2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gunaydin,bebegin dogacagi muhtemel tarih ve o aciklama kismi benim mesajlarimin altinda cikmiyor nasil yapmaliyim iyi birseymis

Günaydın kızlar Nasılsıniz. Tam kesilen kahverengi lekelerime sevinmisken bugün tekrar geldi niye geliyor bu ya. . Psikolojim ben bozuldu valla

Günaydın kızlar Nasılsıniz. Tam kesilen kahverengi lekelerime sevinmisken bugün tekrar geldi niye geliyor bu ya. . Psikolojim ben bozuldu valla
Benimde oyle progestan falan banamisin demiyor,bugun doktora gidicem icerde birikinti var demisti en son,acaba omu diye dusunuyorum,yeni bi kanama yoksa sorun yok

Benimde oyle progestan falan banamisin demiyor,bugun doktora gidicem icerde birikinti var demisti en son,acaba omu diye dusunuyorum,yeni bi kanama yoksa sorun yok

Ben pazartesi doktora gittim bu yüzden canım çok şükür bebeğim iyiydi kanama alanı yok bisry yok neden oluyor bilinmiyor. Insanin canı sıkılıyor ama ya

günaydın
Canım seninkh yeni bi kanama alani olsa kırmızı olmazmı bence öncedn kalmıs vücut dışarı atıyo bhde ilişkı durumu varmı senin ondanda olabilir ama bebişın iyiyse kafana takmamaya çalıs tatlım

Ben pazartesi doktora gittim bu yüzden canım çok şükür bebeğim iyiydi kanama alanı yok bisry yok neden oluyor bilinmiyor. Insanin canı sıkılıyor ama ya

üzülme canım. benımde sabahtan berı kasıklarım sızlıyo . belkide normaldir ama bilmiyoruzkı. bu sıkıntılarımız stresimiz bı sure daha sürecege benzıyo.

kuzum hamile kaldığımdan beri ilişkiye girmiyoruz eşimle.. doktor da yasaklamış zaten.. doktorum normal diyor ama nedenini de bilmiyor. bebşim en son iyiydi umarım hala iyidir

üzülme canım. benımde sabahtan berı kasıklarım sızlıyo . belkide num normaldir ama bilmiyoruzkı. bu sıkıntılarımız stresimiz bı sure daha sürecege benzıyo.

kasık ağrısı normal rahim büyüyo diye canım korkma... aynen ben de 3ay bitti diye seviniyordum ama sorun bitmicek gibi allahım bebeişlerimizi korusun...

İyidir bitanem üzülme 9ay boyunca kanamash olanlar var annesi o sana sımsikı tutunmuş birakmaz Allah,ın iznıyle :)

ya kızlar bebeğimiz için ne dua okumalı yada ne okuyorsunuz .

İyidir bitanem üzülme 9ay boyunca kanamash olanlar var annesi o sana sımsikı tutunmuş birakmaz Allah,ın iznıyle :)

inşallah canım benim ya o iy olsun da ben her sıkıntıya razıyım. tam 1yıl bekledim onu kaybetme korkusu beni mahvediyoor..

mide bulantısı kusma ve akabinde gelen bayılmalar yüzünden çok fazla yerimden kalkmıyorum ondan mı acaba diye düşünüyorum senin ağrın tam nerde canım

Bende bayilma olmadi sadece bi kere bayilma esiginden dondum. Arka tarafimin buyuk bir bolumu agriyor 2 gundur ayni zamanda sag kasigimda inceden batma var.uzun sure ayni tarafima yatinca agridan utaniyorum bide

tatlım ben hamile kaldığımdan beri her gece Yasini Şerif okuyorum...

hergece he.. Allah kabuletsın canım. bende dukkanda oturuyorum bos bos tesbıh ceker gıbı (onu korusun dıye) bı dua varsa onu okuyayım dedım ama bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…