Oyu ilk ben kullandm ama beni listeye eklememissnzAnketimiz açıldı, cinsiyetler belli olduğunda oylarınızı kullanabilirsiniz :)
Canım gönderir misin bilgileriniOyu ilk ben kullandm ama beni listeye eklememissnz
Yas 26 bdt 8 mayis sehir ankaraCanım gönderir misin bilgilerini
Dayanilmayacak bir sizimi canim oyleyae acile git hemenKızlar sag kasıgım sızım sızım sızlıo
Canım listede eklisin zaten sanırım gözden kaçırmışsın :)Yas 26 bdt 8 mayis sehir ankara
ben de yaptirmadim yalniz degilsin:)Kızlar ikili test yaptırmayan bir ben miyim merak ettim?
Ohh rahatladım valla :)ben de yaptirmadim yalniz degilsin:)
Canım benimm çok sağol. Inşallah bi sorun yoktur. Görünce rahatlayacagim inş. Ben de seni öpüyorummcanim hiic dusunme dinleme kendini.agrin sizin kanamam yoksa sorun yoktur oyle dusun.bende 2 hafta once ayni psikolojide gittim doktora.bir sorun yokmus.belirtiler bi kaybolur geri geldiginde daha siddetli olur.strese sokma bebisini.yuruyus yap hava yagmur sonrasi cok temiz iyi gelir.kafani dagitacak seylerle ugras opuyorum
Cok haklisin canım inşallah öyledir. En son 2 cmydi ins kocamann olmuştur ve annesine el sallar :)Canım lütfen bunları düşünüp kendini ve bebeği üzme...Ben de senin gibi her belirtiyi takip ediyodum şu mu oldu bu mu oldu bugün niye göğüslerim acımıyo falan diye.Ve randevularıma hep bu şekilde gittim boşuna bebeğimi de üzdümArtık akıllandım mesela geçen pazartesi dr randevuma gittim gelecek randevumu aman bişey mi oldu diye bekleyeceğime hep diyorum ki kendi kendime 18 gün sonra bebeğimi yeniden ve büyümüş olarak göreceğim yaşasıınnnn :) sen de böyle kendi kendini telkin et bebeklerimiz iyiler çok şükür :)
Inşallah canım inşallah rahatlayalim hepimiz de ins bebisler de iyi olsun. Bi görsem rahatlayacaktim hayırlısıyla.bir ay sabrettim iki güncük kaldı.QUOTE]
gunlerimiz ayni seninle ve benim agrim bulantim da gecti. nornal bir durum sanirim. canini sikma 3 ayimiz bitti sonucta. e artik biz de rahatlayalim dimi
Canım benimde sağ kasığım ağrıyor ..senın çökmu ağrıyor?benim çok degılm hafiften ağrıyor.hamileliğimin en basından beri sag taraf ağrıyor işte.yarına randevum var Dr a soracam bakalımKızlar sag kasıgım sızım sızım sızlıo
Benim de başından beri sol tarafım agriyodu ama bikaç gündür geçti o da. Bebeğin olduğu taraf agriyo galiba genelde. Benim solumda çünkü. Ama çok şiddetli bi agri değildi çok hafifti. Eger cok agriyosa bence de doktora sor canım önemli bsy değildir rahim büyüyo nede olsa.Canım benimde sağ kasığım ağrıyor ..senın çökmu ağrıyor?benim çok degılm hafiften ağrıyor.hamileliğimin en basından beri sag taraf ağrıyor işte.yarına randevum var Dr a soracam bakalım
ben de ikiz olduğu için yaptırmayı düşünmüyorum. sağlıklı sonuç vermiyormuş. doktor yaptırma ayrıntılı ultrasona gir dedi.Kızlar ikili test yaptırmayan bir ben miyim merak ettim?
Ne vicdanlı doktorlar var ya benim dr um özel olduğu halde yaptırmana gerek yok ana sen bilirsin dedi. Sonçta para kazanacaklar bende ayrıntılı ultrasonı beklicem zaten burun kemiği çıkmış ense kalınlığı da iyiben de ikiz olduğu için yaptırmayı düşünmüyorum. sağlıklı sonuç vermiyormuş. doktor yaptırma ayrıntılı ultrasona gir dedi.
Bende senın gıbı düşünüyorum canım.zannedersem bebegımın oldugu yer benım ALlaha şükür cok şükür cok agrılı gunüm olmadı hıc sol tarafımda agırmadı.ben yıne yarın Dr a soracam.hepımız öyle pimpirikli anneler olacaz ki bebeklerimize yazıkBenim de başından beri sol tarafım agriyodu ama bikaç gündür geçti o da. Bebeğin olduğu taraf agriyo galiba genelde. Benim solumda çünkü. Ama çok şiddetli bi agri değildi çok hafifti. Eger cok agriyosa bence de doktora sor canım önemli bsy değildir rahim büyüyo nede olsa.
Kızlar sag kasıgım sızım sızım sızlıo
Kizlar hastanenin lab sitesinden ikili test sonucum su anlayan varsa bakabilir mi
Canim benımde hep sol tarafim ağriyo başindan beri hala devam acaba kızlar soldamı oluyo ki,:)Benim de başından beri sol tarafım agriyodu ama bikaç gündür geçti o da. Bebeğin olduğu taraf agriyo galiba genelde. Benim solumda çünkü. Ama çok şiddetli bi agri değildi çok hafifti. Eger cok agriyosa bence de doktora sor canım önemli bsy değildir rahim büyüyo nede olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?