Canım hiç dert etmr benim 11 12 de hiç yoktu dedim bitti galiba rahatladım ohh. Hatta geceleri korkuyodum bebişe bişey mi oldu diye. Bir gittim sıpa çok iyi :) Sonra bir başladı bu sefer daha fena. Yemeklerden bulanmıyor artık yol tutuyor sabah kalkınca oluyor.
Canım evet öyle diyolar kızlar solda erkekler sağda diye. Ama bu da bence hurafelerden birisi gibime geliyo. Çünkü tek yumurtlalgni aldırmak zorunda kalıp hem oğlu hem de kızi olanlar var. Ve de öyle olsa gelişmemiş toplumlarda sırf erkek olsun diye millet sol yumurtaligni aldırırdi bence. Bir dee yumurtayı dölleyen spremler hadi bakalım erkekler sağa dönsün kızlar solaaa mı diyecek. :) hic inanmiyorum ama keske doğru olsa yani en azından bende de tutsa bu :) bana çok farketmiyor da eşim kız diye Çıldıracak ben onun gönlü olsun diye de çok istiyorum. Bakalim hayırlısı :)Canim benımde hep sol tarafim ağriyo başindan beri hala devam acaba kızlar soldamı oluyo ki,:)
aynen canım Rabbim cümlemizin bebişine saglık sıhhat versi inşaAllah hayırlısıyla kucagımıza alırız inşaAllah:)Senin yaşında senin gebelik haftanda senin bebeğinin ense ölçülerinde aynı değerde olan 10 000 hamilelikten sadece 1 i down sendromlu doğmuş hatta daha düşük ihtimal < küçük işareti var çünkü inşallah risk çok az canım Allah bilir tabi bu ihtimal testi sonuçta
şimdi gördüm canım k.bakma:)Canım listede eklisin zaten sanırım gözden kaçırmışsın :)
Alemsin canim ya bencede hurafe espri olsun dixe dedım bende ne güzl senin eşin kiz diye çildıriyo benimki erkek :)Canım evet öyle diyolar kızlar solda erkekler sağda diye. Ama bu da bence hurafelerden birisi gibime geliyo. Çünkü tek yumurtlalgni aldırmak zorunda kalıp hem oğlu hem de kızi olanlar var. Ve de öyle olsa gelişmemiş toplumlarda sırf erkek olsun diye millet sol yumurtaligni aldırırdi bence. Bir dee yumurtayı dölleyen spremler hadi bakalım erkekler sağa dönsün kızlar solaaa mı diyecek. :) hic inanmiyorum ama keske doğru olsa yani en azından bende de tutsa bu :) bana çok farketmiyor da eşim kız diye Çıldıracak ben onun gönlü olsun diye de çok istiyorum. Bakalim hayırlısı :)
Rüyamda senin kızın oluyordu canım aşılama oldum diyince aklıma geldiCanım merak etme bendede aynı durum söz konusu bazı günler felaket geçerken bazı günler hiç bişeyim yokmuş gibi oluyo ben başından beri Rabbime emanet ettim benimde aşılamayla oldu ondan tedirginliğim iki kat ama yapacakta bişey yok biz gerektiği gibi dikkat ediyoruz tedbir bizden takdir Allahtan bazı günler bişey oldumu diye kafayı yiyorum ama baktım ki bu çözüme ulaştırmıyo dedim Rabbim ben yavrumu sana emanet ettim sen emanetleri zayi etmezsin inşallah Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasib eder
Yok canım ne kusuru olur öyle şeyler liste baya kalabalık oldu maşallah ondandırşimdi gördüm canım k.bakma:)
Canım ne demek tabiiki ekliycemY- Dilara benıde listeye eklediğin için teşekkür ederim :)
Hayrola canım neyin var? Çok geçmiş olsun dikkat et kendine...1 gece hastanede yattim bugun ciktim 6 tane serum takildi simdi daha iyiyiz eve ciktik 1 hafta raporluyum dinlenicem..
Geçmiş olsun canım1 gece hastanede yattim bugun ciktim 6 tane serum takildi simdi daha iyiyiz eve ciktik 1 hafta raporluyum dinlenicem..
Geçmiş olsun canım dinlen iyice1 gece hastanede yattim bugun ciktim 6 tane serum takildi simdi daha iyiyiz eve ciktik 1 hafta raporluyum dinlenicem..
Hayrola canım neyin var? Çok geçmiş olsun dikkat et kendine...
Geçmiş olsun canım
teşekkür ederim kizlar basim xok donuyodu iki gündür doktor yatirdi vitamin verdi ve progestani kesti yan etki yapiyo diye..5lt serum taktilar iyice vitamin depoladikGeçmiş olsun canım dinlen iyice
Çok çok geçmiş olsun canım1 gece hastanede yattim bugun ciktim 6 tane serum takildi simdi daha iyiyiz eve ciktik 1 hafta raporluyum dinlenicem..
Ayy bu erkekler bi alem işte :) baba oluyolarda daha ne istiyolarsaa.. Gönüllerine göre olsun hayrlysa bakalım. Benmki kızi olanlara pek imrenir. Çok büyük konuşuyor ama ben büyük konuşma diye kızıyorum da laftan anlamıyor. Ben de cuma günü gelseydi rahatlayacaktm canım içim rahat değil etkılendım galiba olumsuz şeylerden. Bi gorseydim hayırlısıylaAlemsin canim ya bencede hurafe espri olsun dixe dedım bende ne güzl senin eşin kiz diye çildıriyo benimki erkek :)
Bu eşler insanın moralini bozuyo ya benimkide kız çocuk hastası kızım olacak diyo bende oğlum olacak diye alıştır kendini erkek olursa sevmeyecekmisin diyorum[/QUOTE
Benimki de kız olursa altını ben değiştirirm mamasıni ben yaparım gazını cikartirim banyosunu yaptiririm uyuturum emzirme hariç herseyini ben yaparım diyor. Sokaktaki kucuk kızları bile tutup nasil tatli diye seviyor çok kiskaniyorum. Ya kızımız olmazsa diye düşünüyorum hep. Ama içimde de öyle büyük bi korku varki böyle seylerle Allahin verdiği nimete haksızlık ediyoruz. Daha ilk cocuktan cinsiyet düşünuyoruz. Bi bebeği isteyen o kdr cok kisi varki Allahim günaha giriyorsak affet bizi nolur.insanoğlu doyumsuzuz gerçekten. Sadece sağlıklısini istiyorum vicdanım çok rahatsız oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?