2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Tesekkür ederim, zırt oırt dr a gitmek de istemiyorum, olan olmuşsa zatennyaocak bişey yok diyorum. Sen normal randevunuu mu beklemiştin? Aslında gecenlerde de 2 gun boyle kesildi sonra yine basladı da. Ben pazar gunu cok kotuydum sonra pzt zencefille gecince sevınmıstım ama salı gunu hıcbısey yapmadıgım halde olmayınca korktm[/QUOTE]

Canım merak etme bendede aynı durum söz konusu bazı günler felaket geçerken bazı günler hiç bişeyim yokmuş gibi oluyo ben başından beri Rabbime emanet ettim benimde aşılamayla oldu ondan tedirginliğim iki kat ama yapacakta bişey yok biz gerektiği gibi dikkat ediyoruz tedbir bizden takdir Allahtan bazı günler bişey oldumu diye kafayı yiyorum ama baktım ki bu çözüme ulaştırmıyo dedim Rabbim ben yavrumu sana emanet ettim sen emanetleri zayi etmezsin inşallah Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasib eder

Canim benımde hep sol tarafim ağriyo başindan beri hala devam acaba kızlar soldamı oluyo ki,:)
Canım evet öyle diyolar kızlar solda erkekler sağda diye. Ama bu da bence hurafelerden birisi gibime geliyo. Çünkü tek yumurtlalgni aldırmak zorunda kalıp hem oğlu hem de kızi olanlar var. Ve de öyle olsa gelişmemiş toplumlarda sırf erkek olsun diye millet sol yumurtaligni aldırırdi bence. Bir dee yumurtayı dölleyen spremler hadi bakalım erkekler sağa dönsün kızlar solaaa mı diyecek. :) hic inanmiyorum ama keske doğru olsa yani en azından bende de tutsa bu :) bana çok farketmiyor da eşim kız diye Çıldıracak ben onun gönlü olsun diye de çok istiyorum. Bakalim hayırlısı :)

Kızlar sızı şeklinde daha once olmamisti ve sağda,bebekte sağda acaba büyüdüğü için mı oluo . Bilmiyorum ki . O iyi olsun ben ağrı Çekerim de bi bilsem. Ya her kontrol arası başka bi şey oluo. bebeği gorene kadar yiyorum kendimi sonraki haftalarda yeni bi sıkıntı çıkıyo.hadi bakalım gene bekle ye kendini.

aynen canım Rabbim cümlemizin bebişine saglık sıhhat versi inşaAllah hayırlısıyla kucagımıza alırız inşaAllah:)

Alemsin canim ya bencede hurafe espri olsun dixe dedım bende ne güzl senin eşin kiz diye çildıriyo benimki erkek :)

Rüyamda senin kızın oluyordu canım aşılama oldum diyince aklıma geldi

1 gece hastanede yattim bugun ciktim 6 tane serum takildi simdi daha iyiyiz eve ciktik 1 hafta raporluyum dinlenicem..

Kizlarrrrr uyuyabilecek miyim bu gece bilmiyorum kontrolum var bebisimi görecez yarın inşallah iyidir dua edin kızlar ya.. ben de sizler gibi güzel haberlerle geliyim bebisim iyiydi cinsiyet yorumu yaptı, genel durumu iyi falan yazayım buraya Allahım ne olur....

ben o kadar korktum ki ilki düşük olduğu için. . Düşünün sabah bulantılarım oluyordu ve ben bunu durdurmak için ne ilaç ne kraker hiçbişey denemedim ki belirtimi hergün göreyim diye hemde nasil halim kalmiyodu bazen kafayı yedim yani..

Allahım boşa çıkarmasın emeklerimizi hayirlisiyla insallah... Çok merak ediyorum çok heyecanlıyım yaaa offf..

Alemsin canim ya bencede hurafe espri olsun dixe dedım bende ne güzl senin eşin kiz diye çildıriyo benimki erkek :)
Ayy bu erkekler bi alem işte :) baba oluyolarda daha ne istiyolarsaa.. Gönüllerine göre olsun hayrlysa bakalım. Benmki kızi olanlara pek imrenir. Çok büyük konuşuyor ama ben büyük konuşma diye kızıyorum da laftan anlamıyor. Ben de cuma günü gelseydi rahatlayacaktm canım içim rahat değil etkılendım galiba olumsuz şeylerden. Bi gorseydim hayırlısıyla

Bu eşler insanın moralini bozuyo ya benimkide kız çocuk hastası kızım olacak diyo bende oğlum olacak diye alıştır kendini erkek olursa sevmeyecekmisin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…