2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar merhaba duşa girdim çok kötü oldum nefesim kesildi başım döndü yürüyecek mecal kalmadı ayaklarımda bi anda. Zar zor nefes nefese attım kendimi yatağa sonrada sağ kasığımda ağrı başladı. Hemen eşimi aradım çalışıyodu evde yoktu geldi hala ağrıyo kasığım. Bişey de yemedim bugün eşimde yüzün solmuş kötü görünüyorsun dedi dr a gittik sonuç hiçbişey yok sapasağlam bebiş poposunu dönmüş uyuyodu. Göstermedi yüzünü bile :) dr çok ilgilendi uzun süre baktı ama bebiş dönmedi bitürlü hep yüzüstü yattı :)
Kasık ağrıları çok normalmiş kızlar ya rahim büyürmüş ya idrar yolu iltihabı olurmuş. Bol su iç yemek yemeyi ihmal etme dedi. İdrarımda yanma. Yok dedim olsun susuz kalınca ayakların üşüyünce ağrır normal dedi. Hayta hemen sordu akıntı varmı. Bende bugün beyaz sulu var dedim. İltihaptır dedi. Yani kasık ağrıları normalmiş

Çok sıcak suyla yıkanmamak lazım. Ondan olmuş olabilir canım. Bişey çıkmaması na sevindim

Canım iyi olmana çok sevindim. Aman sen ve bebek iyi ol da biraz daha poposunu dönsün yatsin bakalım. Keyif yapıyor demekki içerde :) haklısın bol su içmek gerekiyor

Biz anneler evlat ayrımı yapmıyoruz ama erkekler ruh halimizden anlamıyor bende korkuyorum oğlum olursa kız çocuk kadar sevmezse diye 3 senenin sonunda bebeğimi bulunca benim için cinsiyeti farketmez :)
Aynen canım farketmez Allah sağlıklı sıhhatli versin de. Onlar da sever canım bence. Simdi onlar bizim gibi değil baksana biz en ufak seyde bile nasıl evhamlaniyoruz. Onlar ancak kucağına alınca bizim gibi hissederler sonuçta bizim icimzde şu an bi kalp daha atiyo daha farklı hissetmemiz normal. Onlar da kız erkek ayırmaz cokkk sever hele bi doğsunlarda insallahhh :)

Amin canım Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin insallah gerisi boş :)

Çok sıcak suyla yıkanmamak lazım. Ondan olmuş olabilir canım. Bişey çıkmaması na sevindim

Sağol canım eşimde aynısını söyledi ama sıcak değildi su hemde banyo kapısını açık bırakmıştım bilerek

Canım iyi olmana çok sevindim. Aman sen ve bebek iyi ol da biraz daha poposunu dönsün yatsin bakalım. Keyif yapıyor demekki içerde :) haklısın bol su içmek gerekiyor

Sağol canım evet poposu dönüktü ne yaptıysak döndüremedik :) evet bol su

Görürsün canım merak etme inşaAllah kendini gösterirde cinsiyetini öğrenirsin benimki çok inatcı bi türlü kıpirdamadı doktor çok uğraşti salladı ama tembel benimki banamısin demedi hakbuki girmedn cikolata da yemiştim :)

Kızlar sizinkiler cinsiyet seçiyor benimki de dogur artık ne zaman dogurcan diyor :) adam vakitsiz dogurtcak beni
Al benden de o kadar canim.. Benim hamileligim sorunlu da geciyor ya esim nasil uc ay olur ya daha cok oldu, sen bu isi savsakliyon mu ne diye takiliyo bana.. Ama cidden bana da cok uzun geldi bu surec.. Sanki hep hamileydim..

Al benden de o kadar canim.. Benim hamileligim sorunlu da geciyor ya esim nasil uc ay olur ya daha cok oldu, sen bu isi savsakliyon mu ne diye takiliyo bana.. Ama cidden bana da cok uzun geldi bu surec.. Sanki hep hamileydim..
Çok normal canım gerçekten zaman geçmiyor sanki. Gerçi 2. Trimester a girdik rüzgar gibi geçecekmiş. Sen nasılsın kanaman ne durumda

Nasılsınız kızlar?
Benim pek hamilelik belirtim yok mide bulantısı kusma falan yok.sadece memeler kocaman oldu kafam kadar sanki ve cok ağrıyor :) karnımda büyüdü sanki.henüz 10 haftalığız ve cinsiyetini cok merak ediyorum.eşim oğluşum die seviyor daha şimdiden.ben kızım olsun isterim cok ama kocişimde erkek isteyince erkek bebek fikrinede olumlu bakıyorum.mevla saglıklı sıhatlı versinde cinsiyeti önemli değil tabiki ama insan merak etmeden de duramıyor valla :)

Canım benimki anasina çektiyse kesin benmki de tembeldir. Anasi gibi uykucuysa helee hareket etmezse bide zor görürüm biraz :)

Allah gönlüne göre versin canım. Güldürdun beni gece gece. Kafam kadar demişsinya :) benm küçüktü göğüslerim normalde hamilelikte o yaradı bana da keşke hamilelikten sonra da kalsa böyle yaa fossss diye inmese :)

Merhaba canım evet ya şu babaların oğlum diye sevmesi yok mu :)) benim de çok yoktu ama 3. Ay bitince başladı sanki ya ve memeler baş kaldırdı kesinlikle ve ben küçük bedenliydim doğurunca daha da küçülüyor diyorlar inşallah küçülmez :)

Kociş diyorki memeler tam kıvamına gelmiş Ama agırlıgından agrı yapıyor artık 80 fakandı ölcülerim şimdi 90ı bulmustur kedin.süt veren ineklere benzicem az kaldı valla

Kızlar ikili test yaptırmayan bir ben miyim merak ettim?

Bende yaptırmıycam canım gerek görmüyorum sonuçta aldırmayacağım için Rabbim hepimizin yavrularını sağ salim kucağımıza almamızı nasib etsin inşallah

Rüyamda senin kızın oluyordu canım aşılama oldum diyince aklıma geldi

Öylemii bütün testler erkeği işaret ediyo bakalım merak ettim bende bakalım ne olucak sonuç

1 gece hastanede yattim bugun ciktim 6 tane serum takildi simdi daha iyiyiz eve ciktik 1 hafta raporluyum dinlenicem..
Çok geçmiş olsun canım kendine ve bebişine dikkat et

Hayır bide bizim ikinci çocuğumuz tecrübeli yani. Yazık ilki acemilige geldi bişey anlamadı garibim :) ay buda erkek olursa bak benim adamdaki sevince

hadi bakalim hayirli olsun hepimiz icin benimde ikinci gebeligim.2 .5 yasinda bir oglum var.11 haftalik gebeyim. ilk de insan tecrubesiz oldugundan korkusuz oluyor ben hala alisamadim hamilelik durumuna korkuyorum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…