2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağol canım haklısın bende hemen soğuk su tuttum bacaklarıma ama vıcuda ılık suyu denememiştim :) su konusundada haklısın dün çok az su içmişşm sonradan farkettim

Benim de belim geceleri bazen çok ağrıyor. ben normalde yuzustu yatan bırıyım. ama çocuk sıkışıyor gibi geldiğinden şimdi ya sola yatıyorum ya da sırt ustu yatıyorum. sırt ustu yatınca belım ağrımaya başlıyor. gündüzleri ise giydiğim pantolona göre değişiyor. bıraz beli sıkan bişey giyersem ve rahat değilsem hemen agrı başlıyor. bunları bi değerlendirin kendiniz için isterseniz belki çözüm olur

11+1`den gunaydin anneler...
Allahimin izniyle 12.haftaya girdim ama hissedemiyorum ne zaman hissedilirki hareketleri
Bana da 20. Hafta dedi doktor canım

saol canım. ıyımıs cekerım oturdugum yerden. subanallahı ve bıhamdıhı gunde 10 kere mutlaka okumas lazımmıs zaten
Evet canım rica ederim bende burdan biri yazmıştı öyle öğrendim Allah razı olsun :)

hergun farklılıklar oluo bende galiba. bugun kı bel agrım oyuluo gıbı ve ılk defa belım agrıo. benmi cnsim yaaaa

hergun farklılıklar oluo bende galiba. bugun kı bel agrım oyuluo gıbı ve ılk defa belım agrıo. benmi cnsim yaaaa
yok canım hormonlardan kaynaklı bir bel ağrısı oluyor ilk aylar çok normal bel ağrısı cekmen. birden karnımız büyüdükçe ağırlık merkezimiz değişecek o dönemdede bir bel ağrısı olacak.

hergece he.. Allah kabuletsın canım. bende dukkanda oturuyorum bos bos tesbıh ceker gıbı (onu korusun dıye) bı dua varsa onu okuyayım dedım ama bulamadım
canim ilk dort aya kadar 70.000 kere 'subhanallahi vebihamdihi' okuyorum ben

Bnim sipa yine korkuttu bni dun bi agrim basladi belime bacagima vurdu doktora gittik agrim surekki olck bebek asagida oldugu icin agri yapiyomus uc gunde bebis 1hafta büyümüş

Selam kızlar,
Bugün tam 10+0 olduk. Yani 10. hafta geride kaldı artık. 8 Kasım'da randevum var, zaman geçmek bilmiyor. O gün 11+2 olacağım acaba cinsiyeti zorlar mıyım ? Gönlümden geçen son güne kadar öğrenmemek ama öncesinde hazırlık yapmak istediğim için zor olacak gibi görünüyor beklemek.. :) Hem merak ediyor hem merak etmiyorum. Sağlıklı olması en büyük dileğim. Ve bu sefer sanırım suratı, eli, ayağı bayağı bir görünecek. Ve bizim de yeni bir ultrason fotoğrafımız olacak :))

Bnim sipa yine korkuttu bni dun bi agrim basladi belime bacagima vurdu doktora gittik agrim surekki olck bebek asagida oldugu icin agri yapiyomus uc gunde bebis 1hafta büyümüş
çalışıyor musun canım sen. calışıyorsan bile raporlusundur heralde artık elinden geldiğince yat din dinlen. yanlış hatırlamıyorum demi serklaj yapılacak sana. maşallah bebişinede bu arada

3gun raporluydum grıp yuzunden bugun geldım. masa bası oturuyoum ama oturamıyorum sureklı rahatsızım belım kasıklarım bıcaklar saplanıyo. boyle dık oturmakta kötu. hafıf kaykılıyorum ama olmuyo. eşim aradı olmazsa ısı bırak dıye ama nasıl bırakırım dogum ıcın sıgortam olmaz yada borçlar vardı doguma kadar azaltırız dıyodum of
keşke şu doggum ıznı ıkı ay degılde dort ay onceden de başlasa :)

mrb kızlar. ben uykumda 3 gündür karnımda kasılma+gerilme karışımı yaşıyorum.ne olduğunu bende çözemiyorum.uykumdan bir uyanıyorum istemsiz geriliyorum.normalmidir acaba.

canım iki saatten fazla oturmamaya çalış en fazla yarım saatte bir ayağa kalkmaya çalış. canım bu sıkıntılar ikinci üç aylık dönemde çok çok azalcak. o kaaybettiğimiz enerji geri gelecek sonra ağrılar azalacak. şu dönemi atlatmaya çalış sonra rahat edersin.

inşallah canım inşallah acı hem acı cekıyorum hem endışelenıyorum bısey olmasın dıye.. sandalyede çok rahatsız galıba. inşallah azalır

Oooo
Daha cok erken, 16dan.once hissedemezsin, hele ilk gebeliginse, ben kizimda 18de hissetmistim, doktorlar ilk gebelikte genel olarak 20. Haftalarda diyor, ama 16dan sonra bekle sen
oooo cok varmis :) hayirlisiyla o gunler gelsinde beklerim cok var ya ilk gebeligim kimiltilar var ama gaz hareketleri sanirim

Kizlar Günaydınnnnnn

Kontrolden çıktım Allahıma yüz binlerce şükür bebeğim iyi 5 gun falan oynuyor satla. doktor bey aile tanıdığımız olduğu için gerçekten çok ilgiliydi ve burdan bir çok arkadaşımın da yüreğine su serpecek şeyler söyledi. Ense kalınlığı güzel burun kemiği güzel dedi sıvı alınmadığı sürece kesin bilgi vermeyeceğim için ve burdan normal göründüğü için ikili teste veya diğerlerine ihtiyaç yok dedi .. kendi eşime bile yaptırmadim dedi .. suyu güzel bebek iyi gelişmiş dedi Allahıma yüzbinlerce şükür. . Coraspin e devam et vitamini de ama artık progestan kullanma dedi.. Karaciğer değerini yüksek buldu progestandan kaynaklı dedi.. cinsiyet tahmini için erken dedi 1 ay sonra...

Bu arada bulantı için ilaç yazayım mi dedi Hayır sabahları oluyor kalsın ben daha iyi hissediyorum deyince çok güldü çok alakasız dedi bu aylarda zaten yavaş yavaş geçmeye başlayacak dedi ..rahat olun kızlar.

O kadar mutluyum ki Rabbim hepinize güzel haber almayi nasip etsin...

oh rahatlamıssındır. çok şükür iyimiş. benım daha sekız kaısmda çoook var gıbı ya:) npalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…