2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Daha once 18 hftalik dusugun oldugu icin onlem amacli dikis aticak tum ay yatmaya gerek yokmus 15gun yat sonra normale donermisim

Bende yaptırmadim hala ve aslında düşünmüyorum genel olarak iyi derse yarın kontrolde... yaptırmayı düşünmüyorum da bakalım. ..
İyi yalnız değilmişim demekki canım. Bende öyle düşünüyordum doktor da gelişimi iyi deyince gerek görmedik oratk kararla. Sen neden düşünmüyorsun ilk gebeliğin mi

Senin ikinci bebiş sanırım canım sen neden yaptırmadın. Bana para tuzağı gibi geliyor
ilkinde meraktan yaptiristim ama eşimle konuştuk allah korusun aldirmayacagimiza gore gerek yok dedik doktorda aynısını söyledi zaten bebegin gelisimi iyi ise ikili testin sonucu sadece olasılık

canim hiic dusunme dinleme kendini.agrin sizin kanamam yoksa sorun yoktur oyle dusun.bende 2 hafta once ayni psikolojide gittim doktora.bir sorun yokmus.belirtiler bi kaybolur geri geldiginde daha siddetli olur.strese sokma bebisini.yuruyus yap hava yagmur sonrasi cok temiz iyi gelir.kafani dagitacak seylerle ugras opuyorum

Senin ikinci bebiş sanırım canım sen neden yaptırmadın. Bana para tuzağı gibi geliyor
Su ozelde yapan arkadaslari anlamis degilim tamam durumunuz iyi olabilir ama devlette bedava yapilabilinirken neden o kdr para verilsin ki :)

E
Canım hepimizde bir dönem oldu sana tavsiyem uzan sürekli ve dr a görün progestan verir büyük ihtimal.
Canım kullanıyorum en başından beri. Bazen akinti mi acaba diyorum ama kahveydi yani . Uzanıyor um sürekli sağ kasigim sizladi suan geçti gibi. Allahım korusun ya

İnşs

Reactions: mpb
Pahalı deme cnm ben yarın 383 tl ye yaptırıcam ikili testi,102 tl de muayene ücreti var,,doktoru da değiştirmek istemiyorum,memnunum şimdilik,,sabah 9 da benim de randevum,,hayırlısı bakalım,,
Ben bu paralara acıyorum aslında,devlettede aynı şeyler yapılıyor ama daha çok vakit gerekiyor,özellerde daha kolay.Benim kızımı bırakıcak kimsem yok,onun için devlette o test işlerini halletmek zor geliyor,kontrollere bile beraber giriyoruz :) yine yaptırıcak olursam bi şekildee devlete gidicem yazık bence o paralara yavrucaklara harcanır daha iyi :) inşaallah sende güzel haberlerle gelirsin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…