2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım benimm çok sağol. Inşallah bi sorun yoktur. Görünce rahatlayacagim inş. Ben de seni öpüyorumm

Cok haklisin canım inşallah öyledir. En son 2 cmydi ins kocamann olmuştur ve annesine el sallar :)

QUOTE]

gunlerimiz ayni seninle ve benim agrim bulantim da gecti. nornal bir durum sanirim. canini sikma 3 ayimiz bitti sonucta. e artik biz de rahatlayalim dimi
Inşallah canım inşallah rahatlayalim hepimiz de ins bebisler de iyi olsun. Bi görsem rahatlayacaktim hayırlısıyla.bir ay sabrettim iki güncük kaldı.

Benim de başından beri sol tarafım agriyodu ama bikaç gündür geçti o da. Bebeğin olduğu taraf agriyo galiba genelde. Benim solumda çünkü. Ama çok şiddetli bi agri değildi çok hafifti. Eger cok agriyosa bence de doktora sor canım önemli bsy değildir rahim büyüyo nede olsa.

ben de ikiz olduğu için yaptırmayı düşünmüyorum. sağlıklı sonuç vermiyormuş. doktor yaptırma ayrıntılı ultrasona gir dedi.
Ne vicdanlı doktorlar var ya benim dr um özel olduğu halde yaptırmana gerek yok ana sen bilirsin dedi. Sonçta para kazanacaklar bende ayrıntılı ultrasonı beklicem zaten burun kemiği çıkmış ense kalınlığı da iyi

Bende senın gıbı düşünüyorum canım.zannedersem bebegımın oldugu yer benım ALlaha şükür cok şükür cok agrılı gunüm olmadı hıc sol tarafımda agırmadı.ben yıne yarın Dr a soracam.hepımız öyle pimpirikli anneler olacaz ki bebeklerimize yazık

Kizlar hastanenin lab sitesinden ikili test sonucum su anlayan varsa bakabilir mi

Senin yaşında senin gebelik haftanda senin bebeğinin ense ölçülerinde aynı değerde olan 10 000 hamilelikten sadece 1 i down sendromlu doğmuş hatta daha düşük ihtimal < küçük işareti var çünkü inşallah risk çok az canım Allah bilir tabi bu ihtimal testi sonuçta

Canim benımde hep sol tarafim ağriyo başindan beri hala devam acaba kızlar soldamı oluyo ki,:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…