gittiğimde inşallah boyu uzamis olur ve hareketlerini görürüm. Çok tuhaf hissediyorum kendimi dün geceden beri. Allahim sen hepimizin bebeğini koru ve bize bağışla. Aminnn
Pahalı deme cnm ben yarın 383 tl ye yaptırıcam ikili testi,102 tl de muayene ücreti var,,doktoru da değiştirmek istemiyorum,memnunum şimdilik,,sabah 9 da benim de randevum,,hayırlısı bakalım,,İkili testi sordum demin 135 tl'mış ne kadar pahalı ya,kontrolde yarına kaldı o kadar heveslendim
Allahın iznıyle hiç bişey olmz inşaAllah canım yarina hayırlı haberlerıni bekliyorum :)B
Inanki tek degılsın canım.Benim randevum yarına ama saatler gecmıyor.Birde böyle şeyler duydukça dahada uzuluyorum.Ya benim bebeğimede birşey olmuşsa dıye.Rabbim hepimizin bebişlerini bağışlasın...Bebeğini kaybedenlerede en yakın zamnda bebişlerini kucaklarına alsın...
Canım progestan kullanyormusun?Merhaba kızlar sabah kahverengi leke gördüm külot ta sonra bir kaç kere wcde peceteyle baktim bişey yoktu hafif kasik ağrım da var. Sağ kasigimin biraz üstü. Moralim çok bozuldu yattım bende. hiç lekelenmem olmamisti
Canım hepimizde bir dönem oldu sana tavsiyem uzan sürekli ve dr a görün progestan verir büyük ihtimal.Merhaba kızlar sabah kahverengi leke gördüm külot ta sonra bir kaç kere wcde peceteyle baktim bişey yoktu hafif kasik ağrım da var. Sağ kasigimin biraz üstü. Moralim çok bozuldu yattım bende. hiç lekelenmem olmamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?