- 13 Aralık 2013
- 666
- 703
- 158
İnşallah yarına hepımızz güzel haberler verecegız arkadaslar....önceden bebegım ınş kızdır dıye dua edıyodum .hıc cınsyetı onemli degıl kız Yada erkek farketmez sağlıklı olsunlardaaaaYarın kontrolü olan cok galiba bende gidicem ins. Sağlıklıdir ve cinsiyetini gosterir kız erkek farketmez sadece merak
ilkinde meraktan yaptiristim ama eşimle konuştuk allah korusun aldirmayacagimiza gore gerek yok dedik doktorda aynısını söyledi zaten bebegin gelisimi iyi ise ikili testin sonucu sadece olasılık
Su ozelde yapan arkadaslari anlamis degilim tamam durumunuz iyi olabilir ama devlette bedava yapilabilinirken neden o kdr para verilsin ki :)
E
Canım kullanıyorum en başından beri. Bazen akinti mi acaba diyorum ama kahveydi yani . Uzanıyor um sürekli sağ kasigim sizladi suan geçti gibi. Allahım korusun ya
Aslında bende yaptırmıyım diyorum bi yandanda tedirgin oluyorum ne bileyim kararsız kaldım
Amin canım inşaallah,hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur inşaallah,bencede bu süreç herkes için sıkıntılı risk çıkacakmı çıkmayacakmı,eğer doktor gerek yok derse yaptırmama taraftarıyım,bakalım hayırlısı olsunKesinlikle dr tek tedavisi aldırmak deyince istemiyoruz dedik ikimizde. Ve 25/1 yüksek riisk çıkıp sağlıklı doğuran da var. Sonucum iyi çıktı 950/1 deyip down doğuran da var. Kısmetten öteye köy yok eğer aldırmayacaksak. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tabi.
Yani evet bende içten içe ona şaşırıyorum. Benim haddime değil ama 350 tl çok uç bi fiyat bence arkadaşlar. Devletin imkanlarından faydalanın. Belki uzun sürer yorar bekletir ama o paraya bebişe çok güzel şeyler alabiliriz. Yine de herkesin kendi kararı tabi :)
Akıntı da olabilir canım mesela ben pembe iç çamaşırı giyince kahve gibi görünüyor akıntı. Ki kahve bile olsa dr git tabi ki ama ağrın bel ve karnda şiddetli değilse kırmızı değilse korkma dinlen ve ev işi yapma sakın.
Ben istemiyorum canım sonç riskli çıkarsa amniyosentez yapacaklar onda da düşük riski çok fazla. O kesin sonuç veriyor ama riskli çıkıp aminiyosentez yaptıran çocuğu sağlıklı çıkan ama çocuk susuz kaldığı için düşük yapan çok insan var bu forumda okudum bende. Herşey takdiri ilahi. Bilim fen çok güzel şeyler ama aldıracaksan faydalan. Bunun dışında bi tedavisi yok çünkü. Bende rabbime tevekkül ediyorum. Senin ve eşinin kararı tabiki hayırlısını yaşatsın rabbim hepimize
Ay kızlar içime bi korku düştü ki anlatamam. Çok kötüyüm. Iki üç gündür bulantim yok, kasiklarim da hafif agri olurdu o da yok. Göğüslerim de sanki biraz indi gibi fazla sızlamiyor da. Bebeğime bisey mi oldu acaba. Böyle şeyleri de duyunca çok etkileniyorum. Cuma gününe kadar uyuyamam ben bu gidisle. Bi de kız olsa falan diyorum Allahm bi daha asla böyle bsy söylemiycem cinsiyetini düsunmuycem bile.Hayırlısyla bi sagliklica alsaydim bebeğimi kucağıma. Gittiğimde inşallah boyu uzamis olur ve hareketlerini görürüm. Çok tuhaf hissediyorum kendimi dün geceden beri. Allahim sen hepimizin bebeğini koru ve bize bağışla. Aminnn
Ah yanımda olsanızda sizi bi pataklasam ne dir bu ya tamam hepimizin endişeleri vaq benim düşük tehlikem var ağır kaldirmam ilişkiye girmek yasak her günüm iç çamaşirimi kontrol etmekle geçiyor yinede kötü düşünceleqi kafamdan sopayla kovalıyortm yapmayin nolur benimde göğüs ağqım geçti küçüldü bel ağrim geçti miğde bulantım azaldı ilaç bulandiryn o ayri tabi ûstelik dün idrar tahlili yaptirdm iltihap var kasiğım ağrıyo lekelenmem vaq çoğalirsa bebeğimi kaxbedebilirim ama siz dua edin sevinin benim gibh arkadaslar Allahin iznhyle hıç bışey olmaz üzülmeyin canlarim benim
Gideceğim gün arıyorum canım,evet sgk anlaşmalı,aslında sabahta gidebilirdim ama eşim o saatlerde müsait olmuyor,öğleden sonra daha rahat,sabredicez artık :)Bu arada randevusuz gidemıyomusun canım sanırm sigortayla anlşmalı
Saol cnm benim inş hepimiz güzel haberler alarak bebişlerimizi hayırlısıylan kucaklarımıza alırız..Test ücreti için haklısın,ben de ilk duyduğumda inanamadım,çok yüksek geldi,öyle çok zengin insanlar değiliz,ama doktorumu seviyorum,devlette yaptırsam dediğimde biraz bozuldu sanki,yanlış çıkarsa bidaha yaptıramazsın falan dedi,arkadaşın da gerçekten başına gelmişti,Anadolu yakasında bi devlet hastanesinde yanlış sonuç almış,sonrada zamanı geçmiş,,doktorum da benimle daha çok ilgilensin diye yaptırayım dedim.Diğer kan,idrar testlerimi devlette yaptırdım hep.Özel hastaneler böyle malesef,,yarın hayırlı haberler vermek ve duymak dileğiyle melek anneleri...Ben bu paralara acıyorum aslında,devlettede aynı şeyler yapılıyor ama daha çok vakit gerekiyor,özellerde daha kolay.Benim kızımı bırakıcak kimsem yok,onun için devlette o test işlerini halletmek zor geliyor,kontrollere bile beraber giriyoruz :) yine yaptırıcak olursam bi şekildee devlete gidicem yazık bence o paralara yavrucaklara harcanır daha iyi :) inşaallah sende güzel haberlerle gelirsin canım benim
Değerlerin çok iyi canım risk oldukça düşük :) sağlıklı bir hamilelik dilerimKizlar hastanenin lab sitesinden ikili test sonucum su anlayan varsa bakabilir mi
Anladığım kadarıyla test sonucun güzel :)Kizlar hastanenin lab sitesinden ikili test sonucum su anlayan varsa bakabilir mi
:) Olur canım kiz gibi dedi ama haftaya kesin söylıycek ama eşim de hala erkek diyo bakalım ne olcak bu evhamli anneleri anlıynrum bi yandan benımde ilk bebisim ama üzülmesinler herşeyi kafalarına takiyölar bebhşleride ûzüyolar onlar herşeydn habersiz kiyamadım onlaraKız madem kızın olacak bana da erkek gibi dedi :) dünür seçtim seni :))) bu evhamlı annelerin hepsini patakla ben de yardım etcem
amin canım inşaallah....madem durum öyle sende haklısın tabi,evhamlanmamak elde değil,Sağlık olsun artık ne diyelim :)Saol cnm benim inş hepimiz güzel haberler alarak bebişlerimizi hayırlısıylan kucaklarımıza alırız..Test ücreti için haklısın,ben de ilk duyduğumda inanamadım,çok yüksek geldi,öyle çok zengin insanlar değiliz,ama doktorumu seviyorum,devlette yaptırsam dediğimde biraz bozuldu sanki,yanlış çıkarsa bidaha yaptıramazsın falan dedi,arkadaşın da gerçekten başına gelmişti,Anadolu yakasında bi devlet hastanesinde yanlış sonuç almış,sonrada zamanı geçmiş,,doktorum da benimle daha çok ilgilensin diye yaptırayım dedim.Diğer kan,idrar testlerimi devlette yaptırdım hep.Özel hastaneler böyle malesef,,yarın hayırlı haberler vermek ve duymak dileğiyle melek anneleri...
Heee canim eşin ozaman müsait oluyorsa bişey dixemem bekliycez bızde burda hayırlı haberini :)Gideceğim gün arıyorum canım,evet sgk anlaşmalı,aslında sabahta gidebilirdim ama eşim o saatlerde müsait olmuyor,öğleden sonra daha rahat,sabredicez artık :)
:) Olur canım kiz gibi dedi ama haftaya kesin söylıycek ama eşim de hala erkek diyo bakalım ne olcak bu evhamli anneleri anlıynrum bi yandan benımde ilk bebisim ama üzülmesinler herşeyi kafalarına takiyölar bebhşleride ûzüyolar onlar herşeydn habersiz kiyamadım onlara
gunlerimiz ayni seninle ve benim agrim bulantim da gecti. nornal bir durum sanirim. canini sikma 3 ayimiz bitti sonucta. e artik biz de rahatlayalim dimiAy kızlar içime bi korku düştü ki anlatamam. Çok kötüyüm. Iki üç gündür bulantim yok, kasiklarim da hafif agri olurdu o da yok. Göğüslerim de sanki biraz indi gibi fazla sızlamiyor da. Bebeğime bisey mi oldu acaba. Böyle şeyleri de duyunca çok etkileniyorum. Cuma gününe kadar uyuyamam ben bu gidisle. Bi de kız olsa falan diyorum Allahm bi daha asla böyle bsy söylemiycem cinsiyetini düsunmuycem bile.Hayırlısyla bi sagliklica alsaydim bebeğimi kucağıma. Gittiğimde inşallah boyu uzamis olur ve hareketlerini görürüm. Çok tuhaf hissediyorum kendimi dün geceden beri. Allahim sen hepimizin bebeğini koru ve bize bağışla. Aminnn
Değerlerin çok iyi canım risk oldukça düşük :) sağlıklı bir hamilelik dilerim
Yorumlariniz icin sagolun canlarim icime su serptiniz Rabbim butun hamis olanlarin ve benim gebeliklerimizi saglikli bir sekilde gecirmemizi nasip etsin insaAllahAnladığım kadarıyla test sonucun güzel :)
İyi yalnız değilmişim demekki canım. Bende öyle düşünüyordum doktor da gelişimi iyi deyince gerek görmedik oratk kararla. Sen neden düşünmüyorsun ilk gebeliğin mi
Amin canım bende öyleydim ama artık dediğim gibi sopayla kovuyorum kötû dûşünceleri :)Evet tatlım ben de evham yapıyodum ama baktım olacak gibi değil büyüttükçe büyüyor :) gerçekten gelecek kontrolleri bebeğimi görmenin umuduyla geçiriyorum :) allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?